Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma 14. del  (Read 216916 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma 14. del
« Reply #510 on: November 29, 2019, 12:23:37 PM »
Ne znam si razložiti, kaj pomenijo moje sanje. Ali mi lahko priskoči na pomoč z razlago?
Hvala.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #511 on: November 29, 2019, 12:30:16 PM »
Ne znam si razložiti, kaj pomenijo moje sanje. Ali mi lahko priskoči na pomoč z razlago?
Hvala.

Meni se zdijo kot neka revizija tvojega življenja. Si premišljevala v zadnjem času kaj o svoji preteklosti in odločitvah? Glede na to, da si bila v sanjah mirna, bi rekla, da si sprijaznjena z vsem, kar je bilo.
Začuti se tudi spoštovanje do tvojih prednikov (staršev), ne samo kot do oseb, ampak vsega, kar so ti dali (življenje, okoliščine, kraj, kamor si bila rojena, itd. ...).
9ZK 656

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #512 on: November 29, 2019, 12:37:24 PM »
Joj, kaj sem pa danes sanjala.  ???

Da sem bila v službi. Sedela sem za mizo in gledala v pisarno k šefu. Tam sta bila še sodelavec in sodelavka. Ko je sodelavec objem sodelavko, sem vedela, da je povedala, da je noseča. Sem drugi sodelavki rekla, da sem sumila že kar nekaj časa. No, potem sem šla pa proti dvigalu. Ko sme stopila notri, se je pa dvigalo "utrgalo", padla sem v globino, v vodo. Kar naenkrat sem bila postavljena na glavo, v dvigalo pa je pričela drveti voda. To sem res pričakovala. Ko se je dvigalo začelo napolnjevati z vodo, sem poklicala 112, da sem povedala, kje sem. Ko je prišla voda do vrha, sem ugotovila, da morda se pa lahko potopim in rešim. Ko sem se potopila pod vodo, sem splavala ven iz dvigala in direktno na površje in ugotovila, da sploh ni bilo tako globoko, kot sem mislila in da nisem potrebovala reševalcev, da sem prišla na površje. Opazila sem, kako je voda lepo mirna, kot reka oz jezero, okoli njega pa so bile stavbe, kot v Ljubljani, ter zelenica. Potem sem se zbudila.

Brrrr, sanje o dvigalih. Druge najmanj prijetne, kar so me doletele, takoj za tistimi o helikopterju, ki me vidi, tudi če se mu skrivam. :D
Običajno sem o dvigalih sanjala v kriznih obdobjih. Običajno sem se nahajala v velikih industrijskih dvigalih, ki so se spuščala tako hitro, da me je kar dvigovalo od tal in sem iskala karkoli, za kar bi se lahko prijela.

Tvoje sanje kažejo neko stisko, strah pred padcem, situacija je zaznamovana s čustvi (voda). Zavedaš se okoliščin, a ne izgubiš glave. Zaupaš vase, veš, kako moraš ravnati in tudi verjameš v pozitiven izid. Si močna in se boš rešila, verjameš v lepšo prihodnost. Me veseli.  :-*
9ZK 656

Offline 3lumpi866

• Mojster
« Reply #513 on: November 29, 2019, 12:55:53 PM »
V zadnjem času nisem ravno premišljala o mojih starših in mladosti, razen teden dni nazaj. Pri mojih 35 letih sem s strani družine doživljala marsikaj. Takrat sem o tem veliko premišljala, tekom let pa sem se pomirila in sem jim v veliki meri oprostila. Pozabila pa ne. Tako lažje živim.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #514 on: November 29, 2019, 12:59:42 PM »

Da sem bila v službi. Sedela sem za mizo in gledala v pisarno k šefu. Tam sta bila še sodelavec in sodelavka. Ko je sodelavec objem sodelavko, sem vedela, da je povedala, da je noseča. Sem drugi sodelavki rekla, da sem sumila že kar nekaj časa. No, potem sem šla pa proti dvigalu. Ko sme stopila notri, se je pa dvigalo "utrgalo", padla sem v globino, v vodo. Kar naenkrat sem bila postavljena na glavo, v dvigalo pa je pričela drveti voda. To sem res pričakovala. Ko se je dvigalo začelo napolnjevati z vodo, sem poklicala 112, da sem povedala, kje sem. Ko je prišla voda do vrha, sem ugotovila, da morda se pa lahko potopim in rešim. Ko sem se potopila pod vodo, sem splavala ven iz dvigala in direktno na površje in ugotovila, da sploh ni bilo tako globoko, kot sem mislila in da nisem potrebovala reševalcev, da sem prišla na površje. Opazila sem, kako je voda lepo mirna, kot reka oz jezero, okoli njega pa so bile stavbe, kot v Ljubljani, ter zelenica. Potem sem se zbudila.

Brrrr, sanje o dvigalih. Druge najmanj prijetne, kar so me doletele, takoj za tistimi o helikopterju, ki me vidi, tudi če se mu skrivam. :D
Običajno sem o dvigalih sanjala v kriznih obdobjih. Običajno sem se nahajala v velikih industrijskih dvigalih, ki so se spuščala tako hitro, da me je kar dvigovalo od tal in sem iskala karkoli, za kar bi se lahko prijela.

Tvoje sanje kažejo neko stisko, strah pred padcem, situacija je zaznamovana s čustvi (voda). Zavedaš se okoliščin, a ne izgubiš glave. Zaupaš vase, veš, kako moraš ravnati in tudi verjameš v pozitiven izid. Si močna in se boš rešila, verjameš v lepšo prihodnost. Me veseli.  :-*
Hvala, Maja.  :-*
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #515 on: December 02, 2019, 08:14:04 AM »

O, zanimive sanje, polne simbolike :)
Nosečnost-kaj novega se rojeva v tebi? In v bistvu že kar nekaj časa sumiš na to "nosečnost", torej na to, da se v tebi nekaj pripravlja na novo rojstvo...
Dvigalo-nas prevaža lahko v višja nadstropja ali pa tudi v nižja-nadstropja so stanja zavesti...
Ob tem prehajanju iz enega nivoja v drugega, te zalije voda (čustva)...strah te je, da sw boš utopila, kličeš 112,torej se v tem strahu obračaš na nekoga, ki je strokovnjak, za katerega veš, da te lahko reši...a glej, v bistvu imaš odgovor že sama v sebi, točno veš, da če se želiš rešiti, se moraš v to vodopotopiti in zaplavati, tako lahko odplavaš ven iz tega stanja, na koncu celo ugotoviš, da jes trah pretiran, da voda sploh ni tako globoka, da bi se lahko rešila čsito sama...
Na koncu ta čaka mirna voda (mirna čustva), stavbe, zelenica...torej lepo umirjeno stanje, polno življenja...

No, sedaj pa le zaplavaj v to vodo in izplavaj na površje, saj znaš ;) :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #516 on: December 02, 2019, 09:17:35 AM »

O, zanimive sanje, polne simbolike :)
Nosečnost-kaj novega se rojeva v tebi? In v bistvu že kar nekaj časa sumiš na to "nosečnost", torej na to, da se v tebi nekaj pripravlja na novo rojstvo...
Dvigalo-nas prevaža lahko v višja nadstropja ali pa tudi v nižja-nadstropja so stanja zavesti...
Ob tem prehajanju iz enega nivoja v drugega, te zalije voda (čustva)...strah te je, da sw boš utopila, kličeš 112,torej se v tem strahu obračaš na nekoga, ki je strokovnjak, za katerega veš, da te lahko reši...a glej, v bistvu imaš odgovor že sama v sebi, točno veš, da če se želiš rešiti, se moraš v to vodopotopiti in zaplavati, tako lahko odplavaš ven iz tega stanja, na koncu celo ugotoviš, da jes trah pretiran, da voda sploh ni tako globoka, da bi se lahko rešila čsito sama...
Na koncu ta čaka mirna voda (mirna čustva), stavbe, zelenica...torej lepo umirjeno stanje, polno življenja...

No, sedaj pa le zaplavaj v to vodo in izplavaj na površje, saj znaš ;) :-*
Hvala, sanjalka.  :-*
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #517 on: December 02, 2019, 09:11:07 PM »
Sanjala sem o sebi, bratu in sestri. Ne vem več kaj, a drugo jutro sem vedela, da te sanje sporočajo nekaj pomembnega. In res, čez par dni izvem, da je svaka, ki je 23 let starejši od mene,  zadela možganska kap. Še čez nekaj dni je umrl  ??? Preden sem šla pa na pogreb (v Črno goro), sem v sanjah videla moškega, ki je imel na čelu napisan priimek. Na majhnem pokopališču v ČG, od koder svak izvira in ima grob cela družina, sem prvo, kar sem pogledala, videla na spomeniku priimek, o katerem sem sanjala... :blank:

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #518 on: December 02, 2019, 09:25:23 PM »
Srhljivo!  :o
9ZK 656

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #519 on: December 03, 2019, 10:11:15 AM »
Uf, Rena ...  :blank:
9ZK 674

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #520 on: December 09, 2019, 09:25:48 AM »
Joj, jaz res ne vem, kaj je z ladjami zadnje čase ... Ter morjem, seveda. Sanjala sem, da sem šla skupaj s kolegico, ki je bila visoko noseča, na ladjo. Vkrcali sva se med zadnjimi, zato me je sodelavka klicala, če nama prišpara posteljo. Sem rekla, ja, prosim. Sem jo iskala ... Spomnim se, kako sem šla v podpalubje, kjer je bilo polno postelj, ampak bile so blizu šanka, kjer je sedelo polno ljudi. Sem pomislila, tukaj ne bom, ker potem nimam miru za spati. Kolegico sem pa tudi izgubila. Nakar sem šla nazaj višje, kjer sem našla najini postelji, kolegica pa visoko noseča pravi, Saša, ko se bodo popadki začeli, je lažje, če sem višje gor, pa ni tako hudo, kot je morda videti. Sem rekla, ok, nato sem se zbudila.  ???
9ZK 674

Offline purple

• Uporabnik
  • **
« Reply #521 on: December 13, 2019, 06:41:35 AM »
Danes sem sanjala, da sva s partnerjem lezala na kavcu, gledala tv, igrala igre, ko naenkrat ob balkonskih vratih zagledam sosedo. Si mislim: joj, kako skupaj imamo balkone, da mi lahko pride čisto zraven. Mine minuta in čez ograjo pogleda, “soseda”, ki to v resnoci ni. Bila je mlajša punca, ki je v realnem življenju sorodnica mojega partnerja (nimamo skoraj nic stikov, nobenega odnosa nimam do nje). Pogledala je čez vrata in rekla: Moje sožalje, umrla je tvoja mama.

Od soka sem vstala, spomnim se, da sem samo pomislila “to je zdaj ta moment?”... To je namrec moj najvecji strah v zivljenju, groza. Cakala sem, da bo kdo rekel, da ni res... No potem sem se od groze zbudila.
Kaj bi to lahko pomenilo?

Offline 3lumpi866

• Mojster
« Reply #522 on: December 17, 2019, 03:31:38 PM »
Imela sem sanje, pa ne vem kako naj jih povežem. Mi lahko kdo kaj več pove?
V prostoru, ki je bil kot neka garderoba športnega kluba, s predelnimi stenami ki so bile na vrhu odprte kak meter in so prostor delila na 3 separeje. V enem prostoru je bila ženska, ki si je oblačila tangice in sem se z njo pogovarjala ampak vsebine pogovora nisem videla. V sosednjem separeju pa je bil moški, ki je izgledal kot astrolog in je na neki napravi pregledoval nekaj o meni. Zdelo se mu je vse čudno kot da mu ne gre skupaj kar je opazil. Prišel je bliže k nama in sem ga vprašala, kaj mu ne gre skupaj. Odgovoril mi je, da me nekdo skrivoma opazuje kot da sem mu všeč. Žensko sem vprašala kdo je astrolog. Bil naj bi nekdo z dvemi imeni. Eno ime se začenja z G, drugi za katerega nisem sigurna pa z B.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #523 on: January 21, 2020, 03:19:12 PM »
Joj ... Sanje ... Tako zelo opisujejo našo psiho in podzavest. Vožnja z avtomobilom po cesti, s kolegico (ne poznam je v resničnem življenju). Najbolj se spomnim tega, da smo pred tem ob cesti nastavljali eksplozive, no, mislim, da ne ravno jaz, ampak ja, potem so ta vozila ena za drugim eksplodirala, jaz sem pa vozila po cesti in bežala pred temi eksplozijami. Najbolj se pa potem spominjam, kako sem imela nesrečo z avtom. Avto je bil prevrnjen, kolegica notri okrvavljena, prikazala se je še ena deklica, v ozadju pa je bilo slišati policijo. Sem hitro rekla, pojdita naprej ali sem celo sama sedla za volan, tega se ne spomnim dobro. Vem pa, da sem rekla, da naj se hitro odpeljemo, preden pride policija, da pa naj ne skrbimo, ker itak nismo mi krive, da so vozila eksplodirala, da smo samo bežale. Ne spomnim se točnih podrobnosti. Samo begajo me te eksplozije ...
9ZK 674

Offline 3lumpi866

• Mojster
« Reply #524 on: June 04, 2020, 01:16:29 PM »
Sem najbrž prilepila v narobe rubriko. Zato tukaj dodajam še enkrat.

Danes sem imela zopet neke čudne sanje. Ne znam si razložiti, kaj mi želijo povedati, kaj bi morala predelati. Prosim, želim vašo pomoč. Ali mi lahko kdo razjasni, kaj to pomeni.
Sanje nimajo neke zgodbe, je bolj dogodek.
Nekje, na nekem potovanju sem morala biti, ne vem ne kje ne kdaj, se mi pa zdi, da je bilo v tujini. Za trenutek se v tem dogodku pojavi le ženska oseba iz naše družbe.
Sanje se začnejo, ko so nam rekli, naj hitro vzame vsak svojo prtljago (očitno odhajamo). Kot zmedena kura sem pobirala svojo prtljago, včasih kaj pozabila, pa šla spet nazaj po pozabljeno. Vmes opozorila druge, da so nekaj pozabili, vse pa sem nosila v rokah istočasno. In tega je bilo veliko. Ko so že ostali skoraj vse odnesli sem pobrala vrečko s spominki prej omenjene prijateljice. Darila oz. spominki so bili zaviti v papir sem pa imela vtis da so zaviti izdelki iz stekla. Kasneje sem videla, da so večinoma to novoletni okraski.
Hvala vnaprej.🤔