Mene so pa doletele hormonske motnje, ki se zelo grdo poznajo tudi na koži. Preveč sem shujšala, se mi zdi ... Ali kaj napada mojo
?
Sicer počutje boljše.
se je nekoliko odmaknil s :So, ampak se vrača ... Se bo pri Rx prehodu spet tako poznalo na počutju? Ker zdaj mi je šlo res na bolje po vsem, kar je bilo čez zimo.
hormoni so povezani s prehodom P lune preko Neptuna
Da imaš zdravstvene težave in težave s telesom je zaslužen t Kirona kvadrat vladar tvoje 6
iz 2 hiše /telo, fizično/
Seveda bo tudi aprilski mrk na tvojem vozlu v Biku in bo potrebno presvetliti tvojo vrednost in vrednote glede vsega materialnega, fizičnega ........... Ja, P Venera kot vladarica je tudi dotaknjena s Kironom, čeprav sam tranzit je že separativen, vendar je v sami progresiji v dotiku z Merkurjem.
T Pluton je v petšestinu s Kironom /pri tebi leze že v 6 hišo/ in vsekakor je to zoprna zadeva za zdravje ali pa poškodbe predvsem gibalnih delov /roke, noge/
Glavna tema - Saturn - je leto Saturnovega povratka in pri tebi še prehod preko Sonca. Normalno, da odraščaš in te Saturn sooča z tistim, kar je zate možno in prav in tistim, kar bo potrebno spustiti iz življenja, ker ti dela samo težavo in obremenitev.
Podpira te Uran - sploh pri sprejamanju drugačnih informacij v življenje, tvoj mentalni ego, če hočeš je v fazi novih spoznanj in nabiranju znanj, pa ti to že veš, saj t Neptun šepeta in tvoja intuicija, kaj je zate dobro je itak v tem času OK. Imaš pa tudi Jupitra, ki je ta čas tvoj zaveznik