Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma VIII  (Read 156187 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma VIII
« Reply #30 on: January 04, 2009, 05:03:55 PM »
Ti pa res rada kuhaš, ali pa si morda imela spomine na eno izmed prejšnjih življenj.  ;)

Goga
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #31 on: January 04, 2009, 05:57:04 PM »
danes ponoči sem še v sanjah kuhala... neko kombinacijo, mešanico naše in arabske jedi  :D

a Azro pogrešaš  ;)

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #32 on: January 04, 2009, 07:54:27 PM »
danes ponoči sem še v sanjah kuhala... neko kombinacijo, mešanico naše in arabske jedi  :D

a Azro pogrešaš  ;)

seveda jo  :-* pa še koga  ;)  :-*

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #33 on: January 04, 2009, 07:56:29 PM »
Ti pa res rada kuhaš, ali pa si morda imela spomine na eno izmed prejšnjih življenj.  ;)

Goga

heh vsega se lotim v realnem življenju, le kuha mi ne diši  ;) no mogoče enkrat, dvakrat na leto  ;)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #34 on: January 04, 2009, 08:03:58 PM »

Verjetno si bila tudi v resnici več za štedilnikom, kot sicer, pa si še v sanje prenesla del simbolike družinskega življenja in ustvarjalnosti. Arabske jedi ti tudi niso tuje, ampak včasih si je dobro zapomniti prav te sestavine, ki jih zmečeš v pisker, saj ti morda lahko koristijo kot napotek za neko bodoče ravnanje.
Pa dober tek  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #35 on: January 04, 2009, 10:22:45 PM »

Verjetno si bila tudi v resnici več za štedilnikom, kot sicer, pa si še v sanje prenesla del simbolike družinskega življenja in ustvarjalnosti. Arabske jedi ti tudi niso tuje, ampak včasih si je dobro zapomniti prav te sestavine, ki jih zmečeš v pisker, saj ti morda lahko koristijo kot napotek za neko bodoče ravnanje.
Pa dober tek  ;D

hvala Regina, vem, da sem nekomu dopovedovala, da ni pametno se po tem receptu ravnat, ker to in to ne paše skupaj..zjutraj sem se še spomnila sestavin, zdaj pa žal ne več  ;) sem pa res ( več ) za štedilnikom stala v resnici  :D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #36 on: January 04, 2009, 10:44:33 PM »
vem, da sem nekomu dopovedovala, da ni pametno se po tem receptu ravnat, ker to in to ne paše skupaj

Potem ni nič hudega, če si sestavine pozabila.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline someone girly

• Novinec
  • *
« Reply #37 on: January 05, 2009, 10:44:12 AM »
čao mene pa zdajle zanima kaj pomeni , da sanjaš , da si nekomu podaril pozlačenega angela , ki se je svetil kot zlato ???? zanima me tudi kaj pomeni to  , da si v dar dobil rokovnik in majčko , rumene barve z srčkom ;) to se mi je danes sanjalo . Dogajalo se je pa v trgovini kjer je bilo srednje polno ljudi . LP ;)

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #38 on: January 05, 2009, 11:43:18 AM »
Jaz sem pa danes v sanjah zadela na lotu visok dobitek ;D Sem bila šokirano-vesela. He, he, če bi se spomnila vsaj številk :D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #39 on: January 05, 2009, 05:48:19 PM »
čao mene pa zdajle zanima kaj pomeni , da sanjaš , da si nekomu podaril pozlačenega angela , ki se je svetil kot zlato ???? zanima me tudi kaj pomeni to  , da si v dar dobil rokovnik in majčko , rumene barve z srčkom ;) to se mi je danes sanjalo . Dogajalo se je pa v trgovini kjer je bilo srednje polno ljudi . LP ;)

Kot vidim, imaš z darili v sanjah kar nekaj opravka, nič pa ne napišeš o svojih občutkih in pričakovanjih, v kakšne namene in kdo ga komu podarja.... razen tega pa nisem ravno navdušena nad instant opisi brez sanjske podlage, zato bi te v bodoče prosila, da napišeš tudi kaj o sanjskem prizorišču in kot sem že omenila, o sanjskih občutkih.
Rdeča nit teh sanj je razen obdarovanja še v rumeni svetlobi in barvi. Barve imajo širok spekter pomenov, simbolična vrednost pa se največkrat nanaša na temperament, telesno vitalnost, živahno podzavest in celo na kolektivno zavest, saj izražajo psihične odnose in vrednote, predstavljajo razpoloženje in glavne psihološke funkcije človeka, kot so misel, čustvo, intuicija in občutk, zato je toliko bolj pomemben tisti globlji opis, da lahko prepoznamo sanjsko sporočilo.

Pa lep, rumen dan ti želim.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #40 on: January 05, 2009, 05:49:03 PM »
Jaz sem pa danes v sanjah zadela na lotu visok dobitek ;D Sem bila šokirano-vesela. He, he, če bi se spomnila vsaj številk :D

Uffff, pa se res to dogaja?  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #41 on: January 05, 2009, 08:07:20 PM »
Ni se še, bom pa vplačala ;D
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #42 on: January 05, 2009, 09:38:17 PM »
No, vsekakor poročaj, jaz pa bom držala pesti.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #43 on: January 05, 2009, 11:10:04 PM »
Uf, ko zadanem tisto sedmico ki jo čakam, ne samo da sporočim, povabim vse na ... no ja karkoli bodo želeli :D
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #44 on: January 07, 2009, 11:15:12 AM »
Draga Regina,

Danes je zame bil poseben dan, saj sem se zbudila objokana zaradi sanj. In ker sem še vedno bila v tistem filmu, sem takoj vzela pisalo in zapisala vse, kar sem sanjala. Ponavadi se sploh ne spomnim, da bi kaj sanjala. Nekaj se mi že sveti, kaj bi naj pomenilo, za drugo bi prosila tvojo interpretacijo.

Sanjala sem kot da življenje, ki ga živim sedaj sploh ne bi obstajalo. Bila sem v začetni fazi razmerja s temnejšim moškim čokate postave, s katerim sva se obnašala kot dva razigrana otroka. Čutila sem zaljubljenost, počutila sem se svobodno in polno življenja. Bivala sva v stanovanju, ki se je nahajalo v knjižnici ali šoli, nekaj takega. Skupaj sva bila na predstavitvi zabavnega programa, tekmovalnega značaja na moji nekdanji šoli. Dijakinje so pele s posebnimi mikrofoni, ki so jim spreminjale glasove, kar je bilo izredno smešno. Nekatere učiteljice, ki jim tega ne bi nikoli prisodila so zraven popolnoma odklopljeno plesale, kar me je res začudilo, čeprav so se mi zdele prave face. Temu je sledila podelitev priznanj, na katero je prišel tud moj nekdanji učitelj za telovadbo iz OŠ, ki me je le bežno pozdravil. Spraševala sem se, če se me sploh spomni. Potem se je scena malo spremenila in smo bili na predavanju, ki smo ga lahko opazovali skozi poseben teleskopski daljnogled, ki je med drugim omogočal tudi snemanje. Nato sva se z mojim novim partnerjem zabavala kot nora. Vmes se spomnim, da sva tudi letela in bila resnično razigrana. Zvečer sva se imela tako lepo, da sva drug drugemu izpovedala ljubezen, čeprav sem v njem začutila nekakšno žalost. Potem je k nama prišla na obisk ženska v popolni kolesarski opremi, ki je želela govoriti z njim. Medtem ko je on z njo govoril v dnevni sobi in sta nekaj na skrivaj šepetala, sem ju opazovala iz spalnice. Naenkrat se je prostor, v katerem smo bili spremenil. To ni bilo več moderno stanovanje, ampak bolj podzemno bivališče brez dnevne svetlobe v arabskem arhitekturnem stilu. Okrog je ležalo veliko tančic in blazin. Zagledala sem predmet, ki me je spominjal na poročni prstan in ko sem ga prijela med prste, sem ugotovila, da držim dve leseni kači, ki sta sestavljali ta prstan. Takrat so mi na plan začeli prihajati spomini na moža in otroka ter moje dotedanje življenje. Začela sem se zavedati dejstva, da sem bila zadrogirana in ugrabljena, čeprav nisem razumela, kaj bi nekdo pridobil z mojo ugrabitvijo. Vprašala sem, kaj se je zgodilo z možem in sinom, a mi nista želela povedati. Izogibala sta se celo očesnemu stiku. Preplavila me je globoka žalost in v sanjah sem začela jokati, zaradi česar sem se zbudila.

Vem, da je veliko vsega, kar sem sanjala odraz nekaterih filmov, ki sem jih pred kratkim gledala po TV v zadnjem tednu in dejstva, da sem včeraj po treh tednih začela plesati orientalski ples. Ampak vseeno si želim vedeti, kaj mi po tvoje sanje sporočajo.

Hvala že vnaprej,
Goga
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif