Author Topic: Natalne karte članov foruma  (Read 141841 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Natalne karte članov foruma
« Reply #330 on: January 14, 2008, 01:53:26 PM »
Drage moje, končno mi je uspel veliki met. Uspelo mi je prilepiti mojo karto. Če imate kak komentar, čakam ;D

Draga moja, čestitam k tvoji odločitvi in seveda poloskam tvojemu velikemu metu  ;D

In kaj misliš ti, kje bi začeli?  ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Princes

• Mojster
« Reply #331 on: January 14, 2008, 02:28:42 PM »
Draga Tea, vsak dan sem najmanj 9 ur na računalniku in delam z njim, pa vendar sem v določenih zadevah prava "tema". Res sem se namartrala. Vidim, da me tehnologija že prehiteva. EMŠO ???

Tea, ko sama gledam v kako karto, mi vedno nekaj v uč pade. Kaj je tebi v "uč padlo"?
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #332 on: January 14, 2008, 02:34:52 PM »
Draga Tea, vsak dan sem najmanj 9 ur na računalniku in delam z njim, pa vendar sem v določenih zadevah prava "tema". Res sem se namartrala. Vidim, da me tehnologija že prehiteva. EMŠO ???

Tea, ko sama gledam v kako karto, mi vedno nekaj v uč pade. Kaj je tebi v "uč padlo"?

Da imata z Bik7 krasno sinastrijo  ;D :P
www.Astro-Star.net

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #333 on: January 14, 2008, 02:35:45 PM »

Da imata z Bik7 krasno sinastrijo  ;D :P

;D ;D ;D
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Princes

• Mojster
« Reply #334 on: January 14, 2008, 02:36:01 PM »
Kaj pomaga, ko ga ne poznam, pa še oddan je ??? pa sama tudi.
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

DZK 151

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #335 on: January 14, 2008, 02:36:47 PM »
Ko gledam karto, vidim poleg barvnih crt tudi crtkane crne. Kaj so te? Povezujejo se med seboj.
Hvala.
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Princes

• Mojster
« Reply #336 on: January 14, 2008, 02:39:06 PM »
Če sem čisto poštena do sebe, potem me sekira, ker ne morem razvozlati mojega JODA. Bi šlo? :)

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #337 on: January 14, 2008, 03:11:22 PM »
Če sem čisto poštena do sebe, potem me sekira, ker ne morem razvozlati mojega JODA. Bi šlo? :)

Ja, prst usode je zanimiva zadeva. Pravzaprav je inkonjunkcija sama po sebi že aspekt, s katero imamo največ težav, ko jo želimo interpretirat, kajti ponavadi rečemo za aspekte 2.reda, da so - ali pa da niso - prisotni. Torej se sprožajo, ne čutimo pa jih vedno.
Jaz sem mnenja, da je inkonjunkcija oz. petšestin pri tem pravilu izjema. Meni osebno je inkonjunkcija dosti bolj pomemben aspekt, oz. jo enačim po pomembnosti kar z disonantnimi aspekti 1. reda.

Zakaj tako mislim. Zanimivo si postavila vprašanje: kaj ti prvo pade v oči. In kot zanimivost ti povem, da mi sigurno ni padel ta JOD v misli. Torej že to je zadosti velik razlog, da pomislimo, da večinoma te inkonjunkcije kar spregledamo.
Kvadrati v kartah so oz. z rdečo in so dobro vidni. Inkonjunkcija pa je druga tema. Jo spregledamo in tukaj leži past v naši interpretaciji.

Aspekt inkonjunkcije je zelo zoprna zadeva. Če gremo gledat iz nulte točke Ovna, potem pridemo na eni strani na vrh 6 hiše /bolezen/, po drugi strani pa na vrh 8 hiše /smrt/. Mislim, da je že ta osnova dovolj zgovorna, da vemo zakaj se pri inkonjunkcijah gre.

Tvoj konkretni primer prsta usode ..... "prst je usmerjen" kaže na Neptuna, ki ga povezuje sekstil med Soncem in Jupitrom. Torej v tej konfiguraciji bo Neptun glavna "žrtev"

Žrtev česa? - dispozicija gre v Plutonov kvadrat na Sonce! Sam Neptun pa oponira 4 hišo z Merkujem /dispozitor sonca/ in Venero - dispozicija 4 hiše.

Se mi zdi da bo zdaj šlo Princes. Če ne bova skupaj, kajti Neptuna je težko razumet  ;)
« Last Edit: January 14, 2008, 03:17:22 PM by Tea »
www.Astro-Star.net

Patrik

• Guest
« Reply #338 on: January 14, 2008, 03:22:35 PM »

Hej, hej Tea! ;D

Imam eno vprašanje zate. Ne znam razbrati iz natalca oz. si razložiti, kaj pomeni vrinjeno znamenje pri 4 in 10 hiši ??? ::) :) Upam, da je vredu oz. nič kaj slabega.

Ti bom za odgovor zelo hvaležen! :) ;) Hvala in

lep pozdrav :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #339 on: January 14, 2008, 03:48:28 PM »

Hej, hej Tea! ;D

Imam eno vprašanje zate. Ne znam razbrati iz natalca oz. si razložiti, kaj pomeni vrinjeno znamenje pri 4 in 10 hiši ??? ::) :) Upam, da je vredu oz. nič kaj slabega.

Ti bom za odgovor zelo hvaležen! :) ;) Hvala in

lep pozdrav :)

Nič slabega Patrik. Pomeni samo to, da imaš poleg vladarja hiše, ki označuje vrh hiše tudi sovladarja, ki je vladar tega vrinjenega znamenja.

O vladarstvih pa si lahko prebereš tudi na moji spletni strani.
www.Astro-Star.net

Patrik

• Guest
« Reply #340 on: January 14, 2008, 03:53:19 PM »
Hej, hej Tea! ;D

Ja, hvala za razlago. Sem si že nekaj prebral, res zanimivo!!! :) Kaj to pri planetih pomeni, da se mi torej vsi planeti sovladarja štejejo oz. na to vplivajo... se pravi pri 10 hiši Mars, potem Sonce, Jupiter itd. Pri 4 hiši pa Uran, Saturn... ::) ???

No, hvala za vse in pozdravček! :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #341 on: January 14, 2008, 04:09:53 PM »
Vrh 4 in vrh 10 hiše sta označena z bolj polno črto. Naštel si 5 in 11 hišo.  ;)
www.Astro-Star.net

Patrik

• Guest
« Reply #342 on: January 14, 2008, 04:21:22 PM »
Hej! ;D

Zdaj pa sem popolnoma zmeden ... ::) :'( Sploh ne vem več, kaj je polna črta in podobno. Mislil sem, če se tem vrinjenem znamenju, npr,..: v 4 hiši. Tam imam škorpiona, sovladarja pa kao tehnica in strelec. :) To še vem! Mislil sem to, da če se potem sovladarevi planeti poleg štejejo... se pravi planeti iz sovladarnega strelca! :) Please pomagaj! :):)

Ne mi zamerit, mal sem zmeden in na tem področju se ne spoznam tako dobro! :'( ;D

Pozdravček

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #343 on: January 14, 2008, 04:34:07 PM »
Drage moje, končno mi je uspel veliki met. Uspelo mi je prilepiti mojo karto. Če imate kak komentar, čakam ;D

zanimivo, tudi meni je komaj zdaj to uspelo...in lepo prosim še za kakšen prvi vtis... ;)

lp. M
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #344 on: January 15, 2008, 06:02:28 AM »

zanimivo, tudi meni je komaj zdaj to uspelo...in lepo prosim še za kakšen prvi vtis... ;)

lp. M

Jaz samo upam, da se že dolgo ukvarjaš z astrologijo /DZK ipd./ ..... naravni talent.

Zelo ustvarjalna oseba, delovna /deloholik/, nemalokrat imaš težave, ker vse poveš preveč naravnost v svojem okolju, ki te težko razume da si čisto nekaj posebnega. Hmmm... a že takrat so delali indigo?  ;)
www.Astro-Star.net