Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma IX  (Read 198373 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma IX
« Reply #135 on: March 30, 2009, 06:13:29 PM »
Regina, kaj bi pomenile sanje, kjer sem stala in gledala prečudovita rumeno-oranžna žitna polja  ::)

hvala  :-*

Razmisli še, kako si se v sanjah počutila, na prvi pogled pa deluje zelo obetavno.  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #136 on: March 30, 2009, 07:19:42 PM »
OJla Regina!

Spet moje sanje, ja tokrat jih nebi vedela analizirati.
V glavnem dojenček, gledala sem ga koko leži na trebuhu in dviga glavico, zdel se mi je krepak, velik in močan, za svojo starost, ne spominjam se drugega kaj se je dogajalo, postelja je bila, bele rjuhe, žamentno pregrinjalo, zraven moška oseba, kakor da ga je mama zapustila in je očka sam za njega skrbel, čuval.

Kaj misliš, da so moje sanje povezane z mojimi strahovi, bojim se namreč sama sebe, tako, po nečem hrepenim, si srčno želim, a to bi bila prevelika sprememba, če bi bila,( na to mislim dan in noč) odločila se nisem niti za preizkusiti, ravno zaradi najmlajšega otr., venomer mislim na njega, nebi ga hotela raniti.( je bolj  v podzavesti, a počasi se kar na plano prikazuje)
A te sanje z otroci, so pa že od sile, nekaj mi sporočajo, ne vem kaj?

by luana pozdrav  :D :D ;)

Dojenčki v sanjah, pa naj gre za kakršno koli situacijo, imajo vedno nekaj skupnega - najprej neki novi začetek, to je željo, potrebo, idejo, načrt..., potem šele smer, v katero bi naj zavilo to naše novo življenje. Žal se to vedno ne razvija tako, kot si ga zamislimo ali začrtamo, zato razmisli, ali temu novemu začetku nisi bila popolnoma predana ali si bila do njega premalo zaščitniška, je prišlo do spremembe zaradi nekih zunanjih vzrokov ali se je celo popolnoma sfižilo zaradi drugih ljudi.  Začetni obliki, ki si si jo verjetno predstavljala kot veliko veselje in srečo, se je v nadaljevanju pridružil še niz neobvladljivih skrbi in težav, zaradi katerih si vrgla puško v koruzo.
Koga predstavlja moški ob otroku? Če gre za znano osebo, ki ti nekaj pomeni, se bosta lahko tej tvoji /vajini/ želji tudi v bodoče skupaj posvečala ali vsaj o njej še veliko razmišljala, v sebi negovala, pestovala in crklajla pa še samo vsak v sebi.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #137 on: March 30, 2009, 10:05:06 PM »
Regina, kaj bi pomenile sanje, kjer sem stala in gledala prečudovita rumeno-oranžna žitna polja  ::)

hvala  :-*

Razmisli še, kako si se v sanjah počutila, na prvi pogled pa deluje zelo obetavno.  ;)

spomnim se, da sem opazovala in bila presunjena nad lepoto, nad barvami...skratka samo občudovala sem naravno lepoto, barve, prostranost teh polj ( nič drugega ni bilo, damo neskončno polje tega žita )...se mi je zdelo, da je to prej dober kot slab znak  ;)

hvala Regina  :-*

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #138 on: March 30, 2009, 10:31:20 PM »
OJla Regina!

V glavnem dojenček, gledala sem ga koko leži na trebuhu in dviga glavico, zdel se mi je krepak, velik in močan, za svojo starost, ne spominjam se drugega kaj se je dogajalo, postelja je bila, bele rjuhe, žamentno pregrinjalo, zraven moška oseba, kakor da ga je mama zapustila in je očka sam za njega skrbel, čuval.

Kaj misliš, da so moje sanje povezane z mojimi strahovi, bojim se namreč sama sebe, tako, po nečem hrepenim, si srčno želim, a to bi bila prevelika sprememba, če bi bila,( na to mislim dan in noč) odločila se nisem niti za preizkusiti, ravno zaradi najmlajšega otr., venomer mislim na njega, nebi ga hotela raniti.( je bolj  v podzavesti, a počasi se kar na plano prikazuje)

Dojenčki v sanjah, pa naj gre za kakršno koli situacijo, imajo vedno nekaj skupnega - najprej neki novi začetek, to je željo, potrebo, idejo, načrt..., potem šele smer, v katero bi naj zavilo to naše novo življenje. Žal se to vedno ne razvija tako, kot si ga zamislimo ali začrtamo, zato razmisli, ali temu novemu začetku nisi bila popolnoma predana ali si bila do njega premalo zaščitniška, je prišlo do spremembe zaradi nekih zunanjih vzrokov ali se je celo popolnoma sfižilo zaradi drugih ljudi.  Začetni obliki, ki si si jo verjetno predstavljala kot veliko veselje in srečo, se je v nadaljevanju pridružil še niz neobvladljivih skrbi in težav, zaradi katerih si vrgla puško v koruzo.
Koga predstavlja moški ob otroku? Če gre za znano osebo, ki ti nekaj pomeni, se bosta lahko tej tvoji /vajini/ želji tudi v bodoče skupaj posvečala ali vsaj o njej še veliko razmišljala, v sebi negovala, pestovala in crklajla pa še samo vsak v sebi.

Ojla, Regina!

Ja ta novi projekt, sem opustila tudi zaradi svoje bližnje okolice, velike spremembe katere bi pripeljale do  žalosti, ne vem. Vsakega po malo, daljava je napravila svoje.
Moški, pa res ne vem kdo bi lahko bil, bežno se spominjam,  znal bi biti tak konkreten trden, mogoče, ne vem točno.

ki ti nekaj pomeni, se bosta lahko tej tvoji /vajini/ želji tudi v bodoče skupaj posvečala ali vsaj o njej še veliko razmišljala, v sebi negovala, pestovala in crklajla pa še samo vsak v sebi. to bi znalo biti, z nekom sva imela nekaj skupnega in vsak pri sebi to negovala in pestovala, a se je vez pretrgala in je vse v mirovanju ali v pavzi, če ne že v pozabi!

Marbit se mi še kaj sanja, pa pride ta pravo.
Zaenkrat hvala, za razlago.
IN lep pozdrav by luana  :D :D ;)

Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #139 on: March 31, 2009, 05:20:36 AM »
OJla Regina!

Zdaj pa si poglejto čudo ure obeh citatov.  No, ko se portirju izteka izmena, oziroma, ko sem že pozabil, da sta bila Mojzes in Gaja tu zadnja in Klarus prva, sem naletel tudi na zgornja dva posta.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #140 on: March 31, 2009, 07:36:18 AM »
Ja dogaja nam...otroci...otroci... Rojevanje naših novih moči, notranjega razvoja? Tudi jaz sem bila v sanjah med njimi.  Prišla sem na obisk prijateljici in možu, imela sta polno otrok. Prijateljico in moža sem v sanjah poznala, zdaj pa pojma nimam, kdo sta bila  :D Njihova najmanjša punčka me je prijela za roko in tako prijetno jo je bilo stiskat k sebi. Nato smo šli še do njunih sorodnikov, mislim da brat od prijateljice. Tega se pa spomnem, je moj sošolec. Pot je bila topla od sonca, na novo prekrita z zemljo, ki se je mehko ugrezala pod bosimi nogami. Pri tem sošolcu spet polno njunih otrok, vsi so bili videt zadovoljni, srečni. Velika srečna družina... Žal me je nato zbudila moževa budilka... Hvala Regina za tvoj komentar  :-*.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #141 on: March 31, 2009, 08:26:49 AM »
Zdaj pa si poglejto čudo ure obeh citatov.  No, ko se portirju izteka izmena, oziroma, ko sem že pozabil, da sta bila Mojzes in Gaja tu zadnja in Klarus prva, sem naletel tudi na zgornja dva posta.

Andres

Kaj dogaja, Andres?  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #142 on: March 31, 2009, 08:30:59 AM »
Ja dogaja nam...otroci...otroci... Rojevanje naših novih moči, notranjega razvoja? Tudi jaz sem bila v sanjah med njimi.  Prišla sem na obisk prijateljici in možu, imela sta polno otrok. Prijateljico in moža sem v sanjah poznala, zdaj pa pojma nimam, kdo sta bila  :D Njihova najmanjša punčka me je prijela za roko in tako prijetno jo je bilo stiskat k sebi. Nato smo šli še do njunih sorodnikov, mislim da brat od prijateljice. Tega se pa spomnem, je moj sošolec. Pot je bila topla od sonca, na novo prekrita z zemljo, ki se je mehko ugrezala pod bosimi nogami. Pri tem sošolcu spet polno njunih otrok, vsi so bili videt zadovoljni, srečni. Velika srečna družina... Žal me je nato zbudila moževa budilka... Hvala Regina za tvoj komentar  :-*.

Prijetno sanjsko vzdušje. Verjetno se temu primerno tudi sama počutiš.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #143 on: March 31, 2009, 10:31:14 PM »

Prijetno sanjsko vzdušje. Verjetno se temu primerno tudi sama počutiš.  ;)

Mhm   ;D  Hvala Regina, prijetne sanje tudi tebi  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #144 on: April 01, 2009, 08:58:41 AM »

Po včerajšnjih lepih sanjah take nenavadne sanje...
Doživela sem smrt dveh oseb in njuno doživetje po smrti... V bistvu sta živela naprej kot duši. Bila sta moški in ženska. Ženska se je spremenila v nekakšno majhno vilinsko bitje, kot Zvončica, on pa v nekaj drugega. Podoživljala sem letenje te ženske duše... Kasneje sem videla tudi dve ženski z otrokom, ki sta skozi skrivno odprtino opazovali dogajanje v sosednjem stanovanju. Občutek ob doživljanju tistih dveh duš pa je bil...čeprav ni bil strašen...pa me je bilo strah, ko sem se zbudila... Kot da sem pokukala na tisto stran veš...brrr.... Smrt pomeni predelavo nekih čustev? Letenje in vse to...? Ne znam si razlagat... Hvala za odgovor, Regina.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #145 on: April 01, 2009, 01:53:54 PM »
Po včerajšnjih lepih sanjah se mi zdi, da so te še lepše, pa čeprav nenavadne. Nekaj prijetnega se ti dogaja, v sebi pa čutiš tako ogromno moč in oporo, da verjetno kar malce boli. Pa ja, tukaj na forumu smo že sami nenavadni ljudje.  ;D Si se mogoče tudi ti lotila kakšne transformacije? Deluješ mi, kot da združuješ v sebi moško in žensko esenco pri Neni. Ena stran "umira", da bi druga lažje in lepše zaživela, duša pa vedno na neki način lebdi, enkrat uživa in drugič trpi. ;)
Mogoče pa si si zadala kakšen drug cilj, za katerega se ti zdi, da bi potrebovala že skoraj nadnaravno moč, da bi bila tvoja molitev uslišana?
Kaj pa Zvončica? Te spominja na kakšno osebno ime, lastnost, navado, predmet, rastlino...? 
Izkušnje sicer niso primerljive, ampak pred kratkim sem imela tudi sama opravka z zvončki. Zdaj, ko je prišla pomlad, se ne prebuja samo narava, ampak tudi mi. Bi lahko bila Zvončica metafora za kakšno prijetno osebno spremembo tudi pri tebi? Kaj pa zvonček kot simbol tolažbe, poguma in vztrajnosti? Tudi na ta način lahko gre za spodbudo, da vztrajaš pri tem, kar si si zastavila in prisluhneš svoji intuiciji, če malce dvomiš, da nisi na pravi poti?
Zvonček kot zvonec bi lahko tudi pomenil kakšno nepričakovano sporočilo. Ne vem, kako ti dela šesti čut, ampak ... čutiš v sebi kakšno stisko, te skrbi ali te je strah za nekoga, ki ti je blizu?

V takšnih sanjskih spročilih je brez osebnega pogovora težko ugotoviti, za kaj pravzaprav gre, ker če že ne drugega, si onostranstvo predstavlja vsak posameznik čisto po svoje in vsak čisto drugače, zato so najbolj pomembni tvoji občutki.

Skratka razmisli malo in se prepusti intuiciji. Tako boš najlažje prišla do odgovora, kaj se v resnici dogaja  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #146 on: April 01, 2009, 02:57:36 PM »
Uf Regina, a tako torej praviš... Zadela si kar nekaj izhodišč, dala si mi nekaj dobrih smernic. Bom pošteno razmislila o vsem tem in poskusila dorečt pri sebi. V bistvu si v svojem dosedanjem življenju nisem zaupala. Čeprav sem čutila, da imam moč in potrebne sposobnosti. Zadnja leta pa kar rastem. Čeprav črvički dvoma še znajo zagrizt,  se notranje gradim, raste mi moč in volja... In odkrivam nova zanimanja... Zavestno pa sicer moške in ženske esence ne združujem, mislim, da bi glih delala na tem. Je pa v sanjah ta par, ki je prešel v onostranstvo, sprva bil še združen, prav želela sta biti skupaj. Kasneje se je on izgubil, pa tudi pogrešanja ni bilo več. Le zavedanje, da on je in to je dovolj. Sledila sem pa njej...

Hvala, srček si  :-*
« Last Edit: April 01, 2009, 03:00:40 PM by Rena »

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #147 on: April 01, 2009, 09:30:33 PM »
Me veseli, če sem ti dala malo mislit,  ;)  sem pa prepričana, da imajo te sanje še veliko globlji pomen, kot se ga da iz tega zapisa potegnit. Opazuj se. Imam te na sumu,  ;D da se spreminjaš bolj, kot se tega zavedaš, pa naj bo ta sprememba zavestna ali ne. In seveda - uživaj  :-*
www.sepet-sanj.com

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #148 on: April 02, 2009, 06:08:27 AM »
Ti me kar imej na "sumu", saj paše  ;D Da bi le bilo to res, kar praviš, spremembe so potrebne. Nocoj sem v sanjah spet videla otroke...pa babico moje prijateljice, ki je že umrla... Čeprav, imela je drugačen obraz. Sedela je, pletla in se pogovarjala z mano in prijateljico.

Lep dan...

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #149 on: April 02, 2009, 08:08:31 AM »
Ja Rena, če bi si sanje redno zapisovala, bi že po vsebinah videla, kje se najbolj dogaja.  ;D 
Pa saj takšen dnevnik si še vedno lahko narediš  ;) 
www.sepet-sanj.com