Welcome on board Darchi!

Sama nimam izkušnje, sem pa govorila z eno gospo, ki je avtističnega otroka popolnoma pozdravila.
Ugotovila je, da je bil v prešnjem življenju Američan (zato je tudi v tem življenju najraje jedel hamburgerje in pil coca colo) in da je kot majhen otrok umrl mučne smrti (cca. 7 let) skupaj z enim prijateljem iste starosti.
Ko se je rodil (v tem življenju) je bila v njegovi avri tudi entiteta tega prijatelja. Ker je bil z njim tako močno povezan, se ni "odzival na to življenje".
Ko so odstranili to vgnezdeno entiteto, se je stanje takoj začelo izboljševati, deček je postal "normalen", zdravniki so postavili diagnozo, da avtizma nima več.
To je sicer le en primer.
Tudi jaz sem že slišala, da je avtizem lahko posledica cepljenj.
Baje se da ogromno narediti tudi s pravilno dieto. Kako leto nazaj sem brala knjigo, ki jo je napisal 12letni deček z Aspergerjevim sindromom (oblika avtizma, ki ni tako izrazita - baje ga ima tudi Bill Gates), imel pa je tudi enega avtističnega brata. Mama je sicer naredila celo ekspertizo, a s pravilno prehrano so otroci zelo napredovali...
Zakaj misliš, da avtizma ne bi imeli pravice "spreminjati"?
Kar se pa tiče pomoči s TH, te pa povsem razumem. Tudi sama sem mnogokrat v situacijah, ko vem, da bi lahko pomagala, a ne vem ali naj ponudim ali ne.

Učili so nas, da "pomagamo", če nas prosijo, a ne?

Sedaj rečem, če čutim tako. In potem se ljudje oz. starši sami odločijo ali želijo ali ne. In se prav nič ne sekiram, če kao preslišijo

....
Lep dan!
Iza