Ne vem če to paše čisto v to rubriko. Zapisal bom dogodke zadnjega časa, ki se okoli mene vežeje predvsem na ključe. Bili so dnevi ko sem imel v žepih tudi ključe treh avtomobilov. Poleg mojih osebnih stanovanjskih ključov zadnji mesec nosim še ključe vsaj treh stanovanj, vezanih na službo. Dva prijatelja sta na dopustu in tako občasno bašem v žepe tudi ključe njunih stanovanj, saj vendarle nekaj rož doma imata, in eden od njiju, joj, rabarbaro v lavorju na balkonu.
Tako sem podpisal ta teden v torej pogodbo za stalno zaposlitev pri podjetju kjer pravzaprav že delam vsaj dva meseca. Gre za podjetje, ki izdaja stanovanja na dolgi rok in tudi tista za turiste. Včeraj popoldan sem kupil avto, torej sem ravno tako podpisal pogodbo. In nenazadnje vsak teden imam nove najemnike, ki tudi podpisuje, kar pomeni, da se ti meseci in še najbolj avgust, vrtijo v mojem primeru okoli ključev in pogodb.
No, izdelal sem karto za nakup avta. Zanimivo. Ob 15;16 uri včeraj je bilo sonce na mojem ascendentu. Glede pogodbe za službo niti ne vem, če ta podpis astrološko, sploh kaj velja, saj kot rečeno, akivno delam že dlje kot od torka.
Andres