Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma IX  (Read 198583 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma IX
« Reply #270 on: May 11, 2009, 08:06:53 PM »
Oj Reginca :D

Sem imela sanje,ki so pustile vtis in bi te prosila za tvojo pomoč pri razlagi:

Smo stali na obali,ne spomnim se točno kdo,vem,da je bil moj partner,moj sodelavec in jaz,mogoče še kdo,ne vem.
V morju ob pomolu je bil otrok tega sodelavca,ki ima tri leta. Vsi smo vedeli,da je morje strašno mrzlo,ampak sem si mislila,če otrok zmore biti v tako hladnem morju,zakaj jaz ne bi in sem se odločila,da grem tudi jaz malo v morje. Bila je res strašno ledena voda,tako da ti telo kar otrpne. No in sem si mislila,malo zaplavaj,da se segreješ in bo potem čisto ok. Otrok pa je bil kar pri miru in nič ni bilo videti,da bi kaj zmrzoval. Sem malo zaplavala in takoj po 2-3 metrih me zajame vrtinec,sunek,tok morja in me odnese proč. V tistem trenutku sem se zavedla,da je to konec,da je to moja smrt. Tudi z obale so kričali,slišala sem krik mojega partnerja,kako od groze kriči,naj se za nekaj primem. Pomislila sem za kaj že naj se primem sredi morja?Skratka tudi v njih sem videla grozo in spoznanje,da bom umrla,da je konec.
Potem sem se zbudila in še vedno na telesu čutila srh. Kaj takega še nisem doživela,mislim ta srh po celem telesu,ko se zbudiš.

No,upam,da bo razlaga kaj opimistična :D
Bi rada slišala tvojo interpretacijo ang:
Hvala ang: :-* ang:
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #271 on: May 12, 2009, 06:57:06 AM »
že dva dni zaporedoma sanjam rumeno barvo - včeraj sem se vozila na rumeni leteči preprogi, danes pa sem občudovala rumene cvetove oleandrov ( moje najljubše rože  ;) ). Kako bi si razložila rumeno v sanjah, Regina  ::)

hvala  :-*
« Last Edit: May 12, 2009, 07:03:37 AM by taja6 »

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #272 on: May 12, 2009, 07:00:55 AM »
nekaj sem našla o simboliki rumene barve

http://www.mavrica.net/rumena-barva_clanek_30.html

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #273 on: May 12, 2009, 09:06:10 AM »
No,upam,da bo razlaga kaj opimistična :D
Bi rada slišala tvojo interpretacijo ang:
Hvala ang: :-* ang:

Te sanje  pa kar same kličejo po nadaljevanju. Razmisli, v kaj te tako neustavljivo vleče in presodi, ali je to zate dobro ali ne.  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #274 on: May 12, 2009, 09:10:45 AM »
že dva dni zaporedoma sanjam rumeno barvo - včeraj sem se vozila na rumeni leteči preprogi, danes pa sem občudovala rumene cvetove oleandrov ( moje najljubše rože  ;) ). Kako bi si razložila rumeno v sanjah, Regina  ::)

Leteča preproga... huhhh, to je moralo bit pa zelo zanimivo.  ;D
Pa saj ni kaj razlagat. Trstenjak je imel barve v malem prstu, zato iz članka, ki si ga našla, poberi samo tisto najlepše in to je to.  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #275 on: May 12, 2009, 09:22:36 AM »
hehe res je bilo zanimivo leteti  ;) sem te pa že poslušala, Regina - vzela sem najlepše iz simboliko in to je to  ;) sanje oz. občutki so bili prijetni.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #276 on: May 12, 2009, 09:30:23 AM »
Super!  ;D

Uživaj  :-*
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #277 on: May 12, 2009, 11:26:19 PM »
Jaz se pa ze 3 dni v sanjah vozim z vlakom in na avtobusih.
 ::)
Dosti ljudi, potovanje pa kot brez destinacije, ker ne izstopim.
 :)
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline megica

• Novinec
  • *
« Reply #278 on: May 13, 2009, 07:23:15 AM »
azra   jaz bi rekla da se ti dogaja nekaj ponavljajočega,nekaj kar se vleče brez konca,.

moje vprašanje za regino,ker mi vedno lepo razloži.
danes ponoči sem sanjala,zelo nenavadne sanje(zaradi realnosti)
sanajal sem mojo mamo,da me boža po laseh in ljubčka po obrazu ,skratka mi izkazuje vso svojo ljubezen(v resnici ne zna kazat čustev,le ko sem mela vročino mi je potipala čelo,me ima rada,ampak tega ne pokaže telesno))in pa še drugi del sanj,da sem bila v službi,en fant,ki ne sodelujem z njim,ker mi rahlo antipatičen,da sem mu nekaj razlagala kakšen plakat naj mi naredi,oblečna sem bila v belo majico in on tudi,in ko je prišel bližje,sem začutila,da me opazuje kot žesnko,in da mu ugajam(v resnici se pozdraviva z muko)in potem sem se malo važila,ko sem to ugotovila in mu rekla, da obužujem belo barvo.
v obeh sanjh sem se počutila zelo lepo,drugače kot ponavdi energetsko.
jaz sama bi si razložila,da prihaja v moje življenje drugačna energija,bolj odprta tudi tam kjer sem ponavadi zaprta.
no zdaj pa še strokovna razlaga by regina:-)
lp
« Last Edit: May 13, 2009, 07:29:30 AM by megica »

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #279 on: May 13, 2009, 10:31:57 AM »
Kako si pa naj razlagam, ce mi kdo podari dve ustekleniceni vodi?
 ???
Zazprta custva v steklenici?  :D
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #280 on: May 13, 2009, 04:45:43 PM »
Jaz se pa ze 3 dni v sanjah vozim z vlakom in na avtobusih.
 ::)
Dosti ljudi, potovanje pa kot brez destinacije, ker ne izstopim.
 :)

Življenje je itak eno samo potovanje.  ;)
Kje pa je avto?  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #281 on: May 13, 2009, 04:49:36 PM »
v obeh sanjh sem se počutila zelo lepo,drugače kot ponavdi energetsko.
jaz sama bi si razložila,da prihaja v moje življenje drugačna energija,bolj odprta tudi tam kjer sem ponavadi zaprta.
no zdaj pa še strokovna razlaga by regina:-)
lp

Bi se kar strinjala s tvojim razmišljanjem.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #282 on: May 13, 2009, 04:57:40 PM »
Kako si pa naj razlagam, ce mi kdo podari dve ustekleniceni vodi?
 ???
Zazprta custva v steklenici?  :D

Jaz bi rekla bolj skrita, prikrita, zatajena.... čustva, ki si jih nekdo ne upa izpovedati. Saj poznaš tisto o sreči in steklu?  ;) Ampak vzemi bolj za rezervo, ker itak nimaš vsebine.
Je pa tudi tvoje razmišljanje zanimivo. Mogoče celo od tod naslov knjige in filma Ljubezen v steklenici  ::)  ;D

www.sepet-sanj.com

Offline duan

• Novinec
  • *
  • nothing here is required
« Reply #283 on: May 13, 2009, 08:37:29 PM »
Regina, evo po dolgem času tudi mene v tvoji rubriki, pa ne zato ker nisem nič sanjala, ampak zato, ker si navedene sanje res ne znam razložiti. Sedaj,ko sem po dolgem casu zopet zacela sanjati (verjetno zaradi sprostitve, joge,meditacije), sem vecinoma sanjala nevtralne ali lepe sanje, danes pa takole...

Bila sem v hiši, vidim da je v kopalnici bomba (nekako prišla do tega, da jo je postavil na skrivaj sosed, ki velja v resnici za pretepača, nepošteno osebo). Oče mi je dejal, naj grem zapustim hišo, ker je narejena tajna akcija(policija), da bodo ulovili tega nepridiprava. Celo neka ženska me kliče in me sprašuje, če sem že zapustila hišo, pa sem ji dejala, evo že letim, že grem. In nato se znajdem zunaj hiše, nekje v naravi, kjer vidim parkirano amrico, z enimi odprtimi zadnjimi vrati in 3 poke iz pištole...sem si rekla, aha začel se je napad, na hitro vidim da so notri 3 mrtve osebe. Odidem naprej in naenkrat zagledam mami ki teče navzgor po hribu, nasproti pa so oboroženci, nasprotneži. In si mislim pa kaj ji je, pa zakaj teče proti njim  (vmes jih je želela kot da kepat z žogo in tako je zgubljala na moči in mislim da je imela pravtako pistolo), če je pa šibkejša in v sebi imam tako grozen neugoden občutek, sploh pa ko en ustreli vanjo. Grozne emocije, mislim si kako,to je nemogoče, da naenkrat ostanem brez ljube mami, nisem ji rekla da jo imam rada (čeprav v resničnem življenju si to dostikrat rečeva in imava zelo lep odnos,prava prijateljica mi je), ona pada nazaj, naenkrat vidim tudi tanjšo ograjo med njo in mano,mislim si padla bo na ograjo, ampak saj na pol še hodi, ne bo še umrla in nato sem se od grozote zbudila

Regina, imas kaksno razlago za te sanje?

Hvala ti in pozdravcke

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #284 on: May 14, 2009, 09:00:53 AM »
V kakšnii hiši si bila, duan? Je to bila kakšna neznana, vaša ali v Dalmaciji?
www.sepet-sanj.com