Author Topic: CIGANSKE KARTE XI. DEL  (Read 31787 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: CIGANSKE KARTE XI. DEL
« Reply #135 on: October 28, 2016, 09:28:05 AM »
Res je, sanjalka.  :)
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #136 on: October 29, 2016, 07:25:21 AM »
Danes karta DARILO

Dobro počutje, darilo, zadovoljstvo, sreča, olajšanje, presenečenje, romantika, ljubezen
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #137 on: October 29, 2016, 07:26:13 AM »
Tea, hvala!  :-*
9ZK 656

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #138 on: October 29, 2016, 07:51:30 AM »
Vaaaav, same lepe  8)
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #139 on: October 29, 2016, 11:50:31 AM »
Danes karta DARILO

Dobro počutje, darilo, zadovoljstvo, sreča, olajšanje, presenečenje, romantika, ljubezen

Hvala :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #140 on: October 29, 2016, 03:53:33 PM »
Res je, danes se prav dobro počutim.
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #141 on: October 30, 2016, 07:27:30 AM »
:ov :D
Z veseljem povprašam.
Naslednjo sredo se odpravljam v tujino. Glede na vse trenutne zaplete me zanima, kako uspešno bo tam.
Hvala, Tea!  :-*

uspešno :)

Oooooooooooooooooooooooooooo, nadnavdušena!
Hvala, Tea. Bom poročala. :-*

prav

Evo poročam, tošl poln. :D

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #142 on: October 30, 2016, 01:13:17 PM »
Danes karta DARILO

V vecernih urah je bilo vse tole, cez dan sem se spopadala bolj z vcerajsnjimi astroloskimi tranziti...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #143 on: November 01, 2016, 07:28:35 AM »
Danes karta VDOVA

Ja, kar primerna za današnji dan, ko se zberejo vse generacije v družini
www.Astro-Star.net

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #144 on: November 01, 2016, 08:10:12 AM »
Tu bi pa zapisala nekaj misli - če bo kdo bral moj monolog ali ne.  :)

Družinskih srečanj pri nas na srečo ne prakticiramo in tako mi tudi ustreza.
Ne, da smo kaj sprti, le družimo se ne prav veliko s sorodniki, v bistvu se nikoli nismo kaj pretirano, je pa vse skupaj mogoče malo nazadovalo po zapuščinskih obravnavah. Teta po mamini strani se drži, stric po očetovi strani se drži ... Jaz jih imam v srcu in jih cenim kot ljudi in kot širšo družino in upam, da bodo vsi našli v svojem življenju srečo in mir.

Nekaj dni nazaj sem s kolegico govorila o vsem tem. Oni še imajo družinska srečanja - ampak na njih drug drugemu solijo pamet, se primerjajo in tekmujejo med sabo. Raje brez srečanj, kot takole prisiljeno. Sorodstvene vezi (žal) v praksi niso najmočnejše in družinski odnosi niso vedno najbolj intimni in iskreni - obstajajo druge relacije, z ljudmi, s katerimi nismo v sorodu, ki so bolj kvalitetne. Kar sem se iz najinega pogovora spomnila zdaj, je to, da sem ji rekla, da pri nas tako ali tako družina ni več "cela". Po smrti očeta je tudi postalo nekoliko drugače. In jaz že več kot 10 let delam po "nenormalnem" urniku - prej v izmenah, zdaj na srečo samo v eni izmeni, ampak ne delam pa razlike med delovniki in prazniki in vseeno mi je, če na praznik delam.

Tradicijo spoštujem, vendar mi ustreza, da je šel moj način življenja v to smer.
Grob sem obiskala včeraj zvečer, prižgala svečko in tam malo pomeditirala. Nikoli še nisem na pokopališču občutila takega spokoja, kot včeraj. Bila sem nekaj razdražena, tam sem se pa umirila. In ko sem že naredila nekaj korakov stran, sem se vrnila in še malo postala.
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #145 on: November 01, 2016, 09:03:59 AM »
Maja, sem prebrala tvoj zapis in se strinjam s teboj. Žal mi je, da se zgolj enkrat na leto nekdo spomni, da pa je nekoč živel nekdo, ki nam je bil blizu, pa se potem obišče grob in prižge svečko. Škoda, ker se daje toliko veljave enemu prazniku, čeprav po drugi strani pa je morda za marsikoga dobro, da obstaja ta praznik, saj se drugače nikoli ne bi kdo s kom videl, ker si enostavno ne bi vzel časa.

Družinska srečanja, kjer se takole obmetavaš in tekmuješ ... To tudi ni za mene, mi ne paše. Že tako ali tako sem po vseh straneh gledano jaz nekakšna črna ovca v družini, tako po očetovi strani, kot po materini. Seveda ne za vse, ampak je vzorec prisoten. In tudi meni je všeč, da sem taka, ker ne bi rada zapadla v te vzorce, rutine, ki jih nekdo izvaja. Jaz se večkrat na leto spomnim pokojnega starega ata in grem k njemu na grob prinesti svečko, še najbolj pa mi je vredno to, da se ga spominjam v srcu, vsak dan, ne samo enkrat na leto, ko se spodobi, da gremo prižgati tisto svečo na grob in počastimo spomin pokojnika, po drugi strani pa se nikoli ne spomnimo na njega ali pa ga (v najslabšem primeru) celo opravljamo in ga imamo po zobeh.
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #146 on: November 01, 2016, 10:13:45 AM »
Tu bi pa zapisala nekaj misli - če bo kdo bral moj monolog ali ne.  :)

Družinskih srečanj pri nas na srečo ne prakticiramo in tako mi tudi ustreza.
Ne, da smo kaj sprti, le družimo se ne prav veliko s sorodniki, v bistvu se nikoli nismo kaj pretirano, je pa vse skupaj mogoče malo nazadovalo po zapuščinskih obravnavah. Teta po mamini strani se drži, stric po očetovi strani se drži ... Jaz jih imam v srcu in jih cenim kot ljudi in kot širšo družino in upam, da bodo vsi našli v svojem življenju srečo in mir.

Nekaj dni nazaj sem s kolegico govorila o vsem tem. Oni še imajo družinska srečanja - ampak na njih drug drugemu solijo pamet, se primerjajo in tekmujejo med sabo. Raje brez srečanj, kot takole prisiljeno. Sorodstvene vezi (žal) v praksi niso najmočnejše in družinski odnosi niso vedno najbolj intimni in iskreni - obstajajo druge relacije, z ljudmi, s katerimi nismo v sorodu, ki so bolj kvalitetne. Kar sem se iz najinega pogovora spomnila zdaj, je to, da sem ji rekla, da pri nas tako ali tako družina ni več "cela". Po smrti očeta je tudi postalo nekoliko drugače. In jaz že več kot 10 let delam po "nenormalnem" urniku - prej v izmenah, zdaj na srečo samo v eni izmeni, ampak ne delam pa razlike med delovniki in prazniki in vseeno mi je, če na praznik delam.

Tradicijo spoštujem, vendar mi ustreza, da je šel moj način življenja v to smer.
Grob sem obiskala včeraj zvečer, prižgala svečko in tam malo pomeditirala. Nikoli še nisem na pokopališču občutila takega spokoja, kot včeraj. Bila sem nekaj razdražena, tam sem se pa umirila. In ko sem že naredila nekaj korakov stran, sem se vrnila in še malo postala.

Ja, tole je zelo škorpijonsko razmišljanje, ki mi je blizu.

Tudi jaz na svoje nisem navezana. Sin z družino je prišel na obisk čez vikend, ker so bili prosti, danes pa sem sama. Na grobove pa nikoli ne hodim, svečko prižgem za pokonjne duše doma - pa ne samo za 1. november.
www.Astro-Star.net

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #147 on: November 01, 2016, 04:01:05 PM »
Polna 8. hiša podobno razmišlja.  :)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #148 on: November 01, 2016, 05:01:42 PM »
Tudi sama imam podobno razmisljanje, prej me rutina dusi kot kaj drugega. Vse sorodnike imam rada in jih nosim v srcu, rada imam spontana druzenja in srecanja, tudi s svojimi ozjimi sorodniki...rada imam v odnosih, vseh odnosih, blizino in svobodo....
Tudi mene ima moja druzina za crno ovco, pa jih imam vse zelo rada, saj so vsi del mene... Ne maram pa pritiskov kako in kdaj naj bi se z njimi druzila...no, sedaj so to ze sprejeli...
Kar se tice spomina na pokojne-z mano zivi delcek vsakega, ki je pustil vtis v meni, drugace pa sem mnenja, da je potrebno ziveti naprej, zivljenje gre naprej, zivljenje tece...in sedaj je tisti cas, ko se zivimo, da pustimo sledi v drugih in le te bodo zivele naprej... zal vidim tudi situacije, ko se ljudje zataknejo v bolecini izgube se mnoga leta po odhodu dolocene osebe...svecke in vse ostalo, takrat, ko zacutim, ne takrat, ko je to druzbeno pogojeno....

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #149 on: November 01, 2016, 05:50:45 PM »
eh te druzinske farse tudi zame niso. Hodim na srecanja do sorodnikov s katerimi se razumemo in spostujejo. Z ostalimi, ki samo pogojujejo, zahtevajo, manipulirajo pa ze zelo dolgo ne vec. Niti se ne oziram vec na njihove druzbene norme kaj se spodobi.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/