Author Topic: Tarot XXI. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 41989 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
Re: Tarot XXI. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #105 on: November 08, 2015, 03:10:50 PM »
O, Žarek, a veš, da bi res.
In sicer glede projekta, ki ga izvajam na obeh faksih.
Kako se bo odvijalo na prvi (dosedanji) in drugi (novi) fakulteti?
Se bo sploh izpeljalo?
Hvala!  :-*

Zanimivo vprašanje. :)

Zadeva izgleda stabilna in se bo izpeljala, čeprav pri prvi izgledajo prevelika pričakovanja iz tvoje strani,  medtem ko pri novi izgleda zadeva bolj uradna in premišljena. Pri novi so zaželjena tudi kakšna uradna posvetovanja in informiranja. :)

V obeh primerih se pa sicer pokaže neka obremenjenost iz tvoje strani, skrbi, ki pa so lahko povezane s financami in v tem primeru pokaže za novo malo boljše kot za prvo. :)

Sem na voljo za dodatna ali nova vprašanja. ;)

Hvala, Žarek.
Tole pa kar drži vodo. Bom bolj natančna.
Pri prvih sem v zadevi sama kot mentor in skrbi me, ali bodo stvari realizirane ali ne. Ker je precejšnja pasiva. Bolj me skrbi, da rinem z glavo skozi zid.
Financ ni, tako da bo treba ali sponzorje žicat ali pa bo pač vse na nas. Študentih in mentorju.

Drugi se v zadevo podajajo prvič in s tem v zvezi so bolj "prestrašeni" oz.pod pritiskom. Je pa cela fakulteta ambiciozno v luft skočila. Tako da nisem edina v tem in je zame manjša obremenitev. Ker grejo v to prvič, seveda nabirajo informacije, pretežno od mene. Imajo pa na razpolago neka sredstva, tako da finančno bo lažje.

Mogoče se kaže v smislu "finančnih skrbi" bolj v smeri skrbi okoli realizacije idej? Predvidevam, da si potegnil diske.
Se pač lahko intrepretira v obe smeri. Ker dejansko je precej negotovosti glede tega pri obeh.

Pa bi res dodatno vprašala.  :)
Ali bom pri prvih sploh imela kaj podpore s strani sodelavcev na faksu, ali bom v vsem skupaj sama še naprej?
Kako bom energetsko sfurala oba projekta?
Je pa zadeva precej delikatna, saj gre za "konkurenčni" fakulteti, ki delata zdaj na istem projektu in to pod istim mentorstvom. Mogoče še kakšno sporočilo zame v zvezi s tem?

Upam, da te nisem preveč zasula z dodatnimi vprašanji. Lahko zreduciraš in poenostaviš.
Hvala ti! :-*

O, Pika, hvala za to podrobno razlago.  :) Ja, res je, drži, tvoja razlaga se lepo ujema z interpretacijo.

Podpora pri sedanji bo, ampak odvisno je, kako si interpretiraš podporo. Si morda pomislila, da želiš pri sedanji zadevo izpeljati sama, da je to tvoja (nezavedna) želja? Si sploh želiš njihove pomoči? Bolj se mi zdi, da želiš le neko osnovno podporo, potem pa želiš zadevo imeti v svojih rokah. Podpora pri sedanji bo v tolikšni meri, kot boš to sama dopustila in želela. Sfurala boš brez posebnosti, pri novi se prav tako pokaže, da boš sfurala brez posebnosti, vendar pa je pri novi poudarek timskega dela, kar pa zate ne bo predstavljalo nobenih težav, saj boš v tem našla skladnost in podporo. :)

Znaš biti odločna in veš kaj storiti, da stvari izpelješ do konca. Znaš delovati tako v timskem delu kot tudi v samostojnem timu. Namreč tudi, če delaš "sama" si ekipa, in takrat lahko še boljša, kot če delaš v timu v pravem pomenu besede. :)

Vsekakor pa se ne preveč obremenjevati, saj rezultati bodo uspešni. :)

Oj Žarek, odlično.
Vsekakor je pomemben podatek sam izid. Je že to precejšnje olajšanje.
Kar se prvih tiče, bi si želela podpore drugih, ker je to za enega človega napor. Vendar interesa s strani drugih mentorjev ni. Sem jih parkrat vprašala.
Zadevo itak moram imeti jaz v rokah, ker je moje področje in drugi tega ne poznajo. Pomoči si pa želim. Ne da se mi pa nobenega v nič silit.

Hvala ti, Žarek. Ne dvomim, da bom sfurala, je pa prav blagodejno to prebrat. Da se zadeve lotim bolj neobremenjeno.
:-* :-*

Aja še nekaj bi dodala.
Je možno, da mi karte svetujejo, naj se zadeve sama lotim?
Je bilo precej zapletov v odnosih in mogoče je na tem faksu boljše, da ne vlečem drugih s sabo v projekt.
Kaj pa vem.

Seveda, izid bo uspešen. 8)

Karte direktno niso svetovale, da se zadeve loti sama, temveč je bilo bolj mišljeno, da zmoreš situacijo izpeljati ne glede na to ali boš dobila podporo ali ne. Poleg tega karte nakažejo, da se boš lepo znašla v timskem delu, saj boš v tem našla skladnost, razumevanje, sposobnosti itd. :) :)

Čeprav se kažejo skrbi, kar je logično in normalno, se bo zadeva lepo izpeljala. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #106 on: November 08, 2015, 03:19:25 PM »
Žarek, najlepša hvala! Vesela.  :-*

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #107 on: November 08, 2015, 03:40:22 PM »
No problem. ;) :P
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #108 on: November 08, 2015, 05:51:07 PM »
 ;D veseli december zgleda precej neveseu.  :P ampak ok, pozitivno naprej pa bo. Izguba denarja v novembru pa je dejstvo, da sem ta mesec prejela pol place in da trenutno se nimam zaposlitv, ki bi prinesla placilo v decembru tko da ja, bom precej precej na suhem.

Hvala ti pa sporocim k bo kej novga! :)

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #109 on: November 08, 2015, 06:13:19 PM »
Pozdravljen!  :)
Tudi jaz bi vprašala, tako na splošno, na kaj moram biti pozorna do konca leta.
In ali se bo na ljubezenskem področju pri meni sploh kdaj premaknilo na boljše? Tukaj je neka megla.

ps: nazadnje sem spraševala, kako bo, ko mi jeseni poteče pogodba - napoved se je uresničila  ;D

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #110 on: November 08, 2015, 06:40:54 PM »
Zdravo,  Žarek  :)

Zanima me kakšen bo teden, ki prihaja zame osebno?
In ali se obeta kak denar?

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #111 on: November 08, 2015, 07:43:42 PM »
;D veseli december zgleda precej neveseu.  :P ampak ok, pozitivno naprej pa bo. Izguba denarja v novembru pa je dejstvo, da sem ta mesec prejela pol place in da trenutno se nimam zaposlitv, ki bi prinesla placilo v decembru tko da ja, bom precej precej na suhem.

Hmm... Za finance res ne kaže najboljše, vendar pa to nikakor ne pomeni, da veseli december ne bo vesel. Isto velja za november. To ne pomeni, da bosta november in december "slaba" meseca. Ti bo šlo pa na ostalih področjih toliko boljše. Nič ne skrbi. :) :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #112 on: November 08, 2015, 07:48:12 PM »
Pozdravljen!  :)
Tudi jaz bi vprašala, tako na splošno, na kaj moram biti pozorna do konca leta.
In ali se bo na ljubezenskem področju pri meni sploh kdaj premaknilo na boljše? Tukaj je neka megla.

ps: nazadnje sem spraševala, kako bo, ko mi jeseni poteče pogodba - napoved se je uresničila  ;D

Pozdravljena, hannah. :)

Ne odstopaj od svojih načel in pričakovanj. To je to, na kar moraš biti pozorna do konca leta.

Na ljubezenskem področju pa je zelo podobno. Vprašaj se ali si pripravljena iti naprej? Pomoje si pripravljena, zakaj potem ne greš naprej? Stori korak naprej in ne nazaj. Uspelo ti bo, brez dvoma. 8) 8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #113 on: November 08, 2015, 07:50:38 PM »
Žarek,
se opravičujem za svojo odvisnost.  :embarrassed:
Bi lahko mogoče potipal še moje finančne prilive s strani mojih lastnih projektov (ne s strani fakultet)? Za obdobje od danes do recimo sredine februarja.
Bo kaj cvenka prinesla prodaja?
Najlepša ti hvala že vnaprej.  :-*

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #114 on: November 08, 2015, 07:55:30 PM »
Zdravo,  Žarek  :)

Zanima me kakšen bo teden, ki prihaja zame osebno?
In ali se obeta kak denar?

Zdravo, Azeleja. :)

Denarja na žalost ni videti. Pričakuješ neke informacije oziroma obisk, vendar pa sama situacija nate ne bo naredila nekega pozitivnega vtisa. Vse bo ok, le sprosti se. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #115 on: November 08, 2015, 08:03:41 PM »
Žarek,
Bi lahko mogoče potipal še moje finančne prilive s strani mojih lastnih projektov (ne s strani fakultet)? Za obdobje od danes do recimo sredine februarja.

Ne opravičuj se, Pika. ;D ;) Rade volje ti odgovorim. ;)

Od tvojih lastnih projektov za cvenk do sredine februarja pokaže zelo pozitivno. Prilivi bodo. Pozitivno torej. ;) 8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #116 on: November 08, 2015, 08:05:42 PM »

Hmm... Za finance res ne kaže najboljše, vendar pa to nikakor ne pomeni, da veseli december ne bo vesel. Isto velja za november. To ne pomeni, da bosta november in december "slaba" meseca. Ti bo šlo pa na ostalih področjih toliko boljše. Nič ne skrbi. :) :)

No to je pa fino fino slisat! :) denar ni vse al kako pravjo :P mava neki prihrankov, tko da dokler se mamo radi pa da se kolesje u karieri pa najinmu businessu naprej premika pa bo cis fajn. :) hvala ti za feedback!

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #117 on: November 08, 2015, 08:07:08 PM »

No to je pa fino fino slisat! :) denar ni vse al kako pravjo :P mava neki prihrankov, tko da dokler se mamo radi pa da se kolesje u karieri pa najinmu businessu naprej premika pa bo cis fajn. :) hvala ti za feedback!

Ni problema.  ;) Zadela si bistvo, super. Me veseli. Hvala tudi tebi za feedback. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #118 on: November 08, 2015, 08:13:21 PM »
Žarek,

Od tvojih lastnih projektov za cvenk do sredine februarja pokaže zelo pozitivno. Prilivi bodo. Pozitivno torej. ;) 8)

Ooooo, dolarji se mi v očeh svetijo. 8-)
Hvala, Žarek. S svojimi odgovori si mi danes osončil dan. :-*

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #119 on: November 08, 2015, 08:15:44 PM »
Žarek,

Ooooo, dolarji se mi v očeh svetijo. 8-)
Hvala, Žarek. S svojimi odgovori si mi danes osončil dan. :-*

Me veseli, Pika! Vse dobro. In ko boš imela vprašanja kar napiši. Rade volje odgovorim. 8) 8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆