Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma IX  (Read 198548 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma IX
« Reply #300 on: May 14, 2009, 11:05:02 PM »
Kako si pa naj razlagam, ce mi kdo podari dve ustekleniceni vodi?
 ???
Zazprta custva v steklenici?  :D

Jaz bi rekla bolj skrita, prikrita, zatajena.... čustva, ki si jih nekdo ne upa izpovedati. Saj poznaš tisto o sreči in steklu?  ;) Ampak vzemi bolj za rezervo, ker itak nimaš vsebine.
Je pa tudi tvoje razmišljanje zanimivo. Mogoče celo od tod naslov knjige in filma Ljubezen v steklenici  ::)  ;D

Je vsebina v ozadju te osebe, Regina. Hvala za razlago, mi je bila v veliko pomoc.
 :-*
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #301 on: May 15, 2009, 09:10:24 AM »
 ???

Jaz bi rekla bolj skrita, prikrita, zatajena.... čustva, ki si jih nekdo ne upa izpovedati. Saj poznaš tisto o sreči in steklu?  ;) Ampak vzemi bolj za rezervo, ker itak nimaš vsebine.
Je pa tudi tvoje razmišljanje zanimivo. Mogoče celo od tod naslov knjige in filma Ljubezen v steklenici  ::)  ;D

Je vsebina v ozadju te osebe, Regina. Hvala za razlago, mi je bila v veliko pomoc.

Aha, pa mi je nekaj reklo, da si vsebino obdržala zase, mi pa si naj mislimo od tistih 100 nekaj proti približno. Da mi je videt tvoj zvezek  :D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #302 on: May 15, 2009, 09:39:52 AM »
Se ene sanje, ob katerih clovek ko se zbudi, ne ve,ali naj se smeje, ali naj se zjoce...

Zanimivo je, kako natancno se spomnim sanj. Vsakega detajla.

hodila sem po nekem mestu, kjer so Srbi z nekimi palicami, na koncu katere je bila zicnata zanka, lovili Hrvate, da bi jih pobili in bi jim z tisto zanko odrezali glave stran. Ker sem se tako ustrasila, da ne bi dobili se mene, sem bezala na vso moc, pritekla v neko zakotno ulico, kjer so se odprla neka mala vrata, in ko sem stopila notri da bi se skrila pred lovljenjem in kruto usodo, sta v mali sobici sedela upokojeni parcek,na enem raztegljivem kavcu, stene so bile se tiste starinske poapnene, in mi ponudila prenocisce na isti postelji kot sta spala onadva, saj je bilo to vse kar sta sploh imela. Zjutraj sem se zbudila,lova na glave je bilo konec, pogledala sem se v ogledalo in si rekla: Pa kako to, da imam toliko usesnega masla, saj sem jih vceraj temeljito spucala....

Kaj pa naj bi to pomenilo?

Po vsebini bi rekla, da si precej trmoglave sorte in dokler se v nekaj sama ne prepričaš, tudi "nočeš poslušat". V omenjeni situaciji morda celo oboje.  ::)
Se motim?  ;D

Hm... zdi se mi da smo vsi malce trdoglave sorte, in da nekako velja rek: dokler ne vidis, ne verjames.  ;D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #303 on: May 15, 2009, 12:41:45 PM »
Hm... zdi se mi da smo vsi malce trdoglave sorte, in da nekako velja rek: dokler ne vidis, ne verjames.  ;D

Itak, ampak če sanjaš o tem, si verjetno tudi čutila potrebo, da se "očistiš".  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #304 on: May 15, 2009, 12:55:43 PM »
 ???

Aha, pa mi je nekaj reklo, da si vsebino obdržala zase, mi pa si naj mislimo od tistih 100 nekaj proti približno. Da mi je videt tvoj zvezek  :D

:D  ;)
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #305 on: May 15, 2009, 01:00:15 PM »
Danes sem sanjala, kot da bi gledala tv, oz si sama 2 krat ponovila film.
Videla sem lepo, veliko hiso in potem je posnelo se okolico / 3 stanovanje, in pri vsakem je bila kamera usmerjena bolj v okna in balkon. Kako zanimivo. Kot, da bi imelo vsako okno drugacen karakter. 3 Stanovanja/3 okna.
In potem je prisel moski v dolgem rjavem plascu, videla sem samo profil obraza in njega iz hrbtne strani. In je streljal s pusko v to lepo hiso, ki je bila ocitno glavni predmet filma.

Pred tem sem se kopala v banji / oblecena z dvema golima osebama. Ampak sem bila najprej sama z eno in potem se z drugo.

Saj kar slutim napoved.  :P  ;D

Lep konec tedna Regina.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #306 on: May 15, 2009, 05:05:08 PM »
Kot, da bi imelo vsako okno drugacen karakter. 3 Stanovanja/3 okna.
Glede na to, da hišo razumemo kot naš "jaz" z vsemi podosebnosti, se mi zdi ta prispodoba zelo zanimiva. Azra, bo tokrat strel uspešen? Je zadel cilj?  ;) ;D

Tudi tebi lep vikend  :-*
« Last Edit: May 15, 2009, 05:07:11 PM by Regina »
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #307 on: May 16, 2009, 05:09:54 PM »
Glede na to, da hišo razumemo kot naš "jaz" z vsemi podosebnosti, se mi zdi ta prispodoba zelo zanimiva. Azra, bo tokrat strel uspešen? Je zadel cilj?  ;) ;D

Hvala za to razlago Regina.
Koliko bo uspesen ... ne vem.  ;D

Danes sem sanjala, da sem vozila avto. Pred mano je bila siroka, lepo asfaltirana cesta. Vozila sem v zelo oster in dolg ovinek. Ni in ni bilo konca. Bila je tudi noc, tako da sem bila fokusirana samo na ta ovinek in voznjo. Dolgo je trajalo in pocasi sem vozila.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #308 on: May 17, 2009, 11:54:50 AM »
Kaksne sanje  :o

Najprej sem bila s prijateljico in njenim fantom v restavraciji. Sedeli smo za mizo. Mimo mene je sel moj bivsi fant/nekdo, ki ga nisem videla ze skoraj 6 let  :o in bil je s punco.
Potem se kader menja in sem kar naenkrat v njegovi sobi, z njim v postelji.
Grem v kopalnico, tam je moja prijateljica in se pogovarjava. Hocem oditi iz tega stanovanja, stojim pri vratih/vrata imajo steklo in skozi steklo vidim senco oz njegovo mamo, kako bo vsak cas odprla vrata, torej me tudi videla. Obotavljam se, ne vem kam se naj tocno dam, potem pa na glas tudi prijateljici recem: "Ah, kar je, pac je!"  ;D
Ko me vidi je presenecena in vprasa kaj delam tukaj  :D objame me.
V tretjem delu sem spet v restavraciji, tukaj je vec ljudi. Sedimo, se pogovarjamo. Na sosednji mizi so krozniki s hrano, vsak si postreze, tudi jaz. Dobim ogromen kup mesa. In zagrizem v tiso meso. V sanjah me pa tudi nic ne moti, da je ta kos tako ogromen in vbistvu bi bilo estetsko lepse, ce bi bila vsaj lepse/tanjse narezan.
 ::)

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #309 on: May 17, 2009, 02:31:20 PM »
Ojla!

Po dolgem času sem zopet vrtela sanjski film. Tokrat sem pometala, videla na tleh smeti in lase; vendar sem se odločila da ne z metlo le dvigam prah, potrebno bo sesalec, nekaj je bilo še zraven in se odvijalo a ne spominjam se več!
Zadnje čase bolj malo sanjam, ni časa, potrebno je zgodaj vztajat in se ve, ni časa za tovrstne igre.
Pozdrav by luana :D :D ;)
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #310 on: May 17, 2009, 06:56:42 PM »
No,upam,da bo razlaga kaj opimistična :D
Bi rada slišala tvojo interpretacijo ang:
Hvala ang: :-* ang:

Te sanje  pa kar same kličejo po nadaljevanju. Razmisli, v kaj te tako neustavljivo vleče in presodi, ali je to zate dobro ali ne.  ;)

Hvala regina ang:
Veš,si mi dala misliti ;)

No,nadaljevanje sledi tudi v sanjah :)

Ehhh, komentiram lahko v nedogled, ampak zdaj je pomembnejše, da komentiaš ti.  Torej, kaj sem ti dala misliti?

Morje-globina čustev.
Prve sanje sem si razložila,da me hladna čustva (ledeno morje) lahko odnesejo zelo hitro proč,me uničijo,pomenijo neko smrt zame.
Odnesejo pa me proč od partnerja.Vprašanje pa je ali je to dobro zame ali ne??

Druge sanje,nesreča na morju in to z otroškimi plovili (v sicer naravni velikosti ladje),vendar se kljub nesreči in brezizhodnemu položaju rešim. Tam sta dva moška,ki sta prevaranta.
Moja razlaga-zopet  čustva,razburkana čustva,mogoče prepir (trk dveh pllovil),ki me potegnejo v globino in me potem naplavijo na obalo. Otroška plovila-zaradi nekih "otroških zadev" bo prišlo do katastrofe v čustvih,v odnosu??
Rešitev je,da se prepustim čustvom in me bodo že sama prinesla tja kamor morajo??Ne znam si razlagati ta dva starješa moška-prevaranta??

Nove sanje:):
Totalka razbila avto,ki je bil partnerjev in vem koliko mu pomeni.
Bilo me je strah,da bo znorel in me oštel,kaj sem vendar počela,da sem mu razbila avto.Vendar on je rekel,da ni ničhudega. Potem pa je rekel,da je še vesel,da sem ga razbila,saj bo tako dobil od zavarovalnice čisto nov  avto,ker ima tako sklenjeno zavarovalno polico. Rekel je,da sem mu naredila še uslugo,saj je že dalj časa razmišljal,kako bi razbil ta avto,da bi dobil novega. Rekel je še,da če bi ga on razbil,bi bilo preveč očitno,da je to naredil namenoma,tako pa ne bodo nič posumili in da sem mu naredila še uslugo...

Prosim pomagaj in kaj komentiraj ang: :-* ang:
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #311 on: May 18, 2009, 06:28:54 AM »
V glavi je ostala le hoja ponoči po pokopališču in neprijeten občutek še zdaj, ko se spominjam. Zbudila sem se mokra od groze. >:D

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #312 on: May 18, 2009, 07:40:43 AM »
Danes ponoči sva z igralcem Ewan McGregorjem pisala knjigo; jaz sem mu narekovala ( o poteku zgodbe sva skupaj razmišljala ), on pa je pisal. S tem, da so se meni živčki kravžljali, ker je pisal tako počasi ( s takšno šolsko pisavo in zelo na veliko ) in potem sem razmišljala " ja saj ne more drugače pisat kot pa takole - počasi, zasanjano, če pa je riba po horoskopu ".  :D ampak napisala sva jo in eno sem celo domov odnesla za spomin ( imela sem na izbiro - ali vzamem knjigo, dvd film posnetega po tej knjigi ali pa v vrečki spravljene vse stvari, katere so bile omenjene v knjigi ). Izbrala sem knjigo. joj kakšne sanje  :D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #313 on: May 18, 2009, 08:49:26 AM »

Hvala za to razlago Regina.
Koliko bo uspesen ... ne vem.  ;D

Danes sem sanjala, da sem vozila avto. Pred mano je bila siroka, lepo asfaltirana cesta. Vozila sem v zelo oster in dolg ovinek. Ni in ni bilo konca. Bila je tudi noc, tako da sem bila fokusirana samo na ta ovinek in voznjo. Dolgo je trajalo in pocasi sem vozila.

Si le spremenila prevozno sredstvo?  ;D
Ta ovinek te bo sicer "stal" nekaj več časa, ampak bo pa uspeh toliko bolj razveseljiv. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #314 on: May 18, 2009, 08:52:48 AM »
Kaksne sanje  :o

Najprej sem bila s prijateljico in njenim fantom v restavraciji. Sedeli smo za mizo. Mimo mene je sel moj bivsi fant/nekdo, ki ga nisem videla ze skoraj 6 let  :o in bil je s punco.
Potem se kader menja in sem kar naenkrat v njegovi sobi, z njim v postelji.
Grem v kopalnico, tam je moja prijateljica in se pogovarjava. Hocem oditi iz tega stanovanja, stojim pri vratih/vrata imajo steklo in skozi steklo vidim senco oz njegovo mamo, kako bo vsak cas odprla vrata, torej me tudi videla. Obotavljam se, ne vem kam se naj tocno dam, potem pa na glas tudi prijateljici recem: "Ah, kar je, pac je!"  ;D
Ko me vidi je presenecena in vprasa kaj delam tukaj  :D objame me.
V tretjem delu sem spet v restavraciji, tukaj je vec ljudi. Sedimo, se pogovarjamo. Na sosednji mizi so krozniki s hrano, vsak si postreze, tudi jaz. Dobim ogromen kup mesa. In zagrizem v tiso meso. V sanjah me pa tudi nic ne moti, da je ta kos tako ogromen in vbistvu bi bilo estetsko lepse, ce bi bila vsaj lepse/tanjse narezan.
 ::)

Če dobro razmisliš, s katerim dogodkom so sanje povezane, boš lažje ugotovila, na katerem področju si preveč stroga do sebe.
www.sepet-sanj.com