Author Topic: SOLARNI IN LUNARNI POVRATEK, 2. del  (Read 62718 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Vesta

• Mojster
Re: SOLARNI IN LUNARNI POVRATEK, 2. del
« Reply #75 on: June 17, 2018, 06:21:57 PM »
Jane, ja, se strinjam z Majo.

Luna in Saturn sta separativna, to je dobro. V osmi hiši nobeden od njiju ni ravno na tujem, je le vodna hiša, Saturnu pa je všeč vonj Škorpijona. Delata opozicijo z Venero v Raku - družinski izdatki, izdatki zaradi družine. Ta Venera dela tudi trigon z Jupitrom v 6., kar je odlično, služba bo zagotovila finance, tudi kakšna priložnost je komot všteta. Merkur, ki je vladar 2., je na ASC, veliko bo sicer na tebi, odvisno od tvoje sposobnosti navezovanja stikov (ha, očitno se boš povezovala, je le Dvojček vmes, pa še Sončeva konjunkcija), ta Mars v 9. - če planiraš kakšno izobraževanje oz. se ti ponuja, bi bilo fino, lahko odpre nove poslovne priložnosti, spodbudi optimizacijo ...

Nič dramatičnega, ampak ja, pri sebi najslabše vidimo.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #76 on: June 17, 2018, 06:40:27 PM »
Hvala Vesta, načrtujem končanje magistrske naloge. Nikoli ne veš kdaj bo magisterij prav prišel.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #77 on: June 17, 2018, 07:25:10 PM »
Vesta, moram se priključit k tvojemu zapisu.
Meni solarni Mars deluje zelo pozitivno, je v konjunkciji z solarnim MC, pa lep trigon dela na solarno Sonce in Merkur. Tistega kvadrata na Urana pa Jane le upoštevaj, da ne boš hotela imeti vse stvari narejene že včeraj.
Dobro bodite vsi  :-*

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #78 on: June 17, 2018, 08:17:10 PM »
Haha Cvetka ne včeraj, prejšnje leto  :laugh: Hvala bejbe  :-* v svojih kartah vedno vidim le najslabše.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #79 on: August 10, 2018, 04:34:09 AM »
Meni je lani Vesta napovedala, podobno leto 2018 kot je bilo 2017.  Skratka, bilo naj bi tako pač nekako.     V resnici sem presenečen, saj to leto je zame boljše kot je bilo preteklo.  Najbrž je kaj spregledala po nesreči.    Tako sem pogledal na astro in priznam, malo mi je težko to brati. Očitno bom poslovno tudi kaj tvegal in to se bo izkazalo kot dobra stvar.  Biokibernetika bržkone bo delala, saj po letošnjem uspehu z enim fantkom se lahko zgodi še marsikaj.

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #80 on: August 22, 2018, 11:30:40 PM »
Nič drastičnega Andres ne vidim v tej karti novega solarca. Sonce v tretji - povečana komunikacija, manjša potovanja (pri tebi je to itak stalnica), okrog novembra boš moral na neko pot oziroma aktivnost zaradi službe, ne bo ti ravno pri srcu. Imej pa v glavi da prinaša dober razplet za nadaljno kariero.

malo več previdnosti v odnosih letos. Luna in venera sta zaznamovani z venero. Nek odnos bo prišel pod vprašaj okrog oktobra in se razrešil okrog februarja. Intimni odnosi bodo bolj bazirali na seksu kot na želji po čem več.

Moja astro karta

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #81 on: August 29, 2018, 12:56:07 AM »
Nič drastičnega Andres ne vidim v tej karti novega solarca. Sonce v tretji - povečana komunikacija, manjša potovanja (pri tebi je to itak stalnica), okrog novembra boš moral na neko pot oziroma aktivnost zaradi službe, ne bo ti ravno pri srcu. Imej pa v glavi da prinaša dober razplet za nadaljno kariero.

malo več previdnosti v odnosih letos. Luna in venera sta zaznamovani z venero. Nek odnos bo prišel pod vprašaj okrog oktobra in se razrešil okrog februarja. Intimni odnosi bodo bolj bazirali na seksu kot na želji po čem več.

Hvala Slavi,

Pravzaprav podobno leto kot letošnje.  Včeraj sem za novembra gledal karto za v Slovenijo, takrat nimam prav veliko rezervacij.   Možno pa je da bo ta pot čisto drugam. Nenazadnje se lahko pustim presenetiti, saj na poti sem skoraj vsak dan.   

Za odnose me ne skrbi. Naj bo kot je.  :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #82 on: August 30, 2018, 11:52:06 AM »
No jaz vseeno upam, da prideš v SLO, da ne bo kaj drugega bolj mukotrpnega.

Moja astro karta

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #83 on: August 31, 2018, 12:20:44 AM »
Po moje ne bo nobene mukotrpnosti. Lahko samo kaj pride, kar se da hitro rešiti. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #84 on: October 02, 2018, 07:32:35 PM »
Razmišljam o prekinitvi nekega poslovnega sodelovanja in imam solarnega Urana v 7. hiši v ovnu.
Skrbi me, da je moja odločitev prenagljena, da ne vidim prave slike in da mi bo žal.
Nabita sem z emocijami in mislimi, ki me priganjajo k prekinitvi sodelovanja, po drugi strani se bojim napačne odločitve.
Istočasno vem, da ravnanje druge strani ni pošteno do mene, čutim spletke in delovanje za hrbtom.
Odločiti se moram v nekaj dneh.

Solarni DC z Uranom mi pade v natalno 8. hišo.
Solarni Neptun mi pade v natalno 7. hišo.

Najrajši bi videla, da mi nekdo svetuje, kaj naj naredim.
« Last Edit: October 02, 2018, 07:40:01 PM by Pika »

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #85 on: October 10, 2018, 02:10:06 PM »
daj v podpis še solarno karto ali pa jo pripopaj v temo

Moja astro karta

Offline purple

• Uporabnik
  • **
« Reply #86 on: October 26, 2018, 01:28:12 PM »
Gledam svojo solarno karto za 2019/2020.

Pa bi prosila za pomoč pri interpretaciji, tiste bolj izkušene.

Torej sama sem nekako ugotovila naslednje:

- osebni mlaj v 5 hiši: kreativnost, novi projekti, morda nosečnost (prvi otrok?) - zaradni urana, verjetno nepričakovana?
- venera v 4. hiši: srečen dogodek v družini
- jupiter v 1. hiši: optimističen pogled na svet, kilogrami... opozicija z marsom v sedmi hiši, bi lahko kazala na nekaj težav v partnerstvu?
- saturn in pluton v 2. hiši v kvadratu na 4 hišo: spremembe v družini, novi temelji, tudi kar se tiče financ - razdelitev premoženja? Zaradi kirona, si razlgam, da bo precej boleče?

Hm.. tako nekako si sama to razlagam, zagotovo zelo splošno, ampak vzamite v obzir, da se šele učim :)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #87 on: October 29, 2018, 07:02:49 AM »
Pri solarni karti je najbolj pomembno sonce, to je potem energija leta., Gledas samo aplikativne aspekte. Z njimi tudi dolocis cas.

Moja astro karta

Offline purple

• Uporabnik
  • **
« Reply #88 on: October 29, 2018, 08:23:07 AM »
Ok. To potem pomeni, da bodo pri meni v ospredju zadeve, ki spadajo v domeno 5.hiše.

A potem ostali planeti niso tako pomembni?
Kako pa določim čas? :o :embarrassed: Hehehe ... ok bom razumela, če je preveč za razlagati. Sem pa radovedna, ker vsaki dan odkrijem kaj novega. :)))

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #89 on: November 28, 2018, 09:01:15 PM »
daj v podpis še solarno karto ali pa jo pripopaj v temo

Tole sem pa šele zdaj videla, Jane.
Sem potem skenslala te obveznosti in mislim, da sem naredila prav.