Author Topic: Vaje iz horarne astrologije  (Read 65206 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Vaje iz horarne astrologije
« Reply #105 on: August 28, 2017, 08:19:07 AM »
Vesta,
lahko poveš, kako določiš izpraševalca iz karte?
Jaz sem bila npr. zdaj  :NE v 12., ampak sem kar mislila, da sem AC jaz ( :Ma), on pa DC ( :Ve).
Hvala!

Pika,

šele zdaj vidim, da imaš prav in si načeloma  :Ma, me je 'zavedel' kar precej zgoden ASC in dejstvo, da je vedno potrebno brat v dveh oknih (ob priliki se moram oglasit, kako bi se to dalo lepše poštimati), ampak interpretacija še vedno kar velja, ker je  :NE močan, dela aspekte tako z  :Lu in  :Me, pa tudi s  :PL in  :J. Dejstvo, da je  :Ma dobro aspektiran, še bolj jasno potrjuje, da nisi tista, ki je potegnila kratko tam.

Jaz nikoli ne gledam samo ene hiše, kjer je subjekt, torej  :Ve, ampak tudi tisti planet, ki je ASC najbližji in se povezuje s 6 - kot delovno razmerje.  :Ve nisem vzela v tolikšen obzir, ker je trenutno popotnica in torej nima posebno močnih vplivov v karti kakorkoli, dotika pa se samo generacijskih planetov.

Oprosti mi, pa bravo za zaznamek!

Hvala, Vesta. :-*
Ok, zdaj bolj razumem.
Jaz sem gledala :Ma za sebe in :Ve za njega in se mi je že fajn zdelo, kako sem fajn aspektirana. :D
Tisto ubogo :Ve sem videla, kot da je skoraj v velikem križu in da praktično nima izhoda.

No zaenkrat ni nobenega odziva z njegove strani.

Danes dobila od njega lažniv e-mail.  >:(

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #106 on: August 28, 2017, 05:37:49 PM »
Si se že odločila, kako boš postopala naprej?

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #107 on: August 28, 2017, 06:10:05 PM »

Ne še. Razmišljam.
Ima namreč moje vzorce, ki bi mi jih moral vrniti v dveh mesecih, od tega so 4 meseci.
V tem času je poslal 3 maile, v katerih je napovedal, da "jih bo vrnil naslednji teden ali pa mi jih plačal".
Ker se to v enem mesecu ni zgodilo, sem mu včeraj poslala račun.
Tokrat odgovor takoj, kaj pa drugega.
Da mi je vzorce poslal prejšnji teden in mi takrat kao tudi naročil, naj izstavim račun za to in to, kar bo obdržal.
Seveda je to izmišljotina. Ni dal nikomur v vednost (čeprav je vpletena tudi njegova partnerka), ni poslal potrdila o poslanem paketu (kar je obvezno) niti ni poslal nobene zahteve o izstavitvi računa. To sem mu seveda omenila in mu rekla, naj mi posreduje ta mail. Seveda odgovora spet ni.

No, ampak to so v malenkosti napram vsemu, kar se je obljubljalo. To je džeparac v primerjavi z resničnim poslom, za katerega se je izkazalo, da ga ni sposoben izpeljat, svojo nedoraslost zadevi pa izkazuje vsakič, ko se oglasi... v zadnjem času pretežno z lajanjem, poniževanjem in obsojanjem.

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #108 on: August 31, 2017, 06:08:46 PM »
http://www.astro.com/tmpd/ct1yfile1Mhe1G-u1504195642/astro_w2gw_01_msca.58043.20020.gif?20144

Draga Vesta, zastavila sem vprasanje, ce bo sel projekt cez in bo financiran? Prilagam karto in hvala vnaprej.  :-*

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #109 on: September 01, 2017, 02:38:56 AM »
http://www.astro.com/tmpd/ct1yfile1Mhe1G-u1504195642/astro_w2gw_01_msca.58043.20020.gif?20144

Draga Vesta, zastavila sem vprasanje, ce bo sel projekt cez in bo financiran? Prilagam karto in hvala vnaprej.  :-*

Missy.  Ta datoteka je potekla. Bolje če jo shraniš in poobjaviš.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #110 on: September 01, 2017, 08:22:14 AM »
Sem hotela povprašat kako bo šlo tole šolsko leto za našega mulca, pa kaketz...

No če lahko kak komentar kljub zadnjim stopinjam bom vesela. Zadnja leta mu je šola predstavljala kar resen stres, zdaj pa je prišel na srednjo, ki je bila prva izbira... Ja itak mamo skrbi ;D pa bulji v njegovo karto in vidi en velikanski nič
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #111 on: September 01, 2017, 09:44:18 AM »

Missy.  Ta datoteka je potekla. Bolje če jo shraniš in poobjaviš.

Andres

Hvala Andres! Evo ga.

https://ibb.co/b5NXMk

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #112 on: September 01, 2017, 04:00:12 PM »
Sem hotela povprašat kako bo šlo tole šolsko leto za našega mulca, pa kaketz...

No če lahko kak komentar kljub zadnjim stopinjam bom vesela. Zadnja leta mu je šola predstavljala kar resen stres, zdaj pa je prišel na srednjo, ki je bila prva izbira... Ja itak mamo skrbi ;D pa bulji v njegovo karto in vidi en velikanski nič

Tejka, evo, se javljam ...

No, okej, recimo da je predstavljen z Merkurjem v Levu v 11. hiši v konjunkciji z Marsom. V 11. hiši in v trigonu z Uranom je videti, da ima velika pričakovanja glede srednje šole, se je veseli in je entuziastičen, predvsem z vidika socializacije, to dojema tudi kot premik v odraslost ( :ov rx). Bi z veseljem vzela v obzir še trigon Merkurja s Saturnom v 3. (ki bi nakazoval, da je pripravljen na resno delo, na sedenje in učenje), pa je, čeprav je aplikativen, zelo širok. Z Jupitrom v 1. in aplikativno opozicijo z Uranom mislim, da bo doživel šok, verjetno je kar podlegel kaki ideji iz filmov High school musical in si zdaj predstavlja tak scenarij, no, pa bo hitro na realna tla padel. Sedma hiša je v Ribah, vladar je Neptun v 6. v Ribah, ki tvori aplikativno opozicijo s Soncem v 12, pa še Kiron je v opoziciji z DSC - na učitelje ( :Ve) bo verjetno napravil vtis, da je fant dobrih namenov, ampak vse preveč zapeljan v klepetanje s strani sošolcev in potem trpi tudi šolsko delo (Saturn v 3., Pluton v 4.) - sošolci bodo dostikrat prišli na obisk ali pa on k njim, tu ga boš po mojem morala malo disciplinirat, ker bi bili po cele dneve na svojem, bodo ostale zadeve na stranskem tiru. Vseeno bo pa zaradi trigona Sonca in Lune in sekstila Jupitra s Saturnom dobro sprejet v družbi, pa tudi ko mu bo šlo za nohte, bo težave prebrodil in bo razumel, da zdaj se šaliti pa ne gre več. Uspeh bo sicer nekoliko slabši, ne pa znatno, ima kontrolo, ko je treba. Tudi vidva kot starša bosta razumela občasne izpade in ga ne bosta silila, da vama vsak dan kaže notesnik in mu vsiljevala ambicije, ki niso njegove. Sicer ob koncu vidim rahlo krizo v smislu 'kam nadaljevati', ampak ne bo edini, ki se bo srečeval z njo.

Mati, prav fino mu bo  :) ;) Še veliki trigon je zraven.
« Last Edit: September 01, 2017, 04:04:09 PM by Vesta »

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #113 on: September 01, 2017, 04:49:02 PM »
Najlepša hvala Vesta. Važno mi je, da srednjo šolo spelje, se ima fajn in tudi uživa mladost...  ;) ;D Kam bo šel naprej... Kamor bo želel, ali pa nikamor ali pa kakorkoli, važno je, da bo srečen ;D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #114 on: September 01, 2017, 04:54:39 PM »
Tejka, tudi meni je ta veliki trigon všeč. Srečno za mulca (in mami zraven).

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #115 on: September 01, 2017, 11:43:26 PM »

Ne še. Razmišljam.
Ima namreč moje vzorce, ki bi mi jih moral vrniti v dveh mesecih, od tega so 4 meseci.
V tem času je poslal 3 maile, v katerih je napovedal, da "jih bo vrnil naslednji teden ali pa mi jih plačal".
Da mi je vzorce poslal prejšnji teden in mi takrat kao tudi naročil, naj izstavim račun za to in to, kar bo obdržal.
Seveda je to izmišljotina. Ni dal nikomur v vednost (čeprav je vpletena tudi njegova partnerka), ni poslal potrdila o poslanem paketu (kar je obvezno) niti ni poslal nobene zahteve o izstavitvi računa. To sem mu seveda omenila in mu rekla, naj mi posreduje ta mail. Seveda odgovora spet ni.

No, ampak to so v malenkosti napram vsemu, kar se je obljubljalo. To je džeparac v primerjavi z resničnim poslom, za katerega se je izkazalo, da ga ni sposoben izpeljat, svojo nedoraslost zadevi pa izkazuje vsakič, ko se oglasi... v zadnjem času pretežno z lajanjem, poniževanjem in obsojanjem.

Danes sem ribo napihovalko dokončno spravila ob pamet. :blank:

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #116 on: September 03, 2017, 03:46:30 AM »
Živijo vsi! Ker se trenutno izpopolnjujem v horarni, bi me veselilo, če bi kdorkoli od vas bil pripravljen ponuditi kako karto vprašanja na analizo in upam, feedback.

Nekaj napotkov:

- horarne karte ne moremo brati, če je ASC zelo zgoden (0-3 stopinje), ali zelo pozen (27-0). Kadar predse dobimo tako karto, obstajata 2. možnosti in sicer, da spraševalec odgovor čuti že sam in je uvid torej nesmiseln, ali pa da se odgovora ne da z gotovostjo zatrditi.
- horarno karto lahko objavimo samo glede vprašanj, ki imajo možnosti skrajnega odgovora, torej bodisi JA ali NE. Vprašanja kot 'Ali bom kmalu zanosil/a', 'Ali mi bodo povišali plačo' so torej primerna, vprašanja kot 'Kaj je med nama?', pa ne.
- horarna karta ni podanaliza natalne, ampak analiza časa, ko smo se vprašali vprašanje.
- pri branju horarne karte je vse odvisno od kompleksnosti pozicij, če torej vidimo, da je v karti opozicija, se ne smemo prestrašiti in vzeti to za 'NE', ampak moramo pogledati vzpone, moči, medsebojni odnos ...
- ko enkrat postavimo horarno karto, naj ne bi delali ponovnega branja, preden je odgovor znan. Pri nosečnostih je čas kratek v primeru, da že sumimo na nosečnost, drugače pa naj bi horarija držala prib. 3 mesece in se tudi specializirala za ta čas.
- horarijo lahko uporabljamo za iskanje izgubljenih predmetov ali ljudi (tu sicer še nisem tako domača, ampak znanje je treba kopičit)

Sem šel ponovno prebrati tvoj prvi post, po tem ko sem izdelal karto za zimski turizem za izraelske turiste. Iz iste agencije tam, sem že nekajkrat dobil povpraševanje, vendar do sedaj ni bilo nič. Po novem bo direkt letalska linija, torej je vse mogoče. Toda.    Karta kot taka, meni ni nič všeč, vendar po tem, ko sem pregledal tvoj post na novo, vidim da to sploh ne velja, ker je zgodnji asc. 

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #117 on: September 03, 2017, 01:46:40 PM »
hej, tudi jaz bi vprašala, kakšno bo moje potovanje, na katerega grem do konca tega leta? Sicer sem videla, da je ASC na 1 stopinji...če se vseeno da, kaj razbrati, bom vesela in dala feed back, ko se vrnem, če ne, pa tudi ok. Sem se odločila, da kljub zgodnjemu ASCvprašam, ko sem videla polno 9 hišo in ogromno retro planetov...jp...spet gemo domov   ;D

hvala Vesta, z veseljem prebiram tvoje astro zapise in se učim...res si stručko  :-*

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #118 on: September 04, 2017, 09:46:51 AM »
Bi še imela eno vprašanje z eno zadevo....
Kako kaj tej zadevi kaže? naj nadaljujem, al pustim?
Hvala  :-*

« Last Edit: September 04, 2017, 09:50:57 AM by Gloria82 »
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #119 on: September 06, 2017, 08:00:08 AM »

Ne še. Razmišljam.

Danes sem ribo napihovalko dokončno spravila ob pamet. :blank:

Razen zblefiranih in na hitro skupaj zmetanih "dokumentov", polnih napak, izdelkov še vedno ni nazaj. Po zadnji njegovi informaciji bi jih morala dobiti v ponedeljek.
Zadnji njegov mail me je hudo, ampak res hudoooo razburil.
Vsem naslovom, ki sem jih našla, sem dala v vednost svoj odgovor (skupaj z njegovimi), v katerem sem ga še dodatno razgalila.
Še najmanj me je razjezilo njegovo širokoustenje o silnih milijonih in nepremičninah, ki jih ima (zakaj že moram vse to vedeti?) in kako silno je pomemben in spoštovan, malo mi je šlo na smeh ob histeričnem bevskanju, da ga skušam s tem, ko dajem njegove in svoje maile vsem v vednost, razvrednotiti, precej me je razjezila opazka, da se mu ob vseh milijonih res ne da ukvarjati z neko marginalno Slovenko, ki ima očitno preveč časa, kapljica čez rob pa je bila izjava, da se mora ukvarjati s 318 zaposlenimi in res nima časa skrbeti za moje izdelke; če sem res tako finančno revna, da ga pritiskam zaradi par ubogih vzorcev, mi pa res želi samo še srečo v življenju.

S svojim odgovorom, ki sem ga dala na ta mail, sem izjemno zadovoljna. 8)

Odgovora pa seveda ni.