Jaz sem pa danes kolesarila, pletla z volno in gledala negative iz fotoaparata.
Zgledalo pa nekako tako, da sem se s kolesom vozila po mestu , in to z malim športnim (ki je v real life od moje hčere)...
Ful se šibala s tem kolesom. Vozila se po stopnicah, preskakovala ovire (klopi, mize,pločnike,....)
Šibala sem pa tako, da sem se v ovinku mogla prijet za drog razsveljave, da sem spremenila smer, drugače bi po mojem kar poletela...
No pol sem v naslednjem trenutku v istem mestu kar sredi nekih stopnic pletla kako okrasen prtiček.
Imela sem ful velik klopčič volne. Na enkrat npa nas je bilo že veliko na tistih stopnicah, ki smo pletle...in vse smo imele nenormalno velike klopčiče volne. Reeees velike - velikanske. Velike kot recimo tiste okrogle bale na njivah.
No pol sem pa bila že v nekem fotostudiju, kjer sem želela kupit film za fotoaparat.
Zdi se mi, da sem ga malo pred tem kupila, a nisem vedela kam sem ga dala. Pa sem šla še po enega...
Pa mi prodajalka pravi, da ga ne more dat, ker ima vse rezervirane, in da naj pridem drug dan po njega.
Pol vem da sem potegnila pofotkan film vem in na svetlobi gledala a naj jih dam razvit ali ne, pa sem se odločila da še ne...
Pol pa spet hodimo po mestu in stopnicah...in mi en prijatelj da neko napravo, s katero sem lahko te negative videla kot slike.
In sem pol videla, da so slike brezvezne, in da jih nima smisla razijat...
Na veliko slikah so bila gor neka vrata...stara, oguljena...
Na ostalih slikah pa tudi nič pametnega.