Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma 14. del  (Read 216936 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma 14. del
« Reply #540 on: June 09, 2020, 09:41:45 AM »
Se strinjam. Jaz sem v tem času, ko sem ogromno sanjala, res veliko delala na sebi, kot sem že rekla. Te male eksplozije so bila bolečinska stanja pri meni, ker sem se res ogromno ukvarjala s podzavestnimi vzorci, ki so me bremenili. Čeprav sem takrat že mislila, da sem "na konju", pa vseeno nisem bila. Sem imela še kar nekaj dela pred sabo. Torej, sem imela tega notranjega policaja, ki me je držal nazaj ... Uf, ja, zelo nazorne sanje. In resnične.

Saj...še potem, ko že en cajt jahamo na konju, znova in znova ugotavljamo, da je spet kaj pribezgalo na plano izpod kopit ;)
A moramo vztrajati in rasti  8)
Res je. Sme potem vztrajala in vztrajala ter na koncu zmagala.  :laugh: Grem sedaj novim zmagam naproti.
9ZK 674

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #541 on: June 09, 2020, 10:59:45 AM »
 Malo so spomini na prejšnje sanje zbledeli. Se mi zdi zanimiv tvoj komentar o ginekologu, ki ga v zgodbo verjetno nebi dala, ampak sedaj pa, ker sem ga nekje v tistem času obiskala, ker sem imela zanj nekaj vprašanj. Ampak je bilo vse v redu. Skrivnost o meni? Ne vem kaj bi lahko bilo. Z ljudmi, ki jih imam rada, jim zaupam, mi nekaj pomenijo nimam skrivnosti. Pred ostalimi pa ne govorim rada o sebi.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #542 on: June 09, 2020, 01:22:09 PM »
Malo so spomini na prejšnje sanje zbledeli. Se mi zdi zanimiv tvoj komentar o ginekologu, ki ga v zgodbo verjetno nebi dala, ampak sedaj pa, ker sem ga nekje v tistem času obiskala, ker sem imela zanj nekaj vprašanj. Ampak je bilo vse v redu. Skrivnost o meni? Ne vem kaj bi lahko bilo. Z ljudmi, ki jih imam rada, jim zaupam, mi nekaj pomenijo nimam skrivnosti. Pred ostalimi pa ne govorim rada o sebi.
No mogoče so pa sanje samo opisovale tvoje zavedanje, da boš šla k ginekologu. Mogoče ima v imenu in priimku celo črke G in B :D.

Offline 3lumpi866

• Mojster
« Reply #543 on: June 09, 2020, 02:00:41 PM »
Res je.👌. Njeno ime se začne z B. Bo držalo, da so črke pomenile ginekologinja B.👏

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #544 on: June 09, 2020, 03:26:40 PM »
Res je.👌. Njeno ime se začne z B. Bo držalo, da so črke pomenile ginekologinja B.👏

Na ekola. Včasih je vata samo vata, včasih pa oblak :) ...........

Offline 3lumpi866

• Mojster
« Reply #545 on: June 09, 2020, 03:44:53 PM »
🥰🤗👏😀.  🥰🤗👏😀.  🥰🤗👏😀.  Odlično.
Kako pa naj se naučim razumeti sanje? Tudi druge vrste opozoril, ki mi jih posreduje univerzum. Z zelo različnimi vrstami me nenehno opozarja.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #546 on: June 11, 2020, 08:44:00 AM »
🥰🤗👏😀.  🥰🤗👏😀.  🥰🤗👏😀.  Odlično.
Kako pa naj se naučim razumeti sanje? Tudi druge vrste opozoril, ki mi jih posreduje univerzum. Z zelo različnimi vrstami me nenehno opozarja.

Uh draga Lumpi, to je proces... Pomaga, če sanje zapisuješ. Za to se pripraviš tako, da zjutraj, ko se zbudiš, ne začneš mislit takoj na dnevne opravke, ampak se zavestno zjutraj posvetiš sebi, notranjim dogajanjem in obnoviš sanje. Nato jih takoj zapišeš. Čez čas, ko boš šla brat nazaj, boš najbrž našla tudi rdečo nit.
Niso pa samo sanje...so tudi meditacije..poglabljanja vase...čuječnost, ko si pozoren na znake in sporočila, ki jih dobivaš...Bolj kot vse to počnemo, bolj spet vse dojemamo in spoznavamo sebe.

Jaz te teorije v prakso ne uspem spravit, hehe.

Offline 3lumpi866

• Mojster
« Reply #547 on: June 11, 2020, 10:09:27 AM »
Hvala Rena. Sanjam redko. Se vedno spomnim, kaj je rekla moja mami "sanje so polna rit spanja". Mogoče to res drži. Ko si dovolj spočit in tudi tvoje misli, lahko možgani - podzavest začne plesti zgodbo. In jaz šele v zadnjem času precej več spim. Enostavno sem si vzela čas za to in se ne pustim motit. Tudi danes sem sanjala, zopet sem bila na nekem potovanju, ko smo odhajali, avtobus je odpeljal brez mene. Nekdo v avtobusu je očitno opazil da me ni, tako da je avtobus naredil precejšen krog in pripeljal nazaj. Razložila sem jim, da sem pozabila rdečo torbo (v resnici je bil bolj podoben manjšemu nahrbtniku).
Potem sem se pa zbudila.
Podobne sanje kot zadnjič, spet povezane s potovanjem nekam, ne vem kam.
Če mi boš lahko kaj več razložila, bom vesela. Hvala.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #548 on: June 15, 2020, 09:31:49 PM »
Nekje, na nekem potovanju sem morala biti, ne vem ne kje ne kdaj, se mi pa zdi, da je bilo v tujini. Za trenutek se v tem dogodku pojavi le ženska oseba iz naše družbe.
Sanje se začnejo, ko so nam rekli, naj hitro vzame vsak svojo prtljago (očitno odhajamo). Kot zmedena kura sem pobirala svojo prtljago, včasih kaj pozabila, pa šla spet nazaj po pozabljeno. Vmes opozorila druge, da so nekaj pozabili, vse pa sem nosila v rokah istočasno. In tega je bilo veliko. Ko so že ostali skoraj vse odnesli sem pobrala vrečko s spominki prej omenjene prijateljice. Darila oz. spominki so bili zaviti v papir sem pa imela vtis da so zaviti izdelki iz stekla. Kasneje sem videla, da so večinoma to novoletni okraski.
Hvala vnaprej.🤔

Hvala Rena. Sanjam redko. Se vedno spomnim, kaj je rekla moja mami "sanje so polna rit spanja". Mogoče to res drži. Ko si dovolj spočit in tudi tvoje misli, lahko možgani - podzavest začne plesti zgodbo. In jaz šele v zadnjem času precej več spim. Enostavno sem si vzela čas za to in se ne pustim motit. Tudi danes sem sanjala, zopet sem bila na nekem potovanju, ko smo odhajali, avtobus je odpeljal brez mene. Nekdo v avtobusu je očitno opazil da me ni, tako da je avtobus naredil precejšen krog in pripeljal nazaj. Razložila sem jim, da sem pozabila rdečo torbo (v resnici je bil bolj podoben manjšemu nahrbtniku).
Potem sem se pa zbudila.
Podobne sanje kot zadnjič, spet povezane s potovanjem nekam, ne vem kam.
Če mi boš lahko kaj več razložila, bom vesela. Hvala.

V teh dvojih sanjah se ti ponavljajo simboli: potovanje in pozabljena prtljaga. Pozabljaš ti, opozarjaš druge, da naj ne pozabijo. Nazadnje pa so "pozabili" celo tebe, saj je avtobus odpeljal brez tebe. V prvih sanjah najdeš vrečo z novoletnimi spominki, v drugih sanjah je rdeča torba oz. nahrbtnik.

Kaj si najbolj želiš v življenju? Vzami si 5 minut, v tišini in miru, na glas si povej ali zapiši na papir: "V življenju si najbolj želim, da bi še:
- uresničila...
- živela na način ...
- živela z ...
- da se mi izpolni ...

Poimenuj svoje želje, cilje.

Nato premisli, kako si od svojega otroštva oz. mladosti potovala do sedanje točke svojega življenja.

Ta hip sem dobila idejo.

Na vrhu nariši krogca, v katera se nariši ali opiši, kakšna si bila kot otrok in kot rosno mlada ženska. Na primer: radoveden vesel otrok... nasmejana, zabave polna mladenka...

Nato nariši nekje čisto spodaj krogec, ki ga poimenuješ cilj, okoli njega pa napiši, kaj si povzela kot svoje cilje, želje.

In sedaj, pomisli na potovanje tvojega življenja. Kako potuješ, kam gredo smeri? Gredo proti ciljem ali stran? Koliko "cik cakov" delaš?

Ali na tej poti pozabljaš nase? Ali imaš preveč prtljage?

In kaj lepega si želiš? Svetlečega kot okraski, rdečo barvo polno energije... Želiš biti bolj vesela, radostna?

Upam, da ti to odstre, kaj in koga na svoji poti pozabljaš.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #549 on: June 23, 2020, 08:49:21 AM »
Lumpi, si že narisala svojo življenjsko pot? :D

la la la la la la

Offline 3lumpi866

• Mojster
« Reply #550 on: July 10, 2020, 10:51:36 AM »
Rena, jo skušam narisati, ampak mi nekako ne gre.
Nikoli prej nisem razmišljala o tem, kakšno sem imela otroštvo in mladostna leta. Se mi zdi, da sem bila s sabo zadovoljna, skromna, zadovoljna s tem kar imam in sem pustila da je življenje teklo samo od sebe. Nobenih želja nisem imela, z vsem sem bila zadovoljna. Motili so me le prepiri med staršema, ampak ker sem bila otrok, ki se ni rad spuščal v nek boj sem se navadila da se od tega umaknem.
In pa, vedno ne je prizadelo, če mi je bila prizadejana krivica.

Mojo življenjsko pot si bom narisala, samo moram še precej premisliti o sebi.

Offline 3lumpi866

• Mojster
« Reply #551 on: July 10, 2020, 11:07:21 AM »
Tudi danes sem sanjala. Zopet neke čudne sanje. Ali mi lahko katera pomaga, razloži kaj sanje pomenijo. Lepo prosim.

Sanjala sem:
Moja zelo dolgoletna prijateljica me je vprašala, če sem zato da bova skupaj dali poročno darilo otrokoma najine skupne prijateljica iz mladostnih let. Seveda sem bila za to. Odšli sva v cvetličarno, da bi nam tam naredili tudi lep šopek. Darilo sta bili dve denarnici (v sanjah ni bilo v ospredju). Cvetličar je bil starejši gospod. Predlagali sva mu, da za šopek uporabi lilije in pa da darilu dodamo posvetilo. Izbira besedila ni bila težavna, težave so nastale pri oblikovanju besedila, predvsem velikosti. Bilo je premajhno, cvetličar pa je trdil, da ni mogoče narediti večjega, kar vem da ni res. Cvetličar se je neopazno umaknil (verjetno zaradi dela).
Par, ki naj bi se poročil je sedel pri mizi nasproti cvetličarni.
V tem obdobju je k meni prišla druga ženska (jo nisem poznala), vsa nervozna, tudi z darilom za isti par, prav tako denarnici in želela moje mnenje o darilu.
Od moje prijateljice sem izvedela da sta par, ki se poroči brat in sestra in sta otroka moža prijateljice iz mladostnih let.
S prijateljico sva že razmišljali s katerim avtobusom bova odšli in da nimava več ravno veliko časa ko je prišel cvetličar z narejenim šopkom. Zame je bil to pravi šok. Šopku pa so se smejali tudi ljudje, ki so sedeli v prostoru pri mizah, kot v gostilni. Bil je grozen šopek. Na prvi pogled se je videlo le velik kup krep papirja srednje temno vijolične barve na sredini pa so na dolgih pecljih štrlele suhe rože vijolične barve (ne umetne - rastejo v naravi in lahko zdržijo brez vode). Lilij ni bilo videti ker jih je popolnoma prekril krep papir. Ko sem ga odmaknila sem zagledala lilije roza barve - ne čisto enobarvne.

Obrazložitev: s prijateljico, s katero sva šli v cvetličarno sva prijtli od mojega 15 leta. Pred nekaj leti se je to prijateljstvo skrhalo ker me je obdolžila nečesa, kar ni bilo res. Kasneje smo prijateljstvo obnovili ampak nikoli več ni bilo isto.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #552 on: December 16, 2020, 07:25:15 PM »
Uf, sem imela danes vročeeee sanje :D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #553 on: December 16, 2020, 08:00:26 PM »
Ti je gorelo za petami?
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec