Author Topic: Tarot 13. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 57467 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Salix

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: Tarot 13. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #360 on: March 24, 2017, 07:51:15 AM »
Pozdravljeni.

Bi vas prosila za en vpogled. Zaljubila sem se v enega moškega, zdaj pa sem izvedela da je poročen. Mi je rekel, da mi ni povedal zato, ker še ni vsega razčistil z ženo in da živi ločeno, pa mu ne verjamem. Ali lahko pogledate ali res živi ločeno, ali se namerava ločiti in če obstaja kakšna možnost, da bova kdaj živela skupaj? Ali naj nadaljujem to vezo ali je to napaka?
Najlepša hvala za odgovor.

« Last Edit: March 24, 2017, 07:58:47 AM by Salix »

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #361 on: April 17, 2017, 05:35:26 PM »
Ce je katera pri kartah in pri volji, bi prosila za eno kartico, malo za pocrkljati :-*
Hvala :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #362 on: April 17, 2017, 06:53:22 PM »
Ce je katera pri kartah in pri volji, bi prosila za eno kartico, malo za pocrkljati :-*

Seveda.  :-*

Ti kar nadaljuj v smeri, ki si si jo zastavila. Veš, kam in kaj moraš. Bodi predana svojim dolgoročnim planom.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #363 on: April 17, 2017, 07:09:48 PM »

Seveda.  :-*

Ti kar nadaljuj v smeri, ki si si jo zastavila. Veš, kam in kaj moraš. Bodi predana svojim dolgoročnim planom.

Hvala Maja za potrditev :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #364 on: April 21, 2017, 11:22:45 AM »
Sem na voljo danes za kakšno vprašanjce.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #365 on: April 21, 2017, 11:51:19 AM »
Jaz bi.  :D
Posel, konkretno. Je že kazalo, da bo, zdaj pa zatišje.
Razlog za zatišje?
Bo kaj?
Hvala!  :-*

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #366 on: April 21, 2017, 12:59:46 PM »
Bi prosila...nekako cutim kaj mi je storiti..bo slo skozi in kaksne bodo posledice? Hvalaaaa  :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #367 on: April 21, 2017, 01:29:34 PM »
Razlog za zatišje?
Bo kaj?

Ja, je zatišje, ki pa ne bi smelo trajat prav dolgo. Se bo začelo odvijat. Zastoj je zaradi financ in lahko tudi zaradi nedejavnosti kakšnih oseb/osebe.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #368 on: April 21, 2017, 01:31:56 PM »
Bi prosila...nekako cutim kaj mi je storiti..bo slo skozi in kaksne bodo posledice? Hvalaaaa  :-*

Ja, si se že odločila, le še storiti moraš.
Ko storiš, se boš predvsem znebila občutka, da je obviselo v zraku. Vzemi stvari v svoje roke
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #369 on: April 21, 2017, 01:35:38 PM »
Razlog za zatišje?
Bo kaj?

Ja, je zatišje, ki pa ne bi smelo trajat prav dolgo. Se bo začelo odvijat. Zastoj je zaradi financ in lahko tudi zaradi nedejavnosti kakšnih oseb/osebe.

Zanimivo, Maja. Hvala. :-*
Naj omenim, da sem razmišljala, če je zastoj zaradi mojega cenika.
Ker se jim je silno mudilo in so potihnili, ko sem poslala cenik.
Ne bi sicer smel biti razlog.
Je kazalo, da je razlog v zastoju na njihovi strani? Zaradi njihovih financ? Namreč nekaj "gor postavljajo"...
« Last Edit: April 21, 2017, 01:37:40 PM by Pika »

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #370 on: April 21, 2017, 02:03:58 PM »
Ja, lahko bi bilo zaradi njihovih financ.
9ZK 656

Offline Luna

• Mojster
« Reply #371 on: April 21, 2017, 04:21:07 PM »
Jaz bi tudi prosila, če si še pri kartah in volji, Maja.
Gre pa za dve vprašanji, ki sta med seboj povezani. Z majem pričenjam z uvajanjem v nov projket, kjer bom sicer samotojno a pod mentorstvom izvajala svetovanje. Se veselim, a hkrati sem tudi na trnih in živčna. Kako kaže, kakšen bo proces oziroma končni izid? Drugo vprašanje, pa se nekako povezuje s tem, saj se namravam v teh dneh prijaviti na trening in prakso v kliniki, pa me zanima ali bom sprejeta?

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #372 on: April 21, 2017, 07:15:52 PM »
Gre pa za dve vprašanji, ki sta med seboj povezani. Z majem pričenjam z uvajanjem v nov projket, kjer bom sicer samotojno a pod mentorstvom izvajala svetovanje. Se veselim, a hkrati sem tudi na trnih in živčna. Kako kaže, kakšen bo proces oziroma končni izid? Drugo vprašanje, pa se nekako povezuje s tem, saj se namravam v teh dneh prijaviti na trening in prakso v kliniki, pa me zanima ali bom sprejeta?

Začetek dogajanja je zamajal tvojo samozavest, ker imaš tolikšno tremo. Začetek bo kar stresen zate, ampak pretežno zaradi tvojega notranjega doživljanja. Kar tako si reci - da je živčnost normalna in jo vzemi, kot je. Delo želiš opravit dobro, zato je trema. Končni izid bo pa prav super.

Drugo sem šla pa kar na eno karto in šla na da ali ne in potegnila 8 diskov. Glede na to, da karta predvsem prikazuje delo/obrt, bi rekla, da imaš dobre možnosti, da si sprejeta.
« Last Edit: April 21, 2017, 07:38:15 PM by Maja »
9ZK 656

Offline Luna

• Mojster
« Reply #373 on: April 21, 2017, 07:37:16 PM »

Začetek dogajanja je zamajalo tvojo samozavest, ker imaš tolikšno tremo. Začetek bo kar stresen zate, ampak pretežno zaradi tvojega notranjega doživljanja. Kar tako si reci - da je živčnost normalna in jo vzemi, kot je. Delo želiš opravit dobro, zato je trema. Končni izid bo pa prav super.

Drugo sem šla pa kar na eno karto in šla na da ali ne in potegnila 8 diskov. Glede na to, da karta predvsem prikazuje delo/obrt, bi rekla, da imaš dobre možnosti, da si sprejeta.

O, hvala Maja! Ja res je, sem živčna, ker se prvič v nekaj takega podajam in je velika odgovornost, pa obučutek, da bi lahko še marsikaj pred pričetkom izoljšala, ampak hkrati je to nekaj, kar rada počnem in s srcem in vem da ima ustrezno strokovno podporo in dobro znanje. Bom upoštevala tvoj nasvet in konec koncev tudi verjamem vase! Za drugo zadevo je pa tudi odlična novica! Bom poročala glede obeh izidov! :)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #374 on: April 21, 2017, 10:51:27 PM »
Razlog za zatišje?
Bo kaj?

So se javili. :)