Regina, evo po dolgem času tudi mene v tvoji rubriki, pa ne zato ker nisem nič sanjala, ampak zato, ker si navedene sanje res ne znam razložiti. Sedaj,ko sem po dolgem casu zopet zacela sanjati (verjetno zaradi sprostitve, joge,meditacije), sem vecinoma sanjala nevtralne ali lepe sanje, danes pa takole...
Bila sem v hiši, vidim da je v kopalnici bomba (nekako prišla do tega, da jo je postavil na skrivaj sosed, ki velja v resnici za pretepača, nepošteno osebo). Oče mi je dejal, naj grem zapustim hišo, ker je narejena tajna akcija(policija), da bodo ulovili tega nepridiprava. Celo neka ženska me kliče in me sprašuje, če sem že zapustila hišo, pa sem ji dejala, evo že letim, že grem. In nato se znajdem zunaj hiše, nekje v naravi, kjer vidim parkirano amrico, z enimi odprtimi zadnjimi vrati in 3 poke iz pištole...sem si rekla, aha začel se je napad, na hitro vidim da so notri 3 mrtve osebe. Odidem naprej in naenkrat zagledam mami ki teče navzgor po hribu, nasproti pa so oboroženci, nasprotneži. In si mislim pa kaj ji je, pa zakaj teče proti njim (vmes jih je želela kot da kepat z žogo in tako je zgubljala na moči in mislim da je imela pravtako pistolo), če je pa šibkejša in v sebi imam tako grozen neugoden občutek, sploh pa ko en ustreli vanjo. Grozne emocije, mislim si kako,to je nemogoče, da naenkrat ostanem brez ljube mami, nisem ji rekla da jo imam rada (čeprav v resničnem življenju si to dostikrat rečeva in imava zelo lep odnos,prava prijateljica mi je), ona pada nazaj, naenkrat vidim tudi tanjšo ograjo med njo in mano,mislim si padla bo na ograjo, ampak saj na pol še hodi, ne bo še umrla in nato sem se od grozote zbudila
Regina, imas kaksno razlago za te sanje?
Hvala ti in pozdravcke