Moje sanje, zato sem danes tak dolgo spala

V neki gostilni so imeli bano,(vem, čudno, v gostilni ni bilo nikogar razen mene, fanta in natakarice),bila sem naga, moj fant me je gledal, kako se polivam z vodo, natakarica mu je prinesla pijačo, v tistem sem se jaz obrnila in ga videla, kako jo je otipoval, skočim iz bane, ga zgrabim za lase (je manjši od mene), dvignem v zrak in vržem v bano, da se "okopa", kar nekajkrat ga pošteno udarim po obrazu in mu rečem, da sem ves čas vedela, kakšen je, on pa se mi je samo smejal, v celih sanjah ni rekel niti ene besede, ves čas samo tsiti "lep" nasmeh na obrazu. Potem se oblečem, pridem iz gostilne, in se znajdem an dovrišču, saj smo šli na poroko, ker se bi naj poročila mama in ata, ki sta v resnici že 25 let poročena, vsi so že v mojem avtu, tudi moja sestra, ki je v resnici umrla. Ko viidim, da hoče spet fant peljati avto, ko sem ga že vendar pretepla, znorim in ga pretem še enkrat,mu povem vse, kar mu gre, on pa meni niti besede, le tisti priliznjeni nasmeh, mojim pa rečem, da naj gredo v drug avto. Odidejo v drug avto, odpeljemo se, njega - mojega fanta več ni nikjer. Ko smo se peljali, sem se zbudila.
Regina, kaj praviš na to, sem jezna v sanjah in tudi v resnici?