Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma IX  (Read 198571 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma IX
« Reply #330 on: May 19, 2009, 03:59:41 PM »
Ta človek mi je res všeč... ponoči sanjam o njem, podnevi pa sanjarim  :)

Saj si si že sama odgovorila ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline bilka

• Mojster
« Reply #331 on: May 19, 2009, 04:28:38 PM »
jaz se pa spomnim "jutranjih" sanj.
sanjala sem osebo, ki mi je pri srcu in je bil v morju. voda je bila ledena, zato nisem bila navdušena, da bi šla noter. je bilo pa morje mirno, lepo vreme, tak fajno. ampak pol me je vseeno prepričal, da sem prišla v vodo. vem,pa da sem si rekla v sanjah, da če ne bom la v vodo, se ne bom mogla met z njim fajn. in ko sem zbrala tolk poguma, da sem šla v tisto ledenjačo, je blo pa fajn :D

joj, kak so ble fajne sanje ;)

"Boljše nekaj, kot nič", kaj? Menda so to vzorci iz ranega otroštva, ampak... samo da ti je bilo fajn. ;)

:) mogoče. čeprav pri meni velja bolj raje nič kot pa kar nekaj oziroma samo zato, da je... :D
pol pa pač žal ni običajno nič :-\

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #332 on: May 19, 2009, 10:25:05 PM »
Kaksne sanje  :o

Najprej sem bila s prijateljico in njenim fantom v restavraciji. Sedeli smo za mizo. Mimo mene je sel moj bivsi fant/nekdo, ki ga nisem videla ze skoraj 6 let  :o in bil je s punco.
Potem se kader menja in sem kar naenkrat v njegovi sobi, z njim v postelji.
Grem v kopalnico, tam je moja prijateljica in se pogovarjava. Hocem oditi iz tega stanovanja, stojim pri vratih/vrata imajo steklo in skozi steklo vidim senco oz njegovo mamo, kako bo vsak cas odprla vrata, torej me tudi videla. Obotavljam se, ne vem kam se naj tocno dam, potem pa na glas tudi prijateljici recem: "Ah, kar je, pac je!"  ;D
Ko me vidi je presenecena in vprasa kaj delam tukaj  :D objame me.
V tretjem delu sem spet v restavraciji, tukaj je vec ljudi. Sedimo, se pogovarjamo. Na sosednji mizi so krozniki s hrano, vsak si postreze, tudi jaz. Dobim ogromen kup mesa. In zagrizem v tiso meso. V sanjah me pa tudi nic ne moti, da je ta kos tako ogromen in vbistvu bi bilo estetsko lepse, ce bi bila vsaj lepse/tanjse narezan.
 ::)

Če dobro razmisliš, s katerim dogodkom so sanje povezane, boš lažje ugotovila, na katerem področju si preveč stroga do sebe.

Bivsi in hrana  :o
Hvala Regina  :-*
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #333 on: May 20, 2009, 07:39:46 AM »
jaz se pa spomnim "jutranjih" sanj.
sanjala sem osebo, ki mi je pri srcu in je bil v morju. voda je bila ledena, zato nisem bila navdušena, da bi šla noter. je bilo pa morje mirno, lepo vreme, tak fajno. ampak pol me je vseeno prepričal, da sem prišla v vodo. vem,pa da sem si rekla v sanjah, da če ne bom la v vodo, se ne bom mogla met z njim fajn. in ko sem zbrala tolk poguma, da sem šla v tisto ledenjačo, je blo pa fajn :D

joj, kak so ble fajne sanje ;)

"Boljše nekaj, kot nič", kaj? Menda so to vzorci iz ranega otroštva, ampak... samo da ti je bilo fajn. ;)

:) mogoče. čeprav pri meni velja bolj raje nič kot pa kar nekaj oziroma samo zato, da je... :D
pol pa pač žal ni običajno nič :-\

V sanjah je pač vse mogoče  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #334 on: May 20, 2009, 07:41:13 AM »

Ups, to bo pa kar nekaj dela  ;)

:-*
www.sepet-sanj.com

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #335 on: May 20, 2009, 09:06:15 AM »
Moje sanje, zato sem danes tak dolgo spala  :o
V neki gostilni  so imeli bano,(vem, čudno, v gostilni ni bilo nikogar razen mene, fanta in natakarice),bila sem naga, moj fant me je gledal, kako se polivam z vodo, natakarica mu je prinesla pijačo, v tistem sem se jaz obrnila in ga videla, kako jo je otipoval, skočim iz bane, ga zgrabim za lase (je manjši od mene), dvignem v zrak in vržem v bano, da se "okopa", kar nekajkrat ga pošteno udarim po obrazu in mu rečem, da sem ves čas vedela, kakšen je, on pa se mi je samo smejal, v celih sanjah ni rekel niti ene besede, ves čas samo tsiti "lep" nasmeh na obrazu. Potem se oblečem, pridem iz gostilne, in se znajdem an dovrišču, saj smo šli na poroko, ker se bi naj poročila mama in ata, ki sta v resnici že 25 let poročena, vsi so že v mojem avtu, tudi moja sestra, ki je v resnici umrla. Ko viidim, da hoče spet fant peljati avto, ko sem ga že vendar pretepla, znorim in ga pretem še enkrat,mu povem vse, kar mu gre, on pa meni niti besede, le tisti priliznjeni nasmeh, mojim pa rečem, da naj gredo v drug avto. Odidejo v drug avto, odpeljemo se, njega - mojega fanta več ni nikjer. Ko smo se peljali, sem se zbudila.

Regina, kaj praviš na to, sem jezna v sanjah in tudi v resnici?

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #336 on: May 20, 2009, 10:07:59 AM »
Regina, kaj praviš na to, sem jezna v sanjah in tudi v resnici?

V sanjah vsekakor si, v resnici si pa ta čustva potlačila. Malce bodi previdna, da ne izbruhnejo na dan ob nepravem času in na nepravem mestu, predvsem pa na osebo, ki v danem trenutku ne bo nič kriva, nič dolžna.
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #337 on: May 21, 2009, 03:31:17 AM »

Ups, to bo pa kar nekaj dela  ;)

:-*

::)  ;D
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #338 on: May 24, 2009, 10:04:20 PM »
Pred dnevi sem že nevem kolkič sanjala o cunamiju. Tudi tokrat kot že velikokrat doslej se meni začudo ni zgodilo nič, čeprav je zgledalo grozljivo. Razen poplavljenih hiš smrtnih žrtev ni bilo.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #339 on: May 25, 2009, 08:32:44 AM »
To grozljivo sliko bi bilo fajn opisat. Sicer je cunami orjaški val, ki človeka v simboličnem smislu čustveno preplavi, ampak očitno se tebe ni dotaknil ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #340 on: May 25, 2009, 10:47:34 AM »
Grozljivo je zgledalo tako, da sem gledala iz hiše s steklenimi vrati, kako se dvigujejo valovi in prihajajo v moji smeri. Valovi so bili višji od hiše. Hiša je stala čisto ob morju na malce privzdignjeni strani. Ni me bilo nič strah, samo opazovala sem bližanje morja. In vsak val se je razlil nekaj cm nižje od hiše.

Pred tem sem enkrat sanjala, kako smo mož, sin in jaz bili na pomolu, ko je pristajalo neko letalo. Naenkrat je morje tako zraslo, da je ogromen val zalil letalo in ga pokopal. Prav tako je šel proti nam, ampak smo ostali na istem mestu, kot da se nič ne bi zgodilo.

A sem res takšna čarovnica? :D
www.theta.si
DZK 519

Offline silence

• Trenutno v uvajanju
  • *
  • Talking is cheap, people follow like sheep...
« Reply #341 on: May 25, 2009, 01:36:21 PM »
Živjo,

spet moje sanje  ;D
Tokrat sem bila tik pred tem, da poljubim nekega neznanca in v zadnjem momentu se zavem, da je vampir in ga potem nisem  :D (to bo vpliv Twilighta ;D)
Potem sem pa s koščicami od češenj obmetovala ene ljudi in mi je bilo tolk smešno poleg, da sem se zbudila, ker sem se smejala v resnici  ;D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #342 on: May 25, 2009, 04:00:26 PM »

Bo že nekaj na tem in očitno si se dobro "pripravila". ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #343 on: May 25, 2009, 04:02:57 PM »
Živjo,

spet moje sanje  ;D
Tokrat sem bila tik pred tem, da poljubim nekega neznanca in v zadnjem momentu se zavem, da je vampir in ga potem nisem  :D (to bo vpliv Twilighta ;D)
Potem sem pa s koščicami od češenj obmetovala ene ljudi in mi je bilo tolk smešno poleg, da sem se zbudila, ker sem se smejala v resnici  ;D

Se prebujaš?  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #344 on: May 25, 2009, 04:32:43 PM »

Bo že nekaj na tem in očitno si se dobro "pripravila". ;D

Se mi je zdelo, da je to to. Si opazla, da se zadnje čase vedno bolj pogosto spomnim sanj. Tudi to se mi zdi zanimivo. :o
www.theta.si
DZK 519