Author Topic: Vaje iz horarne astrologije  (Read 65210 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
Re: Vaje iz horarne astrologije
« Reply #90 on: August 21, 2017, 10:16:25 AM »
Vaaaaaav Vesta, ti si pa naravnost  :o :o :o amazing
 :laugh:
a se lahko priskledim z enim vprašanjem?
delam na enem projektu/izdelku že kar nekaj časa (let)....a mi ga uspe prodat?
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #91 on: August 21, 2017, 10:19:48 AM »
Seveda, kar objavi karto časa vprašanja sem ... kdaj ti je prvič prišlo na pamet.  ;)

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #92 on: August 21, 2017, 10:32:34 AM »
Seveda, kar objavi karto časa vprašanja sem ... kdaj ti je prvič prišlo na pamet.  ;)

huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, tole pa bo teška........to je leta nazaj.
drugače pa ne gre?
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #93 on: August 21, 2017, 10:37:30 AM »
Gloria, pripnes karto casa postavljenega vprasanja. Natalko vprasanja, recimo.  :D

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #94 on: August 21, 2017, 10:38:35 AM »
Gloria, pripnes karto casa postavljenega vprasanja. Natalko vprasanja, recimo.  :D

Razumem, sam nevem kdaj natanko se je prvo vprašanje pojavilo, ker je bilo že davnooooooooooo
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #95 on: August 21, 2017, 10:54:36 AM »
Sedaj sem šla pogledat, kdaj sem jim poslala izpopolnjene ponudbe....
in takrat sem bila tudi najbolj ziher v sebe in radovedna a mi uspe.

Model1

Model2

« Last Edit: August 21, 2017, 10:57:02 AM by Gloria82 »
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #96 on: August 22, 2017, 10:17:15 AM »
Hej,

bom vzela 2. karto - prva ima pozen ASC in te ne veljajo za zanesljive.

Tvoj signifikator je  :So, ki je v  :ov zelo močno, je pa vseeno nekoliko oslabljeno z 29 stopinjo. Ni povsem na MC, ampak ga vseeno  :kon, pa še v :kon:Me, vladarjem trgovine je, kar je dobro in hkrati je  :Me tudi vladar 3. hiše, še en plus. Hitro opazim, da je  :Me:B, kar kaže na prodajo lastnega izdelka, izdelka izpod rok, po isti hiši se potika tudi  :J, ki je v  :te - gre za izdelek umetniške vrednosti, ne toliko praktike. Je retrograden in v separativni opoziciji z  :U, kar ni ne slabo ne dobro, kaže pa nato, da si se morda tega uspeha, ki je prišel nenadno, preveč razveselila, nisi toliko pomislila na samo birokracijo in potrebne priprave, kar te zna udarit po hrbtu kasneje. Veliki problem so finance, vložki, ki jih ne boš pridobila zlahka ( :Ve je v aplikativnem  :kv:Sa v 8. hiši - nimaš točne slike, kako je, po prvem 'zagonu' si malo v sanjah, idealiziraš.  :kon:ki namiguje na neko kompenziranje ran, morda ti je kdo nekoč rekel, da ti nikoli ne bo uspelo, da nikoli ne bo nič, zaradi česar še toliko bolj želiš gledati v nasprotno - da bo).  :Lu v 6. hiši na 0 stopinji  :vo je pripravljena delati, a jo kajpak hitro odnese entuziazem, ob neuspehih pa jo ponavadi spremljajo občutki premaganosti. Separativni trigon z  :Ma ni več toliko lep, ker ti ne zagotavlja vztrajnosti, ki bi bila potrebna, takorekoč podpira učinek velikega poka, skrbijo me pa tudi  :kv:Me in   :U (slednji je separativen, kar je nekoliko bolje, a vseeno ne odličen) in MC-jem - tudi družina bi lahko nekoliko zaustavila poslovni razvoj, ali pa bi se ti umaknila zaradi skrbi za družino ali pa občutku 'moram nahraniti, bolje redna služba'. Ta dilema je močna.

Rekla bi, da ti lahko uspe, ampak ne bo tako hitro, kot bi si želela, boš morala graditi na potrpežljivosti. Investicije se lahko obrnejo v januarju-februarju 2018, ko bo zanje boljši čas, kot dolgo naprej, pa tja do konca maja, je pa vse odvisno od tvojega vložka. Zahtevaj jasno komunikacijo, pa te uspejo ljudje, ki jih srečaš, pozitivno presenetiti z iskrenostjo in tudi vsemi oblikami pomoči. Ideja je pa dobra, to kaže tudi SV v :de v 1. hiši, ampak zahteva svoj čas.
« Last Edit: August 23, 2017, 09:46:39 AM by Vesta »

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #97 on: August 22, 2017, 11:17:51 PM »
Draga Vesta,
zvečer sem tistemu Švicarju (si analizirala zadnjič) odposlala e-mail s precej močno vsebino. Kot feedback na tvojo analizo glede odvijanja situacije (naj omenim, da se stvari odvijajo precej v skladu s tvojimi "izračuni") pripenjam karto trenutka, ko sem odposlala ta mail.
Resnično je komunikacija na preizkušnji in jaz se učim pogajanja, bi se temu lahko reklo.
Če utegneš, bi te prosila, da pogledaš, ali se bo komunikacija od tega trenutka naprej nadaljevala v zame pozitivni smeri oz. ali sem z mailom dosegla svoj namen.
Najlepša hvala!  :-*

« Last Edit: August 22, 2017, 11:20:05 PM by Pika »

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #98 on: August 22, 2017, 11:46:13 PM »
Tranzitni r :Me je danes do sekunde natančno v  :kon z mojim AC.
Sama imam natalni Merkur retro.
In v karti, ki sem jo pripela, je vladar 3. hiše... in še kaj. Zanimivo.

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #99 on: August 23, 2017, 12:05:09 PM »
Pika  :) :-*

Si rx :NE v 12., ki je ravno začel tvorit aplikativno  :op:Lu v  :de - ravnokar si pristopila do nekih spoznanj, ki niso bile ravno prijetne za tvojo 'cono udobja'. Ne veš, ali naj zaupaš, komunikacija se je zopet hotela zaplesti v slepomišenje, ki si ga na srečo lahko pravi čas zaznala ( :de), hkrati se otepaš čustvenosti, saj ti je jasno, da je dobro sredstvo za izkoriščenje. To ni edina težava, ki te trenutno obremenjuje, se jih je nabralo kar nekaj, a v sebi si našla moč, da si kljub vsemu učinkovita, za kar ti je čestitati.  :op rx  :Me in  :NE (pri čemer je prejšnji tudi vladar 3. hiše, hiše trgovine), dobro ponazarja situacijo (pa še Švicarji so pod domeno  :de, res zanimivo), separativna :op mi ne ugaja, tudi ne  :kv  :Sa in  :NE, povrhu še separativen. Pričakuj kakšne mahinacije v smislu znižanja cene. Glede na to, da je  :Sa v 9. in povečinoma dobro aspektiran, pa tudi benefik  :J je v 7. hiši odnosov, v  :te doma, mislim, da si dosegla svoj namen, to potrjuje tudi dejstvo, da je večina aspektov benefikov aplikativna, malefikov pa separativna.  :U v 1. hiši  :ov rx kaže, da bodo v komunikaciji še napadalni, zato je pomembno, da ostaneš mirna kot si, naj te tudi odlaganje z odgovori ne spravi iz tira.

Karta spet kaže, da posel bo, v kolikor jo maksimalno izkoristiš, sama pa ti polagam na srce, da se konstruktivno spopadi z občutki, da bi rada mogoče in na hitro zaključila za bistveno nižjo ceno, kot si je vredna - namreč, to te utegne spreleteti, ko se naši trije planeti vrnejo v direktne tirnice in bodo efekti utrujenosti pokazali zobe.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #100 on: August 23, 2017, 12:30:47 PM »
Pika  :) :-*

Si rx :NE v 12., ki je ravno začel tvorit aplikativno  :op:Lu v  :de - ravnokar si pristopila do nekih spoznanj, ki niso bile ravno prijetne za tvojo 'cono udobja'. Ne veš, ali naj zaupaš, komunikacija se je zopet hotela zaplesti v slepomišenje, ki si ga na srečo lahko pravi čas zaznala ( :de), hkrati se otepaš čustvenosti, saj ti je jasno, da je dobro sredstvo za izkoriščenje. To ni edina težava, ki te trenutno obremenjuje, se jih je nabralo kar nekaj, a v sebi si našla moč, da si kljub vsemu učinkovita, za kar ti je čestitati.  :op rx  :Me in  :NE (pri čemer je prejšnji tudi vladar 3. hiše, hiše trgovine), dobro ponazarja situacijo (pa še Švicarji so pod domeno  :de, res zanimivo), separativna :op mi ne ugaja, tudi ne  :kv  :Sa in  :NE, povrhu še separativen. Pričakuj kakšne mahinacije v smislu znižanja cene. Glede na to, da je  :Sa v 9. in povečinoma dobro aspektiran, pa tudi benefik  :J je v 7. hiši odnosov, v  :te doma, mislim, da si dosegla svoj namen, to potrjuje tudi dejstvo, da je večina aspektov benefikov aplikativna, malefikov pa separativna.  :U v 1. hiši  :ov rx kaže, da bodo v komunikaciji še napadalni, zato je pomembno, da ostaneš mirna kot si, naj te tudi odlaganje z odgovori ne spravi iz tira.

Karta spet kaže, da posel bo, v kolikor jo maksimalno izkoristiš, sama pa ti polagam na srce, da se konstruktivno spopadi z občutki, da bi rada mogoče in na hitro zaključila za bistveno nižjo ceno, kot si je vredna - namreč, to te utegne spreleteti, ko se naši trije planeti vrnejo v direktne tirnice in bodo efekti utrujenosti pokazali zobe.

Draga Vesta :-*
pojma nimaš, kako sem ti hvaležna za tako hiter odgovor.
Ne bi mogla bolje zadeti situacije.
V bistvu sem jim poslala ponudbo (temelječo na njihovih napihovanjih, vse sem citirala, kopirala in dala celi firmi v vednost), kakršne za živo glavo (najbrž) ne bi pričakovali in mislim, da sem ribo napihovalko pritisnila ob zid.
Cene, vsaj kar se tiče produkcije, ni več mogoče znižati; šla sem na ceno, ki so jo sami sugerirali in je glede na njihovo podano količino zame izvedljiva.
Stvar se zna zaplesti, v kolikor bi šli na odkup ideje; v tem primeru bom morala paziti nase.

Neverjetno mirna sem v komunikaciji. On pi*** kot čivava, jaz pa ga na uglajen način s svojimi strpnimi odgovori in ponudbami (podkrepljenimi z dejstvi in temelječimi na njihovih izjavah) pošiljam v p**** ma******.
Ne bom se pustila poniževati in tudi ne bom odnehala.

Zaenkrat ni odgovora, napadalen je bil tip vedno, tako da me prestrašiti ne more, obnaša se pa skrajno otročje.
Strpna sem po naravi. Učim pa se, kot si sama razbrala, pogajanja. Pa tudi borbenosti. Tokrat bom šla do konca.

Hvala ti! Bom vsekakor poročala, kako se bo odvijalo.
Upam, da tudi tebi dobro služi v smeri proučevanja tega področja. :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #101 on: August 24, 2017, 08:12:01 AM »
Vesta,
lahko poveš, kako določiš izpraševalca iz karte?
Jaz sem bila npr. zdaj  :NE v 12., ampak sem kar mislila, da sem AC jaz ( :Ma), on pa DC ( :Ve).
Hvala!

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #102 on: August 24, 2017, 08:32:41 AM »
Vesta,
Jaz sem bila npr. zdaj  :NE v 12., ampak sem kar mislila, da sem AC jaz ( :Ma), on pa DC ( :Ve).
Hvala!

Pika,

šele zdaj vidim, da imaš prav in si načeloma  :Ma, me je 'zavedel' kar precej zgoden ASC in dejstvo, da je vedno potrebno brat v dveh oknih (ob priliki se moram oglasit, kako bi se to dalo lepše poštimati), ampak interpretacija še vedno kar velja, ker je  :NE močan, dela aspekte tako z  :Lu in  :Me, pa tudi s  :PL in  :J. Dejstvo, da je  :Ma dobro aspektiran, še bolj jasno potrjuje, da nisi tista, ki je potegnila kratko tam.

Jaz nikoli ne gledam samo ene hiše, kjer je subjekt, torej  :Ve, ampak tudi tisti planet, ki je ASC najbližji in se povezuje s 6 - kot delovno razmerje.  :Ve nisem vzela v tolikšen obzir, ker je trenutno popotnica in torej nima posebno močnih vplivov v karti kakorkoli, dotika pa se samo generacijskih planetov.

Oprosti mi, pa bravo za zaznamek!

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #103 on: August 24, 2017, 07:31:45 PM »
Vesta,
Hvala!

Pika,

šele zdaj vidim, da imaš prav in si načeloma  :Ma, me je 'zavedel' kar precej zgoden ASC in dejstvo, da je vedno potrebno brat v dveh oknih (ob priliki se moram oglasit, kako bi se to dalo lepše poštimati), ampak interpretacija še vedno kar velja, ker je  :NE močan, dela aspekte tako z  :Lu in  :Me, pa tudi s  :PL in  :J. Dejstvo, da je  :Ma dobro aspektiran, še bolj jasno potrjuje, da nisi tista, ki je potegnila kratko tam.

Jaz nikoli ne gledam samo ene hiše, kjer je subjekt, torej  :Ve, ampak tudi tisti planet, ki je ASC najbližji in se povezuje s 6 - kot delovno razmerje.  :Ve nisem vzela v tolikšen obzir, ker je trenutno popotnica in torej nima posebno močnih vplivov v karti kakorkoli, dotika pa se samo generacijskih planetov.

Oprosti mi, pa bravo za zaznamek!

Hvala, Vesta. :-*
Ok, zdaj bolj razumem.
Jaz sem gledala :Ma za sebe in :Ve za njega in se mi je že fajn zdelo, kako sem fajn aspektirana. :D
Tisto ubogo :Ve sem videla, kot da je skoraj v velikem križu in da praktično nima izhoda.

No zaenkrat ni nobenega odziva z njegove strani.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #104 on: August 25, 2017, 09:40:43 AM »
Hej,

bom vzela 2. karto - prva ima pozen ASC in te ne veljajo za zanesljive.

Tvoj signifikator je  :So, ki je v  :ov zelo močno, je pa vseeno nekoliko oslabljeno z 29 stopinjo. Ni povsem na MC, ampak ga vseeno  :kon, pa še v :kon:Me, vladarjem trgovine je, kar je dobro in hkrati je  :Me tudi vladar 3. hiše, še en plus. Hitro opazim, da je  :Me:B, kar kaže na prodajo lastnega izdelka, izdelka izpod rok, po isti hiši se potika tudi  :J, ki je v  :te - gre za izdelek umetniške vrednosti, ne toliko praktike. Je retrograden in v separativni opoziciji z  :U, kar ni ne slabo ne dobro, kaže pa nato, da si se morda tega uspeha, ki je prišel nenadno, preveč razveselila, nisi toliko pomislila na samo birokracijo in potrebne priprave, kar te zna udarit po hrbtu kasneje. Veliki problem so finance, vložki, ki jih ne boš pridobila zlahka ( :Ve je v aplikativnem  :kv:Sa v 8. hiši - nimaš točne slike, kako je, po prvem 'zagonu' si malo v sanjah, idealiziraš.  :kon:ki namiguje na neko kompenziranje ran, morda ti je kdo nekoč rekel, da ti nikoli ne bo uspelo, da nikoli ne bo nič, zaradi česar še toliko bolj želiš gledati v nasprotno - da bo).  :Lu v 6. hiši na 0 stopinji  :vo je pripravljena delati, a jo kajpak hitro odnese entuziazem, ob neuspehih pa jo ponavadi spremljajo občutki premaganosti. Separativni trigon z  :Ma ni več toliko lep, ker ti ne zagotavlja vztrajnosti, ki bi bila potrebna, takorekoč podpira učinek velikega poka, skrbijo me pa tudi  :kv:Me in   :U (slednji je separativen, kar je nekoliko bolje, a vseeno ne odličen) in MC-jem - tudi družina bi lahko nekoliko zaustavila poslovni razvoj, ali pa bi se ti umaknila zaradi skrbi za družino ali pa občutku 'moram nahraniti, bolje redna služba'. Ta dilema je močna.

Rekla bi, da ti lahko uspe, ampak ne bo tako hitro, kot bi si želela, boš morala graditi na potrpežljivosti. Investicije se lahko obrnejo v januarju-februarju 2018, ko bo zanje boljši čas, kot dolgo naprej, pa tja do konca maja, je pa vse odvisno od tvojega vložka. Zahtevaj jasno komunikacijo, pa te uspejo ljudje, ki jih srečaš, pozitivno presenetiti z iskrenostjo in tudi vsemi oblikami pomoči. Ideja je pa dobra, to kaže tudi SV v :de v 1. hiši, ampak zahteva svoj čas.

....evo mene nazaj. smo bili brez interneta (drugič v tem tednu)
Hvala Vesta :-* :-* :-*
ful ful vse drži...največji (in v bistvu edini) problem so finance-vložki, prav zato se obračam na poslovne partnerje.....
bi lahko šla v samstojno pot (ker vem, da bi zadeva laufala) AMPAK, kot si napisala, tle se pa v ospredje postavi moj družinski čut in skrb za familijo in to je daaaaaaleč na prvem mestu. prav zaradi tega se tudi držim tega podjetja, ki me žre.
edino kar ne štima je to ; citiram:"gre za izdelek umetniške vrednosti, ne toliko praktike."
V bistvu gre za praktičen (zelo praktičen) izdelek in ne umetnino. Spretni prstki pa ja...to pa definitivno :laugh:
Vsekakor mi je všeč napoved januar-februar - zelooooo všeč, ker se že vse skupaj zelooooo dolgo vleče.

puno ti hvala Vesta  :-* :-* :-*
vsekakor dobiš povratno informacijo.
mi je pa ful žal, da nevem točnega datuma, ko je ta moja ideja nastala. To je nekje tri leta nazaj....
bom pa sedaj ful pazljiva na čas , in si ga tudi zabeležila.
Zanimivo je tole  ;D
SOLAR RETURN 2022 /2023