Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma VII  (Read 173676 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma VII
« Reply #375 on: December 17, 2008, 11:40:58 AM »
ojla, jaz pa nič sanjala, bom pa danes dopoldne nadoknadila, počasno prebujanje, čist na "izi", grem v popoldansko večerno službeno varianto  ;)

Hojla nensi, da ne boš bioritma spremenila?  ;D

saj to je moj bioritem, pa so me že skoz do zdaj ukalupljal v druzga, zdaj se pa počasi osvobajam, sem celo življenje sanjala da bo moja služba tam nekje po 10h, 11h  :D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #376 on: December 17, 2008, 02:17:48 PM »
ojla, jaz pa nič sanjala, bom pa danes dopoldne nadoknadila, počasno prebujanje, čist na "izi", grem v popoldansko večerno službeno varianto  ;)

Hojla nensi, da ne boš bioritma spremenila?  ;D

saj to je moj bioritem, pa so me že skoz do zdaj ukalupljal v druzga, zdaj se pa počasi osvobajam, sem celo življenje sanjala da bo moja služba tam nekje po 10h, 11h  :D

Torej si že na konju  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #377 on: December 17, 2008, 08:02:05 PM »
Jaz imam zadnje case tako razdrobljene sanje - samo kaksni izseki se pojavljajo. Imam pa veliko za premlevat. :D

Danes sem sanjala, da sem bila v srednji soli in so delili neka napol izpolnjena spricevala. Za nekaj konferenc nisem imela nobene ocene in sem pristopila do nase razrednicarke in ji povedala, da maja pricakujem otroka in da bi rada vse oddelala do takrat. Nakar sem se spomnila se na zakljucne izpite/maturo. Ona pa ni bila najbolj pri volji, ker so bile na sploh neke tezave na soli.

No, to VEM :-\ kaj pomeni. Me je pa presenetilo, da sem sanjala razrednicarko, ki se je sploh ne spomnim vec, da sem jo kdaj imela (ali morda sploh ni bila razrednicarka ampak samo profesorica). Od kje sedaj ona, mi ni jasno ???

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #378 on: December 17, 2008, 08:30:34 PM »
Pred tabo je pač en čudovit, ampak pomemben "življenjski izpit", učitelj pa je v takih življenjskih prelomnicah največkrat nadomestni simbol za nekoga, ki ti je bil na življenjski poti za vzgled, avtoriteta, življenjski učitelj... te oblikoval, spodbujal, grajal, te imel rad, dihal s teboj... v slabem in dobrem. 
Uživaj  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #379 on: December 17, 2008, 10:45:09 PM »
Odvisno od tega, kaj ti ta oseba pomeni.  ::)

Ucasih je bil moja simpatija.  ::)
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #380 on: December 18, 2008, 08:31:10 AM »
Zanimive sanje so se mi dogajale nocoj. Z enim moškim in žensko sem nekje hodila in kar naenkrat padla v neko večjo luknjo ( kot vodnjak npr. ) in po hrbtu sem drsela navzdol ( ta luknja ni bila navpična, ampak nekako poševno položna  ::) ). Notri je bilo kot v kakšnem tunelu, vodnjaku - bila je popolna tema in jaz sem se na vsak način poskušala z rokami za hrbtom prijeti za nek kamen, izboklino, da ne bi globje zdrsela. Ob padcu sem bila presenečena, a potem nič prestrašena, prav prisebna, odločena, kaj moram storiti, da se rešim.

Kar hitro se mi je uspelo prijeti za neke kamne in ustaviti drsenje navzdol ( sem predvidevala, ker je bila popolna tema ) in pomislim...uff lepo sem se prijela, sem zasidrana, zdaj me bodo lahko rešili, izvlekli ven. In so me že reševali...medtem ko čakam, da pridejo do mene, sem jaz začela v temi prepoznavat oblike ( sem ležala na trebuhu in luknja ni bila navpična ampak položna  ::) ) in vidim, da se sploh nisem prijela za kamne, ampak da so to manjše skrinjice - in jih odprem - notri pa zlato...zlati cekini...kot v filmih so tako zasijali, da so razsvetlili celoten prostor. Vsa srečna jih hitro zaprem in pomislim, da ko me bodo reševali, ne smejo tega videti in da moram povedati mojim prijateljema, da vzameta te skrinje kasneje, ko bodo mene rešili. In to sem potem tudi storila.

---------------------
Ni mi všeč ravno tale padec in mojo odvisnost od drugih v opisanih sanjah, da me rešijo, tole zlato  pa morda obeta pozitivne spremembe, možnosti, ki se nakazujejo  ::) oz. jih jaz tako vidim.

kakšnen namig Regina  ::)  :-*
« Last Edit: December 18, 2008, 08:34:00 AM by taja6 »

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #381 on: December 18, 2008, 09:19:54 AM »
Taja6,

Nisem Regina, a če smem, ti bom dala svoj pogled na tvoje sanje. To, da si padla v luknjo po moje predstavlja nekaj neznanega in ker je v luknji bila tema, te je neznanih situacij strah. Obenem je bil tunel bolj položen kot si mislila, torej dobivaš skozi sanje sporočilo, da se ti neznanih okoliščin ni treba bati, saj so bolj prijazne kot si misliš. Ko situacijo prepoznaš kot ugodno, vidiš njene pozitivne plati, do katerih se 'slučajno' dokoplješ. Hkrati pa si ne dovoliš svetu pokazati navzven do kakšnih lepih zaključkov si prišla, ker te je strah reakcij tvojih prijateljev. Tudi glede denarja imaš neka prepričanja, da ni dobro, da ljudje okoli tebe vedo, da ga imaš, ker bodo nevoščljivi.

Tole so moji pogledi na tvoje sanje. Vzemi tisto, kar ti pride prav, ostalo pa pusti.

ang: objem,
Goga
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #382 on: December 18, 2008, 09:32:36 AM »
danes sanjala o treh moških  ;D bili smo na nekem otroščem igrišču z drevesi, peskovnikom in potokom od zadaj (ki se ga ni videlo). ti trije moški so se šli kopat goli v ta potok. pravzaprav so plezali na drevo pri potoku in skakali v potok, oz. v tolmun....videla sem vejo, ki se je upogibala pod težo enega moškega in spraševala sem se, če bo zdržala. vode in potoka pa nisem videla, ker sem ostala na igrišču. potem so se vrnili in legli na odejo pod drevesom. spomnim se, da bi naj eden izmed moških bil moj prijatelj, ampak nismo vedeli ali je homuseksualec ali ni. sedela sem pred peskovnikom in je sedel od zadaj in me objel in me začel poljubljati po vratu (očitno ni bil homuseksualec  ;D), moški, ki je ostal na oddeji, je ljubosumno gledal proti meni  ::) češ, kaj govori, da je homoseksualec, če pa zdaj njo po vratu poljublja.... (bil je ljubusumen na mene)

no, potem pa sem se znašla v dvorani. sedela sem med ljudmi, in glasbeniki so igrali narodno-zabavno glasbo  (če sem natančna - "moj" Hišni Ansambel Avsenik  :D). Igrali so mojo priljubljeno skladbo in trobentač je pristopil k meni in mi igral solo na trobento.... potem so govorili o tem, kako mene več ni na gorenjskem in da me pogrešajo. vmes je eden moški (ni bil lpe, bil je škrbast) zaprosil za roko eno ne preveč "lepo" žensko.... potem so glasbeniki rekli, da naj vstanejo tisti ljudje, ki mi pošiljajo pozdrave. ljudje so začeli vstajat in bila sem ganjena. vstala sem tudi jaz in se na glas zahvalila. moj "hvala" se je slišal jasno in glasno in je kar odmeval po dvorani. to se je v mojih sanjah ponovilo kar 2x

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #383 on: December 18, 2008, 09:54:21 AM »
Hvala Goga  :-*

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #384 on: December 18, 2008, 10:59:31 AM »
Taja6,

Nisem Regina, a če smem, ti bom dala svoj pogled na tvoje sanje. To, da si padla v luknjo po moje predstavlja nekaj neznanega in ker je v luknji bila tema, te je neznanih situacij strah. Obenem je bil tunel bolj položen kot si mislila, torej dobivaš skozi sanje sporočilo, da se ti neznanih okoliščin ni treba bati, saj so bolj prijazne kot si misliš. Ko situacijo prepoznaš kot ugodno, vidiš njene pozitivne plati, do katerih se 'slučajno' dokoplješ. Hkrati pa si ne dovoliš svetu pokazati navzven do kakšnih lepih zaključkov si prišla, ker te je strah reakcij tvojih prijateljev. Tudi glede denarja imaš neka prepričanja, da ni dobro, da ljudje okoli tebe vedo, da ga imaš, ker bodo nevoščljivi.

Tole so moji pogledi na tvoje sanje. Vzemi tisto, kar ti pride prav, ostalo pa pusti.

Goga

Dobro delo. Nimam kaj dodat.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #385 on: December 18, 2008, 11:07:07 AM »
Reginca,danes pa sem sanjala vas punce s foruma ;D

No,takole nekako je bilo. Vse vas s foruma sem povabila k sebi na druženje in klepet. Prišla je Tea,pa ti,pa Nena,pa Nensi,Nežka.... in prišlo je veliko starejših gospodov s foruma,res starejših (tam od 70-80 let),njih pa nisem niti poznala,niti nisem vedela,da sploh obstajajo na forumu,niti jih nisem povabila,prišli so,ker so prebrali,da imamo me druženje in so kar sami prišli,brez povabila. Zanimivo je bilo to,da so se vsi ti starejši gospodi hoteli rokovati z mano,se z mano pogovarjati,jaz pa sem si želela pogovarjati se z vami puncami,zato sem to druženje tudi pripravila in vedela sem,da sedaj zamujam čas,ko se moram ukvarjati s temi starejšimi gospodi. Nisem jih pa mogla odsloviti,ker so bili tako zelo veseli,da se lahko družijo in pogovarjajo z mano. Ve ste sedele za mizo in me potrpežljivo čakale,nič niste bile jezne,ker sem vas pustila kar same tam za mizo,čeprav sem bila vaša gostiteljica. Bala sem se,da se boste naveličale mene čakati in boste šle domov. Pa niste,bile ste čisto umirjene,tako duhovno,notranje umirjene in ste me čakale. Potem se končno uspem posloviti od teh gospodov,pa pride od nekje moja mama in me vsa prestrašena prosi,da naj ji pomagam,da se ji je nekaj groznega zgodilo. Rekla sem ji,da sedaj nimam časa,da jo pokličem kasneje in se bova pogovorili. Užaljena je odšla,jaz pa sem dobila slabo vest in šla za njo. Pokazala mi je rano iz katere ji je tekla kri. Dala sem ji obliž na rano,saj ni bila nič grozna rana,manjša ureznina.Malo sem jo potolažila in se poslovila ter končno šla k vam. Prav oddahnila sem si,da sedaj bomo pa me v miru klepetale. Ve pa ste vstale in rekle,da sedaj pa morate iti domov,da ura je že zelo pozna in da rabite do Maribora 5 ur vožnje in boste itak doma šele tam ob 2h zjutraj. Bila sem žalosta,ampak vedela sem,da je ura res že pozna in da pač morate domov. Bila sem razočarana,da mi je šlo vse mimo,da se nismo uspele niti dobro spoznati,ker sem imela toliko drugih vmesnih stvari za urediti (starejši gospodje s foruma in moja mama)...
Nič pa niste bile jezne,ker sem vas čisto zanemarila,bile ste tako umirjene,polne notranjega miru ang:
No,najbolj mi je ostala v spominu Tea,občutek sem imela,da me res potrpežljivo čaka,da mi mora predati neko pomembno sporočilo,pa sem ga žal zamudila ::)

Hecno,ne,da sem vas takole sanjala ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #386 on: December 18, 2008, 12:54:47 PM »
Taja6,

Goga

Dobro delo. Nimam kaj dodat.  ;D

Hvala, Regina
www.theta.si
DZK 519

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #387 on: December 18, 2008, 12:58:41 PM »
Draga Sanjalka,

Ko sem že glih v zanosu ti bom predala tisto najbolj bistveno sporočilo tvojih sanj, ki bi ti ga morala dati Tea. Sama dobro veš, da potrebuješ notranjo umirjenost, ki so ti jo odslikavale članice foruma. Preveč se razdajaš za druge, ki ti jemljejo čas in energijo tudi, kadar za to ni nobene potrebe. Potegni mejo in se posveti sebi. Vzemi si čas zase, vsaj eno uro dnevno in ga preživi v tišini, brez skrbi in dela.

Goga
www.theta.si
DZK 519

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #388 on: December 18, 2008, 02:40:08 PM »
Hvala še enkrat Goga in Regina  :-*

Offline klarus

• Mojster
« Reply #389 on: December 18, 2008, 02:54:40 PM »
moja najboljša prijatlca je sanjala, da so mi čez noč zrastli lepi zlati lasje in to do riti.....pravi, da je bila tako presenečena, da mi je razlagala, da to ni mogoče..js pa ji mirno rečem, da pa je to mogoče....

;D
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822