Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma IX  (Read 198252 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma IX
« Reply #15 on: March 06, 2009, 10:07:57 AM »
Me veseli, luana  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #16 on: March 07, 2009, 08:27:04 PM »
danes sem šla popoldan spat, ker se me nekaj loteva.... prehlad...

ampak v teh, popoldanskih sanjah me je obiskal moj kit ... priplaval je vse do naše štajerske  ;)

potem sem bila z njim v vodi. v rokah sem držala njegovo veliko lepo glavo, dotaknila sem se je z mojo glavo.... in mu v solzah govorila naj gre domov....solze so tekle, bile so prepojene z žalostjo in srečo hkrati. potem je odšel....

naj mu bo pot domov v ocean varna ....

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #17 on: March 07, 2009, 09:40:07 PM »
hm to je vse kar se spomnim ;D,, možno je da se kaj takega zgodi ampak ne vem za kateri načrt... ::),upam da bo vse kul...hvala ti pa nočko.. ;) ang:

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #18 on: March 08, 2009, 05:22:29 PM »
naj mu bo pot domov v ocean varna ....

Naj mu bo.  :-*
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #19 on: March 08, 2009, 05:24:11 PM »
hm to je vse kar se spomnim ;D,, možno je da se kaj takega zgodi ampak ne vem za kateri načrt... ::),upam da bo vse kul...hvala ti pa nočko.. ;) ang:

Ma ja, saj namig nima nič s sanjami. Pač tako mimogrede mi je priplaval.  ;) ;D
www.sepet-sanj.com

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #20 on: March 09, 2009, 07:20:53 AM »
dobro jutro zaspančki  ;)

tale vikend sem imela tako pestre sanje in tako intenzivno sem spala...ne znam razložit... samo en odseček iz sanj ( ki so bile sestavljene iz vsega mogočega  ::) )...

v polmraku ( kot pred spanjem ) napol sedim na postelji ( sem moški ) in sem visoko noseč/-a ( okrog nadomestne nosečnosti mi v sanjah plešejo misli - nekako zato, ker sem moški in sem noseč namesto ženske ). Pred sabo imam razpostavljene različne prehrambene izdelke, katere je " moja draga " mi nakupila, da zadovolji moje nosečniške kaprice. Pogledam na levo in ob meni leži moja partnerka - ta ženska sem jaz   :o

kaj bi to sedaj lahko bilo - moj ženski, moški del...ne razumem  ::)

potrebujem strokovno pomoč  :D hvala Regina  :-*

Taja
« Last Edit: March 09, 2009, 08:49:11 AM by taja6 »

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #21 on: March 09, 2009, 09:13:10 AM »
Ojla, sanjalci in snajalke!

Mene ze en teden muci ena stvar, za katero nisem vedela in je padla dobesedno iz neba. Je precej neprijetna stvar, ampak vem, da nam jo bo uspelo resiti.

To je sigurno v mojih vsakdanjih mislih in podzavesti.
Sanjala pa sem, da sem se zbudila, sla v kuhinjo in kot vsako jutro dvignila rolete in pogledala na vrt. Sele par sekund kasneje sem opazila, da pred temi balkonskimi vrati lezi mrtva okrvavljena velika crna sraka. To me je presenetilo, saj nas macek sicer izvrsten lovec in nam vsak svoj ulov prinese pokazat, ampak tale plen je bil pa zanj precej prevelik. Ampak, pac, ce je sposoben je pac sposben.
Potem sem se zbudila, nazaj zaspala, in sanjala, da sem zaslisevala mami in ji spraznila torbico, da bi videla, ali je res iskrena (v resnicnem zivljenju ni bila).

Ali mogoce tale mrtev ptic predstavlja moj odnos do tega problema? Ker problem je res ogromen, samo jaz tega obcutka nimam in se vcasih skusam streznit, da ne bo vse tako lahko, ampak nekaj mi pa neprestano govori, da naj se nicesar ne bojim. Ptica mi v sanjah ni bilo "skoda" bolj bi lahko rekla, da sem ga videla, kot nekaj negativnega- sploh, ker je bil crn.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #22 on: March 09, 2009, 09:40:23 AM »
dobro jutro zaspančki  ;)

tale vikend sem imela tako pestre sanje in tako intenzivno sem spala...ne znam razložit... samo en odseček iz sanj ( ki so bile sestavljene iz vsega mogočega  ::) )...

v polmraku ( kot pred spanjem ) napol sedim na postelji ( sem moški ) in sem visoko noseč/-a ( okrog nadomestne nosečnosti mi v sanjah plešejo misli - nekako zato, ker sem moški in sem noseč namesto ženske ). Pred sabo imam razpostavljene različne prehrambene izdelke, katere je " moja draga " mi nakupila, da zadovolji moje nosečniške kaprice. Pogledam na levo in ob meni leži moja partnerka - ta ženska sem jaz   :o

Taja

Oh  ::)  :)
kako je to zanimivo, da si v sanjah lahko vse mogoce. Od zelve pa do visko nosecneza  ;D
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #23 on: March 09, 2009, 04:05:23 PM »

Taja

Saj veš, v vsaki ženski je nekaj moškega in obratno,  ;) to projekcijo svojega duhovnega dvojnika, moškega aspekta psihe, pa lahko razumeš, kot da noče tako po »moško« ukrepati in uveljaviti svojo voljo, kot se ti v neki situaciji morda v realnosti zdi, da bi morala. Morda se v tem primeru da nekaj po "žensko" bolje narediti, zato so ti sanje pokazale način, ti pa presodi, kako in kam ga boš vnesla.  :)
Pa lep dan si naredi in se malo razvajaj  :-*
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #24 on: March 09, 2009, 04:09:45 PM »

Mene ze en teden muci ena stvar, za katero nisem vedela in je padla dobesedno iz neba. Je precej neprijetna stvar, ampak vem, da nam jo bo uspelo resiti.

Sanjala pa sem, da sem se zbudila, sla v kuhinjo in kot vsako jutro dvignila rolete in pogledala na vrt. Sele par sekund kasneje sem opazila, da pred temi balkonskimi vrati lezi mrtva okrvavljena velika crna sraka. To me je presenetilo, saj nas macek sicer izvrsten lovec in nam vsak svoj ulov prinese pokazat, ampak tale plen je bil pa zanj precej prevelik. Ampak, pac, ce je sposoben je pac sposben.
Potem sem se zbudila, nazaj zaspala, in sanjala, da sem zaslisevala mami in ji spraznila torbico, da bi videla, ali je res iskrena (v resnicnem zivljenju ni bila).

Ali mogoce tale mrtev ptic predstavlja moj odnos do tega problema? Ker problem je res ogromen, samo jaz tega obcutka nimam in se vcasih skusam streznit, da ne bo vse tako lahko, ampak nekaj mi pa neprestano govori, da naj se nicesar ne bojim. Ptica mi v sanjah ni bilo "skoda" bolj bi lahko rekla, da sem ga videla, kot nekaj negativnega- sploh, ker je bil crn.

Milsim, da si nekomu pošteno zavezala jezik ;D tako da tudi če gre za kakšen problem, se ti z njim sploh ni treba več obremenjevat, ker to že dolgo ni več tvoj problem ;)
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #25 on: March 09, 2009, 05:42:45 PM »

Milsim, da si nekomu pošteno zavezala jezik ;D tako da tudi če gre za kakšen problem, se ti z njim sploh ni treba več obremenjevat, ker to že dolgo ni več tvoj problem ;)

Problema smo se sele zaceli lotevat. Ko sem izvedela zanj, sem reagirala kar prevec mirno, potem se mi je pa "sfuzlalo". Vse argumente sem zatrla, prevzela vso zadevo v roke in od sedaj bom vse imela na kratki vrvici. Ne bom pa pustila, da ta problem vpliva name se na druge nacine, ker ga nisem jaz ustvarila- jaz bom samo kontrolirala, da vse poteka kot mora. 8)

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #26 on: March 09, 2009, 06:41:31 PM »

Taja

Saj veš, v vsaki ženski je nekaj moškega in obratno,  ;) to projekcijo svojega duhovnega dvojnika, moškega aspekta psihe, pa lahko razumeš, kot da noče tako po »moško« ukrepati in uveljaviti svojo voljo, kot se ti v neki situaciji morda v realnosti zdi, da bi morala. Morda se v tem primeru da nekaj po "žensko" bolje narediti, zato so ti sanje pokazale način, ti pa presodi, kako in kam ga boš vnesla.  :)
Pa lep dan si naredi in se malo razvajaj  :-*

hvala Regina, ti mi samo namig daš, pa mi je že jasno za kaj gre  ;)  hmmm ja po žensko bo treba...bolj mehko, nežno  ;) lep večer in lepe sanje  :-*

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #27 on: March 09, 2009, 10:31:47 PM »

Problema smo se sele zaceli lotevat. Ko sem izvedela zanj, sem reagirala kar prevec mirno, potem se mi je pa "sfuzlalo". Vse argumente sem zatrla, prevzela vso zadevo v roke in od sedaj bom vse imela na kratki vrvici. Ne bom pa pustila, da ta problem vpliva name se na druge nacine, ker ga nisem jaz ustvarila- jaz bom samo kontrolirala, da vse poteka kot mora. 8)

Hja, eno je zavest, drugo je podzavest. V sanjah si opisala slednjega in po njem si se tudi v prvi fazi ravnala, potem pa si vpletla ego in um, se zavestno odločiila in zdaj je treba ego nahranit. Seveda zadevo sama najbolje poznaš in boš tudi naredila tako, kot misliš, da je najbolj prav, ampak šment, zdaj imaš pa res problem. S samo seboj :'(
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #28 on: March 09, 2009, 10:32:37 PM »
hvala Regina, ti mi samo namig daš, pa mi je že jasno za kaj gre  ;)  hmmm ja po žensko bo treba...bolj mehko, nežno  ;) lep večer in lepe sanje  :-*

Uživaj v svoji ženski koži  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #29 on: March 10, 2009, 08:23:45 AM »
dobro jutro ;D ...
jaz sem pa mela danes tudi malo čudne sanje . Sanjala sem kot da bila nekje v manjši družbi nekih mimoidočih ljudi , ki so imeli pse. nakar sta se dva psa začela " tepst" in v temu momentu sem čutila kot ,da me nekaj vleče za levo nogo , nakar sem pogledala dol in me je en pes medtem ko je njega drug grizel , on tudi mene grizel.ampak me ni nič bolelo,ni pa hotel spustit samega ugriza , jaz pa tudi ne svoje noge. ko pa jo je sem pogledala kako je z mojo nogo in ko, sem strgano hlačnico odstirala sem prvo videla eno luknjo od ugriza in nato kot da bi mi celo kožo odstranil na spodnjem delu noge, bljak ampak ni bilo nobene krvi samo neka bela sluz , nič jasno....  :o ::)čaw