Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma 13. del  (Read 99776 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma 13. del
« Reply #105 on: May 25, 2016, 03:46:02 PM »
Jane, evo sem nasla ;)
Sem izpisala samo delcek seminarja, ki je bil na Ipal-u.
Sanjala si kamen, da sedis na lepem kamnu in tukaj prispodoba s Hermesom, astrolosko Merkurjem, kot vladarjem tvojega sonca.
Bos sama povedala, ce si se srecala s svojim Soncem, ce so ti sanje pokazale kdo pravzaprav si  ;)
Hermes-"on iz kupa kamenja";grsko herm-pravokoten, falusu podoben kamen, kjer se popotniki ustavljajo in pogovarjajo, je sin Zevsa in nimfe Maie.
Hermes je bozji sel, ki prenasa sporocila med bogovi in ljudmi. Je bog komunikacije, inteligence, carovnik in celo voditelj mrtvih dus.Razlicne dogodke in situacije zna obrniti sebi v prid, saj je izjemno prebrisan, zvit in domiseln.
Hermes je bozanstvo, ki nas pripelje zejne cez vodo natanko tam, kjer si to zamisli.
Njegove lastnosti so:informiranost,lahkotnost,razgledanost,hitrost,gibljivost,prilagodljivost,nemirnost,spremenljivost in dvolicnost.
Njegovo delovanje je:vecumno,vecnivojsko,zvito,logicno,bistro,humoristicno in polno zanimivih zamisli in sklepov.
Nahaja se hkrati povsod in nikjer, nagnjen je k temu, da dela vec stvari hkrati oz ga zanima veliko stvari, ki so enako zanimive.
Kot kozmicni sel prenasa sporocila do vseh ravni obstoja, kjer zbira informacije, obvesca bogove in ljudi o spremembah, nadzira romarske in druge poti in je zascitnik popotnikov.

No imam tetovirana Hermesova krila, zdaj se mi pa še v sanjah prikazuje hahaha. Hmm lahko bi rekli, da so bili kamni iz sanj naravnost božansko delo, ker takih ni nikjer, bili so res prečudoviti. Bom malo razmislila kaj mi Hermes sporoča. Hvala ti.

;)
ti bom skopirala v kompletu kar imam od Hermesa iz tega seminarja, res dobro napisano, boš sigurno našla kaj za svoje poslanstvo.
To je le vladar tvojega sonca, tvoje identitete, tvojega poslanstva, tvoje biti, sonce kaže pot tvoje individuacije, tako da je vredno se malo poglobiti v tegale Hermesa in prav tako v te sanje..Sporočajo zate očitno kar pomembno zadevo ;)
kje pa imaš tatoo?

na nogi tam kjer jih je imel Hermes :)
Jane, evo sem nasla ;)
Sem izpisala samo delcek seminarja, ki je bil na Ipal-u.
Sanjala si kamen, da sedis na lepem kamnu in tukaj prispodoba s Hermesom, astrolosko Merkurjem, kot vladarjem tvojega sonca.
Bos sama povedala, ce si se srecala s svojim Soncem, ce so ti sanje pokazale kdo pravzaprav si  ;)
Hermes-"on iz kupa kamenja";grsko herm-pravokoten, falusu podoben kamen, kjer se popotniki ustavljajo in pogovarjajo, je sin Zevsa in nimfe Maie.
Hermes je bozji sel, ki prenasa sporocila med bogovi in ljudmi. Je bog komunikacije, inteligence, carovnik in celo voditelj mrtvih dus.Razlicne dogodke in situacije zna obrniti sebi v prid, saj je izjemno prebrisan, zvit in domiseln.
Hermes je bozanstvo, ki nas pripelje zejne cez vodo natanko tam, kjer si to zamisli.
Njegove lastnosti so:informiranost,lahkotnost,razgledanost,hitrost,gibljivost,prilagodljivost,nemirnost,spremenljivost in dvolicnost.
Njegovo delovanje je:vecumno,vecnivojsko,zvito,logicno,bistro,humoristicno in polno zanimivih zamisli in sklepov.
Nahaja se hkrati povsod in nikjer, nagnjen je k temu, da dela vec stvari hkrati oz ga zanima veliko stvari, ki so enako zanimive.
Kot kozmicni sel prenasa sporocila do vseh ravni obstoja, kjer zbira informacije, obvesca bogove in ljudi o spremembah, nadzira romarske in druge poti in je zascitnik popotnikov.

No imam tetovirana Hermesova krila, zdaj se mi pa še v sanjah prikazuje hahaha. Hmm lahko bi rekli, da so bili kamni iz sanj naravnost božansko delo, ker takih ni nikjer, bili so res prečudoviti. Bom malo razmislila kaj mi Hermes sporoča. Hvala ti.

;)
ti bom skopirala v kompletu kar imam od Hermesa iz tega seminarja, res dobro napisano, boš sigurno našla kaj za svoje poslanstvo.
To je le vladar tvojega sonca, tvoje identitete, tvojega poslanstva, tvoje biti, sonce kaže pot tvoje individuacije, tako da je vredno se malo poglobiti v tegale Hermesa in prav tako v te sanje..Sporočajo zate očitno kar pomembno zadevo ;)
kje pa imaš tatoo?

na nogi tam kjer jih je imel Hermes :)

;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #106 on: June 07, 2016, 07:27:46 AM »
Jaz pa danes sanjala medveda.
S koelgico (ne spomnim se točno katera je bila), sva se peljali po cesti proti rodni vasi moje mame, tam imata moja starša vikend.
Ko pridieva s kolegico do zelo ostrega ovinka par km pred to vasjo (v resnici je tam ta cesta in ta ovinek), mi kolegica reče, da naj avto pustiva pred tem ovinkom in greva peš naprej.
Sem jo upoštevala in sva šli peš, nakar pomislim, da so tukaj medvedi in da je to zelo nevarno početje, saj so okrog sami medvedje in obstaja precej velika verjetnost, da srečava medveda.
Pomislila sem, da bi morali biti glasni, da ga prestrašiva, a sem nekako vedela, da to ne bo delovalo.
Vprašala sem se zakaj sem jo sploh upoštevala, da greva peš, saj imava peš poti pribl. 5km in potem seveda še 5km nazaj spet do avta.Sama sem dobro poznala to pot, saj sem se peljala po njej že neštetokrat in tudi prehodila sem jo že velikokrat.
Odločila sem se, da se obrneva in greva nazaj do avta in nato z avtom naprej, saj cesta je čisto ok...Sem bila kar malo jezna nase, da sem jo upoštevala.
Ko se vračava proti avtu (prehodili sva pribl.0,5 km poti, pač malo), vendar mi je bila hoja nazaj napor, saj sva hodili v hrib in prisoten je bil strah, da srečava medveda.
In srečava ga, pridruži se nama medved, jaz mu grem nekako za hrbet, da me ne bi opazil, čutila sem, da ve, da sem tam za njegovim hrbtom in da si je izbral mene, mojo kolegico je pustil pri miru, mislila sem, da ga bova nekako lahko zamotili, vendar se je odločil, me nekako zagrabil in potisnil v gozd, kolegica je ostala na cesti, jaz z medvedom v gozdu...vedela sem, da sem sama z njim nemočna, da je močnejši in da me raztrga...no in sem se zbudila...

Cesta iz tvoje preteklosti, vikend tvojih staršev. Pot nazaj, k sebi, k tvojemu izvoru?

Cesta pomeni življenjsko pot oz. s čim ter kje hodimo in avto, kako po tej poti hodimo. 
Se voziš in ustaviš, hodiš ter odločiš, da je bila prva odločitev, za vožnjo, le najboljša. Zaupaš svojim intuitivnim odločitvam? Kje se ciklaš zadnje čase?

V razlagi iz živalskega preročišča najdem: Medved nas poveže z najglobjimi koreninami prednikov. Pomeni odpreti intuicijo tako, da se združiš s svojimi prvobitnimi močmi.

A se ti zdi, kot da si že na poti, k delu globoko v tebi, ki je že od nekdaj v tebi. Da si blizu, ko bi ga lahko samo še prijela z roko? Potem pa se ustrašiš in ustaviš?  Kako pa to vplivajo drugi ljudje? Prijatelji, družina? Ali tvoj alter ego? (kolegica)

:-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #107 on: June 08, 2016, 11:51:37 AM »
Sanjala mlado mucko, majceno, tako za dlan veliko.
Mucka mladiček je šla stran od mame in videla sem našo odraslo mačko kako jo bo zagrabila, tako kot zagrabi ptiča.
Ustrašila sem se in pomislila, kako da nisem tega prej predvidela, da jo lahko mačka zagrabi in ubije, pa čeprav je to mladi mucek, saj mački ne ubijajo mačke...
Stekla sem za njo in videla, da jo že ima v gobčku, nato jo je odložila, spustila jo je iz gobčka.
Šla sem poiskat mladičko, da pogledam, če je vse v redu z njo, če ni kaj huje poškodovana.
Bila je že pri svoji mami mucki, bili sta zviti v klopčič, tako lep pogled simbioze, sožitja, neverjetno lepo, tak puhast objem mame mucke in te mladičke. Vseeno sem vzela to mladičko od mame, da preverim, če nima kakšne hujše rane od ugriza in ni imela nobene poškodbe, nobene rane, vsaj videla je nisem. In se vprašam zakaj sem jo sploh vzela od mame, saj sta bili tako idilično povezani, gledam to mlado mucko v mojih rokah in se sprašujem kako naj jo položim nazaj, da se ne bo prebudila niti ona, niti njena mama, da bosta še naprej v takem sožitju, zlitju, bilo ju je res lepo videti :)

A ni kar podobno kot v prejšnjih sanjah. Naredila si nekaj, pa spet, kao ne bi smela tega naredit. Kot da nisi gotova, ali naj narediš korak naprej ali nazaj ali pustiš vse pri miru.

Zanimive pa so te 3 mačke... Domača "plenilska" muca, mama muca in mladiček muca kot podoba puhaste harmonije in varnosti. Kaj se dogaja, koga hoče mačka "pajsnit" in ogrozit? Mačke predstavljajo nekaj intuitivnega, občutek svobode, individualnost, igrivost. Ko se vse to nežno prebuja (mlada mucka), to poruši stara, prefrigana močna bojevnica. In tretja mačka, ki temu nudi zaščito, varnost. Kaj se nežno prebuja v tebi in kdo to plenilsko ogroža? Kako bi se opredelila v odnosu do vseh treh: Plenilska mačka in ti? Nežna muca in ti? Mama muca in ti? In končno, kaj se zgodi, če ti v to posegaš? Lahko ali ne smeš?

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #108 on: June 08, 2016, 12:06:43 PM »

A veste kaj dame? Res mi rastejo hehe

Tea  :-* :-* :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #109 on: June 09, 2016, 02:45:26 PM »
Jaz pa danes sanjala medveda.
S koelgico (ne spomnim se točno katera je bila), sva se peljali po cesti proti rodni vasi moje mame, tam imata moja starša vikend.
Ko pridieva s kolegico do zelo ostrega ovinka par km pred to vasjo (v resnici je tam ta cesta in ta ovinek), mi kolegica reče, da naj avto pustiva pred tem ovinkom in greva peš naprej.
Sem jo upoštevala in sva šli peš, nakar pomislim, da so tukaj medvedi in da je to zelo nevarno početje, saj so okrog sami medvedje in obstaja precej velika verjetnost, da srečava medveda.
Pomislila sem, da bi morali biti glasni, da ga prestrašiva, a sem nekako vedela, da to ne bo delovalo.
Vprašala sem se zakaj sem jo sploh upoštevala, da greva peš, saj imava peš poti pribl. 5km in potem seveda še 5km nazaj spet do avta.Sama sem dobro poznala to pot, saj sem se peljala po njej že neštetokrat in tudi prehodila sem jo že velikokrat.
Odločila sem se, da se obrneva in greva nazaj do avta in nato z avtom naprej, saj cesta je čisto ok...Sem bila kar malo jezna nase, da sem jo upoštevala.
Ko se vračava proti avtu (prehodili sva pribl.0,5 km poti, pač malo), vendar mi je bila hoja nazaj napor, saj sva hodili v hrib in prisoten je bil strah, da srečava medveda.
In srečava ga, pridruži se nama medved, jaz mu grem nekako za hrbet, da me ne bi opazil, čutila sem, da ve, da sem tam za njegovim hrbtom in da si je izbral mene, mojo kolegico je pustil pri miru, mislila sem, da ga bova nekako lahko zamotili, vendar se je odločil, me nekako zagrabil in potisnil v gozd, kolegica je ostala na cesti, jaz z medvedom v gozdu...vedela sem, da sem sama z njim nemočna, da je močnejši in da me raztrga...no in sem se zbudila...

Cesta iz tvoje preteklosti, vikend tvojih staršev. Pot nazaj, k sebi, k tvojemu izvoru?

Cesta pomeni življenjsko pot oz. s čim ter kje hodimo in avto, kako po tej poti hodimo. 
Se voziš in ustaviš, hodiš ter odločiš, da je bila prva odločitev, za vožnjo, le najboljša. Zaupaš svojim intuitivnim odločitvam? Kje se ciklaš zadnje čase?

V razlagi iz živalskega preročišča najdem: Medved nas poveže z najglobjimi koreninami prednikov. Pomeni odpreti intuicijo tako, da se združiš s svojimi prvobitnimi močmi.

A se ti zdi, kot da si že na poti, k delu globoko v tebi, ki je že od nekdaj v tebi. Da si blizu, ko bi ga lahko samo še prijela z roko? Potem pa se ustrašiš in ustaviš?  Kako pa to vplivajo drugi ljudje? Prijatelji, družina? Ali tvoj alter ego? (kolegica)

:-*

Rena hvala :-*
Oprosti za zamudo pri odgovoru, sem v totalni gužvi :blank:
Ja, medved je res močan simbol, povezala sem ga tudi s trenutnim astrološkim stanjem, saj imam t plutona eksaktno v opoziciji na n venero.
Pluton je v tej zgodbi lahko medved in venera seveda jaz sama, moje vrednote, moja ženskost.
Medved me odpelje v gozd, v moje nezavedno, v mojo podzavest, v mojo preobrazbo....Medved v sanjah ni bil grob, ni bil nasilen, bil je predvsem odločen, da je izbral mene in ne prijateljico in da me odpelje v gozd....in moje spoznanje, da se moram temu prepustiti, pravzaprav nisem vedela kaj me v tem gozdu čaka, da me bo medved raztrgal ali me bo imel tam kot svojo partnerko, takšen je bil namreč občutek v sanjah...
Skratka nekaj v meni se spreminja :)
Pot, ki vozi do rodne vasi moje mame, ne pridem do tja, ker me prej odpelje medved...Razvoj moje individuacije, odcepitev od mame...Ta je pri meni dolgotrajna, boleča, težka....Mislim, da sem tudi v tem procesu odcepljanja od korenin svoje mame, da spreminjam dinamiko odnosa med mamo in hčerjo, ki je bila rdeča nit ženske linije po mamini strani...
Mi je žal, da nisem uspela dobiti še sporočila kaj ima medved namen z mano storiti? Verjetno je že prav tako :)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #110 on: June 09, 2016, 03:03:46 PM »
Sanjala mlado mucko, majceno, tako za dlan veliko.
Mucka mladiček je šla stran od mame in videla sem našo odraslo mačko kako jo bo zagrabila, tako kot zagrabi ptiča.
Ustrašila sem se in pomislila, kako da nisem tega prej predvidela, da jo lahko mačka zagrabi in ubije, pa čeprav je to mladi mucek, saj mački ne ubijajo mačke...
Stekla sem za njo in videla, da jo že ima v gobčku, nato jo je odložila, spustila jo je iz gobčka.
Šla sem poiskat mladičko, da pogledam, če je vse v redu z njo, če ni kaj huje poškodovana.
Bila je že pri svoji mami mucki, bili sta zviti v klopčič, tako lep pogled simbioze, sožitja, neverjetno lepo, tak puhast objem mame mucke in te mladičke. Vseeno sem vzela to mladičko od mame, da preverim, če nima kakšne hujše rane od ugriza in ni imela nobene poškodbe, nobene rane, vsaj videla je nisem. In se vprašam zakaj sem jo sploh vzela od mame, saj sta bili tako idilično povezani, gledam to mlado mucko v mojih rokah in se sprašujem kako naj jo položim nazaj, da se ne bo prebudila niti ona, niti njena mama, da bosta še naprej v takem sožitju, zlitju, bilo ju je res lepo videti :)

A ni kar podobno kot v prejšnjih sanjah. Naredila si nekaj, pa spet, kao ne bi smela tega naredit. Kot da nisi gotova, ali naj narediš korak naprej ali nazaj ali pustiš vse pri miru.

Zanimive pa so te 3 mačke... Domača "plenilska" muca, mama muca in mladiček muca kot podoba puhaste harmonije in varnosti. Kaj se dogaja, koga hoče mačka "pajsnit" in ogrozit? Mačke predstavljajo nekaj intuitivnega, občutek svobode, individualnost, igrivost. Ko se vse to nežno prebuja (mlada mucka), to poruši stara, prefrigana močna bojevnica. In tretja mačka, ki temu nudi zaščito, varnost. Kaj se nežno prebuja v tebi in kdo to plenilsko ogroža? Kako bi se opredelila v odnosu do vseh treh: Plenilska mačka in ti? Nežna muca in ti? Mama muca in ti? In končno, kaj se zgodi, če ti v to posegaš? Lahko ali ne smeš?

Ja, tudi tukaj gre za plenilsko mačko, kot v tistih drugih sanjah za medveda...
Tukaj plenilska mačka, stara prefrigana bojevnica, ja tudi to sem jaz (del mene, ki je lahko tudi plenilski, ki ve, da je potrebno nekaj uničiti, da se lahko naredi novo, da se da prostor novemu) ugrabi mladičko (tudi del mene-moja nedolžnost, naivnost), ki bi morala biti v varnem zavetju pri mami mački....
Tudi tukaj gre verjetno za isto dinamiko odnosa matere in hčere, moje mame in mene ter mene in moje hčere....
Razvoj mene same, mogoče preobrazba neke naivnosti, otroškosti, nedolžnosti v  zrelo žensko, vmes mora poseči moj bojevniški del in nato spoznanje, da to sploh ni grozno, da ta moja nedolžnost ni uničena....gre zgolj za preobrazbo....
Nepotreben strah, da bi lahko moj del osebnosti, ki ga predstavlja plenilska mačka (bojevnica) uničil oz. ogrozi tisti moj del osebnosti, ki predstavlja nežnost, naivnost, nedolžnost...
In na koncu spoznanje, če bom to mlado mucko položila nazaj k mami, se bosta verjetno obe prebudili, kar je tudi pomembna simbolika prebujenja osebnosti...

Hvala Rena :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #111 on: June 10, 2016, 02:02:41 PM »
No vidiš, kako super si si to razložila. Večkrat imam ob tvojih sanjah občutek, da se bojiš svojih sposobnosti in notranje moči. Matra te, ne vem, če bom znala opisat svoje občutke, da je en velik del tebe, zavezan, predan materinskosti, družinski ljubezni.  In to čutiš na prvem mestu. Potem si pa tu ti, s svojimi lastnostmi, prvinska ti, za kar se bojiš, če bi se prebilo na plan, da potem družina in vezi (generacija pred tabo ter za tabo) ne bi bile več na prvem mestu. Kaj si jim dolžna? Moraš bit za njih prej tu kot zase? Kaj občutiš, če si odgovoriš na prvo roko, brez da vključiš racio, ego, ki bi opredeljeval, kaj je prav, prav tako veš, po reglcih, po privzgojenem... Ti, če ta trenutek zavpiješ, kaj želiš? Kdo si ti, kaj hočeš, bi to družina sprejela... In še drugi vidik, ne samo da SI TI TU ZA NJIH, tudi, DA SO ONI ZATE TU. Ekola, nekje v tej smeri čutim...

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #112 on: June 11, 2016, 05:22:37 PM »
No vidiš, kako super si si to razložila. Večkrat imam ob tvojih sanjah občutek, da se bojiš svojih sposobnosti in notranje moči. Matra te, ne vem, če bom znala opisat svoje občutke, da je en velik del tebe, zavezan, predan materinskosti, družinski ljubezni.  In to čutiš na prvem mestu. Potem si pa tu ti, s svojimi lastnostmi, prvinska ti, za kar se bojiš, če bi se prebilo na plan, da potem družina in vezi (generacija pred tabo ter za tabo) ne bi bile več na prvem mestu. Kaj si jim dolžna? Moraš bit za njih prej tu kot zase? Kaj občutiš, če si odgovoriš na prvo roko, brez da vključiš racio, ego, ki bi opredeljeval, kaj je prav, prav tako veš, po reglcih, po privzgojenem... Ti, če ta trenutek zavpiješ, kaj želiš? Kdo si ti, kaj hočeš, bi to družina sprejela... In še drugi vidik, ne samo da SI TI TU ZA NJIH, tudi, DA SO ONI ZATE TU. Ekola, nekje v tej smeri čutim...

Ja, res je, en del mene je zapisan materinstvu in ta del je povezan z veliko odgovornostjo, mogoce celo pretirano odgovornostjo in en del mene sem druga jaz, prvinska z obilo notranje moci....to sedaj vem, vendar je notranja moc lahko tudi nevarna, tudi meni sami, ce je ne znam pravilno uporabljati, lahko je tudi destruktivna in potem nastopi nemoc...moc in nemoc sta dve plati istega kovanca in se navadno izmenjujeta.... Vendar ne ena, ne druga plat ne sme biti unicevalna, najti ravnovesje med njima je umetnost..,
Prav tako je bilo meni umetnost najti ravnovesje med biti mama in biti zenska, med biti odgovorna in biti prvinska,divja...
Rada imam obe plati, rada sem mama, uzivam v materinstvu in zelo rada sem zenska, uzivam v svoji zenskosti in vseh uzitkih, ki mi jih ta zenskost prinasa...
Srecna in zadovoljnja sem, ko sta oba dela moje osebnosti izpolnjena...
Materinskost mi je bila polozena v "zibko", dovoliti si biti zenska in v tem polno uzivati ter sebe postaviti na 1.mesto in tega ne skrivati pred drugimi, ter ob tem ne imeti obcutka krivde, ja to je bilo moje ucenje in vsakic, ko se to zgodi, sem srecna, presrecna...
Trenutno imam opozicijo med t plutonom in n venero-testiranje moje venere koliko je suverena, kaj se rabi obdrzati od starih vzorcev in kaj lahko spusti, cesa ne rabim vec...vse kar je preziveto in ne sluzi vec moji veneri, bo pluton porusil, preobrazil...
v tem obdobju se spremina moj odnos z otroci, sedaj se je odselila tudi hcerka, s katero sva sicer zelo povezani...svoji mami sem odlocno postavila meje, prvic nisem imela slabe vesti zaradi tega, tako se je tudi odnos z mojo mamo spremenil...zelim si ta odnos, samo ne vec na starih temeljih in pluton jih rusi in zelim si, da se rodi nov odnos med mano in mojo mamo....
Skratka po plutonskem tranzitu se rodi nova, drugacna venera, se bolj avtenticna, se bolj prvinska... In v sanjah je ta medved in tista plenilska macka pluton...
Sem v procesu preobrazbe moje venere ;)

Hvala Rencica, da mi pomagas osvetliti moje sanje, sem ti iz srca hvalezna :-* :-* :-*

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #113 on: June 14, 2016, 08:57:28 AM »
Danes se mi je sanjalo, da je padel sneg, in to zdaj, v juniju. Sem se še čudila v sanjah, da je sredi junija padel sneg.
Imam prav, da sneg poleti v sanjah pomeni srečo?
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #114 on: June 14, 2016, 06:03:18 PM »
Hvala Rencica, da mi pomagas osvetliti moje sanje, sem ti iz srca hvalezna :-* :-* :-*
U welcome  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #115 on: June 14, 2016, 06:19:13 PM »
Danes se mi je sanjalo, da je padel sneg, in to zdaj, v juniju. Sem se še čudila v sanjah, da je sredi junija padel sneg.

Sneg ima veliko pomenov. Če ti je prišlo najprej na pamet, da pomeni srečo, ga najbrž res lahko jemlješ v tem kontekstu. In tudi sem našla razlago, da je poletni sneg dobro znamenje letine kmetov in uspeh trgovcev, vojakov. Ker ima sneg več pomenov, od tega, da zaščiti zemljo, je simbol nedolžnosti, tišine, miru, do tega, da naredi izolacijo med zemljo in nebom, da omogoča dobro letin ipd., je morda znanilec, da boš nekaj predčasno in uspešno naredila. Zakrila? Ali pa recimo, da se boš s čim soočila in razrešila prej, kot si prej mislila. 

Lahko pa sneg tudi pomeni izolacijo, čustven umik, osamitev. A verjetneje, ker se je zgodil poleti, da se bo v nečem obrnil tok dogajanja.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #116 on: June 15, 2016, 09:54:52 AM »
men se pa je danes sanjalo, da sem se vozila s sestrinim avtom, pa se mi je zlomil menjalnik...
vozila sem naprej, kar brez njega in brez težav  :laugh:
...svašta  ;D
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #117 on: June 15, 2016, 10:13:05 AM »

Sneg ima veliko pomenov. Če ti je prišlo najprej na pamet, da pomeni srečo, ga najbrž res lahko jemlješ v tem kontekstu. In tudi sem našla razlago, da je poletni sneg dobro znamenje letine kmetov in uspeh trgovcev, vojakov. Ker ima sneg več pomenov, od tega, da zaščiti zemljo, je simbol nedolžnosti, tišine, miru, do tega, da naredi izolacijo med zemljo in nebom, da omogoča dobro letin ipd., je morda znanilec, da boš nekaj predčasno in uspešno naredila. Zakrila? Ali pa recimo, da se boš s čim soočila in razrešila prej, kot si prej mislila. 

Lahko pa sneg tudi pomeni izolacijo, čustven umik, osamitev. A verjetneje, ker se je zgodil poleti, da se bo v nečem obrnil tok dogajanja.

Hvala, Rena.
Ja, veliko od tega je res, ne bi mogla izpostavit ene stvari. Rabim mir, sem v neki fazi, ko rastem, se spreminjam ... Se je pa spremenil tudi tok dogajanja oz. sem ga sama spremenila glede nečesa.
Bom razmišljala na vse te teme, najbrž mi bo pomagalo v procesih.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #118 on: June 15, 2016, 10:13:53 AM »
Jaz pa sanjala dojenčka, sem se ustrašila, ker je padel in sem ga hitro pobrala in potolažila, bil je tako mehek, nežen, tako prijeten dotik in občutek v sanjah, občutek nežnosti, miline in sreče, ker je bilo z njim vse ok :)
Potem sem še sanjala kolegico, da si je dala narediti dva nova zoba, sprednja zgoraj, ker prej je imela razmak med njima,sedaj pa je imela tak lep, popoln nasmeh...bila je zadovoljna...in še zraven je bil en otrok (cca 10 let star) tudi z novima zobema zgoraj, isto kot ona, samo ni mi bilo jasno, zakaj si ju je pa on dal zamenjati, saj ima sedaj narejeno isto kot prej, nobene bistvene razlike, mogoče sta bila sedaj za majčkeno preveč naprej postavljena, ampak nič takega :)
Hodila sem v centru Ljubljane ob Ljubljanici proti nekemu lokalu, bila je tema, noč in tam sem se srečala s to kolegico z novimi zobmi in tem otrokom...
Spomnim se še občutka strahu, da se bom v tej temni noči sama vračala nazaj proti avtu...
Spet sem imela pestro to noč ;D

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #119 on: June 15, 2016, 10:16:25 AM »
men se pa je danes sanjalo, da sem se vozila s sestrinim avtom, pa se mi je zlomil menjalnik...
vozila sem naprej, kar brez njega in brez težav  :laugh:
...svašta  ;D

Zanimivo, da je bil sestrin avto...Kaj ti pomeni sestra? Mogoče voziš "njeno" življenje?