Nekje, na nekem potovanju sem morala biti, ne vem ne kje ne kdaj, se mi pa zdi, da je bilo v tujini. Za trenutek se v tem dogodku pojavi le ženska oseba iz naše družbe.
Sanje se začnejo, ko so nam rekli, naj hitro vzame vsak svojo prtljago (očitno odhajamo). Kot zmedena kura sem pobirala svojo prtljago, včasih kaj pozabila, pa šla spet nazaj po pozabljeno. Vmes opozorila druge, da so nekaj pozabili, vse pa sem nosila v rokah istočasno. In tega je bilo veliko. Ko so že ostali skoraj vse odnesli sem pobrala vrečko s spominki prej omenjene prijateljice. Darila oz. spominki so bili zaviti v papir sem pa imela vtis da so zaviti izdelki iz stekla. Kasneje sem videla, da so večinoma to novoletni okraski.
Hvala vnaprej.🤔
Hvala Rena. Sanjam redko. Se vedno spomnim, kaj je rekla moja mami "sanje so polna rit spanja". Mogoče to res drži. Ko si dovolj spočit in tudi tvoje misli, lahko možgani - podzavest začne plesti zgodbo. In jaz šele v zadnjem času precej več spim. Enostavno sem si vzela čas za to in se ne pustim motit. Tudi danes sem sanjala, zopet sem bila na nekem potovanju, ko smo odhajali, avtobus je odpeljal brez mene. Nekdo v avtobusu je očitno opazil da me ni, tako da je avtobus naredil precejšen krog in pripeljal nazaj. Razložila sem jim, da sem pozabila rdečo torbo (v resnici je bil bolj podoben manjšemu nahrbtniku).
Potem sem se pa zbudila.
Podobne sanje kot zadnjič, spet povezane s potovanjem nekam, ne vem kam.
Če mi boš lahko kaj več razložila, bom vesela. Hvala.
V teh dvojih sanjah se ti ponavljajo simboli: potovanje in pozabljena prtljaga. Pozabljaš ti, opozarjaš druge, da naj ne pozabijo. Nazadnje pa so "pozabili" celo tebe, saj je avtobus odpeljal brez tebe. V prvih sanjah najdeš vrečo z novoletnimi spominki, v drugih sanjah je rdeča torba oz. nahrbtnik.
Kaj si najbolj želiš v življenju? Vzami si 5 minut, v tišini in miru, na glas si povej ali zapiši na papir: "V življenju si najbolj želim, da bi še:
- uresničila...
- živela na način ...
- živela z ...
- da se mi izpolni ...
Poimenuj svoje želje, cilje.
Nato premisli, kako si od svojega otroštva oz. mladosti potovala do sedanje točke svojega življenja.
Ta hip sem dobila idejo.
Na vrhu nariši krogca, v katera se nariši ali opiši, kakšna si bila kot otrok in kot rosno mlada ženska. Na primer: radoveden vesel otrok... nasmejana, zabave polna mladenka...
Nato nariši nekje čisto spodaj krogec, ki ga poimenuješ cilj, okoli njega pa napiši, kaj si povzela kot svoje cilje, želje.
In sedaj, pomisli na potovanje tvojega življenja. Kako potuješ, kam gredo smeri? Gredo proti ciljem ali stran? Koliko "cik cakov" delaš?
Ali na tej poti pozabljaš nase? Ali imaš preveč prtljage?
In kaj lepega si želiš? Svetlečega kot okraski, rdečo barvo polno energije... Želiš biti bolj vesela, radostna?
Upam, da ti to odstre, kaj in koga na svoji poti pozabljaš.