Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma 14. del  (Read 217187 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma 14. del
« Reply #585 on: January 03, 2021, 06:38:05 PM »
Jaz sem pa spet sanjala tako direktno in konkretno, da mi je brez zveze sploh opisovat.  :D

Napiši za nas ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #586 on: January 04, 2021, 10:53:19 AM »
... in danes sanjam majhne pisane ribice v akvariju.
Lepe so ble, in ful živih barv.
Sem jih pa nekaj podarila...

Bazen, akvarij...vse je ujeto v neki formi...

Jap...

No danes pa nevem kaj sem sanjala... spomnim se edino koles, ki sem jih parkirala lepo enega poled drugega, ker so bili nametani vse okrog.
Kje, pa zakaj pa nimam pojma.
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #587 on: January 04, 2021, 12:32:57 PM »
Hm, v tvojih sanjah je vse tako zelo urejeno, delfini v bazenu, ribice v akvariju, kolesa si lepo pospravila oz parkirala en zraven drugega...
Je tako tudi v tvojem življenju vse urejeno, vse v okvirjih? Ali so sanje le kompenzacija sicer mogoče notranje neurejenoste oz želje po tem,
da bi imela v življenju vse tako lepo urejeno, pospravljeno, vse v okvirjih?
Delfin (lepota, svoboda, iskrenost, cistost, lahkotnost) sicer raje plava v odprtih morjih kot v bazenu, tam je v resnici ujet.
Tudi črno bel zajček govori o neki polarnosti-je življenje lahko samo črno-belo?
No, sem ti postavila kar nekaj vprašanj za razmislek, ti sama boš namreč najbolje vedela kaj v resnici ti tvoje nezavedno sporoča.
Nezavedno pa nam skozi sanje pošilja informacije v zavest, ko smo na to v resnici tudi psihično pripravljeni.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #588 on: January 04, 2021, 06:10:37 PM »
Oh.jaz pa sanjam res non stop anarhijo. V sanjah dirkam od ene do druge situacije, urejujem zadeve, se trudim pomagat s fizičnim delom (nikoli kaj za stuhtat v miselnem polju), popravljam pokvarjene igrače, mašince ... Čisto tako kot  dejanskem življenju. Pri meni ni akvarija, pa lepo parkiranih stvari....Včasih se zbudim prav zmatrana od vsega sanjskega dirkanja. Zadnje čase grem prav zaradi sanj zelo pozno spat, ker se jih prav bojim.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #589 on: January 04, 2021, 07:51:41 PM »
Oh.jaz pa sanjam res non stop anarhijo. V sanjah dirkam od ene do druge situacije, urejujem zadeve, se trudim pomagat s fizičnim delom (nikoli kaj za stuhtat v miselnem polju), popravljam pokvarjene igrače, mašince ... Čisto tako kot  dejanskem življenju. Pri meni ni akvarija, pa lepo parkiranih stvari....Včasih se zbudim prav zmatrana od vsega sanjskega dirkanja. Zadnje čase grem prav zaradi sanj zelo pozno spat, ker se jih prav bojim.

Cvetka, ne vprašaj.
Jaz tako sanjam, da živim dvojno življenje. Dejansko so sanje včasih tako žive, da ni razlike med občutenji v resničnosti.
Kar je pa nenavadno, je pa čas.
V sanjah npr. v eni spalni epizodi, ki v realnosti traja npr. dve uri, odživim 14 dnevno prigodo.
Res mi je zanimivo to, kaj se dogaja z zavestjo, ko spimo. Ne morem si drugače razlagati, kot da se loči od telesa in gre drugam. Kako bi drugače lahko doživela tak časovni odmik.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #590 on: January 04, 2021, 11:40:16 PM »
Hm, v tvojih sanjah je vse tako zelo urejeno, delfini v bazenu, ribice v akvariju, kolesa si lepo pospravila oz parkirala en zraven drugega...
Je tako tudi v tvojem življenju vse urejeno, vse v okvirjih? Ali so sanje le kompenzacija sicer mogoče notranje neurejenoste oz želje po tem,
da bi imela v življenju vse tako lepo urejeno, pospravljeno, vse v okvirjih?
Delfin (lepota, svoboda, iskrenost, cistost, lahkotnost) sicer raje plava v odprtih morjih kot v bazenu, tam je v resnici ujet.
Tudi črno bel zajček govori o neki polarnosti-je življenje lahko samo črno-belo?
No, sem ti postavila kar nekaj vprašanj za razmislek, ti sama boš namreč najbolje vedela kaj v resnici ti tvoje nezavedno sporoča.
Nezavedno pa nam skozi sanje pošilja informacije v zavest, ko smo na to v resnici tudi psihično pripravljeni.

Po mojem meni moje sanje kazejo na sluzbo... tam je "nered"
tam mam vse "omejeno" fuuul...
Dobila vabilo na bolje delovno mesto pa ga ne morem sprejet... Skratka sem dejanko kot delfincek v bazenu...ribica v akvariju... nimam lastne izibre kjer bi raje delala... žal.
Tisto pospravljanje koles brez dvoma tudi potemtakem leti na mojo sluzbo, ker moram dobesedno vred postavljat tisto, kar drugi zajebejo...
Svoje delo mam ful rada... in tudi kolesa sem pospravljala z ful veliko voljo in mirnostjo.... uzivala sem v tem, kot uzivam v svojem delu... kljub temu da sem v akvariju, heheee
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #591 on: January 06, 2021, 03:15:43 PM »
Trenutno berem Mojstrstvo ljubezni, Dona Miguela Ruiza. Ljudje se od malega učimo živeti po pravilih, privzgojenih prepričanjih, postanemo to, kar smo programirani in to, kakor se obnašamo. Po tolteški modrosti so vse, kar si mislimo o sebi in vse, kar vemo o našem svetu, sanje. Naše osebne sanje in skupne sanje človeške družbe. Resnični mi pa smo čista Ljubezen, resnični mi smo Življenje. Kateri svet je torej bolj resničen? Ne bojmo se sanjati.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #592 on: January 06, 2021, 04:42:26 PM »
Rena, hvala. Si bom zaenkrat samo zabeležila naslov, v knjižnico zadnje čase ne hodim. Bodi dobro🤗

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #593 on: January 06, 2021, 05:30:58 PM »
Jaz sem si kar kupila, komplet s kartami. Sama knjiga je 14 eur, komplet pa 26 eur.

https://www.primus.si/komplet-mojstrstvo-ljubezni/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #594 on: January 06, 2021, 05:35:09 PM »
Jaz sem si kar kupila, komplet s kartami. Sama knjiga je 14 eur, komplet pa 26 eur.

https://www.primus.si/komplet-mojstrstvo-ljubezni/

O, Rena, z repom migam.
Vem, da veš, da želim vpogled. :D

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #595 on: January 06, 2021, 05:40:47 PM »
Poglej pod Tarot karta 2021 

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec