Evo r merkur, sem napisala že cel post, pa mi vse zbrisalo

Pa ponovimo vajo

Moja hči ima luna konj. mars v 12. hiši, s. vozel v 5. hiši, venero v ovnu v natančni opoziciji z r jupitrom...
Zelo rada ima otroke in si jih neizmerno želi, njena želja je bila, da bi delala v vrtcu z malčki do 3-eh let, sedaj kot študentka opravlja delo varuške, študira pedagogiko-andragogiko...Res ima smisel in občutek za male otročke...
Odnos z njeno mamo (to sem jaz

) je bil v puberteti precej buren, veliko jeze do mene, ki še sedaj prihrumi ven kot vulkan, veliko potlačene jeze, ki takrat ko pride ven je nekontrolirana, tako da ne moreš verjeti, da takšno nežno bitje premore toliko agresivne jeze...
Svojo mamo je po ločitvi (imela je 12 let) doživljala kot egoistično in sebično, kar sem definitivno takrat tudi bila...Še danes obžalujem moje takratno delovanje...
In v njeni podzavesti je ta zapis glede mene še vedno prisoten...
Drugače bi rekla, da imava v globalu lep, priajteljski odnos, vendar...

V njenem prvem odnosu (trajal je 5 let) je bilo veliko izražanja agresivne jeze s strani partnerja, nobene pozornosti z njegove strani, skratka predvsem ena sama borba.
Njen oče jo je pri 12-ih letih odrezal iz svojega življenja, spet jok in žalost ter nemoč...Učenje postaviti se zase...ŽE tako mala deklica bi se morala boriti za naklonjenost svojega očeta, pa ni šlo...Danes je spet vzpostavila odnos z njim, ona je bila tista, ki je spet stopila do njega in sedaj odnos kar ok, no vsaj občasne stike imata.
Njen očim tudi izražal jezo, verbalno agresijo, skratka na vseh področjih v njeni mladosti soočanja z jezo, verbalno agresijo, odrezanostjo...
Lani je imela sončni mrk točno na njen roj. dan, se pravi na njenem n soncu in v letu, ki je sledilo naredila korenite spremembe na sebi...
Zamenjala študij, hodila v tem letu na terapijo, zamenjala fanta (ta sedanji je živo, čisto nasprotje prejšnjega, ena sama milina in prijaznost ga je, pozornosti kot češ....), vzpostavila stik z očetom...
Skratka ponosna nanjo, res je carica