Dober večer vsem skupaj,
Že zelo dolgo vas berem, ogromno znanja imate, ki ga nesebično delite in danes sem se odločila, da se prijavim, nikakor se mi ni uspelo pravočasno

registrirati (sem bolj na vi z računalnikom). Želela sem sodelovati pri thetkanju

, sem se pa vseeno povezala, kolikor pač še znam s tečaja opravljenega pri Edmondu septembra lani. Bila je izredno prijetna toplota. Prav tako kot pri povezovanju za umiritev poplav. Thete v tem času nisem uporabljala

, ker vzorci kar mrgolijo, strah, da ne naredim kaj narobe in dobim kar sem zahtevala

. Bi pa zelo, zelo rada delala za sebe. Tako, da bi prosim rada sodelovala jutri pri prizemljevanju.
Astrologija mi je v veselje in recimo, da še kar poznam značilnosti znakov, planetov, hiš.... od aspektov in naprej ............ pa mi še ne gre

, resnično mi je žal, da nisem vaša sošolka, a zdaj je verjetno že prepozno, ker kolikor berem, ste že prave mojstrice
Psihološki Tarot redno uporabljam z dnevno karto, ki si jo izvlečem zjutraj. Zelo zanimive pogovore imava

Ta hip se ne spomnim kaj bi še napisala, tako, da če vas kaj zanima, le vprašajte. Karto bom tudi enkrat pripela, samo, da se še malce naučim (saj ste že pisali kako, bom prebrala). Mogoče me pa odkrijete že brez

Hvala in pozdravček