Jane, vsaj Sonce in Luno imaš izven 12 hiše. Luna v dvojčkih pa ni slaba postavitev.💪, srečno.
Hvala. Ta luna bo direktno v konjunkciji z mojim natalnim AC. očitno bo eno pestro leto.
Se bom držala samo pozitivnih aspektov solarca 😉 Pa samo na hitro, kar mi seka ven, ker mi moj možgan še ne dela nekaj na hardkor.
Leto, posvečeno prijateljem, prijateljskim odnosom, leto sprememb pogleda na vsakdan in leto podpore s strani prijateljev, kar potrjuje tudi konjunkcija ASC z venero iz 12 (no ok, mogoče bo podpora bolj na skrivaj oziroma iz nekega ozadja), uran na ASC iz 1. pa ti prinaša tudi spremembo načina delovanja. Prihodki znajo biti malce misteriozni, nekaj bo prikapljalo izven uradnih poti, zna bit pa to nekaj za nazaj (vladar – merkur je RX), česar verjetno niti ne pričakuješ, del prihodkov pa bi znala vložiti v zdravje-zdravljenje. Nekako bi se ti znale tudi finančne težave razrešiti skozi 4. hišo, torej dom, družina, korenine,… V tem solarnem letu te bodo privlačile intelektualne sfere, pridobivanje novega znanja. Peta v tretjo natalno nakazuje na ljubezenska dopisovanja, kratke izlete in podobno. Še vedno bo zate aktualno delo predvsem od doma, žal pa tudi bolezen znotraj družine, to pa tudi že nekje vemo, da se dogaja.
Mogoče bi na tega solarca edino še bolj pazila kdo so stranke, saj je tukaj lahko kar nekaj čudnih mafijskih oseb.
Sonce v prvi je vedno neko pomembno leto, leto sprememb in preobrata. Poveča moč samoizražanja, neodvisnost. Pomembni bodo seveda tudi potomci, saj sonce vlada 5. solarni hiši.
A bo, da ni samo: jao dvanajsta