Rad bi preiskusil sam sebe. Sinoči sem gledal nekaj v zvezi z mojo firmo in prihodnostjo le te, torej kako bo šlo letos, v naslednjem letu in potem še naprej. Dobil sem en odgovor, kot vi v slikovni obliki. Bi pa rad če mi kdo priskoči na pomoč, ter tako moje videnje kreatorja potrdi ali ovrže.
Andres
Uf sem komaj našla tale tvoj post

V letošnjem letu, ne vidim nekih sprememb, zaenkrat še vse poteka po nekih ustaljenih tirnicah. Vidim te da se sprehajaš ven in noter z enim kovčkom, v stavbo z velikimi steklenimi vrati, cela avla poslopja je precej svetla, kot da je večji del sten nekako steklen, (pa mi nekako ne deluje, kot da je to tvoja matična firma ???).
V letu 2009, vidim neko manjšo finančno krizo, več ali manj strah ljudi, da bi bili ob službo. Kot da so zamajani neki poslovni načrti, mogoč strah pred izgubo poslovnega partnerstva. Pa se nekako, vsaj za silo stvari uredijo. Tebe osebno vidim, da sklepaš nek dogovor z dvema moškima (en ima brke), pa bi po nekem občutku rekla, da to nima veze z tvojo zaposlitvijo, bolj neka privatna stvar , a se gre vseeno za neko poslovno sodelovanje...(pri vprašanju "kdaj" dobim odgovor marec april).
Pol sem pa kar zabluzila, ker sem te videla doma, kako se z esencami špricaš, hihihi

Bom pridno počakala na povratno informacijo

imej lep dan