Author Topic: Olajšaj se malo. Šestnajsti del  (Read 98132 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Olajšaj se malo. Šestnajsti del
« Reply #135 on: September 24, 2016, 12:28:52 PM »
Ja, kako je pa mene en tip zdaj napi**il.  :o
Pa še kao en srbski celebrity.
Fuuuuuuuuuuuuuuuuj pa tak narod.
9ZK 656

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #136 on: September 30, 2016, 05:53:39 PM »

končno vikend, da si odpočijem živce

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #137 on: October 05, 2016, 07:13:10 AM »
Na semaforiziranem križišču sta dva pasova: eden za levo, drugi za naravnost in desno.
Avtomobili se razvrščajo po pasovih brez smernika, vključijo ga šele, ko speljejo pri zeleni. Pa saj takrat je itak že jasno, kam gre, če je razvrščen v ustrezen pas.  :laugh:
Se sprašujem, če ljudje poznajo funkcijo "žmigovca". To je napravica za nakazovanje smeri, ne za zavijanje.  :laugh: :laugh: :laugh:
9ZK 656

Offline Luna

• Mojster
« Reply #138 on: October 05, 2016, 10:33:58 AM »
Haha, to sem tudi sama že večkrat opazila ja :D Pa v krožišču imajo ljudje tudi zmeraj s tem težave :P

Maja, čudovito število postov: 15432

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #139 on: October 06, 2016, 06:57:32 PM »
A je že kera sprobala jogo obraza
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #140 on: October 06, 2016, 08:43:58 PM »
Kot zanimivost...
Meni se je fris nategnil, odkar jem pretežno japonsko hrano.
Koža mi sije kot sončece zlato.
Sushi, nori alge, maki, futomaki, wasabi, nigri, vse s palčkami...
デイジーのような花  :D

Offline Luna

• Mojster
« Reply #141 on: October 06, 2016, 09:56:50 PM »
Tea, jaz sem opravila začetni tečaj. So učinki. Mene niti niso zanimali tako lepotni, kot pa bolj vpliv na hormone, počtuje ipd. Definitivno čutim razliko, ko delam vaje in ko jih ne, tudi zaznamrazlične učinke (eni položaji me pomirijo, drui zbudijo, eni so odlični za koncetracijo). Trenutno sem malo opustila, ampak si me spomnila, da moram zopet pričeti. Sem šla pa na individualni tečaj, kjer se mi je inštuktorica res posvetila, mi povedala katere vaje so zame ipd. Meni se zdi uporabno znanje.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #142 on: October 07, 2016, 04:53:32 AM »
Tea, jaz sem opravila začetni tečaj. So učinki. Mene niti niso zanimali tako lepotni, kot pa bolj vpliv na hormone, počtuje ipd. Definitivno čutim razliko, ko delam vaje in ko jih ne, tudi zaznamrazlične učinke (eni položaji me pomirijo, drui zbudijo, eni so odlični za koncetracijo). Trenutno sem malo opustila, ampak si me spomnila, da moram zopet pričeti. Sem šla pa na individualni tečaj, kjer se mi je inštuktorica res posvetila, mi povedala katere vaje so zame ipd. Meni se zdi uporabno znanje.

Hvala. Menda lahko narediš reklamo za dobro inštuktorico?
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Luna

• Mojster
« Reply #143 on: October 07, 2016, 08:43:18 AM »
Ja, mislim, da ni problema :) Karin Velikonja me je učila. Mislim, da poleg LJ, izvaja tečaje tudi v Ajdovščini, samo ne me držat za besedo. Se ti res posveti, odgovori na vsa vprašanja, veliko je ponavljanj, a tudi vaje razloži in pokaže na tak način, da razumeš in veš kaj je treba narediti. Jaz sem prej malo sama probavala, pa prebirala opise kako je treba kaj narediti, pa sem šele na tečaju ugotovila, da sem zgrešila poanto.

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #144 on: October 07, 2016, 08:59:57 AM »
Jaz jo delam in mi je fajn. Res dobro vpliva na hormone...meni se je uredila menstruacija. Me je pa ucila Savina  :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #145 on: October 07, 2016, 02:44:12 PM »
Jaz jo delam in mi je fajn. Res dobro vpliva na hormone...meni se je uredila menstruacija. Me je pa ucila Savina  :)

Jaz sem tudi bila pred kratkim na tečaju in moram priznat, da bolj stran vrženega denarja še ne. Pa ne zaradi tečaja, ampak zaradi sebe, ki sedaj vaj sploh ne opravljam. Me zanima, če ste ve, ki delate vaje, od začetka in cca 3 mesece delale te vaje, in sicer, pri moji hitrosti to znese 45 minut na dan. Kar totalno ne folgam oz. nimam dovolj discipline poleg vseh drugih obveznosti in udejstvovanj. In po 3 mesecih, ko bi se videlo, za katere obrazne mišice je manj vaj in za katere več, bi naj dobila skrajšan program. Da pa bi prišla do tega, da je vpliv na hormone in druge posledične koristi...ma kaki, če ne delam. Brez nič ni nič  ???

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #146 on: October 07, 2016, 05:35:57 PM »
Moj kuza se je vceraj poskodoval, smo bili cisto v skrbeh da ga je kap, ker kar naenkrat ni mogel skocit, tresel se je, cvilil.
Danes sva bila na slikanju poskodovane kolenske vezi. Ga caka operacija. Ima pa vedno identicne poskodbe kot moz. Prav vlece nase njegovo karmo.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #147 on: October 09, 2016, 10:00:13 AM »
Eckhart Tolle - to bo moja okupacija v naslednjih tednih. 8)

Offline Luna

• Mojster
« Reply #148 on: October 09, 2016, 10:43:18 AM »

Jaz sem tudi bila pred kratkim na tečaju in moram priznat, da bolj stran vrženega denarja še ne. Pa ne zaradi tečaja, ampak zaradi sebe, ki sedaj vaj sploh ne opravljam. Me zanima, če ste ve, ki delate vaje, od začetka in cca 3 mesece delale te vaje, in sicer, pri moji hitrosti to znese 45 minut na dan. Kar totalno ne folgam oz. nimam dovolj discipline poleg vseh drugih obveznosti in udejstvovanj. In po 3 mesecih, ko bi se videlo, za katere obrazne mišice je manj vaj in za katere več, bi naj dobila skrajšan program. Da pa bi prišla do tega, da je vpliv na hormone in druge posledične koristi...ma kaki, če ne delam. Brez nič ni nič  ???

Jaz porabim približno 15-20 minut zjutraj in še ene 10 minut zvečer za vaje, s tem, da imam tudi redno prakso joge in meditacije, ki mi pa vzame malo več časa. Je pa res, da kadar sem na tesnem s časom, najhitreje joga obraza odpade... Jaz sem opazila učinke nekako po mesecu dni vadbe, se pa seveda stopnjujo s časom. Jaz vem, da če ne poskrbim primerno zase, ne funkcioniram dobro in prej ko slej zbolim oziroma je počutje nikakvo, tako da imam kar prioriteto postavljeno, da si vzamem čas zase, da je to del mojega dneva in se en počutim nič krivo oz. kot da bi lahko kaj bolj koristnega naredila v tem času, ker dejansko največ od tega odnesem.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #149 on: October 09, 2016, 11:30:06 AM »
Jaz porabim približno 15-20 minut zjutraj in še ene 10 minut zvečer za vaje, s tem, da imam tudi redno prakso joge in meditacije, ki mi pa vzame malo več časa. Je pa res, da kadar sem na tesnem s časom, najhitreje joga obraza odpade... Jaz sem opazila učinke nekako po mesecu dni vadbe, se pa seveda stopnjujo s časom. Jaz vem, da če ne poskrbim primerno zase, ne funkcioniram dobro in prej ko slej zbolim oziroma je počutje nikakvo, tako da imam kar prioriteto postavljeno, da si vzamem čas zase, da je to del mojega dneva in se en počutim nič krivo oz. kot da bi lahko kaj bolj koristnega naredila v tem času, ker dejansko največ od tega odnesem.

15 do 20 minut je ok. Mene baše, ker bi morala dva meseca po 45 minut delat, da pridemo do tega, katere vaje nato obdržimo, da zožimo na 15 minut. Popoldan mi je res prekratek. Ob 15.30 pridem domov. Čeprav ne komplicirava, ampak tudi hrana je pomembna. Priprava kakšnit solat, nekompliciranih toplih jedi, mimogrede gre od pol ure do uro. Pospravim, zajamem sapo, ura je minimalno 16.30. Na vrt hodim, ker ni ob bloku, ponavadi tam potegnem do poznega večera, dvakrat na teden je poleti minimalno. Potem še kam ven, gibanje je potrebno... Obiski vnučkov, drugi par "otrok", ki občasno prihaja iz Lj., druga druženja, rojstni dnevi...mislam...

No, saj vem, samo na meni je, čemu bom dala prioriteto.