Author Topic: Natalne karte članov foruma - osmi del  (Read 130298 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Natalne karte članov foruma - osmi del
« Reply #120 on: July 21, 2017, 10:24:04 AM »
jaz vedno pogledam kje ima luno, tako vsaj vem kaj pričakuje od partnerice
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #121 on: July 21, 2017, 10:29:50 AM »
jaz vedno pogledam kje ima luno, tako vsaj vem kaj pričakuje od partnerice

evo to je pa dvojčica, pametna punca ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #122 on: July 21, 2017, 11:12:46 AM »
Sama sem pri opazovanju s kom se največ družim, opazila, da so mi v mladostnem obdobju prihajale nasproti device, tudi moja mama je devica, moj bivši mož...Ugotovila sem, da so mi krepili samozavest, me podpirali...sonca obeh sta padla namreč na mojega n jupitra, ostali so bili večinoma na mojem n asc, tudi ti so me podpirali...ko sem se nekako "ojačala", so pričeli k meni prihajati ovni, le-te do takrat nikakor nisem zmogla v svoji bližini, prav odpor sem imela do teh energij, sedaj je moj partner 6x oven, njegova oba otroka ogromno ovna v karti in moja hči tudi precej ovnovske energije...le-ti mi polnijo mojo 8.hišo, dejnsko sem se v tem obdobju pospešeno začela poglabljati v svoje temne predele osebnosti, se ukvarjati s psihologijo, razvijati svojo notranjo moč...
Zanimivo je pogledati kam nam padejo planeti ljudi, s katerimi se največ družimo, saj to veliko pove o področju življenja, ki ga je potrebno še razvijati, graditi, spoznavati...zato tudi pridejo v našo bližino takšni ljudje...
zanimivo tudi opazovati, kako naš asc vpliva na druge in kdo se "lepi" na nas, kakšne energije ljudi privlačimo in potem naše sonce (sploh pri ženskah) kakšne energije potegnemo iz naših moških...moški začnejo žareti našo sončevo energijo...
pri moških pa luno, saj se zanimivo ženske začnemo spreminajti v skladu z moško luno, nekako začnemo odsevati energijo moške lune....
mogoče bi morale pri moških najprej pogledati kako ima postavljeno luno :)

Haha, moj mož ima Luno v strelcu, jaz pa sem po ASC strelec.  ;D
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #123 on: July 21, 2017, 11:23:42 AM »
Moj  :Lu :te, zame mimobrc.  :laugh: Mi ne vidi v dušo sploh.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #124 on: July 21, 2017, 11:30:33 AM »

On išče partnerice povezane z venero oziroma tehtnico. All he need is love, love, love hahaha.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #125 on: July 21, 2017, 11:38:50 AM »

On išče partnerice povezane z venero oziroma tehtnico. All he need is love, love, love hahaha.

Ja ja, to vsekakor. Kdo pa ne? :D
Se je zaj**** z mojo  :Ve v 9.
« Last Edit: July 21, 2017, 11:40:35 AM by Pika »

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #126 on: July 21, 2017, 12:12:52 PM »
Ne bolje s tvojim soncem v 8-i  :laugh:

Moja astro karta

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #127 on: July 21, 2017, 12:25:05 PM »
Kaj pa Juno? Jaz ne vidim neke večje korelacije med Lunami in dejansko izbiro partnerk, ali pa je samo v naši družini tako. Tale asteroid pa kar zadane.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #128 on: July 21, 2017, 12:32:15 PM »
Ne bolje s tvojim soncem v 8-i  :laugh:

Hja, težka jim vsem. :D
Sicer pa s to pozicijo... ni meni sa njima nije lako.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #129 on: July 22, 2017, 09:11:43 AM »
Vesta, a bi te jaz lahko prosila prooooooosim, da enkrat, kadarkoli, ko boš pri volji (če boš - seveda), da mal prečekiraš moje službeno področje....
me zanima, a so na vidiku kakšne spremembe.
bom še nove karte pripopala v podpis
 :-*
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #130 on: August 02, 2017, 08:10:34 AM »
Ravno sem omenila, da je najbrž 90 % mojega izražanja sarkastičnega. Sicer ne gre za zajedljiv, ciničen sarkazem, pretežno je obarvan s humorjem, nagajiv in hudomušen.
In sem šla pogledat, kateri natalen aspekt bi lahko kazal na to. In najdem  :So  :kon :Sa (Vir: KLIK).
Na sploh naj bi bil  :Sk že sam po sebi sarkastičen.
Sarkazem naj bi bil tudi v domeni :Lu :sek :Me (med tema dvema imam sicer  :kon) in aspektov med  :Me in  :PL.

Izkušnje in komentarji dobrodošli.
9ZK 656

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #131 on: August 02, 2017, 08:21:59 AM »
Maja, zanimivo vprašanje ... tudi  :ko nasploh je zadolžen za pikrost, ironijo in neočitno hudomušnost, pravijo, da me v tem malo ljudi prekosi.  ;) Tudi nisem človek, ki bi kričal (na žalost,  :Ma je kjer pač je in v dobrih aspektih z ravno tako obvladano  :Ve in : :ki), zato ponavadi tako pokažem tudi frustracijo. Bi to (poleg aspekta  :So :Sa prepisala tudi  :kv :PL :J - humor je tradicionalno  :J zadeva, črni humor logično  :PL, tvoj  :J je v  :vo, torej nenavadno, odbito izražanje, a neagresija,  :PL pa je v 10. hiši, ki je itak delno pod domeno  :ko -  : :Sa v 11. - hiši lahkotnega pogovora, vsakdanjosti. Drugi ljudje zelo opazijo tvoj humor nasploh.
« Last Edit: August 02, 2017, 08:53:51 AM by Vesta »

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #132 on: August 02, 2017, 08:49:48 AM »
Bo popolnoma držalo.  ;D
Seveda, :J mi je tudi potem padel v oko in sem ga povezala s tem.
Moj humor je vsekakor črn, sarkastičen, a ne na škodljiv in žaljiv način.
Znam pa tudi bolj ostre namene zapakirat tako, da se tarča lahko sprašuje o resničnem namenu in mi ne bi mogla niti upravičeno očitat, da sem bila preveč kruta. Lahko, da sem mislila dobesedno, kot sem rekla ... Ali pa ne ... Kolikor me pač kdo pozna (čeprav tudi najbližji velikokrat ne ugotovijo, kaj je bilo mišljeno resno in kaj sarkastično) ...
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #133 on: August 02, 2017, 08:56:59 AM »
Ravno sem omenila, da je najbrž 90 % mojega izražanja sarkastičnega. Sicer ne gre za zajedljiv, ciničen sarkazem, pretežno je obarvan s humorjem, nagajiv in hudomušen.
In sem šla pogledat, kateri natalen aspekt bi lahko kazal na to. In najdem  :So  :kon :Sa (Vir: KLIK).
Na sploh naj bi bil  :Sk že sam po sebi sarkastičen.
Sarkazem naj bi bil tudi v domeni :Lu :sek :Me (med tema dvema imam sicer  :kon) in aspektov med  :Me in  :PL.

Izkušnje in komentarji dobrodošli.

Sama imam trigon med luno in merkurjem, ki mi daje sposobnost izražati svoja čustva in tudi čustva drugih.
Potem imam merkurja še v kvadratu s plutonom in uranom, ki  mi daje lahko zelo prodorno komunikacijo in jo drugi včasih težko sprejmejo. Pomeni lahko tudi to, da nekoga lahko z besedami ubiješ ::) In res imam včasih težavo povedati nekaj slabega, negtivnega, saj čutim, da sem lahko preveč direktna in tudi neosebna.
Potem imam še merkur v sekstilu s saturnom, ta mi daje kljub vsemu neko strukturo misli in besed.
In imam še merkur v inkonjunkciji z neptunom (škorpijon), ki tvori jod skupaj s saturnom.
Merkur je v moji karti zelo pomemben in zelo močen, je vladar moje karte, je v svojem znamenju dvojčku, je v 10. hiši in še vsi zgoraj navedeni aspekti so eksaktni.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #134 on: August 02, 2017, 08:59:19 AM »
Bo popolnoma držalo.  ;D
Seveda, :J mi je tudi potem padel v oko in sem ga povezala s tem.
Moj humor je vsekakor črn, sarkastičen, a ne na škodljiv in žaljiv način.
Znam pa tudi bolj ostre namene zapakirat tako, da se tarča lahko sprašuje o resničnem namenu in mi ne bi mogla niti upravičeno očitat, da sem bila preveč kruta. Lahko, da sem mislila dobesedno, kot sem rekla ... Ali pa ne ... Kolikor me pač kdo pozna (čeprav tudi najbližji velikokrat ne ugotovijo, kaj je bilo mišljeno resno in kaj sarkastično) ...

To je precej plutonsko, se morajo drugi naučiti brati med vrsticami ;)