Rena, jaz te tudi prosim za vpogled v junij. Nekaj si obetam- v zasebnem življenju, v službi pa me čakajo izzivi, tako de me zanima kako kaže.  
V zasebnem življenju dobre možnosti. Kaže, da je čas, da požanješ uspehe za vso vloženo delo. Tvoj trud, tvoja vloga je opažena in priznana tudi od drugih. Ob tem pa ne pozabi, da smo ljudje zelo različni. Poudarek je na odnosih, v katerih se sprejema drugačnost vsakega. Ta drugačnost, če se združi, če se izkoristi različne potenciale, pripelje do sinergijskih učinkov. Dostikrat pa (velja tudi zame), ne smemo se »palit« na prvo žogo, ko kaj slišimo. Preverjamo: sem prav slišala, da…, ali prav razumem, da… itd. 
Kakšni so tvoji občutki v službi? Kako se počutiš? Zgleda, kot da se počutiš »ujeto«, da se počutiš nemočno. Kot da ne moreš izživeti svoje ustvarjalnosti, se prilagodiš in delaš tako kot drugi hočejo. Distanca od drugih? Drugače pa ni tako slabo. Si dobra, zanesljiva delavka, disciplinirana. 
Če imaš kakšne ambicije, te Kralj novcev podpira. Mogoče pa Kralj novcev pomeni kakšno moško osebo (ali žensko z »moško ambiciozno energijo«), ki te podpira in je na tvoji strani? Skratka, kot (še EKSTRA tudi zame velja), delati na svojih prepričanjih glede službe, kar v končni fazi kreira naš vsakdan.