Author Topic: THETA HEALING - izkušnje, vprašanja II.  (Read 95944 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline strela

• Novinec
  • *
Re: THETA HEALING - izkušnje, vprašanja II.
« Reply #210 on: December 18, 2008, 03:51:39 PM »
 Regina, iskrene čestitke. Je pa fino, ko dobiš takšno potrditev, kajne.

Objem.
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #211 on: December 18, 2008, 04:03:42 PM »
Hehe, pa saj ljudje v končni fazi vse sami naredijo in razturajo, ampak občutek je pa res dober.  ;D
Hvala, punce  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #212 on: December 18, 2008, 05:34:02 PM »
Hehe, pa saj ljudje v končni fazi vse sami naredijo in razturajo, ampak občutek je pa res dober.  ;D
Hvala, punce  ;)

No, ne bodi skromna, saj soustvarjaš s kreatorjem.

Goga
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #213 on: December 18, 2008, 05:55:04 PM »
Seveda, ampak ni večjega užitka kot opazovat ljudi, kako se sami potrudijo, da bi jim uspelo in kako srečni so, ko se to potem zgodi.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline darchi

• Novinec
  • *
« Reply #214 on: January 02, 2009, 10:21:31 AM »
Pozdravljeni praktiki,

Ima kdo od vas izkušnje z zdravljenjem oz pomočjo avtističnemu otroku?
Hvala in še naprej lepe proste dni vam želim,
Darja

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #215 on: January 02, 2009, 01:37:47 PM »
Pozdravljeni praktiki,

Ima kdo od vas izkušnje z zdravljenjem oz pomočjo avtističnemu otroku?
Hvala in še naprej lepe proste dni vam želim,
Darja

Jaz na žalost nimam.

Goga
www.theta.si
DZK 519

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #216 on: January 02, 2009, 02:05:57 PM »
Tudi sama nimam direktne izkušnje.

Bi pa dodala iz astrološke plati tole

1. je diagnoza postavljena? Od koga?

2. V astrološki karti se to vidi po planetih postavljenih na vzhodnem polu, z močnim Saturnom, elementom zemlje ali vode. Znamenje Raka je bolj nagnjeno k temu pojavi, prav tako Devica delno pa tudi Škorpijon in Kozorog, ali seveda prevladujoča komponenta teh energij.

3. Kako je s starši /dednost/ Avtizem se namreč lahko zamenjuje tudi s psihozo, ali pa shizofrenijo.......

Vsekakor pa bi se jaz najprej lotila staršev oz. starih staršev in njihovih prepričanj.

In seveda dobrodošla Darja na forumu

ang:
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline darchi

• Novinec
  • *
« Reply #217 on: January 02, 2009, 03:18:57 PM »
Najlepša hvala Tea,

Diagnoza je postavljena s strani uradne medicine.

Rojstnih podatkov nimam. Jih bom pa prosila, če se kdaj lotim primera. Jaz sicer bolj poznam djotiš (le osnove), a zaenkrat mislim, da nam rojstna karta pove, kje so naše šibke točke in fokus našega dela, ki ni nujno naša zapečatena usoda. Se priporočam za diskusijo o tem, če se kdaj lotim še z astrološkega vidika.

Starše do določene mere poznam, ker sta vrstnika iz mojih osnovnošolskih dni. Zaenkrat sploh ne vesta s čim se ukvarjam (TH, EFT) in mislim, da tudi sicer nista iskala nobene alternativne pomoči. Je pa očka v stiku z mojo mamo in že več kot leto po tej poti nehote dobivam informacije in ves čas se mi zdi, da me preganjajo, kot da moram jaz nekaj storiti. Do sedaj sem vedno govorila, naj poiščejo koga, npr homeopata, če gre slučajno za posledice cepljenja  (OMR), to sem komentirala moji mami seveda. In zdaj kar naenkrat čutim (saj prej sem tudi, a sem to zatirala), da moram ponuditi pomoč, kljub neizkušenosti. In me je seveda strah in se prepričujem, saj me ni nihče prosil. Dilema!

Se pa zelo strnjam, da bi se morala lotiti tudi, če ne, najprej staršev.

Kako ravnate ob takih impulzih, ko ni direktne prošnje, vam pa ne da miru. In kaj menite o avtizmu, ali ga imamo pravico "spreminjati"?

Hvala za dobrodošlico!

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #218 on: January 02, 2009, 03:40:29 PM »
Welcome on board Darchi!  :-*

Sama nimam izkušnje, sem pa govorila z eno gospo, ki je avtističnega  otroka popolnoma pozdravila.
Ugotovila je, da je bil v prešnjem življenju Američan (zato je tudi v tem življenju najraje jedel hamburgerje in pil coca colo) in da je kot majhen otrok umrl mučne smrti (cca. 7 let) skupaj z enim prijateljem iste starosti.
Ko se je rodil (v tem življenju) je bila v njegovi avri tudi entiteta tega prijatelja. Ker je bil z njim tako močno povezan, se ni "odzival na to življenje".
Ko so odstranili to vgnezdeno entiteto, se je stanje takoj začelo izboljševati, deček je postal "normalen", zdravniki so postavili diagnozo, da avtizma nima več.
To je sicer le en primer.
Tudi jaz sem že slišala, da je avtizem lahko posledica cepljenj.
Baje se da ogromno narediti tudi s pravilno dieto. Kako leto nazaj sem brala knjigo, ki jo je napisal 12letni deček z Aspergerjevim sindromom (oblika avtizma, ki ni tako izrazita - baje ga ima tudi Bill Gates), imel pa je tudi enega avtističnega brata. Mama je sicer naredila celo ekspertizo, a s pravilno prehrano so otroci zelo napredovali...

Zakaj misliš, da avtizma ne bi imeli pravice "spreminjati"?

Kar se pa tiče pomoči s TH, te pa povsem razumem. Tudi sama sem mnogokrat v situacijah, ko vem, da bi lahko pomagala, a ne vem ali naj ponudim ali ne.  ;) Učili so nas, da "pomagamo", če nas prosijo, a ne?  ;D :P
Sedaj rečem, če čutim tako. In potem se ljudje oz. starši sami odločijo ali želijo ali ne. In se prav nič ne sekiram, če kao preslišijo  ;)....

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline darchi

• Novinec
  • *
« Reply #219 on: January 02, 2009, 04:10:41 PM »
Hvala Iza!
Hvala za ta primer, si mi dala nekaj idej, kaj vse bi bilo potrebno pogledati.

Glede spreminjanja sem imela v mislih dejstvo, da gre za malega otroka, ki se ne odziva na okolico in je tako še manj sposoben izraziti svojo voljo, kot zdravi otroci in da pravzaprav ne vemo, zakaj si je duša izbrala takšno izkušnjo. Hočem reči, da še vedno ne ločim povsem, katere odgovore mi daje višji jaz, ali pa Kreator, ali pa moj Ego, ali moj razum, ko gre za bolj kočljive situacije. Seveda če bi bil otrok moj, ne bi pomišljala. No, saj zdaj sem si pa sama odgovorila, kajne.

Lep pozdrav.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #220 on: January 02, 2009, 04:35:47 PM »
Najlepša hvala Tea,

Diagnoza je postavljena s strani uradne medicine.

Rojstnih podatkov nimam. Jih bom pa prosila, če se kdaj lotim primera. Jaz sicer bolj poznam djotiš (le osnove), a zaenkrat mislim, da nam rojstna karta pove, kje so naše šibke točke in fokus našega dela, ki ni nujno naša zapečatena usoda. Se priporočam za diskusijo o tem, če se kdaj lotim še z astrološkega vidika.

Starše do določene mere poznam, ker sta vrstnika iz mojih osnovnošolskih dni. Zaenkrat sploh ne vesta s čim se ukvarjam (TH, EFT) in mislim, da tudi sicer nista iskala nobene alternativne pomoči. Je pa očka v stiku z mojo mamo in že več kot leto po tej poti nehote dobivam informacije in ves čas se mi zdi, da me preganjajo, kot da moram jaz nekaj storiti. Do sedaj sem vedno govorila, naj poiščejo koga, npr homeopata, če gre slučajno za posledice cepljenja  (OMR), to sem komentirala moji mami seveda. In zdaj kar naenkrat čutim (saj prej sem tudi, a sem to zatirala), da moram ponuditi pomoč, kljub neizkušenosti. In me je seveda strah in se prepričujem, saj me ni nihče prosil. Dilema!

Se pa zelo strnjam, da bi se morala lotiti tudi, če ne, najprej staršev.

Kako ravnate ob takih impulzih, ko ni direktne prošnje, vam pa ne da miru. In kaj menite o avtizmu, ali ga imamo pravico "spreminjati"?

Hvala za dobrodošlico!

Saj ne spreminjamo ničesar mi sami. Vse se dogaja med kreatorjem in osebo, za katero samo naročimo zdravljenje.  ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline darchi

• Novinec
  • *
« Reply #221 on: January 02, 2009, 04:59:39 PM »
Ja, seveda!!! Vidiš to je moj Ego. Hvala!!!
Darja

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #222 on: January 02, 2009, 05:15:29 PM »
Kar se pa tiče pomoči s TH, te pa povsem razumem. Tudi sama sem mnogokrat v situacijah, ko vem, da bi lahko pomagala, a ne vem ali naj ponudim ali ne.  ;) Učili so nas, da "pomagamo", če nas prosijo, a ne?  ;D :P
Sedaj rečem, če čutim tako. In potem se ljudje oz. starši sami odločijo ali želijo ali ne. In se prav nič ne sekiram, če kao preslišijo  ;)....

Iza

Draga Iza,

Sama delujem enako.

:-* Goga
www.theta.si
DZK 519

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #223 on: January 05, 2009, 12:04:20 AM »
Ojla!
Imam vprašanje za prijateljico Jano in ker nekako ne pridem do odgovora se obračam na vas z njenim dovoljenjem.
Namreč že praktično celo življenje privlači tip moškega, ki jo vedno in večno vara. Zdaj jo je zaradi druge ženske zapustil mož po 11ih letih zakona. Sva iskali kaj je tisti vzorec, ki ga ima, da se ji to neprestano dogaja. Niti mi ni jasno, moža namreč poznam in mu česa takega ne bi prisodila, vem pa tudi, da je zanj naredila vse in še več.
Ima katera/i od vas izkušnje s čim takim?
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline darchi

• Novinec
  • *
« Reply #224 on: January 05, 2009, 06:13:09 AM »
Nimam izkušenj, a prvi prebjisk, ki sem ga dobila ob branju je bil, da ni toliko pomembno, da jo varajo, kot to, da jo zapustijo. Zakaj? Kakšna je njena somovrednost, koliko se spoštuje, se zdi sama sebi dovolj dobra, da jo ima kdo rad, da jo spoštuje, torej ali se ceni, občuduje, ima rada. Je dobila od staršev, očeta potrditev, sprejemanje?

Lep dan želim, Darchi