Author Topic: SOLARNI IN LUNARNI POVRATEK  (Read 134231 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline klarus

• Mojster
Re: SOLARNI IN LUNARNI POVRATEK
« Reply #75 on: October 02, 2008, 01:17:59 PM »
luna:

trigon merkur
komunikacija mi bo bolj tekla,tudi lažje se bom izražala...tudi lžje bom uporablajal empatijo...bolj bom znala svetovat..še večji filozof bom znala bit ::) ;D

kvadrat mars..pomankanje potrplenja...takoj sedaj in tukaj ;Dmogoče tudi lekcija na to temo...nek nemir..pričakovanje, akcija....sploh a čustvenem področji ang:

konj(kao) neptun...

sekstil pluton....želja pa različnih oblikah izkušenj...mogoče na čustvenem področju...mogoče tudi brskanje po sebi...
če je pluton karma prednikov..mogoče tudi raziskovanje v tej smeri ::)
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #76 on: October 02, 2008, 02:15:52 PM »
 :)hm mislim,da se mi je med branjem te analize kar par stvari postavilo na svoje mesto,v vsakem primeru tea fullll hvala na tej izčrpni analizi,zdaj sem pa jaz na vrsti da začnem malo študirat zgoraj napisane stavke.... ;).uau malo me je kar scary vsega tega,ampak dejansko si želim enih korenitih sprememb znotraj sebe in seveda to se tudi nekako draz tudi na zunanji svet,moj seveda....pozzzzz pa se še kaj čujeva ang: ang: ang:

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #77 on: October 02, 2008, 04:42:25 PM »
:)hm mislim,da se mi je med branjem te analize kar par stvari postavilo na svoje mesto,v vsakem primeru tea fullll hvala na tej izčrpni analizi,zdaj sem pa jaz na vrsti da začnem malo študirat zgoraj napisane stavke.... ;).uau malo me je kar scary vsega tega,ampak dejansko si želim enih korenitih sprememb znotraj sebe in seveda to se tudi nekako draz tudi na zunanji svet,moj seveda....pozzzzz pa se še kaj čujeva ang: ang: ang:

Veselo študiranje ........in čimveč zabave zraven  :D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #78 on: October 06, 2008, 12:16:39 PM »
oj,

kaj bi pomenilo, če imaš v SP ASC, DC, MC in IC na zelo istih stopinjah kot v natalu?

ASC, DSC v natal. 12,18 v SP 11,54
MC, IC v natal 5,19 v SP 5,03

Hvala in Lp,
S

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #79 on: October 06, 2008, 12:37:33 PM »
Da je to leto velikih sprememb, ki so zapisane že v natalnem horoskopu in se sprožijo natalna vprašanja.
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #81 on: October 06, 2008, 12:52:03 PM »
www.Astro-Star.net

Offline Princes

• Mojster
« Reply #82 on: October 06, 2008, 01:10:33 PM »
Tea, omenila si selitev, ali v solarcu to nakazuje 3. hiša?

Meni pade 3. sol.hiša v 1.h. in to v vodnarju. Uran pa je v 3. sol. hiši. Uran nakazuje hitre odločitve oz. hitre dogodke, ali je kaj na tem?
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #83 on: October 06, 2008, 01:26:31 PM »
3 hiša, Merkur, Luna IC ....
Seveda pa mora biti kakšen aspekt, ki poudari natalno vprašanje.

Prilepi solarca, bom pogledala

ang:
www.Astro-Star.net

Offline Princes

• Mojster
« Reply #84 on: October 06, 2008, 04:55:45 PM »
karta je v podpisu :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #85 on: October 07, 2008, 06:17:36 AM »
Princes

Prvo solarno hišo imaš v Strelcu, torej AS in če sem prav videla, ti ravno še pade v 10 hišo ....na meji z 11 h:
prinaša željo po učenju, izobraževanju, širjenju obzorij in novo vero v življenje. Nove sanje, če hočeš. Več skupinskega dela, izobraževanj v skupinah z ljudmi, ki imajo enake interese in seveda to vpliva tudi na novo kariero in družbeni status.....

Poleg tega je v 1 hiši tudi Pluton, ki vedno prinaša zelo pomemebne transformativne procese v tem letu. Lahko zagotovo rečeš, da življenje po tem letu ne bo več tako, kot je bilo ....

Vladar AS - Jupiter ti pade v tvojo solarno 2 hišo in natalno 1 hišo, ravno na tvoj natalni As = zelo lep aspekt, ki potrjuje zgoraj napisano. Torej želja po znanju, nov optimističen zagon, ki bo v mnogočem posledično prinašal tudi več denarja in spremembo v služenju denarja
približen časovni okvir, v enoti 9 ali 10 gledano od tvojega RD dalje, kajti takrat se premakne solarna luna v tvojo 6 hišo in povozi Merkurja, obenem pa naradi trigon na Jupitra

Vidiš, tudi 6 hiša je vezana na tvoje vsakodnevno, delo, službo itd........ ki jo boš začela delati doma /solarna 6 hiša pade namreč v tvojo 4 natalno h.

Glede Urana bi pa rekla takole:
Iz solarne 3 dela sekstil na natalnega Merkurja v tvoji 4 hiši /spremembe doma/, ki se tičejo tvoje službe /v solarno 6/ in so povezane z nepričakovanim izobraževanjem /uran v 3/

Tudi tukaj mi diši, da boš pridobljeno znanje uporabljala v službene namene, in svojo "službo" opravljala doma.

Meni karta bolj diši po tem. Bo pa to nekaj, kar bosta s partnerjem skupaj delala. Poglej solarni DS ... kako lepo pade v 5 hišo in ves stelij tam. Poleg tega je tudi solarna luna v 5 hiši.

Tole bi v klasičnem smislu lahko napovedovalo tudi poroko /ali poroko tvojih otrok/, jaz pa bi rekla, da je to lahko novo medeno leto, kjer bosta ponovno našla vso ustvarjalnost in skupaj začela delati določene projekte, ki vaju bodo razveseljevali in navdajali z novim življenjskih zagonom in optimizmom.

Torej jaz bi rekla, bo to prej selitev pisarne, menjava službe ali kaj podobnega.

Če bi se odločila za selitev doma, mislim, da ne bi šlo gladko. Vladar solarnega IC je Mars - v 8 hišo - kvadrat z Luno. Vidiš ima pa lep sektil na Sonce v 5 natalno in 7 solarno ... to sem pa že opisala zgoraj.

www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #86 on: October 07, 2008, 06:38:18 AM »

Taja

Tujina bo zelo pomembna, poleg tega ti 9 hiša pade tudi v natalno 2, kar pomeni neke vrste služenje denarja s temo 9 hiše.
Poleg tega je Mars, ki je vladar natalne 9 hiše v 9 solarni in v konj. z Njupitrom in Sluno.
In tudi solarni IC ti pade v 9

Kaj načrtuješ selitev v tujino?  ;D ;)

www.Astro-Star.net

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #87 on: October 07, 2008, 08:16:48 AM »

Taja

Tujina bo zelo pomembna, poleg tega ti 9 hiša pade tudi v natalno 2, kar pomeni neke vrste služenje denarja s temo 9 hiše.
Poleg tega je Mars, ki je vladar natalne 9 hiše v 9 solarni in v konj. z Njupitrom in Sluno.

::) se mi je zdelo, da bo tujina top tem naslednjega leta, že to leto je tako  ;) želim si, imam namen, vendar se morajo še določene zadeve postaviti na svoje mesto in se izkristalizirati, kako in kaj, ker sedaj nimam pojma - obstaja samo želja..hvala Tea  :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #88 on: October 07, 2008, 08:25:10 AM »

Taja

::) se mi je zdelo, da bo tujina top tem naslednjega leta, že to leto je tako  ;) želim si, imam namen, vendar se morajo še določene zadeve postaviti na svoje mesto in se izkristalizirati, kako in kaj, ker sedaj nimam pojma - obstaja samo želja..hvala Tea  :-*

Kjer je želja, je tudi pot Taja. Žilim ti veliko lepega  ;D
www.Astro-Star.net

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #89 on: October 07, 2008, 08:32:07 AM »
res je " Where is the will there is the way!"

hvala še enkrat Tea :D