Author Topic: SOLARNI IN LUNARNI POVRATEK, 2. del  (Read 64128 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: SOLARNI IN LUNARNI POVRATEK, 2. del
« Reply #15 on: July 18, 2016, 01:26:43 PM »
V solarnem povratku za naslednje leto (torej od mojega rojstnega dneva novembra letos dalje) imam  :Lu :kon MC (hkrati  :Lu :op :So).
Solarni ASC je v  :ov, v 6. hiši je  :Ma.
Neke možnosti za napredovanje se odpirajo ...  ::)
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #16 on: July 18, 2016, 02:32:39 PM »
V solarnem povratku za naslednje leto (torej od mojega rojstnega dneva novembra letos dalje) imam  :Lu :kon MC (hkrati  :Lu :op :So).
Solarni ASC je v  :ov, v 6. hiši je  :Ma.
Neke možnosti za napredovanje se odpirajo ...  ::)

Ulala, kariera se obeta in prepoznavnost v druzbi, izkoristi to obdobje za rast in napredek svoje kariere.
Zal si sonce in luna stojita nasproti, na nasprotnih bregovih, nekako bo to solarno leto, leto usklajevanja med domom in kariero, med tvojo zavestjo, kdo si ti, kaj je tvoja zivljenjska pot, kje je tvoje srce (sonce) in tvojimi potrebami, kaj in na kaksen nacin hranis samo sebe, svoje lastne obcutke, instinkte, kje so pocutis domace, varno, kje je tvoj pristan, tvoje zavetje (luna)...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #17 on: July 18, 2016, 02:47:38 PM »
Hvala za komentar. Trenje med delom in domom pričakujem in sprejemam. Napredovanja si izredno želim in bom šla v tej smeri, če se bo le dalo.
Držite pestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
Res si želim!!!
Aaaaaaaaaaa!!!
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #18 on: July 19, 2016, 08:25:42 AM »
Maja, prosim, če daš v podpis še solarca na natalno karto s hišami
Bom pogledala, če želiš  :)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #19 on: July 19, 2016, 08:30:47 AM »
Tea, bom zelo hvaležna. Bom karto prilepila kar sem.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #20 on: July 19, 2016, 08:40:32 AM »
Takole. KLIK
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #21 on: July 19, 2016, 09:53:05 AM »
Takole. KLIK
super - bom pogledala ko pridem iz potepa :)
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #22 on: July 20, 2016, 07:09:06 AM »
Maja solarna 16/17

Glede na to, da tvoj SAC sede v 8 Nhišo, lahko pričakuješ leto velikih sprememb, ki se najprej dotikajo globoko v notranjost tebe same, saj se SAC postavi v znamenje Leva, kar dejansko prinese spremembo v tvoji temelji biti, dojemanju smisla življenja, tvoje ustvarjalnosti, potem pa takoj dotakne tudi partnersko življenje, ljubezen in sposobnost deliti medsebojne vrednote in vrednosti.
Je karmična hiša in vladar Leva - Sonce zasede SIC /4 hišo/ - zato lahko sklepava, da bodo zadeve tega leta globoko povezane s tvojo preteklostjo, koreninami, domom in družino /družinskimi člani/. Lahko gre za določena materialna vlaganja, lahko gre za urejanje dediščine, dokumentov, prepisov, lahko gre za zmanjšanje ali povečanje družine - torej lahko je veznano na konkretno materialne dogodke, lahko pa tudi na globoko psihološke teme in dojemanje globjega pomena glede teh vprašanj.
Pri škorpijonski temi moramo vedno računati s tem, da ta čas lahko občutimo tudi kot krizo identitete, ali pa občutek, da nas drugi premalo podprejo oz. si na nek način izborimo svoj lastni ekonomski in varni občutek - zato bo med vama s partnerjem moralo priti tudi do jasne razmejitve med vrednostjo enega in vrednostjo /ali vrednotami/ drugega. 2S hiša ti sede v 8 - 8S hiša pa v 2 - ravno tako je tudi DC /7 partnerska hiša/ v 2N.
Oba vladarja DC - novodobni Uran - pa tudi tradicionalni Saturn sta v konjunkciji, prav tako Saturn v konjunkciji na NLuno - zato nekako pričakujem, da vsem ravno ne bo pogodu, kako se boš odločala o svojem nadaljnem življenju oz. kakšne statuse boste odredili za naprej /mama, mož, ti/. Prav nov. dec. se boš verjetno počutila nekako "ujeta" v neke utečene, ali tradicionalne vzorce ali pa enostavno ne boš videla drugačne možnosti, po drugi strani pa bosta to meseca, ko si boš želela utrditi svoj družinski položaj oz. utrditi svoj občutek varnosti glede doma. Nekaj senc, nekaj stresa ..........vendar kot bi človek rekel, to je "usoda" /Saturn in Luna/ kateri se pač ne moremo izogniti in stvari so za oddelat. Res je, da tak aspekt nekoliko "zamrzne" čustveni del, odpre pa potrebo po varnosti in stabilnosti na dolgi rok, ki s takim aspektom takrat dobi tudi neke korenine. Tukaj bo šlo tudi za odnos s tvojo materjo, lahko pa tudi z vsemi pomembnimi ženskami /tudi šeficami ipd/. Seveda v takem času tudi ti kot ženska dozoriš in dobiš neko drugačno predstavo o sebi, svoji vlogi ženske, matere, hčere itd...
No, da bi dobile širšo sliko morava AC, Soncu in seveda tej opoziciji IC in MC, ki sta si v solarcu zamenjali mesti - dodati še SLuno, ki se postavi v znamenje Bika in nama s tem jasno da vedeti in potrjuje tudi os 8 in 2 hiše /AC in DC/ - tvoja najglobja čustvena potreba bo potreba po materialni varnosti na dolgi rok, zato boš vlagala v tiste stvari, ki bodo po tvojem občutku to na dolgi rok. Bik = počasi in vztrajno. Glede na vladarico SVenero, ki sede na Neptuna in v S5 hišo obenem pa na tvoj N AC - hmmm tole bi lahko imelo tudi več pomenov. Ker vem, da vlagaš trenutno sredstva v svoj dom in urejaš stanovanje, bi lahko šlo za umetniški navdih, ki te obenem spodbuja k kreativnosti ali pa v tem čutiš radost, igrivost in ustvarjalnost. Druga tema pa je, da boš naredila vse skupaj tako, kot boš sama želela, z veliko ljubeznijo ki bo tebi lahko neke vrste nagrada.
Vse skupaj od začetka do tukaj - je lahko tudi povezano z nosečnostjo oz. rojstvom otroka - kot sem že velikokrat rekla, je lahko to kompenzirano z drugimi stvarmi, v tvojem primeru z opremljanjem in urejanjem doma, ki ga začutiš kot novo rojstvo zate in ti prinaša veliko zadovoljstva.
Lahko je vezano na ljubezensko avanturo? Mogoče ves ta skriti potencial, ki ti daje voljo do življenja in te poganja v željo po osamosvojitvi, varnosti in ureditvi papirjev glede dolgoročnih vlaganj v nepremičnine in razmejitvi sredsev med tvojim možem in tabo ...
Lahko je vezano na tisto, kar si zadnjič omenila, da bi delala za denar vpoglede v tarot. Ja USPEH - glede na vse aspekte in se zgoraj opisano lahko navezuje tudi na to temo.
Glede na to da je SLuna točno na MC in tvojem Nkarmičnem vozlu - pa bo to vsekakor zelo pomembno leto zate in dogodki se te bodo globoko dotaknili in prinesejo tudi dolgoročne posledice /pa ne prebrat, da je to slabo/ - največ tega se bo dogajalo v enoti od 6 - 9 /se pravi toliko mesecev po tvojem RD, ko se aspekti dovršijo/
Takrat je šele Sonce na Saturnu, Merkurju in Luna v opoziciji nanj!

V bistvu boš imela občutek, da si svoj dom zamenjala za službo /luna na MC/ - pa S6 v N1 - se pravi da boš na nek način s svojim delom, organizacijo, pridnostjo in zagnanostjo dosegala tisto, kar si boš zadala v tem solarnem letu. Mars /vladar sonca/ v 6 in dela lepe povezave /časovno sem že zgoraj napisala/ konjunkcija Jupiter, pa trigon natalni Mars, pa trigon S jupiter v 3

Tole pa je res napredovanje tako v službi, napredovanje v statusu če gledava karierno - seveda pa se to navezuje tudi na tvoje osebne dobitke, povečanje plače ali drugih občutkih sreče. Vsekakor bo tvoje delo, prizadevanja in akcije nagrajeno. Se pravi kljub temu, da boš morala preskočiti kakšno poleno, se boš držala svojega življenjskega načrta in na koncu solarnega leta boš lahko rekla, da si zmagala.

No, toliko na kratko in o najbolj ključnih točkah.
www.Astro-Star.net

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #23 on: July 20, 2016, 08:02:22 AM »
Tea, iskrena ti hvala za tako obširno razlago.
Če gledam vnaprej, kako si predstavljam, bi rekla, da je to to.
Vlaganja se bodo v naslednjem letu nadaljevala. Zastavljeni imam plan, sredstva dajem na stran in ponosna sem, da sem do sedaj vse zmogla sama, kar je cilj tudi vnaprej. Zakaj investiram sama - rada naredim čim več sama, to mi je izziv. Po drugi strani je bilo pa iz moževe strani precej negodovanja, ker je ves čas računal, da bom prišla živet k njim in dozdeva se mi, da je pritisk nanj tudi iz strani njegovih staršev. Ampak tujih pričakovanj ne bom jemala kot svoj problem.
Ta projekt mi pomeni ogromno. Dobesedno z užitkom ustvarjam in gledam, kako sem vedno bližje svoji samostojnosti - kot sem omenila že prej, izredno me veseli tudi to, da je vse skupaj plod mojega dela. Ni to trma, le tak človek sem, da izpeljem do konca vse, kar si zastavim.
Veliko bo drugače od sedaj. Malo imam treme pred tem obdobjem, ampak jo bom premagala z zavedanjem, da je to samo zaradi navade.
Nosečnosti najbrž ne bo oz. tega ne prepuščam naključju, se pa verjetno izpostavlja možnost za to vsako leto, ker sem pač v takih letih in so možnosti za to, ampak odločamo sami. Bolj bi rekla, da gre za ustvarjanje doma - ta dom bo v največji možni meri odraz mene.
Najbolj zanimiva tema bo tekla okrog službe. Kot sem omenila, so neke možnosti za napredovanje in kot sem slišala, sem precej v igri. V teh dveh letih, kar sem tu, sem se dokazala, delala sem trdo, a s srcem, in res je čas, da požanjem neke sadove. Ta služba mi je res pisana na kožo. Da sem pristala tu, je bila res usoda in velik čudež in nemogoče je je spregledat, da gre tu za veliko stvar v mojem življenju. Sem pa v zadnjem času začutila potrebo po razvoju in napredovanju, potem sem pa slišala tiste novice - pomislim celo, da je nek del mene vedel, da se bo nekaj premaknilo - očitno znam poslušat svojo notranjo uro, ki mi pove, da je čas za to in to ...  ::) Počasi začenjam verjet v intuicijo.  :D
Napredovanje bi bilo povezano tudi z višjimi prihodki, česar si, razumljivo, tudi želim, največja želja v zvezi s tem je pa prispevati k boljšemu delu, biti spoštovan in priznan. Želim si, da mi zaupajo.
Ne vem, kako velike spremembe se sploh obetajo - gre za povečanje odgovornosti, dodatne zadolžitve - podrobnosti pa še ne poznam.
Bo pa sprememba (v primeru, da se res dokopljem do napredovanja) imela vpliv tudi na zasebno življenje, česar se zavedam in pričakujem. Spremeni se delovni ritem, razmišljanje, status ... Na en način "zrasteš" tudi v očeh drugih, ne samo sodelavcev in to lahko povzroči različne reakcije. V bistvu (o vsem seveda govorim ob predpostavki, da mi uspe) pričakujem še večji pritisk glede ustvarjanja družine.  :blank: Ker se bo mogoče s temi dogodki ta cilj (drugih, ne moj) v bistvu še nekoliko bolj odmaknil.
Nič noče govorit vnaprej. Ne bom si lastila napredovanja že vnaprej, ker še ni v mojih rokah. Do takrat bom še morala pokazat veliko, da si ga bom res pridobila in zaslužila ... Ta trud jemljem kot čast, ne kot napor in nekaj odvečnega. S srcem sem tu, pridna sem, pripravljena sem se še izboljševat - in kot mi je zadnjič rekel direktor, mi bo to v izziv (rekel je, da ve, da mi bo to izziv).
Dogodki v naslednjem letu bodo, kot se mi zelo močno dozdeva, podlaga za še večje prelomnice v letih 2018 in 2019, ki ju večkrat omenjam.
Z veseljem se podajam naprej!

Hvala še 100x!  :-*
Za razlago, za podporo, za vse!
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #24 on: July 20, 2016, 08:11:19 AM »
Tea, iskrena ti hvala za tako obširno razlago.
Če gledam vnaprej, kako si predstavljam, bi rekla, da je to to.
Vlaganja se bodo v naslednjem letu nadaljevala. Zastavljeni imam plan, sredstva dajem na stran in ponosna sem, da sem do sedaj vse zmogla sama, kar je cilj tudi vnaprej. Zakaj investiram sama - rada naredim čim več sama, to mi je izziv. Po drugi strani je bilo pa iz moževe strani precej negodovanja, ker je ves čas računal, da bom prišla živet k njim in dozdeva se mi, da je pritisk nanj tudi iz strani njegovih staršev. Ampak tujih pričakovanj ne bom jemala kot svoj problem.
Ta projekt mi pomeni ogromno. Dobesedno z užitkom ustvarjam in gledam, kako sem vedno bližje svoji samostojnosti - kot sem omenila že prej, izredno me veseli tudi to, da je vse skupaj plod mojega dela. Ni to trma, le tak človek sem, da izpeljem do konca vse, kar si zastavim.
Veliko bo drugače od sedaj. Malo imam treme pred tem obdobjem, ampak jo bom premagala z zavedanjem, da je to samo zaradi navade.
Nosečnosti najbrž ne bo oz. tega ne prepuščam naključju, se pa verjetno izpostavlja možnost za to vsako leto, ker sem pač v takih letih in so možnosti za to, ampak odločamo sami. Bolj bi rekla, da gre za ustvarjanje doma - ta dom bo v največji možni meri odraz mene.
Najbolj zanimiva tema bo tekla okrog službe. Kot sem omenila, so neke možnosti za napredovanje in kot sem slišala, sem precej v igri. V teh dveh letih, kar sem tu, sem se dokazala, delala sem trdo, a s srcem, in res je čas, da požanjem neke sadove. Ta služba mi je res pisana na kožo. Da sem pristala tu, je bila res usoda in velik čudež in nemogoče je je spregledat, da gre tu za veliko stvar v mojem življenju. Sem pa v zadnjem času začutila potrebo po razvoju in napredovanju, potem sem pa slišala tiste novice - pomislim celo, da je nek del mene vedel, da se bo nekaj premaknilo - očitno znam poslušat svojo notranjo uro, ki mi pove, da je čas za to in to ...  ::) Počasi začenjam verjet v intuicijo.  :D
Napredovanje bi bilo povezano tudi z višjimi prihodki, česar si, razumljivo, tudi želim, največja želja v zvezi s tem je pa prispevati k boljšemu delu, biti spoštovan in priznan. Želim si, da mi zaupajo.
Ne vem, kako velike spremembe se sploh obetajo - gre za povečanje odgovornosti, dodatne zadolžitve - podrobnosti pa še ne poznam.
Bo pa sprememba (v primeru, da se res dokopljem do napredovanja) imela vpliv tudi na zasebno življenje, česar se zavedam in pričakujem. Spremeni se delovni ritem, razmišljanje, status ... Na en način "zrasteš" tudi v očeh drugih, ne samo sodelavcev in to lahko povzroči različne reakcije. V bistvu (o vsem seveda govorim ob predpostavki, da mi uspe) pričakujem še večji pritisk glede ustvarjanja družine.  :blank: Ker se bo mogoče s temi dogodki ta cilj (drugih, ne moj) v bistvu še nekoliko bolj odmaknil.
Nič noče govorit vnaprej. Ne bom si lastila napredovanja že vnaprej, ker še ni v mojih rokah. Do takrat bom še morala pokazat veliko, da si ga bom res pridobila in zaslužila ... Ta trud jemljem kot čast, ne kot napor in nekaj odvečnega. S srcem sem tu, pridna sem, pripravljena sem se še izboljševat - in kot mi je zadnjič rekel direktor, mi bo to v izziv (rekel je, da ve, da mi bo to izziv).
Dogodki v naslednjem letu bodo, kot se mi zelo močno dozdeva, podlaga za še večje prelomnice v letih 2018 in 2019, ki ju večkrat omenjam.
Z veseljem se podajam naprej!

Hvala še 100x!  :-*
Za razlago, za podporo, za vse!

Evo, saj že vse veš - vse bo OK   :-*
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #25 on: July 21, 2016, 10:39:29 AM »
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #26 on: July 21, 2016, 11:36:10 AM »
Na prvi uč mi je padlo ven, da te končno čaka svoboda in konec manipulacij  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #27 on: October 05, 2016, 03:11:53 PM »
Tea, če boš pri volji in energiji, bi te prosila za tvoj vpogled v mojo letošnjo solarno karto.
Hvala :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #28 on: October 05, 2016, 03:16:44 PM »
a jo lahko prosim kar prilepiš
www.Astro-Star.net

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #29 on: October 05, 2016, 03:36:18 PM »
Evo, sem dodala v podpisu novo solarno in novo s tranziti in progresijami :)