Author Topic: SOLARNI IN LUNARNI POVRATEK, 2. del  (Read 64104 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: SOLARNI IN LUNARNI POVRATEK, 2. del
« Reply #30 on: October 07, 2016, 06:38:58 AM »
Evo, sem dodala v podpisu novo solarno in novo s tranziti in progresijami :)

Meni bolj ustreza, da jo daš s hišami. Ampak sem rešila stvar, pa sem si jo sama naredila.

Takolelelje. SAC v Ovna v 8 - že to da vedeti, da je pred teboj leto sprememb, ki se bodo dotikale tako tebe same, kot tudi vsega, česar se boš namenila, nekatere stvari pa bodo seveda presenečenje še zate. Mars - kot vladar Ac in tradicionalno 8 bo to leto dotikal tvoj Prst usode, ravno tako Uran, obenem še v opoziciji na Luno. Že Uranska vpletenost sama po sebi daje dovolj prepričljive razloge, da bodo spremembe težko nadzorovane, saj je njegova energija precej intenzivna in težko obvladljiva. Jod kot tak pa tudi karmična struktura,  tisto leto, ko je sprožen, imamo pač leto, ki ga težje nadziramo.
Česa se dotika: predvsem aktivacije 1, 7 in Uran je vladar tvoje natalne 6 - tako da ne bo šlo le za spremembo na partnerskem področju, pač pa tudi na službenem, kjer boš verjetno občutila pomanjkanje priložnosti, potrebo po služenju in po drugi strani uporu itd... Pluton na Mc ... obenem pa je tudi Ic kar močno zastopan - astrološke termine pa itak razumeš. Tudi luna je v poziciji, ko bi lahko rekla, da se na nek način spreminja tvoj status, pa tudi selitev /že skozi vladarja v 3 itd./ je nakazana. Vsekakor pa veliko dela in sprememb tudi doma.
Itak da se vse skupaj že dogaja, saj si v to solarno leto stopila že julija.
Ta mesec je tvoja P Luna prestopila v znamenje Leva, najbrž ne boš več tako rakasto nežna in pohlevna. Naj te probajo božat proti dlaki ;)

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #31 on: October 07, 2016, 08:49:03 AM »
Evo, sem dodala v podpisu novo solarno in novo s tranziti in progresijami :)

Meni bolj ustreza, da jo daš s hišami. Ampak sem rešila stvar, pa sem si jo sama naredila.

Takolelelje. SAC v Ovna v 8 - že to da vedeti, da je pred teboj leto sprememb, ki se bodo dotikale tako tebe same, kot tudi vsega, česar se boš namenila, nekatere stvari pa bodo seveda presenečenje še zate. Mars - kot vladar Ac in tradicionalno 8 bo to leto dotikal tvoj Prst usode, ravno tako Uran, obenem še v opoziciji na Luno. Že Uranska vpletenost sama po sebi daje dovolj prepričljive razloge, da bodo spremembe težko nadzorovane, saj je njegova energija precej intenzivna in težko obvladljiva. Jod kot tak pa tudi karmična struktura,  tisto leto, ko je sprožen, imamo pač leto, ki ga težje nadziramo.
Česa se dotika: predvsem aktivacije 1, 7 in Uran je vladar tvoje natalne 6 - tako da ne bo šlo le za spremembo na partnerskem področju, pač pa tudi na službenem, kjer boš verjetno občutila pomanjkanje priložnosti, potrebo po služenju in po drugi strani uporu itd... Pluton na Mc ... obenem pa je tudi Ic kar močno zastopan - astrološke termine pa itak razumeš. Tudi luna je v poziciji, ko bi lahko rekla, da se na nek način spreminja tvoj status, pa tudi selitev /že skozi vladarja v 3 itd./ je nakazana. Vsekakor pa veliko dela in sprememb tudi doma.
Itak da se vse skupaj že dogaja, saj si v to solarno leto stopila že julija.
Ta mesec je tvoja P Luna prestopila v znamenje Leva, najbrž ne boš več tako rakasto nežna in pohlevna. Naj te probajo božat proti dlaki ;)

Hvala Tea :-*
Ja, uransko energijo že zelo močno čutim, je neobvladljiva in ne more več vsega tlačiti pod preprogo za ljubi mir. In olajšana sem, ko dam ven, vendar drugi niso navajeni...Tako,da uranski preboj se je že naredil in vrh joda s saturnom v ovnu že deluje, upam, da bodo drugi lahko sledili, saj starih energij ne zmorem več, nočem pa vsega porušiti. Enostavno čutim, da je potrebna sprememba, preobrazba, uran zahteva resnico in ta je lahko tudi hladna.
Kot bi ostali želeli še vedno ohranjati navidezen mir in status quo situacijo, jaz se pa tega ne grem več...To močno čutim v tem solarnem letu.
Tudi v progresijah in tranzitih imam močno sproženo natalno karto, bom poročala kako se bo situacija odvijala.
Drži pesti zame, da bom znala dobro sodelovati s tem uranom in tudi ostalimi energijami, ki pritiskajo znotraj mene :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #32 on: October 07, 2016, 10:28:56 PM »
Veš kako je draga ... pri sproženem Jodu nisem sigurna, da ga lahko kontroliraš. Je le prst usode ali božji prst, sprožilec karme.
Dogajalo se bo tisto kar bodo uni gor hotli, zlepa ali pa zgrda. Fajn je sodelovat, kar verjamem, ti močno znaš. Zavirat sprememb pa ne ... kar je pa vedno dvorezni meč.

Držim pesti, vendar glej nase maksimalno. Vseeno je tale Uran tudi vladar tvoje 6 in petšestini so klasificirani kot prinašalci bolezni oz. nesreč. Pazi nase draga  :-*
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #33 on: October 07, 2016, 10:30:17 PM »
Aja pa še tole. Najbolj ti bo JOD znala razložiti Jane.  ;)
www.Astro-Star.net

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #34 on: October 10, 2016, 09:15:23 AM »
Veš kako je draga ... pri sproženem Jodu nisem sigurna, da ga lahko kontroliraš. Je le prst usode ali božji prst, sprožilec karme.
Dogajalo se bo tisto kar bodo uni gor hotli, zlepa ali pa zgrda. Fajn je sodelovat, kar verjamem, ti močno znaš. Zavirat sprememb pa ne ... kar je pa vedno dvorezni meč.

Držim pesti, vendar glej nase maksimalno. Vseeno je tale Uran tudi vladar tvoje 6 in petšestini so klasificirani kot prinašalci bolezni oz. nesreč. Pazi nase draga  :-*

Transpersonalnih energij se res ne da kontrolirati, kot si rekla, lahko pa verjetno sodeluješ z njimi, če jih sploh prepoznaš. Ampak moje izkušnje so, da so močnejše od nas in da delujejo izven naših sposobnosti dojemanja situacije, ravno zato,da nas pretresejo in pomaknejo naprej. Razen v primeru, če sam že deluješ v skladu z njimi, kar pa je pri težkih aspektih skoraj nemogoče.
Bom morala tega urana sproščati, ker drugače že čutim to notranjo napetost v sebi, ki se seveda potem pozna tudi na zdravju.
Uran je tako nenaden, tako hladen in tako krut, da je tudi za okolico potem to šok, meni pa odleže, ko vržem vse ven, prav po uransko, nič prijazno, nič čusteno, ampak hladno, direktno, brez ovinkov...Naslednja uranska faza je, da odnos samo še hladno odrežeš...
Je tudi res, da pri uranu ne vidiš zemeljskih omejitev, oz jih ne sprejemaš, te preveč motijo, zato lahko po zaključenem tranzitu pride obžalovanje, saj prepoznaš, da smo le vsi iz mesa in krvi in tako polni napak, kar pa uran, ko je aktiviran, NE sprejema...
Bom poročala kako se bo odvilo, trenutno vem samo to, da ne smem stvari več zadrževati v sebi.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #35 on: October 10, 2016, 09:15:48 AM »

Jane, bom vesela tudi tvoje razlage ;)
Hvala :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #36 on: October 10, 2016, 02:34:53 PM »

Transpersonalnih energij se res ne da kontrolirati, kot si rekla, lahko pa verjetno sodeluješ z njimi, če jih sploh prepoznaš. Ampak moje izkušnje so, da so močnejše od nas in da delujejo izven naših sposobnosti dojemanja situacije, ravno zato,da nas pretresejo in pomaknejo naprej. Razen v primeru, če sam že deluješ v skladu z njimi, kar pa je pri težkih aspektih skoraj nemogoče.
Bom morala tega urana sproščati, ker drugače že čutim to notranjo napetost v sebi, ki se seveda potem pozna tudi na zdravju.
Uran je tako nenaden, tako hladen in tako krut, da je tudi za okolico potem to šok, meni pa odleže, ko vržem vse ven, prav po uransko, nič prijazno, nič čusteno, ampak hladno, direktno, brez ovinkov...Naslednja uranska faza je, da odnos samo še hladno odrežeš...
Je tudi res, da pri uranu ne vidiš zemeljskih omejitev, oz jih ne sprejemaš, te preveč motijo, zato lahko po zaključenem tranzitu pride obžalovanje, saj prepoznaš, da smo le vsi iz mesa in krvi in tako polni napak, kar pa uran, ko je aktiviran, NE sprejema...
Bom poročala kako se bo odvilo, trenutno vem samo to, da ne smem stvari več zadrževati v sebi.

no poročaj vsekakor

www.Astro-Star.net

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #37 on: June 11, 2017, 09:34:07 PM »
Tea mi je totalno zadela solarno karto (v kombinaciji s tranzitno) za letos. Zame in za hčerko, tudi za mojega brata.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #38 on: June 12, 2017, 08:30:58 AM »

Jane, bom vesela tudi tvoje razlage ;)
Hvala :-*

Tole sem šele sedaj videla Sanjalka, bom pogledala :) Moram prebrat za kaj se sploh gre :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #39 on: December 14, 2017, 05:21:49 PM »
V zadnjem obdobju se je moje življenje postavilo na glavo, in sicer na več področjih.
Zasebno se dogaja veliko.
V službi sem doživela spremembo - sicer je ne nakazuje konkreten dogodek, ampak povezava z nadrejenima se je okrepila, zdi se mi, da sem na en način dorasla položaju, ki so mi ga določili ob začetku letošnjega leta, hkrati pa sem deležna večjega zaupanja in občutek imam, da se ponovno premikam naprej.
Doma so tudi imeli ogromno izzivov, a smo se skoznje z mami in bratom še bolj povezali. Lahko spregovorimo o stvareh tako, kot so, brez prikrivanja.

Včasih imam občutek, kot da sem od včeraj. Vse, kar se dogaja, je tako drugačno od daljšega obdobja pred tem, da svojega življenja sploh ne razpoznam.
Veliko stvari je odpadlo od mene, sleklo me je do golega, vrglo na tla ... Znašla sem se v popolnoma novih okoliščinah, s popolnoma drugačnimi mislimi in načinom mišljenja na sploh.
Upala bi reči, da je to od časa, ko je začela veljati nova solarna karta. Ne spomnim se takega opaznega prehoda od ene k drugi, kot je bil tokraten.

Pred mano je še veliko. Okoliščin, kot so, še zdaleč nisem pričakovala. Obetam si srečo od  :Ve :kon :J v 1. hiši ... Potrebovala jo bom.
9ZK 656

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #40 on: December 14, 2017, 09:53:53 PM »
Maja :-*

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #41 on: December 15, 2017, 09:46:24 AM »
V zadnjem obdobju se je moje življenje postavilo na glavo, in sicer na več področjih.
Zasebno se dogaja veliko.
V službi sem doživela spremembo - sicer je ne nakazuje konkreten dogodek, ampak povezava z nadrejenima se je okrepila, zdi se mi, da sem na en način dorasla položaju, ki so mi ga določili ob začetku letošnjega leta, hkrati pa sem deležna večjega zaupanja in občutek imam, da se ponovno premikam naprej.
Doma so tudi imeli ogromno izzivov, a smo se skoznje z mami in bratom še bolj povezali. Lahko spregovorimo o stvareh tako, kot so, brez prikrivanja.

Včasih imam občutek, kot da sem od včeraj. Vse, kar se dogaja, je tako drugačno od daljšega obdobja pred tem, da svojega življenja sploh ne razpoznam.
Veliko stvari je odpadlo od mene, sleklo me je do golega, vrglo na tla ... Znašla sem se v popolnoma novih okoliščinah, s popolnoma drugačnimi mislimi in načinom mišljenja na sploh.
Upala bi reči, da je to od časa, ko je začela veljati nova solarna karta. Ne spomnim se takega opaznega prehoda od ene k drugi, kot je bil tokraten.

Pred mano je še veliko. Okoliščin, kot so, še zdaleč nisem pričakovala. Obetam si srečo od  :Ve :kon :J v 1. hiši ... Potrebovala jo bom.

Mislim, da se še predobro zavedaš tega, da se življenje lahko obrne z danes na jutri. Stare stvari, ki nam ne služijo več, odpadejo. Kar pa nam je res pomembno v tem trenutku oz. kar nam je namenjeno v danem trenutku, nam pa tako ali drugače pride na pot.

Boš videla, ko se boš osvobodila stvari, ki ti ne služijo več, boš lahko bolje razumela pot, po kateri moraš iti.
9ZK 674

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #42 on: December 15, 2017, 09:57:48 AM »
Maja, z astro pogleda ti jamčim, da ti bo T  :J stal ob strani, saj ti bo prečkal N :So.
:Sa preko ASC in vstop v 1 hišo je pa tudi v astro literaturi označen kot začetek novega obdobja. Ker je pa  :Sa vladar tvoje karte, je pa to podvojena sila. No, moje razmišljanje, saj ne mislim soliti pameti.
Dobro bodi  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #43 on: December 15, 2017, 10:06:55 AM »
Cvetka, vsak tvoj komentar globoko spoštujem in upoštevam.
Spremembe se dogajajo, priložnosti odpirajo. Upam, da zberem pogum zanje in da bo čim manj trpljenja za vse!
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #44 on: December 15, 2017, 10:36:44 AM »
Cvetka, vsak tvoj komentar globoko spoštujem in upoštevam.
Spremembe se dogajajo, priložnosti odpirajo. Upam, da zberem pogum zanje in da bo čim manj trpljenja za vse!

Škorpijonom je izredno težko spuščati, ko se nečesa primejo.
Mogoče bo re potrebno kaj izpustiti iz svojega življenja, da se lahko prime novo :-*