Author Topic: Tarot XXI. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 42033 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
Re: Tarot XXI. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #165 on: November 13, 2015, 08:13:43 PM »
Ni problema :) :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #166 on: November 14, 2015, 10:56:52 AM »
Če ima kdo vprašanja naj napiše. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #167 on: November 14, 2015, 01:22:24 PM »
Jaz bi odgovor DA ali NE na neko vprašanje ...  :)

Odgovor je ne. :)

Bilo je DA.
9ZK 656

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #168 on: November 14, 2015, 02:13:17 PM »
Jaz bi odgovor DA ali NE na neko vprašanje ...  :)

Odgovor je ne. :)

Bilo je DA.

:blank: Hvala za odgovor. :) O kodeksu ni potrebe, da pišem, ker si s tem že bila seznanjena in verjamem, da se tega držiš. Sploh ne dvomim.
Jaz sem karte takrat jasno interpretiral kot "ne". Torej je moj odgovor bil napačen. Še en dokaz več, kako se ni dobro zanašati na napovedi, temveč vedno delovati na podlagi svojih občutkov, znanja, načel, itd.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #169 on: November 14, 2015, 02:21:56 PM »
Če ima kdo vprašanje, bi tokrat odgovoril na dolgo in široko o prihajajoči situaciji in razpletu situacije. Dobro bi bilo, da se to vprašanje nanaša na bližnjo prihodnost in da se direktno nanaša na vas. 8) 8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #170 on: November 14, 2015, 02:51:43 PM »
Evo, se javljam jes za vajo. In sicer za podrocje posla in kariere. Pa lahko razclenva to na podvprasanja, da bo bl natancno:

1. Akademska kariera: sest prijav mam odprtih na eni univerzi, drugo za naslednjo jesen. Kako kaze, kateri odgovor bo pozitivn in kako kaze financno?
2. Podjetje, ki ga odpirava: kdaj bo odprto in kdaj bova zacela izplacevat place? In se kako se bo razvilo naprej, bo pokrivalo vec razlicnih dejavnosti ali bo ostalo na eni?
3. V zvezi s podjetjem imava odprtih 6 postopkov na razlicnih obcinah: kako se bo razvilo z dovoljenji, jih dobiva, koliko in kdaj?
4. Knjiga, ki se dokoncuje trenutno: bo uspesna financno in kako bo vplivala na nadaljnjo kariero?

:) evo, pa sm te zasula z vprasanji.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #171 on: November 14, 2015, 02:54:03 PM »
Tudi sama se že 10 let ukvarjam s kartami in poznam pravila. In mislim, da smo to že enkrat v podobni situaciji razčistili.
9ZK 656

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #172 on: November 14, 2015, 03:05:56 PM »
1. Akademska kariera: sest prijav mam odprtih na eni univerzi, drugo za naslednjo jesen. Kako kaze, kateri odgovor bo pozitivn in kako kaze financno?

Kaj je mišljeno s tem vprašanjem?
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #173 on: November 14, 2015, 03:11:39 PM »
Tudi sama se že 10 let ukvarjam s kartami in poznam pravila. In mislim, da smo to že enkrat v podobni situaciji razčistili.

Maja,brez zamere, Zarku sm sam hotla dat neki za glodat. K sm pred petimi leti prsla na forum, sm sama zacenjala z branjem in razumevanjem tarota, z jogo in so me zadeve veselile. K sm se selila, se je use skupi zaklucl, k sm se zgubila, in zdej koncno zacenjam po stari poti in se poglablam v zadeve. S tega vidika sm sam zelela dat kost za glodat, da loh dam feedback, k vem da vecina od tega prhaja kmalu (odgovori na splosno). Sm pa ocitno prekrsila pravila tarota in je pametno da se v to najprej poglobim.

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #174 on: November 14, 2015, 03:13:35 PM »

Kaj je mišljeno s tem vprašanjem?

Razlicne pogodbene pozicije so odprte, sest prijav za sest predmetov (zunanji predavatelj) je odprtih na razlicnih podrocjih, moznost je da 'concurso' uspe za vec od njih, da je odgovor pozitiven. Ce ti kej pomaga za vpogled. :)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #175 on: November 14, 2015, 03:21:27 PM »

Maja,brez zamere, Zarku sm sam hotla dat neki za glodat. K sm pred petimi leti prsla na forum, sm sama zacenjala z branjem in razumevanjem tarota, z jogo in so me zadeve veselile. K sm se selila, se je use skupi zaklucl, k sm se zgubila, in zdej koncno zacenjam po stari poti in se poglablam v zadeve. S tega vidika sm sam zelela dat kost za glodat, da loh dam feedback, k vem da vecina od tega prhaja kmalu (odgovori na splosno). Sm pa ocitno prekrsila pravila tarota in je pametno da se v to najprej poglobim.

Missy, neeeeee!  :-* Napisano ni bilo zate, ampak odziv na tole:

:blank: Hvala za odgovor. :) O kodeksu ni potrebe, da pišem, ker si s tem že bila seznanjena in verjamem, da se tega držiš. Sploh ne dvomim.
Jaz sem karte takrat jasno interpretiral kot "ne". Torej je moj odgovor bil napačen. Še en dokaz več, kako se ni dobro zanašati na napovedi, temveč vedno delovati na podlagi svojih občutkov, znanja, načel, itd.
9ZK 656

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #176 on: November 14, 2015, 03:24:13 PM »

Missy, neeeeee!  :-* Napisano ni bilo zate, ampak odziv na tole:

:) vse se zgodi z razligom! Torej me je tole napotilo na to, da bi blo zlo dobro poznat kodeks u nulo predn nadaljujem s svojim raziskovanjem globin! 😁😘 bom pa sama hmau tut rabla milijon vprasanj za vajo tko bom se velik u tej temi, upam upam! :)

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #177 on: November 14, 2015, 08:47:39 PM »
Lahko še jaz?
Jutri imamo širše družinsko srečanje, častijo rojstnodnevniki druga polovica leta; ali se bomo ujeli skupaj? hvala.

Seveda lahko.  ;) :P

Karte so pozitivne. ;) Ujeli se boste, vendar pa se na splošno pokaže tudi neka splošna oddaljenost, morda nerešeni problemi, ljubosumje ali na splošno neka neskladnost v nekih situacijah, morda celo neko pomanjkanje. Karte nakažejo, da se dogodka udeleži z veseljem, saj boš spoznala tudi neke nove stvari, ob vsem navedenem pa je možno tudi presenečenje. :) :) Torej pestro bo, zna biti zanimivo, kar nekaj nepričakovanih informacij se zna pojaviti. Torej samo pogumno in veselo naprej. ;) 8)

Žarek hvala. Ja, bojim se neskladnosti, so precej verjetne. Bom sporočila takoj.

Žarek, na srečanju je bilo vse dobro. Nova stvar je bila ta, da srečanje lahko poteka brez neskladnosti. Hvala, bodi dobro, LP

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #178 on: November 15, 2015, 08:11:16 AM »
Lahko še jaz?
Jutri imamo širše družinsko srečanje, častijo rojstnodnevniki druga polovica leta; ali se bomo ujeli skupaj? hvala.

Seveda lahko.  ;) :P

Karte so pozitivne. ;) Ujeli se boste, vendar pa se na splošno pokaže tudi neka splošna oddaljenost, morda nerešeni problemi, ljubosumje ali na splošno neka neskladnost v nekih situacijah, morda celo neko pomanjkanje. Karte nakažejo, da se dogodka udeleži z veseljem, saj boš spoznala tudi neke nove stvari, ob vsem navedenem pa je možno tudi presenečenje. :) :) Torej pestro bo, zna biti zanimivo, kar nekaj nepričakovanih informacij se zna pojaviti. Torej samo pogumno in veselo naprej. ;) 8)

Žarek hvala. Ja, bojim se neskladnosti, so precej verjetne. Bom sporočila takoj.

Žarek, na srečanju je bilo vse dobro. Nova stvar je bila ta, da srečanje lahko poteka brez neskladnosti. Hvala, bodi dobro, LP

Cvetka, me veseli! Vse dobro tudi tebi.  :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #179 on: November 15, 2015, 08:14:00 AM »
Missy, včeraj nisem v karte gledal, bom danes. :D :) :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆