Author Topic: Vprašanja za Kreatorja  (Read 96157 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
Re: Vprašanja za Kreatorja
« Reply #150 on: October 09, 2008, 10:31:57 PM »
Dragi moji,

v dveh dneh toliko postov, pa toliko napisanega, da jaz ne sledim več :o :D :D

ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #151 on: October 10, 2008, 10:28:24 AM »
pred vsem me zanima če bom se še selila, pa če bom imela kako dobro družbo v tem mojem tretjem življenjskem obdobju  ???

Tebe sem se pa malo "branila" mavrica  ;D ker smo se kar nekajkrat dejtale, pa vsaj približno vem, kaj te moti v stanovanju, nikoli pa nisi omenila možnosti, da bi se morda še kdaj selila.  ;)

Sicer ne vem natančno v katerih blokih stanuješ, ampak videla sem tiste na Koroški s številkami in ker ne gre za novogradnje, mi je to pomenilo, da ostajaš, kjer si. Ko sem vstopila v enega izmed oken, sem videla kuhinjo in neko pregrado, kot da boš obnovila ali spremenila tisto, kar že itak imaš v namenu in o čemer smo govorile. Kuhinja je bila zelo svetla, kar mi je izražalo dobro počutje, v njej pa je izstopala miza z jedilno klopjo, a nisem prepričana, če z enim ali dvema stoloma, okrog mize pa veliko ljudi. Najprej prijetna, vesela družba starejših ljudi in vsi ste se glasno smejali, sproščeno pogovarjali in kot da bi nečemu /ne nekomu/ nazdravljali. Potem so se pridružili še mlajši ljudje in otroci, iz vse družbe pa je zelo izstopal en starejši moški v sivem suknjiču z rdečim robčkom v žepu, s sivimi lasmi in košatimi brki. Kar naprej je hotel vstajat, ampak mu ni uspelo več, kot se vsakič znova samo pridvignit. Koketiral je s teboj, ti pa si se mu samo smejala,  kot da ga ne jemlješ resno, prostor pa je osvetljevala vedno močnejša svetloba.  Še takrat, ko sem končala in se hotela "vrnit nazaj", je vedno bolj naraščala in ejj, nikakor me ni spustila, da sem se komaj vrnila nazaj.  ;D
Mislim, da se boš imela še zelo lepo tukaj, kjer si, se veliko družila in imela ob sebi veliko prijetne družbe in dobrih prijateljev, dvomim pa, da boš koga pustila, da ti pride do srca.  ;)

Hvala Regina! Si mi dala misliti...kar nekaj simbolike je v tem kar si videla...

Če malo astrologije tu pomešam: moj južni vozel v tehtnici in drugi hiši me vleče nazaj - zato želja po majhni hiški z vrtom in kakšnim dreveščkom...jasno v dobri družbi...na drugi strani, pa severni v ovnu in osmi hiši govori povsem drugo zgodbo...in tista svetloba verjetno pomeni, da bom znala stopiti na to POT... ne nazadnje mi je progresirani jupi letos zamenjal znamenje in je v peti hiši kamor drugo leto prihaja še tranzitni...je pa moj angel varuh.

vsekakor bova še kakšno rekle na to temo ko se zadeve začnejo dogajat

hi hi tole stanovanjce pa bom uredila kot sem si zamislila, če praviš, da bom tu ostala...

lepo bodi  ang:
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #152 on: October 10, 2008, 11:12:54 AM »
Verjamem, da bo še zanimivo, mavrica.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #153 on: October 10, 2008, 12:52:00 PM »
Pih, tole je pa znimivo...mene bi tudi zanimalo nekaj...
Če bo katera imela čas in voljo...iz astrološkega vidika že poznam približen odgovor...pa me še iz tegale zanima kaj pravi Kreator..
Kako bo z mojo zanositvijo?? Je videti mogoče več otrok?

Princes se je že opogumila, bi laho še katera malo za tole pogledala??  ang: :-*

Hvala in Lp,
S

Offline Neska

• Veteran
    • aurora
« Reply #154 on: October 10, 2008, 01:28:19 PM »
Pih, tole je pa znimivo...mene bi tudi zanimalo nekaj...
Če bo katera imela čas in voljo...iz astrološkega vidika že poznam približen odgovor...pa me še iz tegale zanima kaj pravi Kreator..
Kako bo z mojo zanositvijo?? Je videti mogoče več otrok?

Princes se je že opogumila, bi laho še katera malo za tole pogledala??  ang: :-*

Hvala in Lp,
S

Sonck,

ko sem zate vprašala, sem imela tole videnje... V enem letu vaju vidim z malim temnolasim angelčkom ang:, kot je zapisala Princes je deklica, z zelo radovednimi učkami, zelo lepo detece... Tako sta navdušena nad njo, da jo kar non-stop na rokah nosita, kot malo boginjo (kar vama bo dejansko hčer tudi predstavljala)... videla sem tudi neznansko veselje ob vsakem njenem napredku, kako ji sledita, ji pomagata pri osvajanju prvih znanj.. vsi trije ste zelo zadovoljni, sijoči...punčica poka od zdravja in radosti, zelooo lep prizor, se mi je odvilo, do približno enega leta deklice.
Pri vprašanju ali bo otrok več, pa tako... zaenkrat vaju bo to malo bitjece tako "zaposlilo" in toliko ji bosta hotela dat in nudit, ji sledit 200%, da vama bo vsaj ene tri leta tako uredu, potem pa bosta razmišljala v tej smeri.

Zaenkrat toliko :D UŽIVAJ :-*

« Last Edit: October 10, 2008, 01:37:17 PM by Neska »
Masaže

DZK 555

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #155 on: October 10, 2008, 01:32:27 PM »
 ;D joj , vsakič lepše, saj ne morem verjet  :D. Hvala Neska, upam, da bo res tako...Za enkrat pa imava oba željo imeti 3 otoke...ampak lepo po vrsti, prvo počakajmo na prvega   ang:.

Še enkrat hvala,

S ;)

Offline Neska

• Veteran
    • aurora
« Reply #156 on: October 10, 2008, 01:44:27 PM »
Ja, kar lepo po vrsti, vse ob svojem času.
Se je treba ta prvega nauživat ;D. Itak si vedno sproti ustvarjamo svojo prihodnost in tudi prav je tako :). Če je želja, je vedno tudi pot ang:.

Lep sončen dan :-*

P.s. Zgoraj sem ga pa zasvirkala z citati ;D ;D
Masaže

DZK 555

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #157 on: October 10, 2008, 01:46:59 PM »
Mene ste zadnjič po nesreči preskočili in je tako tisti post nekje v pozabi te teme. :D
 Ker sem sam vprašal in tudi dobil odgovor glede poslovanja moje firme in prihodnosti le te, sem tako tudi dobil odgovor. Ne bi ga rad sem pisal, ker vprašanje se nanaša na konkretno potrditev ali zavrnitev tega kar sem dobil jaz.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Neska

• Veteran
    • aurora
« Reply #158 on: October 10, 2008, 01:56:23 PM »
Jejhata, a na tebe dragi portir smo pa pozabile al kaj ???

Poskusim jaz če dovoliš, samo sinčka prej nahranim :D
Masaže

DZK 555

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #159 on: October 10, 2008, 01:59:09 PM »
Seveda dovolim. Bom prebral, ko pridem od doma. 
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Neska

• Veteran
    • aurora
« Reply #160 on: October 10, 2008, 02:32:56 PM »
Rad bi preiskusil sam sebe.  Sinoči sem gledal nekaj v zvezi z mojo firmo in prihodnostjo le te, torej kako bo šlo letos, v naslednjem letu in potem še naprej.  Dobil sem en odgovor, kot vi v slikovni obliki.  Bi pa rad če mi kdo priskoči na pomoč, ter tako moje videnje kreatorja potrdi ali ovrže.

Andres

Uf sem komaj našla tale tvoj post :)

V letošnjem letu, ne vidim nekih sprememb, zaenkrat še vse poteka po nekih ustaljenih tirnicah. Vidim te da se sprehajaš ven in noter z enim kovčkom, v stavbo z velikimi steklenimi vrati, cela avla poslopja je precej svetla, kot da je večji del sten nekako steklen, (pa mi nekako ne deluje, kot da je to tvoja matična firma ???).
V letu 2009, vidim neko manjšo finančno krizo, več ali manj strah ljudi, da bi bili ob službo. Kot da so zamajani neki poslovni načrti, mogoč strah pred izgubo poslovnega partnerstva. Pa se nekako, vsaj za silo stvari uredijo. Tebe osebno vidim, da sklepaš nek dogovor z dvema moškima (en ima brke), pa bi po nekem občutku rekla, da to nima veze z tvojo zaposlitvijo, bolj neka privatna stvar , a se gre vseeno za neko poslovno sodelovanje...(pri vprašanju "kdaj" dobim odgovor marec april).

Pol sem pa kar zabluzila, ker sem te videla doma, kako se z esencami špricaš, hihihi ;D

Bom pridno počakala na povratno informacijo ;D imej lep dan ;)
Masaže

DZK 555

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #161 on: October 10, 2008, 03:21:34 PM »
Od vsega kar si napisala nisem jaz nisem videl nič. Je pa res, da je bilo moje videnje veliko bolj skromno in krajše.  Zanimivo, da omenjaš črno torbo s katero se sprehajam kadar prodajam.  Ne vem pa katero bi bilo tisto poslopje. Bržkone banka ali prostori mesta Reykjavik.

Sem pa tudi doumel kateri bi bil tisti z brki s katerim sklepam posle.  Je en Slovenec tule, ki skupaj delava pri prodaji.  Kar zadeva finančne krize, to sploh ni izključeno, saj Islandija je tačas na psu in prihodnost za vse je torej nestabilna. Brez dvoma bo potrebno še malo počakati, da bi videl kaj in kako bo.

Hvala za tvoj pogled.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Neska

• Veteran
    • aurora
« Reply #162 on: October 10, 2008, 04:45:32 PM »
Od vsega kar si napisala nisem jaz nisem videl nič. Je pa res, da je bilo moje videnje veliko bolj skromno in krajše.  Zanimivo, da omenjaš črno torbo s katero se sprehajam kadar prodajam.  Ne vem pa katero bi bilo tisto poslopje. Bržkone banka ali prostori mesta Reykjavik.

Sem pa tudi doumel kateri bi bil tisti z brki s katerim sklepam posle.  Je en Slovenec tule, ki skupaj delava pri prodaji.  Kar zadeva finančne krize, to sploh ni izključeno, saj Islandija je tačas na psu in prihodnost za vse je torej nestabilna. Brez dvoma bo potrebno še malo počakati, da bi videl kaj in kako bo.

Hvala za tvoj pogled.

Andres

Ni za kaj Andres.
Sem pač zapisala, kar sem videla.

Uživaj ;)
Masaže

DZK 555

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #163 on: October 12, 2008, 07:13:42 PM »
Jaz, za razliko od tebe sem videl slabše. Neke ljudi in morje v ozadje. Videti je bilo kot bi hodili v vrsti. Ne vem, mogoče ob morju, toda bolj možno, je, da so hodili iz pomola do mene. Pojma nimam.   Bom moral še enkrat to narediti.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Neska

• Veteran
    • aurora
« Reply #164 on: October 12, 2008, 07:25:06 PM »
Jaz, za razliko od tebe sem videl slabše. Neke ljudi in morje v ozadje. Videti je bilo kot bi hodili v vrsti. Ne vem, mogoče ob morju, toda bolj možno, je, da so hodili iz pomola do mene. Pojma nimam.   Bom moral še enkrat to narediti.

Andres

Hmmm, zanimivo...
Jaz nekaj hudega, razen pač preplaha zaradi finančne "krize", res nisem videla... ne razumem te povezave z morjem ???...pa pomol... mogoče pa bi se moral osredotočit na simbole? Morda boš pa ti kak problem rešil, ali se bojo ljudje v zvezi z nečim, obračali nate?
Masaže

DZK 555