Author Topic: Tarot, XX. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 70200 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Tarot, XX. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #300 on: May 20, 2019, 08:19:14 PM »
Poročam...
Res je izpadlo super. :-*

Svetovno, dabest  :D :-*

Jaaaaaa. :-*
Sem se pa res stalno spraševala, ali je ok.
No, reakcija je bila več kot pozitivna. :)

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #301 on: May 21, 2019, 10:31:52 AM »
Rencica, ob priliki splosen vpogled v moj maj, ce bos pri volji. :-*

Hej. Maj je že kar krepko pokazal svoje. Kaže mi nekaj žalosti, pesimizma za nazaj in burno dogajanje v tem času. Videti je namreč, da aktualno dogajanje vodi urni, aktivni Vitez mečev, vitez akcije. Kolikor je fajn, da se lotiš akcije in da je prisotna motivacija, odločnost, da ni oklevanja, vseeno priporočam pred akcijo šteti vsaj do deset.  ;) Tako da, če imaš konkretne namene, kar v akcijo, samo poglej, kam žogo brcneš. Če jo že takoj, ne je v sosedovo okno, ampak v gol  :P.  Do konca meseca nato še braniti doseženo pozicijo. Hoteli jo bodo skenslati ter poseči v tvoje dosežke, ali ne daj se Ines.  ;D

In nagrada za čakanje - splošen vpogled v junij:

Kreativnost, uvidiš svoje cilje, veš, kam usmeriti svojo aktivnost, da uresničiš svoje izzive. Samozavest. Ustvarjalnost. Dobri odnosi. En velik del zadanega dela bo pod streho. In ker bodo stvari fajn laufale in bo odpadel večji del bremena, si na koncu še oddahneš, se posvetiš sebi. Razmišljanje o sebi sami, analiza preteklih dogodkov, o tvojih reakcijah nanje. Vzami si čas in iskreno, odkrito posveti z lučko (Puščavnik) v svojo zgodovino, da boš lažje gradila prihodnost.

Oh Rencica hvala! :* Lepo darilo za rojstni dan. Letos se bodo stvari ocitno postimale. :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #302 on: May 21, 2019, 11:34:17 AM »

Oh Rencica hvala! :* Lepo darilo za rojstni dan. Letos se bodo stvari ocitno postimale. :-*

Prosim. Ja pužle, kdaj pa imaš rojstni dan?  ;)

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #303 on: May 21, 2019, 11:42:12 AM »

Prosim. Ja pužle, kdaj pa imaš rojstni dan?  ;)

16ga maja. Bikec. :)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #304 on: May 21, 2019, 01:28:09 PM »

16ga maja. Bikec. :)

Bikica.  :D Smo te malo falili, a še vedno ujeli za rep. Vse najboljše  :-* :-* :-*

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #305 on: May 21, 2019, 01:33:16 PM »
Haha gender neutral expressions pa to. :) Hvala lepa draga moja! :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #306 on: May 21, 2019, 02:31:44 PM »
Čak, a je 20. maj še bikec? Moj brat namreč... Rad je. Jz pa tudi, čeprav sem kozorogica  :laugh:

Offline purple

• Uporabnik
  • **
« Reply #307 on: May 21, 2019, 02:44:55 PM »
Rena, jaz te tudi prosim za vpogled v junij. Nekaj si obetam- v zasebnem življenju, v službi pa me čakajo izzivi, tako de me zanima kako kaže.  ;D

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #308 on: May 21, 2019, 03:08:04 PM »
Čak, a je 20. maj še bikec? Moj brat namreč... Rad je. Jz pa tudi, čeprav sem kozorogica  :laugh:

Meni se zdi da odvisno od leta, 21ga se ponavadi dvojcki zacnejo...ampak jes sm 16ga, kar pomeni da sem se v 'safe zone'. :)

In kako lepo da si kozorogica, moja puncka tudi <3

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #309 on: May 21, 2019, 06:28:22 PM »
Rena srce, evo da mal poročam za nazaj, preden te za naprej prosim za vpogled  :P :D
Vse kar si mi "našlogala" zadnji za 3 mesece drži in se odvija precej u nulo kot zapisano, si moram naslednjič vmes večkrat prebrat, da se sproti spomnim še več detajlov, ne samo glavne stvari.

Ko boš imela čas te prosim za vpogled, kaj je pomembno pri prodaji, kaj moram vedeti, posebej paziti?
Hvala ti, big hug  :-* :)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #310 on: May 21, 2019, 07:14:56 PM »

Meni se zdi da odvisno od leta, 21ga se ponavadi dvojcki zacnejo...ampak jes sm 16ga, kar pomeni da sem se v 'safe zone'. :)

Lepooo, se mogoče kdaj spoznamo  :). Jaz sem tudi "on the border", 20. V naši družini je v rojstnih datumih in datumih smrti ogromno dvojk in trojk, prav neverjetno.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #311 on: May 21, 2019, 07:16:08 PM »
Rena srce, evo da mal poročam za nazaj, preden te za naprej prosim za vpogled  :P :D
Vse kar si mi "našlogala" zadnji za 3 mesece drži in se odvija precej u nulo kot zapisano, si moram naslednjič vmes večkrat prebrat, da se sproti spomnim še več detajlov, ne samo glavne stvari.

Ko boš imela čas te prosim za vpogled, kaj je pomembno pri prodaji, kaj moram vedeti, posebej paziti?
Hvala ti, big hug  :-* :)

Srce, desit će se 

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #312 on: May 22, 2019, 09:52:34 AM »

Lepooo, se mogoče kdaj spoznamo  :). Jaz sem tudi "on the border", 20. V naši družini je v rojstnih datumih in datumih smrti ogromno dvojk in trojk, prav neverjetno.

To bi blo super. <3 Vedno zamudim srecanje foruma za +/- en mesec. :(

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #313 on: May 23, 2019, 07:24:03 AM »
To bi blo super. <3 Vedno zamudim srecanje foruma za +/- en mesec. :(

Si v Barceloni še ali kako že?

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #314 on: May 23, 2019, 08:18:36 AM »
Rena, jaz te tudi prosim za vpogled v junij. Nekaj si obetam- v zasebnem življenju, v službi pa me čakajo izzivi, tako de me zanima kako kaže.  ;D

V zasebnem življenju dobre možnosti. Kaže, da je čas, da požanješ uspehe za vso vloženo delo. Tvoj trud, tvoja vloga je opažena in priznana tudi od drugih. Ob tem pa ne pozabi, da smo ljudje zelo različni. Poudarek je na odnosih, v katerih se sprejema drugačnost vsakega. Ta drugačnost, če se združi, če se izkoristi različne potenciale, pripelje do sinergijskih učinkov. Dostikrat pa (velja tudi zame), ne smemo se »palit« na prvo žogo, ko kaj slišimo. Preverjamo: sem prav slišala, da…, ali prav razumem, da… itd.

Kakšni so tvoji občutki v službi? Kako se počutiš? Zgleda, kot da se počutiš »ujeto«, da se počutiš nemočno. Kot da ne moreš izživeti svoje ustvarjalnosti, se prilagodiš in delaš tako kot drugi hočejo. Distanca od drugih? Drugače pa ni tako slabo. Si dobra, zanesljiva delavka, disciplinirana. Če imaš kakšne ambicije, te Kralj novcev podpira. Mogoče pa Kralj novcev pomeni kakšno moško osebo (ali žensko z »moško ambiciozno energijo«), ki te podpira in je na tvoji strani? Skratka, kot (še EKSTRA tudi zame velja), delati na svojih prepričanjih glede službe, kar v končni fazi kreira naš vsakdan.