Author Topic: Natalne karte članov foruma - osmi del  (Read 130319 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Natalne karte članov foruma - osmi del
« Reply #45 on: October 16, 2016, 10:45:37 AM »
jaz samo svojega leva na zacetku cetrte nisem pogruntala se tocno. Nikoli nisem zivela v nekih "palacah". Bila sem iz kmetov. Tudi niso mi vsec kake hudo velike zadeve.

No, če pogledava vrh tvoje hiše ob predpostavki, da je ura rojstva točna, potem je 28° Rak - to pa je kmetija oz. podeželska hiša.
Sonce gre v Dvojčka /mogoče dve družini? ali je hiša imela dve nadstropji ali dva namena - mogoče stanovanji in del za živali.
10° je kozorogova - kmetija lahko v tem primeru kot kariera, lahko pa stara in vezana na prednike itd....trigon Saturn - skromna, lesena in kamnita, najbrž z manjšimi okni oz. nekoliko skrita - 12 hiša - kot bi v globeli ali za ovinkom /saturn 3°/ lahko pa do nje ni bila ravno lepa pot? - del makedam?
dispozitor Merkur je na bikovi stopinji - podeželje - kvadrat jupiter in saturn - ali je bila to tujina, oz. za starše tujina?
itd....

Hja pa res stopinje sem sfalila. No naj ti komentiram: hiša je imela dva namena, del za stanovanja in del za pisarne - od lastnikov kmetije. Kariera jah mojedva sta dobila to stanovanje v okviru službe. Lesena in kamnita ni bila - hiša namreč. Je bila pa skromna in dvanajsta ja - v totalni fukojebini :D Ceste so bile, ampak pozimi ko je sneg zapadal, to ni bilo spluženo do popoldne in je bilo ful zoprno hodit v šolo, ker si bil totalno moker.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #46 on: October 16, 2016, 10:52:23 AM »
Uf matr... Bo treba prav na računalo in razmislit pa pogledat dom.

Oki iz porodnišnice so me za nekaj mesecev prinesli sem v Center.
Potem sem živela v Kosezah. Pri cca sedmih smo se selili v Fužine. Potem sem se selila nazaj v Center - isto stanovanje kot prvi prihod domov, pred nekaj leti. Zdaj iščem novo domovanje.
Torej 8? Ali 10? Lahko da so mi kakšno selitev zataškali... Če je 8, jah oki logično da ne najdem in ne vem res kaj bi,  :ri... Še vedno sanjam tujino, pa zaenkrat ni gre. Šla bi na toplo, otoček, morje... Kar je manj kot 25° je mraz in mene zebe ko psa. Najrajši bi radiator sabo nosila  ;D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #47 on: October 16, 2016, 06:09:25 PM »
Hvala Tea, hvala Jane, sta mi res lepo razložile  :-* :-* :-*
sem prišla zdajle domov in grem takoj raziskovat (ne svoje karte)  ;)
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #48 on: October 16, 2016, 06:21:47 PM »
Kaj pa zdravje v natalni karti?
Bi lahko napisali kaj o tem?
-zapisano je v 6.hiši....in kaj bi tako z grobega lahko rekli za zdravje nekoga ki ima 6.hišo v  :ri, noter pa je samo luna....

Prav nič Glorija, ker to ni noben podatek

Na kaj pa moramo bit pozorni?
Je bolje gledat solarca?

Zdravje sigurno ne označuje samo planet v 6 - to lahko pogledaš na splošno kjerkoli na netu /luna v ribah in 6 hiši/ ampak to ti ne bo dalo odgovora, če želiš konkreten odgovor.

Zdravje:
Sonce - vitalnost
vladar 6 in aspekti
planeti v 6 in aspekti
znamenje device in merkur

če se pa že konkretno kaj dogaja, potem pa seveda tranzite progresije in tudi solarca

jaz včasih pogledam tudi vladarja ascedenta. Če recimo Gloria pogledaš mojega v opoziciji na neptun - slabšega zdravjam, telo potrebuje več počitka, ne reagiram dobro na zdravila. V kvadratu na saturn, kronične težave z dihanjem, ne vem kdaj sem nazadnje kaj zavohala. Alergije. Tudi alergija na mraz (ker je saturn hlad). Takrat se mi takoj vklopi ta T kvadrat - ko je telo (torej jaz AC), premraženo, telo zahteva umik, počitek, je slabše počutje itd. Tako da res vedno gledat vse kot celoto.

ja vedno tudi vladarja AC - sem zjutraj hitro odgovarjala, ker sem bila z eno nogo že v avtu ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #49 on: October 16, 2016, 06:23:42 PM »

Potem sem živela v Kosezah. Pri cca sedmih smo se selili v Fužine. Potem sem se selila nazaj v Center - isto stanovanje kot prvi prihod domov, pred nekaj leti. Zdaj iščem novo domovanje.
Torej 8? Ali 10? Lahko da so mi kakšno selitev zataškali... Če je 8, jah oki logično da ne najdem in ne vem res kaj bi,  :ri... Še vedno sanjam tujino, pa zaenkrat ni gre. Šla bi na toplo, otoček, morje... Kar je manj kot 25° je mraz in mene zebe ko psa. Najrajši bi radiator sabo nosila  ;D

Ne, dokler se seliš s starši, se to ne šteje. Ko se odseliš sama in plačuješ najemnino itd... je pa to selitev
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #50 on: October 16, 2016, 06:30:06 PM »

Ne, dokler se seliš s starši, se to ne šteje. Ko se odseliš sama in plačuješ najemnino itd... je pa to selitev

a potem vse kar je s starsi stejes pod 4? Tudi ce bi se parkrat selil?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #51 on: October 16, 2016, 06:33:32 PM »

a potem vse kar je s starsi stejes pod 4? Tudi ce bi se parkrat selil?

Ja, tudi mene je na začetku begalo. Sem šla tudi jaz študirat od doma in se potem vrnila za nekaj časa. In to se ne šteje. Ker so mi starši plačevali oz. štipendija in preživnina. Po daljšem proučevanju sem ugotovila, da je to tako, kot npr. pri ljubeznih. Partner je v 5 dokler nimata skupne strehe in računov. Pa tud če veza traja 10 let. Ni važno. Ko imata to, se pa potem premaknemo v 7 in potem v 9 itd....
Enako je tudi pri domovanju. Dokler si otrok si itak odvisen od staršev in njihovih potez.

Se pravi ja - 4
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #52 on: October 16, 2016, 06:35:53 PM »
aha. Potem recimo tudi ce se locis in se po locitvi z nekom dobivas to stejes pod 5 in ne 9. Ja pa sej je logicno, ce gledas iz tega vidika.

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #53 on: October 16, 2016, 06:37:40 PM »
aha. Potem recimo tudi ce se locis in se po locitvi z nekom dobivas to stejes pod 5 in ne 9. Ja pa sej je logicno, ce gledas iz tega vidika.

Ja tako je
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #54 on: October 16, 2016, 07:30:05 PM »
Potem se šteje 8 hiša kjer si sedaj. Od staršev /dom korenine 4/ v garsonjero 6 in nazaj v 4 - in potem v naslednje 8

Gleda pa se seveda vedno kot osnova 4 hiša - to je tvoj zapis o tvojem domu, ne glede na selitve. Je temeljni princip, ki ga boš nesla kamorkoli se boš že selila.

4 hiša - Oven - Mars v Devici - govori o neke vrste podnajemu /devica/, kjer ti vložiš svoja sredstva /venera/ sama popraviljaš in urejaš /mars/ opozicija Luna v Ribah - vedno nekoliko idealistično gledanje na situacijo, vendar je Luna v Ribah lahko tudi na nek način "brezdomka". Torej kljub temu, da vlagaš sebe, svoje ideale in svoja sredstva, si na koncu koncev "nelastniška" na nek način. vendar je luna v sekstilu na dispozitorja Neptuna, kar te vedno potegne iz morebitne stiske in kasneje se zaradi Luna trigon Pluton lahko pričakuje tudi dedovanje oz. darila iz naslova nepremičnin oz. doma. Torej nekaj se ti zapiše, ali podari, kar pa ima vprašljivo vrednost v fizičnem smislu - venera mars petšestin Jupiter v vodnarju v 2 kvadrat Pluton /lahko tudi preko sodišča /venera nižja stopnja, jupiter višja/ - kar nakazuje tudi kvadrat na Urana v Strelca /disp. Jupiter/

6 hiša - si bila pri partnerju /vladar Venera/ in gremo na nek način v zgoraj opisano zgodbo

8 hiša - Luna - spet si v isti zgodbi

Vladar Luna - na 4 rakovi stopinji - gre za družinsko hišo, kjer živijo generacije - v 3 hiši - na periferiji, zeleni travniki. Luna je v Ribah, kar govori o nekoliko neurejeni papirologiji /3 hiša/ kvadrat Saturn - glede dediščine, uradnih zadev, postopkov ipd.... kar je ovira in stvar prednikov na nek način.
Drugi sovladar je Sonce /spet dispozicija Venera/ skupaj z Merkurjem kvadrat Neptun /nejasno/ pa z lepim trigonom na Jupitra - vlaganja in seveda tudi precej obširno stanovanje.

8 hiša je seveda tudi denar /tudi nepremičnine/ od tvojega partnerja

To je na kratko. Imaš res veliko zapisov in simbolike.

V bistvu karkoli si napisala, je res. 4 hiša - ko sem bila majhna, smo živeli v Šentjakobu, pri starših od mojega očeta. Tam je papirologija totalno neurejena po smrti starega ata, ker se pač med bratom od očeta in preostalimi člani družine nikakor ne da pomenit do konca. Ko bo še stara mama pokojna .. Takrat se bo začela bitka s papirji in dediščino ... Seveda pa so bile v tej hiši 3 generacije.

Sedaj sem pri možu. Dejansko sva v neke vrste najemu, ker je lastnik kmetije stari ata od mojega moža. Po njegovi smrti kmetijo in s tem tudi hišo najprej deduje moj tast, šele nato moj mož. Teoretično gledano pa (po vsej verjetnosti) kmetija in s tem tudi hiša nikoli ne bo prav moja. Tudi tukaj papirji niso bili urejeni, ker je bila težava z gradbenim dovoljenjem. To se je sicer razrešilo, ampak so morali plačati 35.000€.

Stanovanje imava z možem kar veliko, še posebej, če šteješ celotno kmetijo poleg. Pa tudi hiša mojih starih staršev je velika, hiša mojih staršev (Moravče) je tudi 3-nadstropna ... Povsod enaka tematika.

Imam pa ob vsem tem eno vprašanje. Moj mož je celo življenje živel v 4. Če sedaj midva narediva svoje stanovanje, ki je v isti hiši, ali se to šteje pod selitev, ali ne? Ker enoto bova popolnoma ločila - s svojim lastnim vhodom itd.?
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #55 on: October 16, 2016, 07:33:25 PM »
Ne, ne šteje se kot selitev
Vendar moraš pogledat karto tvojega moža in njegovo 4
www.Astro-Star.net

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #56 on: October 16, 2016, 08:39:51 PM »
Aha, torej šteje pa vseeno recimo Fužine...? Nekaj časa sem živela z mamo, potem pa je ona stanovane zapustila, šla sem ker je bilo njej super, meni pa grozno, sem tam ostala s partnerjem, potem pa, ko je bila una štorija... prišla sem, v stanovanje katerega dedič sem. V bistvu sem živela na svojem v maminem stanovanju, zdaj sem na svojem v stanovanju pokojne babice. Kako pa potem to gledam? Šment  :-X
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #57 on: October 16, 2016, 08:52:36 PM »
Aha, torej šteje pa vseeno recimo Fužine...? Nekaj časa sem živela z mamo, potem pa je ona stanovane zapustila, šla sem ker je bilo njej super, meni pa grozno, sem tam ostala s partnerjem, potem pa, ko je bila una štorija... prišla sem, v stanovanje katerega dedič sem. V bistvu sem živela na svojem v maminem stanovanju, zdaj sem na svojem v stanovanju pokojne babice. Kako pa potem to gledam? Šment  :-X

A same sta se tja preselile /v fužine/? A ti si bila že odrasla in s svojimi dohodki

www.Astro-Star.net

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #58 on: October 16, 2016, 09:07:23 PM »
Ne, ob selitvi sem bila še otrok, sem pa potem ostala odrasla sama tam s svojimi dohodki in se selila sem v Center kot odrasla s svojimi prikolicami  ;D
Torej je tole 6. kozlovska in naslednji dom ki ga iščem zdaj ribja 8., če prav sklepam?
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #59 on: October 16, 2016, 09:10:21 PM »
Ne, ob selitvi sem bila še otrok, sem pa potem ostala odrasla sama tam s svojimi dohodki in se selila sem v Center kot odrasla s svojimi prikolicami  ;D
Torej je tole 6. kozlovska in naslednji dom ki ga iščem zdaj ribja 8., če prav sklepam?

mislim da bo tako ja

bova preverile, ti napišem simboliko, pa boš razbrala
www.Astro-Star.net