Ojla, sanjalci in snajalke!
Mene ze en teden muci ena stvar, za katero nisem vedela in je padla dobesedno iz neba. Je precej neprijetna stvar, ampak vem, da nam jo bo uspelo resiti.
To je sigurno v mojih vsakdanjih mislih in podzavesti.
Sanjala pa sem, da sem se zbudila, sla v kuhinjo in kot vsako jutro dvignila rolete in pogledala na vrt. Sele par sekund kasneje sem opazila, da pred temi balkonskimi vrati lezi mrtva okrvavljena velika crna sraka. To me je presenetilo, saj nas macek sicer izvrsten lovec in nam vsak svoj ulov prinese pokazat, ampak tale plen je bil pa zanj precej prevelik. Ampak, pac, ce je sposoben je pac sposben.
Potem sem se zbudila, nazaj zaspala, in sanjala, da sem zaslisevala mami in ji spraznila torbico, da bi videla, ali je res iskrena (v resnicnem zivljenju ni bila).
Ali mogoce tale mrtev ptic predstavlja moj odnos do tega problema? Ker problem je res ogromen, samo jaz tega obcutka nimam in se vcasih skusam streznit, da ne bo vse tako lahko, ampak nekaj mi pa neprestano govori, da naj se nicesar ne bojim. Ptica mi v sanjah ni bilo "skoda" bolj bi lahko rekla, da sem ga videla, kot nekaj negativnega- sploh, ker je bil crn.