Author Topic: Natalne karte članov foruma  (Read 146449 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Natalne karte članov foruma
« Reply #300 on: December 19, 2007, 07:17:42 AM »
Nekje v tej temi mi je Tea pred meseci napisala, da bi bilo dobro če bi 12. decembra igral loto.  Tistikrat sem si naštimal reminder v mobitel in zadnjič ko je zvonilo mi ni bilo čisto jasno kaj moram narediti, ko sem prebral tekst na telefonu.  No, spomnil sem se in nadalje šel kupiti dva listka za loto.  Eden od njiju je je kajpak zadel, res pa je, da ni bil to noben velik dobitek.  No, z dobljenim sem ponovno vplačal za loto, katerega žrebanje bo jutri in v soboto.

Andres

O hvala Andres za tole povratno informacijo. Hm, nekje pri Regini v sanjalnici, se mi zdi, da je bilo tisto zapisano.
Torej so zvezdice le prav namignile.
 ;D
Držim pesti za kaj večjega
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #301 on: December 19, 2007, 10:26:22 AM »
Takrat smo rekli, da bomo tudi pili skupaj na ta račun. Andres, ne pozabit na nas, ko boš štel. ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #302 on: January 07, 2008, 12:21:09 AM »
Tea,

mi poveš prosim, kako deluje aspekt v primerjalnem horoskopu - če sta moški Saturn in ženska Luna v eksaktni konjunkciji - vem da moraš gledati še kup zadev, ampak tako na splošno, če se da reči, kako se lahko ta vpliv kaže?

Sem razmišljala, da bi lahko ( glede na to , da je Saturn karmični planet, učitelj ) šlo za moško " starejšo dušo " in ima sedaj tudi vlogo učitelja ženski na "luninem" področju, mogoče tudi nek pokazatelj, da morda gre za karmičen odnos; morda moški " blokira " čustva ženske.... kaj bi rekla?  ::)

hvala ti  :D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #303 on: January 07, 2008, 05:38:47 AM »
Tea,

mi poveš prosim, kako deluje aspekt v primerjalnem horoskopu - če sta moški Saturn in ženska Luna v eksaktni konjunkciji - vem da moraš gledati še kup zadev, ampak tako na splošno, če se da reči, kako se lahko ta vpliv kaže?

Sem razmišljala, da bi lahko ( glede na to , da je Saturn karmični planet, učitelj ) šlo za moško " starejšo dušo " in ima sedaj tudi vlogo učitelja ženski na "luninem" področju, mogoče tudi nek pokazatelj, da morda gre za karmičen odnos; morda moški " blokira " čustva ženske.... kaj bi rekla?  ::)

hvala ti  :D

No, ravno zato moramo skrbno proučiti vso karto ........... kajti da ravno blokira /saturn/ čustva /luna/ ni nujno, če so druge predpostavke, če je npr. aspekt pozitivno povezan še z drugimi stvarmi ....
Lahko bi se luna počutila enostavno varno ob takem Saturnu, kajti  moramo upoštevati tudi na kakšni osnovi /planetu/ je bila zveza sklenjena.
Saturn: resnost, odgovornost, dolžnost, status, že v naprej določeno itd...
Neptun: romantična pričakovanja, sanjarjenje in razočaranja
Uran: nepremišljena zveza, iskre, hitrost, večje odsotnosti enega od partnerjev.
itd..........

Tako na splošno bi rekla, da je tak aspekt kazalec, da bo zveza trajala dolgo let. Vsekakor pa v karmičnem smislu oba planeta predstavljata pomembno vlogo.

Tole pa je iz moje spletne strani: nasplošno

Kadar sta v aspektu dveh partnerjev Luna in Saturn in sta v dobrih odnosih, pomeni, da bosta (predvsem Luna) cenila odgovorno vedenje za izgraditev trdne skupnosti. Saturn bo prevzemal nase večje odgovornosti v odnosu, ali pa celo Luni držal kakšne lekcije o dolžnostih.

Če sta planeta v slabih aspektih, potem lahko Saturna doživljamo preveč strogega, hladnega in Luna se bo umikala v svojo lupino iz strahu, da jo ne bi preveč ranil. Saturnovo pomanjkanje romantičnosti in domišljije bi lahko izzvali v Luni občutek razočaranosti.
www.Astro-Star.net

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #304 on: January 07, 2008, 08:19:22 AM »
Tea,

hvala za tvoj odgovor, si mi več kot pomagala....zdaj pa na delo...preučiti in povezati s preostalimi vplivi karte.

pozdravček in upam, da si že v polni formi  ;)  :D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #305 on: January 07, 2008, 11:48:58 AM »
Tea,

hvala za tvoj odgovor, si mi več kot pomagala....zdaj pa na delo...preučiti in povezati s preostalimi vplivi karte.

Dobrodošla Taja z vprašanji.  :D

V polni formi pa še nisem, čeprav zagrizeno delam. Hmmm, šef mi ne odobri bolniške ... pa tud dopusta ne.  ;D Pa še moj sindikalni predstavnik se je nekam skril..... tko da ni druge  ;D
www.Astro-Star.net

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #306 on: January 07, 2008, 11:52:58 AM »
Tea,

Dobrodošla Taja z vprašanji.  :D

V polni formi pa še nisem, čeprav zagrizeno delam. Hmmm, šef mi ne odobri bolniške ... pa tud dopusta ne.  ;D Pa še moj sindikalni predstavnik se je nekam skril..... tko da ni druge  ;D

ja tile naši šefi in sindikalisti...ufff; vsekakor v polni formi boš kmalu, glede na to da si škorpijonka  ;) ...pa tudi priblužuje se sezona hribov, tako da motivacije vsekakor ne bo zmanjkalo  :D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #307 on: January 07, 2008, 11:54:58 AM »
V hribe hodim tudi pozimi, nekaj voženj s kolesom je tudi bilo .... sicer pa tek po Šentjanah. Hmm .... ampak tale december me je sesul  ;D

Bi bilo dobro da mi kdo kaj pove zakaj  ;)
www.Astro-Star.net

Patrik

• Guest
« Reply #308 on: January 07, 2008, 12:01:08 PM »

Morda preveč planiranja in razmišljanja o obnovi hiške ;) :D

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #309 on: January 07, 2008, 12:01:21 PM »
V hribe hodim tudi pozimi, nekaj voženj s kolesom je tudi bilo .... sicer pa tek po Šentjanah. Hmm .... ampak tale december me je sesul  ;D

brez dvoma, da se tvoje telesce spočije  ;) tako pa si bila vsaj malo prisiljena mirovati  ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #310 on: January 07, 2008, 12:12:50 PM »
Uha, dobra sta.

Patrik .... te smem vprašati kje si dobil idejo o hiški?  ;D

In Taja, vsekakor .... angeli so mi cel mesec govorili ... meditirajte, pojdite na masažo, jogo, sprostite se itd......  ;D ;) Evo ti ga na, če jih nisem poslušala.
www.Astro-Star.net

Patrik

• Guest
« Reply #311 on: January 07, 2008, 12:22:52 PM »
Uha, dobra sta.

To je ravno to, ko sva se včeraj pogovarjala! ;) Res včasih malo strašno... :)

pozdravček.

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #312 on: January 07, 2008, 02:17:07 PM »
Uha, dobra sta.

In Taja, vsekakor .... angeli so mi cel mesec govorili ... meditirajte, pojdite na masažo, jogo, sprostite se itd......  ;D ;) Evo ti ga na, če jih nisem poslušala.

a vidiš Tea, ker ne poslušaš vodstva  ;)  :D nisi ubogljive sorte  ;D te bom sedaj jaz bolj opozarjala in te spominjala, kako je bilo decembra-ti samo številke piši   ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #313 on: January 07, 2008, 02:22:41 PM »
Uha, dobra sta.

a vidiš Tea, ker ne poslušaš vodstva  ;)  :D nisi ubogljive sorte  ;D te bom sedaj jaz bolj opozarjala in te spominjala, kako je bilo decembra-ti samo številke piši   ;)

Zmenjeno Taja  ;) :D
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #314 on: January 07, 2008, 02:23:01 PM »
Uha, dobra sta.

Zmenjeno Taja  ;) :D

2:22
www.Astro-Star.net