Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma IX  (Read 198192 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline apemaya

• Veteran
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma IX
« Reply #30 on: March 10, 2009, 09:11:40 AM »
Ojla, sanjalci in snajalke!

Mene ze en teden muci ena stvar, za katero nisem vedela in je padla dobesedno iz neba. Je precej neprijetna stvar, ampak vem, da nam jo bo uspelo resiti.

To je sigurno v mojih vsakdanjih mislih in podzavesti.
Sanjala pa sem, da sem se zbudila, sla v kuhinjo in kot vsako jutro dvignila rolete in pogledala na vrt. Sele par sekund kasneje sem opazila, da pred temi balkonskimi vrati lezi mrtva okrvavljena velika crna sraka. To me je presenetilo, saj nas macek sicer izvrsten lovec in nam vsak svoj ulov prinese pokazat, ampak tale plen je bil pa zanj precej prevelik. Ampak, pac, ce je sposoben je pac sposben.
Potem sem se zbudila, nazaj zaspala, in sanjala, da sem zaslisevala mami in ji spraznila torbico, da bi videla, ali je res iskrena (v resnicnem zivljenju ni bila).

Ali mogoce tale mrtev ptic predstavlja moj odnos do tega problema? Ker problem je res ogromen, samo jaz tega obcutka nimam in se vcasih skusam streznit, da ne bo vse tako lahko, ampak nekaj mi pa neprestano govori, da naj se nicesar ne bojim. Ptica mi v sanjah ni bilo "skoda" bolj bi lahko rekla, da sem ga videla, kot nekaj negativnega- sploh, ker je bil crn.

Milsim, da si nekomu pošteno zavezala jezik ;D tako da tudi če gre za kakšen problem, se ti z njim sploh ni treba več obremenjevat, ker to že dolgo ni več tvoj problem ;)

Problema smo se sele zaceli lotevat. Ko sem izvedela zanj, sem reagirala kar prevec mirno, potem se mi je pa "sfuzlalo". Vse argumente sem zatrla, prevzela vso zadevo v roke in od sedaj bom vse imela na kratki vrvici. Ne bom pa pustila, da ta problem vpliva name se na druge nacine, ker ga nisem jaz ustvarila- jaz bom samo kontrolirala, da vse poteka kot mora. 8)

Hja, eno je zavest, drugo je podzavest. V sanjah si opisala slednjega in po njem si se tudi v prvi fazi ravnala, potem pa si vpletla ego in um, se zavestno odločiila in zdaj je treba ego nahranit. Seveda zadevo sama najbolje poznaš in boš tudi naredila tako, kot misliš, da je najbolj prav, ampak šment, zdaj imaš pa res problem. S samo seboj :'(

Ja, edini problem, ki ga imam sama s sabo je, da sem zaupala za moje pojme odgovorni osebi, ki se je izkazala, da to ni. In sedaj imamo vsi ta problem >:D In ce bi ze prej bila pravi gestapovec, do tega sploh ne bi prislo.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #31 on: March 10, 2009, 04:01:56 PM »
dobro jutro ;D ...
jaz sem pa mela danes tudi malo čudne sanje . Sanjala sem kot da bila nekje v manjši družbi nekih mimoidočih ljudi , ki so imeli pse. nakar sta se dva psa začela " tepst" in v temu momentu sem čutila kot ,da me nekaj vleče za levo nogo , nakar sem pogledala dol in me je en pes medtem ko je njega drug grizel , on tudi mene grizel.ampak me ni nič bolelo,ni pa hotel spustit samega ugriza , jaz pa tudi ne svoje noge. ko pa jo je sem pogledala kako je z mojo nogo in ko, sem strgano hlačnico odstirala sem prvo videla eno luknjo od ugriza in nato kot da bi mi celo kožo odstranil na spodnjem delu noge, bljak ampak ni bilo nobene krvi samo neka bela sluz , nič jasno....  :o ::)čaw

Verjetno se velikosti ali vsaj pasme psov ne spomniš, ampak nič hudega, ker se itak da razumet, da gre za spopad med priučenimi miselnimi vzorci na zavestni ravni in nagonskimi reakcijami na podzavestni ravni. Že zadnjič se mi je zdelo, da nekaj ne bo šlo gladko, zdaj imaš pa tudi v sanjah že bolj jasen namig. Simbolično je v nogah moč, ki je potrebna za trdne odločitve, konkretna dejanja, vzpostavljanje stikov itd.... zato bodi previdna, da ne narediš kakšne napake.
čaw
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #32 on: March 10, 2009, 04:07:08 PM »
Ja, edini problem, ki ga imam sama s sabo je, da sem zaupala za moje pojme odgovorni osebi, ki se je izkazala, da to ni. In sedaj imamo vsi ta problem >:D In ce bi ze prej bila pravi gestapovec, do tega sploh ne bi prislo.

No, jaz ti vsekakor želim, da gre zadeva čimprej mimo.  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #33 on: March 10, 2009, 08:31:58 PM »

No, jaz ti vsekakor želim, da gre zadeva čimprej mimo.  ;)

Hvala. Jo bom ze odgnala polic:

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #34 on: March 11, 2009, 08:27:41 AM »
Verjetno se velikosti ali vsaj pasme psov ne spomniš, ampak nič hudega, ker se itak da razumet, da gre za spopad med priučenimi miselnimi vzorci na zavestni ravni in nagonskimi reakcijami na podzavestni ravni. Že zadnjič se mi je zdelo, da nekaj ne bo šlo gladko, zdaj imaš pa tudi v sanjah že bolj jasen namig. Simbolično je v nogah moč, ki je potrebna za trdne odločitve, konkretna dejanja, vzpostavljanje stikov itd.... zato bodi previdna, da ne narediš kakšne napake.
čaw
[/quote]
hm pasme same se res ne spomnim ,  edino kar vem ta pes, ki me je ugriznil je bil bele barve ter manjše velikosti ::)...mislim,da se kar strinjam s tabo, upam da bo vse kul ;),hvala ti pa fajn bodi
čaw ;) ang:

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #35 on: March 11, 2009, 09:06:27 AM »
Ooo, kdo pa je po dolgem času sanjal? Jaz!
In sicer (joj, včasih so tele sanje tako čudne): bili smo v Afriki, neka družba. Opazovali leve med lovom. Mimo nas je šel lev z ogromnim kosom mesa v gobcu. Trepetali smo, da nas ne bi opazili bivoli in pomendrali med stampedom. Tukaj se ne morem spomniti ali smo bili živali ali ljudje. Vem samo,da so nas kasneje preganjali domorodci, ker smo kao kazili njihov mir in naprej prodajali neke afriške izdelke. Ne vem,kakšne.
Naenkrat smo bežali kot nori pred njimi in njihovimi strupenimi puščicami. Odpeljala (rešila) sem nekaj malih otrok (spet te otroci, haha) v neko mondeno letovišče sred Afrike, kjer smo se poskrili v bazene med hotelske goste. Kao mladina, nihče nas ne bo opazil. Imela sem doolge blond lase, oranžne bikinke in perfektno telo. Kot telo najstnice.  Naenkrat so nas odkrili domorodci! Mene je rešil starejši moški, šarmanten z brado, zbežala sva v kitajsko restavracijo (sred Afrike še vedno), kjer so naju opazile kamere. Naenkrat sva se predala strasti, direkt pred kamerami.

Če je tole komu jasno, potem je Regini.  :D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #36 on: March 11, 2009, 11:31:47 AM »
čaw
hm pasme same se res ne spomnim ,  edino kar vem ta pes, ki me je ugriznil je bil bele barve ter manjše velikosti ::)...mislim,da se kar strinjam s tabo, upam da bo vse kul ;),hvala ti pa fajn bodi
čaw ;) ang:
[/quote]

Tudi ti bodi fajn in dobro opravi  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #37 on: March 11, 2009, 11:52:26 AM »
Ooo, kdo pa je po dolgem času sanjal? Jaz!
In sicer (joj, včasih so tele sanje tako čudne): bili smo v Afriki, neka družba. Opazovali leve med lovom. Mimo nas je šel lev z ogromnim kosom mesa v gobcu. Trepetali smo, da nas ne bi opazili bivoli in pomendrali med stampedom. Tukaj se ne morem spomniti ali smo bili živali ali ljudje. Vem samo,da so nas kasneje preganjali domorodci, ker smo kao kazili njihov mir in naprej prodajali neke afriške izdelke. Ne vem,kakšne.
Naenkrat smo bežali kot nori pred njimi in njihovimi strupenimi puščicami. Odpeljala (rešila) sem nekaj malih otrok (spet te otroci, haha) v neko mondeno letovišče sred Afrike, kjer smo se poskrili v bazene med hotelske goste. Kao mladina, nihče nas ne bo opazil. Imela sem doolge blond lase, oranžne bikinke in perfektno telo. Kot telo najstnice.  Naenkrat so nas odkrili domorodci! Mene je rešil starejši moški, šarmanten z brado, zbežala sva v kitajsko restavracijo (sred Afrike še vedno), kjer so naju opazile kamere. Naenkrat sva se predala strasti, direkt pred kamerami.

Če je tole komu jasno, potem je Regini.  :D

Tokrat si me pa spravila v smeh, sanjalka  ;D
Sanjske vsebine je sicer za eno dobro in konkretno analizo, ampak kot veš, teh tukaj ne dalam. Torej na kratko - domorodci govorijo o tvoji intuiciji,  s pomočjo katere lahko znotraj  sebe poiščeš vedenja, znanja in sposobnosti, ki si jih pri sebi že razvila, pa jih potiskaš proč zaradi nekih drugih potreb ali  prelagaš,  lahko pa tudi, da bi jih rada v sebi šele spoznala. Odvsno pač od živali do živali, ampak da ne naštevam vseh, je včasih zatiranje nekih potreb prav tako škodljivo kot pretirano uživanje.

Lep dan ti želim  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #38 on: March 11, 2009, 11:58:53 AM »
No,no, saj sem vedela,da ti boš že vedela, za kaj se gre, haha.

Tebe v smeh? Ja,pomisli,kako sem se jaz počutila, ko sem se zbudila.  ;D

Hvala Regina, dušica si.
 ang:

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #39 on: March 11, 2009, 11:59:42 AM »
 ;D :-*
www.sepet-sanj.com

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #40 on: March 11, 2009, 04:33:49 PM »
hmm, malo smešne sanje, pa si jih ne vem čisto razlagat.

Poročala sem se, in sicer imela sem lepo belo obleko, vendar spodaj ene rjave čevlje, bolj športne, vendar so bili kot novi, ki jih že v resničnem življenju dolgo ne nosim. Prosila sem sestro, če mi posodi, kakšne, vendar mi jih ni, tako da se si obula edine "elegantne" čevlje s peto, ki jih imam, vendar so črni. no, v tistem ko sem se preobula, pa je že prišel ženin (moj fant). Ima simbolika čevljev kak globlji pomen?

Hvala

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #41 on: March 11, 2009, 04:49:47 PM »
Ima simbolika čevljev kak globlji pomen?

Hvala

Vedno in to zelo globoki, saj ti pove, kako si pripravljena za pot skozi življenje.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #42 on: March 11, 2009, 04:52:31 PM »

Kaj to pomeni, ad še nisem pripravljena, ker še nimam belih čevljev, pa kljub temu se bom znašla, vendar to ne pomeni, da je to dobro zame? (sem dobro razumela?)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #43 on: March 11, 2009, 05:08:25 PM »
Najprej je treba vedeti, če si že poročena ali ne, ker ima pač tudi poroka za poročene in neporočene čisto drugačen pomen, simbolično pa ti okvirno pove, da gre za uresničitev neke želje. Če je uresničitev dobra zate ali ne, je že druga zgodba, čevlji, ki niso usklajeni z neko obleko, pač tudi ne služijo svojemu namenu, po tej analogiji pa želja ni srčna, ne gre za pravi pristop ali pa dejansko na to spremembo še nisi časovno pripravljena. Kar predstavljaj si, da bi v resnici videla tako nevesto. ;)
« Last Edit: March 11, 2009, 05:20:23 PM by Regina »
www.sepet-sanj.com

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #44 on: March 11, 2009, 05:13:12 PM »

Ja, nisem še poročena, pa verjeto bi se ob pogledu na takšno nevesto na ves glas smejala (sodi v kategorijo "smešnice" ) Hvala