Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma IX  (Read 198378 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline apemaya

• Veteran
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma IX
« Reply #195 on: April 07, 2009, 03:51:20 PM »
apemaja kadar je bolj nizek tlak al se nagiba k dežju,se mpj mali,ko je bil še v trebuhu ni kaj dosti premikal,in ravno v enem takih dni sem imela uz in so mi rekli.o danes pa kar vsi spijo,jih moramo malo podražit,in me je začela m.sestra božat po trebuhu.potem sem se pomirila.

Od sobote, ko me je prestrasila, tale malcek tok brca, da so me dvakrat rebra kar fajn zabolela. :'( Verjetno je imel bolj len dan, samo mene je pa skrbelo kot se nikoli za nikogar.

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #196 on: April 07, 2009, 03:55:06 PM »
Regina,

ce si delala v vrtcu, potem te bom pa kdaj za kaksen nasvet vprasala. Ko sem bila majhna sem si tudi jaz zelela biti vzgojiteljica ali uciteljica. Pa sem lani, ko sem malcke ucila anglescino v vrtcih in solah, videla, da niso tak macji kaselj kot se zdi. Ampak to pripisujem dejstvu, da smo se videvali samo 1x na teden in jih nisem uspela spoznat do konca.

Mi je pa sedaj vsec uciti odrasle. Vedno se naucim kaj novega med tecaji.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #197 on: April 07, 2009, 04:25:13 PM »
Ja, lahko bi bila razlaga tudi taka. Približno tako kot če v gozdu ne vidimo drevesa  ;D Ne ne, dejstvo je, da imam samo res rada otroke, za svojega sem pa že iz rodnega obdobja. Sploh pa, če bi sedanji starosti prištela 16 let in pubertetnika...  :o Bom počakala na vnučka, saj veš, kako je to lepo  :D

Hvala za odgovor ...  :-*

Mmmmm, tako lepo, da se ne da povedat.  ang:
Torej spremljaj dogajanje, prej ali slej bodo otročki povedali svoje.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #198 on: April 07, 2009, 04:32:08 PM »
Regina,

ce si delala v vrtcu, potem te bom pa kdaj za kaksen nasvet vprasala. Ko sem bila majhna sem si tudi jaz zelela biti vzgojiteljica ali uciteljica. Pa sem lani, ko sem malcke ucila anglescino v vrtcih in solah, videla, da niso tak macji kaselj kot se zdi. Ampak to pripisujem dejstvu, da smo se videvali samo 1x na teden in jih nisem uspela spoznat do konca.

Mi je pa sedaj vsec uciti odrasle. Vedno se naucim kaj novega med tecaji.

Ti samo vprašaj, apemaya. Sicer je to že zgodovina, ko sem delala v vrtcu, tako da teorije več nimam v malem prstu, prakse pa res nikoli ne bom pozabila.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #199 on: April 07, 2009, 07:58:07 PM »
Draga Regina,

danes pa so mene prav nenavadne sanje vrgle iz sna. Vozila sem se na sovoznikovem sedežu. Vozila je meni neznana ženska. Vozili smo po nasprotnem voznem pasu in tik preden bi prišlo do čelnega trčenja, je naš avto brez napora speljal mimo. Obraz voznice v nasproti vozečem avtu je bil popolnoma brezizrazen. Jaz sem samo s strahom pogledala našo, ki ni kazala nikakršne vznemirjenosti in se s tem strahom tudi zbudila.

Kaj porečeš?

Pozdravček, Mačica

Offline megica

• Novinec
  • *
« Reply #200 on: April 07, 2009, 09:09:44 PM »
rena res je,težko se sprosti,včasih ga kar nekaj prime,pa ne zna se izrazit se mi zdi da je poln nekih občutij in ne zna povedat tudi zvečer je tako,spi z mano,ker če ne se zbuja ponoči in moram vstajat mi je tako lažje.
regina potem te bom tudi še kaj od vzgoja vprašala kadar bom v dilemi  :)
apemaya kar navadi se na to,da te bo odzdaj naprej večkrat kaj skrbelo.;-))jaz sem najprej celo nosečnost skrbela,ker je bilo rizično,sem si rekla,komaj čakam,da rodim,potem bo bolje,ko ga bom vidla v mojih rokah,ko se je rodil pa se je šele začelo moj skrbenje,skratka vedno kaj najdem.lp
« Last Edit: April 07, 2009, 09:12:19 PM by megica »

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #201 on: April 08, 2009, 07:28:40 AM »
Regina,Regina..nekateri ne moremo brez tebe.

Moje sanje od predvčerajšnjim so bile čudne: sredi noči sem vstala in začela hodit po stanovanju,da bi povedala nekomu, da je nekdo/nekaj brez glave in da  so jih obglavili. ne vem točno tko, ali barbike ali ljudje. Ni me bilo groza, le nenormalno željo sem imela,da moram to takoj povedati naprej.
(pa me res nikoli ne nosi luna) ???

Danes pa sem sanjala,da je moj partner odšel na neko delo/vojsko, skratka bil je odsoten dlje časa, jaz pa sem veselo hodila na "obisk" k njegovemu najboljšemu prijatelju.
Ko je prišel nazaj, so mu vse to povedali (neki tretji ljudje), jaz pa jezna ko hudič, letela k temu prijatelju, mu suflirala zgodbico,kaj si naj izmisli, da to ni bilo tako, ipd,ipd.
Končno je tudi on začel lagati zame in skupaj smo prepričali mojega partnerja, da je vse narobe slišal in da ni nič res. ???

Rade volje bi ti tule pomagala, ampak Regina...jaz enostavno nimam pojma,kje bi bil tu kakšen pomen.
(mogoče se mi pa mal meša od tega sončka in pomladi, druga ne more bit)

Hvala ti za tvoj trud!

Offline megica

• Novinec
  • *
« Reply #202 on: April 08, 2009, 07:39:32 AM »
dobro jutro sem skupaj.jaz poskusim svoje sanje kar sama čimo bolj analizirat ,in ponavadi nekako sluti mkaj naj bi pomenilo,amapak ,ko pa resnično ne razumem je pa seved aprva stvar ob jutranji kavici regin help:-))
takole že v drugo v tem mesecu sem sanjala nikogar drugega kot sofio loren,(ne sanjam zvezdnikov ponavadi).
in obakrat so bili zraven eni otroci,zadnjič en deček kake tri leta star,blond blond skravžljan,danes pa je imela kot celo družino na dopustu in v rokah je nosila dojenčka.
le kaj bi to pomenilo?
lp vsem in lep dan

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #203 on: April 08, 2009, 08:16:46 AM »
Draga Regina,

danes pa so mene prav nenavadne sanje vrgle iz sna. Vozila sem se na sovoznikovem sedežu. Vozila je meni neznana ženska. Vozili smo po nasprotnem voznem pasu in tik preden bi prišlo do čelnega trčenja, je naš avto brez napora speljal mimo. Obraz voznice v nasproti vozečem avtu je bil popolnoma brezizrazen. Jaz sem samo s strahom pogledala našo, ki ni kazala nikakršne vznemirjenosti in se s tem strahom tudi zbudila.

Kaj porečeš?

Pozdravček, Mačica

Malo si zamenjala vloge in se prepustila svojemu drugemu jazu. Tvoja življenjska situacija je sicer zdaj manj pregledna, ampak dokler si ne boš postavila nekih novih ciljev, ti ne opreostane drugega, kot da si bolj ali manj pasivni sopotnik na lastni poti. To se lahko v nekem kritičnem obdobju celo izkaže za dobro odločitev, če se ti s tako strategijo uspe sprostiti v nekakšnem filozofskem smislu.
Srečno  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #204 on: April 08, 2009, 08:50:16 AM »
Rade volje bi ti tule pomagala, ampak Regina...jaz enostavno nimam pojma,kje bi bil tu kakšen pomen.
(mogoče se mi pa mal meša od tega sončka in pomladi, druga ne more bit)
Najprej razmisli kdo ali kaj je ostalo brez glave. Včasih rečemo, da se kdo obnaša tako, da nima ne riti ne glave, včasih tako zgledajo njegova dejanja ali način oblačenja. Če tega pri njem nisi navajena, če se kar naenkrat poruši neki sistem ali red, se tudi ti počutiš, kot da te nosi luna  ;D
No, malo sem se poigrala s tvojimi besedami  ;) v bistvu pa verjetno gre za kakšno spremembo pri partnerju. Očitno si jo opazila, pa ti ni jasna in te je malo šokirala, zdaj pa on tebe prepričuje, da si "narobe slišala".
« Last Edit: April 08, 2009, 09:16:30 AM by Regina »
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #205 on: April 08, 2009, 09:04:39 AM »
takole že v drugo v tem mesecu sem sanjala nikogar drugega kot sofio loren,(ne sanjam zvezdnikov ponavadi).

Malo razmisli, kako gledaš na Sofio in kakšno osebnost vidiš v njej. Bi ji rada bila v čem podobna ali te pri njej kaj moti? Tudi njeni filmski žanri in vloge, ki jih igra, ti lahko veliko povedo. Tvoj sanjski scenarij je morda podoben kakšni njeni dejanski filmski vlogi, hkrati pa lahko prikazuje izsek iz tvojega družinskega življenja in te usmerja, kako bi naj ti to svojo vlogo "odigrala".   
www.sepet-sanj.com

Offline megica

• Novinec
  • *
« Reply #206 on: April 08, 2009, 10:46:06 AM »
hvala za odgovor,bom malo razmislila,sigurno mi hočejo nekaj povedat te sanje,o sofii loren ne vem kaj dosti,tudi njene filme nisem kja preveč gledala,ko berem po časopisih mi je pa ful všeč,majhna podrobnost,moj mož je starejši od mene sicer v primerjavi z njo in njenim je moj samo 10 let;-),pa tudi vem da je mogla ležat v nosečnosti,jaz tudi.mogoče je še kaj kar ne vem.
thx

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #207 on: April 08, 2009, 03:23:59 PM »
Regina, hvala.  :-* Zdaj pa moram samo še skapirat, kaj si napisala. ;) ;D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #208 on: April 08, 2009, 07:52:43 PM »
hvala za odgovor,bom malo razmislila,sigurno mi hočejo nekaj povedat te sanje,o sofii loren ne vem kaj dosti,tudi njene filme nisem kja preveč gledala,ko berem po časopisih mi je pa ful všeč,majhna podrobnost,moj mož je starejši od mene sicer v primerjavi z njo in njenim je moj samo 10 let;-),pa tudi vem da je mogla ležat v nosečnosti,jaz tudi.mogoče je še kaj kar ne vem.
thx

Preberi še enkrat svoje sanje. Vse se je sukalo okrog otrok  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #209 on: April 08, 2009, 07:53:43 PM »
Regina, hvala.  :-* Zdaj pa moram samo še skapirat, kaj si napisala. ;) ;D

Saj ne misliš resno?  ;D
www.sepet-sanj.com