Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma 14. del  (Read 216935 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma 14. del
« Reply #525 on: June 06, 2020, 08:14:43 AM »
Jaz sem pa danes kolesarila, pletla z volno in gledala negative iz fotoaparata.

Zgledalo pa nekako tako, da sem se s kolesom vozila po mestu , in to z malim športnim (ki je v real life od moje hčere)...
Ful se šibala s tem kolesom. Vozila se po stopnicah, preskakovala ovire (klopi, mize,pločnike,....)
Šibala sem pa tako, da sem se v ovinku mogla prijet za drog razsveljave, da sem spremenila smer, drugače bi po mojem kar poletela...

No pol sem v naslednjem trenutku v istem mestu kar sredi nekih stopnic pletla kako okrasen prtiček.
Imela sem ful velik klopčič volne. Na enkrat npa nas je bilo že veliko na tistih stopnicah, ki smo pletle...in vse smo imele nenormalno velike klopčiče volne. Reeees velike - velikanske. Velike kot recimo tiste okrogle bale na njivah.

No pol sem pa bila že v nekem fotostudiju, kjer sem želela kupit film za fotoaparat.
Zdi se mi, da sem ga malo pred tem kupila, a nisem vedela kam sem ga dala. Pa sem šla še po enega...
Pa mi prodajalka pravi, da ga ne more dat, ker ima vse rezervirane, in da naj pridem drug dan po njega.
Pol vem da sem potegnila pofotkan film vem in na svetlobi gledala a naj jih dam razvit ali ne, pa sem se odločila da še ne...
Pol pa spet hodimo po mestu in stopnicah...in mi en prijatelj da neko napravo, s katero sem lahko te negative videla kot slike.
In sem pol videla, da so slike brezvezne, in da jih nima smisla razijat...
Na veliko slikah so bila gor neka vrata...stara, oguljena...
Na ostalih slikah pa tudi nič pametnega.

SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #526 on: June 08, 2020, 03:00:10 PM »
Zanimivo je to, kako si vozila kolo od hčere. Se ti zdi, da moraš oz. si dolžna nemsto nje preskakovati ovire? Izid je bil sicer pozitiven, kar nakazuje, da si preskakovala vse ovire z lahkoto. Lahko pa nakazuje tudi, da si pomagala hčeri, da je uspešno preskočila vse ovire in na koncu poletela od uspeha.

9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #527 on: June 08, 2020, 05:50:03 PM »
Joj, jaz res ne vem, kaj je z ladjami zadnje čase ... Ter morjem, seveda. Sanjala sem, da sem šla skupaj s kolegico, ki je bila visoko noseča, na ladjo. Vkrcali sva se med zadnjimi, zato me je sodelavka klicala, če nama prišpara posteljo. Sem rekla, ja, prosim. Sem jo iskala ... Spomnim se, kako sem šla v podpalubje, kjer je bilo polno postelj, ampak bile so blizu šanka, kjer je sedelo polno ljudi. Sem pomislila, tukaj ne bom, ker potem nimam miru za spati. Kolegico sem pa tudi izgubila. Nakar sem šla nazaj višje, kjer sem našla najini postelji, kolegica pa visoko noseča pravi, Saša, ko se bodo popadki začeli, je lažje, če sem višje gor, pa ni tako hudo, kot je morda videti. Sem rekla, ok, nato sem se zbudila.  ???

Zdaj pa ne vem, ali ti je že kdo razlagal te sanje, ali sem jih sama brala in nisem odgovorila.
Ko sem gledala, kje smo ostali, sem videla, da si v zadnjih prejšnjih opisanih sanjah tudi imela prizor, ko je bila noseča sodelavka, nato si vstopila v dvigalo, ki je padlo v vodo. No tu je ponovno nosečnost in voda na nek način, saj sta na ladji. V prejšnjih sanjah z dvigalom dol (sicer si pristala v vodi), a tu si se tudi spustila na nek način, čeprav v podpalubje. Nikjer ti ni bilo fajn, a na koncu se je vse uredilo. S pristankom iz dvigala v vodi si izplavala, tu se je pa tudi samo uredilo, ko je kolegica rekla, da je itak bolje, da spita višje...

Kakšen je tvoj občutek varnosti?

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #528 on: June 08, 2020, 05:57:52 PM »
Joj ... Sanje ... Tako zelo opisujejo našo psiho in podzavest. Vožnja z avtomobilom po cesti, s kolegico (ne poznam je v resničnem življenju). Najbolj se spomnim tega, da smo pred tem ob cesti nastavljali eksplozive, no, mislim, da ne ravno jaz, ampak ja, potem so ta vozila ena za drugim eksplodirala, jaz sem pa vozila po cesti in bežala pred temi eksplozijami. Najbolj se pa potem spominjam, kako sem imela nesrečo z avtom. Avto je bil prevrnjen, kolegica notri okrvavljena, prikazala se je še ena deklica, v ozadju pa je bilo slišati policijo. Sem hitro rekla, pojdita naprej ali sem celo sama sedla za volan, tega se ne spomnim dobro. Vem pa, da sem rekla, da naj se hitro odpeljemo, preden pride policija, da pa naj ne skrbimo, ker itak nismo mi krive, da so vozila eksplodirala, da smo samo bežale. Ne spomnim se točnih podrobnosti. Samo begajo me te eksplozije ...

Vožnja po cesti = vožnja ali usmerjanje življenjske poti. Kaj pa, če to, da ste pred vožnjo nastavljali eksplozive pomeni, da so ti eksplozivi nekakšni boleči ali drugače destruktivni spomini (bolečinska telesa) ali pa celo tako veseli dogodki, ki imajo moč "malih" eksplozij v tvojem življenju. In ta vožnja je kot nekakšno krmiljenje življenja čez (vmes) spominske destruktivne dogodke... Ob nekaterih dogodkih smo duševno "zakrvaveli" in prizadet je bil naš notranji otrok - deklica. Mogoče so nas priučili nekega obnašanja, ravnanja, mi pa to danes spreminjamo. In čeprav zavestno - umsko vemo, da delamo prav, nas notranji občutki, čustva, prepričanja, programčki še vedno držijo z nekim kaveljčkom - naši notranji policaji...

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #529 on: June 08, 2020, 06:05:45 PM »
Danes sem sanjala, da sva s partnerjem lezala na kavcu, gledala tv, igrala igre, ko naenkrat ob balkonskih vratih zagledam sosedo. Si mislim: joj, kako skupaj imamo balkone, da mi lahko pride čisto zraven. Mine minuta in čez ograjo pogleda, “soseda”, ki to v resnoci ni. Bila je mlajša punca, ki je v realnem življenju sorodnica mojega partnerja (nimamo skoraj nic stikov, nobenega odnosa nimam do nje). Pogledala je čez vrata in rekla: Moje sožalje, umrla je tvoja mama.

Od soka sem vstala, spomnim se, da sem samo pomislila “to je zdaj ta moment?”... To je namrec moj najvecji strah v zivljenju, groza. Cakala sem, da bo kdo rekel, da ni res... No potem sem se od groze zbudila.
Kaj bi to lahko pomenilo?

Sicer so sanje bile že decembra...  Kakšen odnos imaš do partnerjevega sorodstva? Si z njimi varna, te ogrožajo, te motijo, grejo na živce, so radovedni...??? Čeprav do punce, sorodnice partnerja, nimaš nobenega odnosa, pa vendarle - kakšna je ta punca po zunanjosti? Kaj ti je na njej všeč ali če te kaj moti, kaj te moti?  Kaj bi ti počela enako kot ona, kaj pa sploh ne bi kot ona? ....

Kaj čutiš, da si ti oz. tvoja družinska dediščina, pa pri tvojem partnerju ni priznano, oziroma čutiš, da z njim izgubljaš identiteto, ki izvira iz tvoje vzgoje, družinskih običajev ali kaj podobnega...

Žal kaj drugega nisem začutila, zato morda kaj odstrem s temi vprašanji. In pa, verjetno je strah za mamo resničen tudi v realnem življenju? Se zdi partnerju, da sta morda preveč povezani ali kaj takega?

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #530 on: June 08, 2020, 06:15:05 PM »
Zanimivo je to, kako si vozila kolo od hčere. Se ti zdi, da moraš oz. si dolžna nemsto nje preskakovati ovire? Izid je bil sicer pozitiven, kar nakazuje, da si preskakovala vse ovire z lahkoto. Lahko pa nakazuje tudi, da si pomagala hčeri, da je uspešno preskočila vse ovire in na koncu poletela od uspeha.

O ja...vse drži Saša, čisto vse.
Edino ovire v sanjah so ble lažje kot v resnici, heheheee
...tenkjuuu
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #531 on: June 08, 2020, 06:26:57 PM »
Joj, jaz res ne vem, kaj je z ladjami zadnje čase ... Ter morjem, seveda. Sanjala sem, da sem šla skupaj s kolegico, ki je bila visoko noseča, na ladjo. Vkrcali sva se med zadnjimi, zato me je sodelavka klicala, če nama prišpara posteljo. Sem rekla, ja, prosim. Sem jo iskala ... Spomnim se, kako sem šla v podpalubje, kjer je bilo polno postelj, ampak bile so blizu šanka, kjer je sedelo polno ljudi. Sem pomislila, tukaj ne bom, ker potem nimam miru za spati. Kolegico sem pa tudi izgubila. Nakar sem šla nazaj višje, kjer sem našla najini postelji, kolegica pa visoko noseča pravi, Saša, ko se bodo popadki začeli, je lažje, če sem višje gor, pa ni tako hudo, kot je morda videti. Sem rekla, ok, nato sem se zbudila.  ???

Zdaj pa ne vem, ali ti je že kdo razlagal te sanje, ali sem jih sama brala in nisem odgovorila.
Ko sem gledala, kje smo ostali, sem videla, da si v zadnjih prejšnjih opisanih sanjah tudi imela prizor, ko je bila noseča sodelavka, nato si vstopila v dvigalo, ki je padlo v vodo. No tu je ponovno nosečnost in voda na nek način, saj sta na ladji. V prejšnjih sanjah z dvigalom dol (sicer si pristala v vodi), a tu si se tudi spustila na nek način, čeprav v podpalubje. Nikjer ti ni bilo fajn, a na koncu se je vse uredilo. S pristankom iz dvigala v vodi si izplavala, tu se je pa tudi samo uredilo, ko je kolegica rekla, da je itak bolje, da spita višje...

Kakšen je tvoj občutek varnosti?

Takrat sem res imela veliko stvari na grbi. In sem se ukvarjala s tem občutkom varnosti. Kar sem imela "nosečnost" je bilo dejansko to, da sem se pripravljala na odhod od moža in sem morala kar veliko brskati po sebi, po čustvih in globini, da sem splavala na površje. Pa mi je po tem na koncu sicer uspelo.
9ZK 674

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #532 on: June 08, 2020, 06:31:47 PM »
Joj ... Sanje ... Tako zelo opisujejo našo psiho in podzavest. Vožnja z avtomobilom po cesti, s kolegico (ne poznam je v resničnem življenju). Najbolj se spomnim tega, da smo pred tem ob cesti nastavljali eksplozive, no, mislim, da ne ravno jaz, ampak ja, potem so ta vozila ena za drugim eksplodirala, jaz sem pa vozila po cesti in bežala pred temi eksplozijami. Najbolj se pa potem spominjam, kako sem imela nesrečo z avtom. Avto je bil prevrnjen, kolegica notri okrvavljena, prikazala se je še ena deklica, v ozadju pa je bilo slišati policijo. Sem hitro rekla, pojdita naprej ali sem celo sama sedla za volan, tega se ne spomnim dobro. Vem pa, da sem rekla, da naj se hitro odpeljemo, preden pride policija, da pa naj ne skrbimo, ker itak nismo mi krive, da so vozila eksplodirala, da smo samo bežale. Ne spomnim se točnih podrobnosti. Samo begajo me te eksplozije ...

Vožnja po cesti = vožnja ali usmerjanje življenjske poti. Kaj pa, če to, da ste pred vožnjo nastavljali eksplozive pomeni, da so ti eksplozivi nekakšni boleči ali drugače destruktivni spomini (bolečinska telesa) ali pa celo tako veseli dogodki, ki imajo moč "malih" eksplozij v tvojem življenju. In ta vožnja je kot nekakšno krmiljenje življenja čez (vmes) spominske destruktivne dogodke... Ob nekaterih dogodkih smo duševno "zakrvaveli" in prizadet je bil naš notranji otrok - deklica. Mogoče so nas priučili nekega obnašanja, ravnanja, mi pa to danes spreminjamo. In čeprav zavestno - umsko vemo, da delamo prav, nas notranji občutki, čustva, prepričanja, programčki še vedno držijo z nekim kaveljčkom - naši notranji policaji...

Se strinjam. Jaz sem v tem času, ko sem ogromno sanjala, res veliko delala na sebi, kot sem že rekla. Te male eksplozije so bila bolečinska stanja pri meni, ker sem se res ogromno ukvarjala s podzavestnimi vzorci, ki so me bremenili. Čeprav sem takrat že mislila, da sem "na konju", pa vseeno nisem bila. Sem imela še kar nekaj dela pred sabo. Torej, sem imela tega notranjega policaja, ki me je držal nazaj ... Uf, ja, zelo nazorne sanje. In resnične.
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #533 on: June 08, 2020, 10:01:13 PM »
Takrat sem res imela veliko stvari na grbi. In sem se ukvarjala s tem občutkom varnosti. Kar sem imela "nosečnost" je bilo dejansko to, da sem se pripravljala na odhod od moža in sem morala kar veliko brskati po sebi, po čustvih in globini, da sem splavala na površje. Pa mi je po tem na koncu sicer uspelo.

Uf uf, potem pa ni čudno, da je bilo veliko vode - čustev in prehodov v "nadstropja" in globine. Pa nosečnost - rojevanje novega... Vse dobro na tvoji poti  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #534 on: June 08, 2020, 10:03:17 PM »
Se strinjam. Jaz sem v tem času, ko sem ogromno sanjala, res veliko delala na sebi, kot sem že rekla. Te male eksplozije so bila bolečinska stanja pri meni, ker sem se res ogromno ukvarjala s podzavestnimi vzorci, ki so me bremenili. Čeprav sem takrat že mislila, da sem "na konju", pa vseeno nisem bila. Sem imela še kar nekaj dela pred sabo. Torej, sem imela tega notranjega policaja, ki me je držal nazaj ... Uf, ja, zelo nazorne sanje. In resnične.

Saj...še potem, ko že en cajt jahamo na konju, znova in znova ugotavljamo, da je spet kaj pribezgalo na plano izpod kopit ;)
A moramo vztrajati in rasti  8)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #535 on: June 08, 2020, 10:13:34 PM »
Imela sem sanje, pa ne vem kako naj jih povežem. Mi lahko kdo kaj več pove?
V prostoru, ki je bil kot neka garderoba športnega kluba, s predelnimi stenami ki so bile na vrhu odprte kak meter in so prostor delila na 3 separeje. V enem prostoru je bila ženska, ki si je oblačila tangice in sem se z njo pogovarjala ampak vsebine pogovora nisem videla. V sosednjem separeju pa je bil moški, ki je izgledal kot astrolog in je na neki napravi pregledoval nekaj o meni. Zdelo se mu je vse čudno kot da mu ne gre skupaj kar je opazil. Prišel je bliže k nama in sem ga vprašala, kaj mu ne gre skupaj. Odgovoril mi je, da me nekdo skrivoma opazuje kot da sem mu všeč. Žensko sem vprašala kdo je astrolog. Bil naj bi nekdo z dvemi imeni. Eno ime se začenja z G, drugi za katerega nisem sigurna pa z B.

Lumpi, ali ne bi ženski, ki je oblačila tangice, v sosednjem prostoru bolj pasal ginekolog? Šala mala :) A ženska, ki je oblačila tangice, je bila sicer oblečena? Recimo, pod krilo se že da oblačit hlačke, pod hlače pa težko :). Asociacijo dobim, da bi ta ženska lahko simbolizirala tebe, ki si se v neki zadevi ali čustvih počutila razgaljeno. Nekomu si bila všeč? Astrolog z dvema imenoma? Mogoče se počutiš, da bi te lahko kdo kaj spregledal, razbral nekaj, kar želiš bolj skriti, za to osebo pa se ne moreš prav odločit, ali je taka ali drugačna, ali naj ji zaupaš ali ne... tk nekak :D

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #536 on: June 08, 2020, 10:21:40 PM »
Sem najbrž prilepila v narobe rubriko. Zato tukaj dodajam še enkrat.

Danes sem imela zopet neke čudne sanje. Ne znam si razložiti, kaj mi želijo povedati, kaj bi morala predelati. Prosim, želim vašo pomoč. Ali mi lahko kdo razjasni, kaj to pomeni.
Sanje nimajo neke zgodbe, je bolj dogodek.
Nekje, na nekem potovanju sem morala biti, ne vem ne kje ne kdaj, se mi pa zdi, da je bilo v tujini. Za trenutek se v tem dogodku pojavi le ženska oseba iz naše družbe.
Sanje se začnejo, ko so nam rekli, naj hitro vzame vsak svojo prtljago (očitno odhajamo). Kot zmedena kura sem pobirala svojo prtljago, včasih kaj pozabila, pa šla spet nazaj po pozabljeno. Vmes opozorila druge, da so nekaj pozabili, vse pa sem nosila v rokah istočasno. In tega je bilo veliko. Ko so že ostali skoraj vse odnesli sem pobrala vrečko s spominki prej omenjene prijateljice. Darila oz. spominki so bili zaviti v papir sem pa imela vtis da so zaviti izdelki iz stekla. Kasneje sem videla, da so večinoma to novoletni okraski.
Hvala vnaprej.🤔

Kot prej ženska, tudi tu ena ženska... Kako se pa ti počutiš kot ženska? Mogoče preveč skrbiš za druge, nosiš prtljago drugih, namesto, da bi skrbela za svoje stvari in gradila sebe, bila bolj izpolnjena v svojem življenju? Skrbeti za druge in nositi njihove skrbi, naloge (prtljago) je precej krhko, kot okraski iz stekla. Hitro se razbije in tebi ostanejo črepinje...

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #537 on: June 08, 2020, 11:17:15 PM »
Hvala Rena. Bo tvoja razlaga v nekem smislu kar držala. Delno sem že naredila korake v smer, da bom bolj poskrbela zase. Preveč sem skrbela za druge ki tega ne znajo ceniti in samo zahtevajo. Dobesedno so pobirali vso mojo energijo.
Upam, da bom imela naslednje sanje lepše 🥰

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #538 on: June 09, 2020, 07:57:31 AM »
Hvala Rena. Bo tvoja razlaga v nekem smislu kar držala. Delno sem že naredila korake v smer, da bom bolj poskrbela zase. Preveč sem skrbela za druge ki tega ne znajo ceniti in samo zahtevajo. Dobesedno so pobirali vso mojo energijo.
Upam, da bom imela naslednje sanje lepše 🥰

Super, da si ozavestila. Še kak komentar na razlago prejšnjih sanj?  :D

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #539 on: June 09, 2020, 09:41:11 AM »

Uf uf, potem pa ni čudno, da je bilo veliko vode - čustev in prehodov v "nadstropja" in globine. Pa nosečnost - rojevanje novega... Vse dobro na tvoji poti  :-*
Ja, res, res. Saj pravim, čisto vse je bilo popolnoma logično glede na celo dogajanje. Se mi zdi, da sem z namenom takrat toliko sanjala, ker sedaj že dolgo časa nisem nič. Zanimivo.
9ZK 674