Kaj pa pridne mravljice v gozdu?
Te ne morejo bit škodljive ...
Mravlje v gozdu napadajo pogosto bolana drevesa. Stoletna drevesa nikoli niso v beta žarku ker preprosto tako dolgo ne morejo živeti.
Andres
Ja, sem brala, da se drevo avtomatsko samo "premakne" tja, kjer je alfa žarek.
Ne vem Sasa kako se lahko drevo samo premakne. Lažje zraste na alfi, to je pa res.
Andres
Narobe sem se izrazla, raste postrani. 
Če ima drevo na vseh straneh sonce bo rastlo naravnost. Torej je tu tudi biologija ne samo kvantna fizika kar pomeni, da več faktorjev vpliva na drevesa ki rastejo postrani. Seveda bo vsakdo, ki želi potrditi le svojo pravilno tezo takoj pritrdil, da zato, ker je tam alfa ali beta drevo tako raste.
Konkretno doma na vašem domu boste to videle po rožah kje le te rastejo in kje ne. Moji mami so vedno lepo rože rastle zlasti na balkonu in na enem oknu. Le nekaj metrov od balkona in tega okna je drevo, ki raste že 60 let ali več. Imel sem srečo, da sem tudi sam odraščal gor ob tem drevesu, saj moja soba je bila v neposredni bližini. Če nebi bilo tako, vas verjetno te dni sploh nebi meril, saj ta lokacija ne da je le alfa kar kaže drevo na sliki, so še druge ugotovitve ki so bližje sveto geometrijskim izračunom kot Biokibernetiki.
Le te sem izračunal pred desetimi leti in še vedno trdim, da bi bilo veliko nepremičnin v Sloveniji vrednih manj, če bi se biokibernetika in sveta geometrija upoštevali. Konkretno stanovanja v našem bloku v Kranju kar se vidi na sliki spodaj, bi dosegli višjo ceno.
Andres