Pozdravljene. 
Zadnje čase iščem in iščem odgovore na vseh straneh in ker nisem niti malo vešča branja in interpretiranja natalnih kart, me zanima, ali mogoče lahko kdo pogleda in kaj več pokomentira mojo ljubezensko pot? Kaj kaže moja natalna na tem področju?
Vsakega odgvora bom iskreno vesela in hvaležna zanj.
Hvala vam!
Lep dan še naprej. 
Kakšne odnose bomo privabili v naše življenje nam kaže venera in dsc, kakšne moške pa sonce in mars, kako se bomo čustveno odzivali nam kaže naša luna....
Vse je tudi odvisno od tega koliko imamo že zavedanja o samem sebi.
Vse kar srečujemo na svoji poti, so naša zrcala. Poglej svet okrog sebe in ugotovil boš kdo si 
Glede na to, da imaš venero v škorpijonu in v konjunkciji s plutonom in oboje na kotni točki ic, je ta v tvoji karti izrazito močna, pomembna.
V odnosih se pokaže tvoja dinamika moč/nemoč, ki je tako zelo izrazita pri škorpijonsko-plutonskih energijah.
Kakšne vzorce glede odnosov in vrednot si prejela doma, v svoji primarni družini, oboje je na ic, 4.hiša polna, korenine, od kod izviraš...
Luna prav tako v škorpijonu, v 4. hiši...Dobro je pogledati družinsko dinamiko po ženski strani, kako so ženske sebe živele v odnosih, so izražale moč ali nemoč?
Kaj konkretno bi želela vedeti o sebi oz svoji ljubezenski poti?
No, pa poskusimo. Neke vrste moj ognjeni krst ...
Vladar tvoje sedme je Uran, v Strelcu, ki je tudi vladar tvoje pete hiše. To nakazuje, da ti nenavadna in hitra poznanstva niso neznanka, velikokrat se zgodi, da ljudi, ne samo partnerje, srečuješ po čudnih naključjih, ne da bi dobila garancijo, da so s tabo zares kompatibilni in se spočetka hraniš na tem razburjenju. Kvadrat z Jupitrom v Ribah in z Soncem in Merkurjem v devici nakazuje, da se bistveno bolj zaljubiš v glavo, kot pa v telo, veliko ti pomeni pogovarjanje in debatiranje s partnerjem, ujemanje v filozofskih nazorih, ampak za dolgoročno vezo to ni dovolj - velikokrat ugotoviš, da so razmerja prepovršna, preveč metafizična in zavita v neko simboliko in slepomišenje, v karti je pa jasno nakazano, da rabiš strukturo. A te pozicije, ki so sprejemljive, se nikoli ne bodo rade direktno uprle, ampak bodo tiho trpele in tehtale ''ali bi, ali ne bi'' - po eni strani se bojijo iti na slabše in vlečejo domačnost Lune v Škorpijonu, ki se hočeš ali nočeš, hitro podzavestno naveže na ljudi in od njih postane odvisna'', po drugi strani pa jih rani (Uran v opoziciji s Kironom in Lilit, Neptun v peti hiši), ko vidijo, kako zelo daleč so od te iluzije. Luna s kvadratom na ascendent, posebej če je v škorpijonu, mora dati čustva na plan, drugače postane kompulzivna. V kolikor je partner flegmatičen, v stilu 'saj te bo minilo' in reagira na takšno vedenje na način, da se odmakne in ločeno vodi svoje življenje, bo to obupno, ker boš v obrambnem mehanizmu prevzela te njegove navade in v njih celo verjela - na kratki rok in dokler zares ne poči.
Kot so že druge omenile: privlačiš svobodnjake, rabiš pa strukturo. Ni potrebno, da je tvoj sanjski moški vitez, ki ti bo vsak dan nosil vrtnice in obljubljal ljubezen za večne čase, ampak boš lažje živela, če boš začutila, da je ob tebi, da se nanj lahko zaneseš - četudi 'zemeljci' niso ravno fajn, kadar je treba na plano vreč robčke - če pa v trenutnem razmerju to dobivaš, pa presodi sama

Čeprav verjamem, da se ti, glede na to, da si po duši sanjač, zdijo taki moški hudo privlačni.
Skromen poskus z moje strani