Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma IX  (Read 198572 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma IX
« Reply #390 on: May 31, 2009, 10:19:04 PM »
Draga Regina,

Pod to nitko zase še nisem pisala, saj sem navadno pozabila sanje. Sinoči sem pa "sanjala" (no, nisem še spala, postopek pred tem za zdaj izpustim),

Tega pa ne razumem najbolje. Si ali nisi sanjala?
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #391 on: May 31, 2009, 10:22:45 PM »
V sanjah vsak dan nekaj jemljem. Nekdo mi daje nekaj v roko. Eno po eno stvar. Predmeti, oblike kot domine.  ::)
Nic drugega ne memoriziram ...  :P

ang:
 :-*

Hmmm  ::)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #392 on: June 01, 2009, 09:05:34 AM »
Draga Regina,

Pod to nitko zase še nisem pisala, saj sem navadno pozabila sanje. Sinoči sem pa "sanjala" (no, nisem še spala, postopek pred tem za zdaj izpustim),

OK, te slike so se pojavile kmalu, ko sem si vklopila cd z mirno glasbo in zaprla oči, a hrup okoli sem še slišala. Ne znam si razvozlati, kaj je to pomenilo.
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #393 on: June 01, 2009, 12:14:20 PM »

zadnje sanje so bile čudne, ker si jih vem razložit, pa tudi na internetu ne najdem razlag na to temo, te, Regina, prosim za pomoč.
Pred dvema dnevoma se mi je sanjalo o tem, da sem videla, kako se je izvalil en ptič oziroma "papiga", tista zelo velika z velikim kljunom, v raznoraznih pisanih barvah. Na nebu je že letala "moška papiga" tudi v ogormni velikosti, in ka naenkrat ej tista, ki sem jo videla, kako se je izvalila, zrasla in poletela proti nebu in skupaj sta odleteli.
Danes zjutraj se mi je sanjalo, da sem plezala na vrh, bilo ej zelo strmo, pa kljub temu zelenje, in ko sem bila že na vrhu, sem zagledal tirnice, čez katere sem hotela iti, vendar je bilo že prepozno, vvlegla sem se v tirnice, ker sem mislila, da me spodaj med tiri ne bo zadelo, ampak me je na žalost "razmesarilo".
huh, mogoče kakšna pomoč, ali namig?

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #394 on: June 02, 2009, 02:14:10 AM »
V sanjah vsak dan nekaj jemljem. Nekdo mi daje nekaj v roko. Eno po eno stvar. Predmeti, oblike kot domine.  ::)

ang:

Al bi se mogla kaj dajati?  ::)  :P
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #395 on: June 02, 2009, 08:08:11 AM »
Draga Regina,

OK, te slike so se pojavile kmalu, ko sem si vklopila cd z mirno glasbo in zaprla oči, a hrup okoli sem še slišala. Ne znam si razvozlati, kaj je to pomenilo.

Hmmm, fajn sem se razpisala o takem srečanju s svojim notranjim otrokom, pa mi je tekst kar nekam izginil  :-\ . Mogoče ga ob kakšni priložnosti spet ponovim, ampak čeprav ne gre za sanje, ampak neko popolno sprostitev, totalni odklop, meditacijo, neko namensko vodeno ali povsem nezavedno stanje, je rezultat podoben. Si se kaj ukvarjala s 3. čakro?
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #396 on: June 02, 2009, 08:16:16 AM »

zadnje sanje so bile čudne, ker si jih vem razložit, pa tudi na internetu ne najdem razlag na to temo, te, Regina, prosim za pomoč.
Pred dvema dnevoma se mi je sanjalo o tem, da sem videla, kako se je izvalil en ptič oziroma "papiga", tista zelo velika z velikim kljunom, v raznoraznih pisanih barvah. Na nebu je že letala "moška papiga" tudi v ogormni velikosti, in ka naenkrat ej tista, ki sem jo videla, kako se je izvalila, zrasla in poletela proti nebu in skupaj sta odleteli.
Danes zjutraj se mi je sanjalo, da sem plezala na vrh, bilo ej zelo strmo, pa kljub temu zelenje, in ko sem bila že na vrhu, sem zagledal tirnice, čez katere sem hotela iti, vendar je bilo že prepozno, vvlegla sem se v tirnice, ker sem mislila, da me spodaj med tiri ne bo zadelo, ampak me je na žalost "razmesarilo".
huh, mogoče kakšna pomoč, ali namig?

Zelo pomembno bo, kako boš z nekom spre/govorila ali kako se boš predstavila. Daj vse od sebe, vloži svojo dušo ;)
www.sepet-sanj.com

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #397 on: June 02, 2009, 08:28:49 AM »
Draga Regina,

Hmmm, fajn sem se razpisala o takem srečanju s svojim notranjim otrokom, pa mi je tekst kar nekam izginil  :-\ . Mogoče ga ob kakšni priložnosti spet ponovim, ampak čeprav ne gre za sanje, ampak neko popolno sprostitev, totalni odklop, meditacijo, neko namensko vodeno ali povsem nezavedno stanje, je rezultat podoben. Si se kaj ukvarjala s 3. čakro?

Hvala Regina.  :-* Je že tako prav.  ;)
Hja, namensko vodeno, ... ja približno tako ... Želela sem odgovore. Ta punčka (nekje 3 leta), ki sem jo označila, kot notranjega otroka, to je bil občutek prvega hipa. Ko je pa poskočila in me objela krog nosečega trebuha, ... Te dvojnosti pa nisem razumela.  ??? :-\ Mislim ... punčka in nosečnost, 2x otrok. ??? Zadnji opisani del so pa bile sanje.
In ja, rada poslušam glasbo za spanje, sploh ob stresnih dneh. Za odklop, kot si se izrazila. Voda, valovi, delfini, ...  ;)

Tretja čakra? Kolikor toliko redno čistim vse čakre.

Ampak Regina tvoja zadnja 2 posta imata zanimivi čas. Mislim v tej rubriki.  ;)
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #398 on: June 02, 2009, 08:28:59 AM »

ang:

Al bi se mogla kaj dajati?  ::)  :P

Ni nujno. Morda si samo v nekem obdobju ali situaciji, ko srkaš kot gobica.... ampak en stavek ti ne pove veliko.
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #399 on: June 02, 2009, 09:51:23 AM »
Ta punčka (nekje 3 leta), ki sem jo označila, kot notranjega otroka, to je bil občutek prvega hipa. Ko je pa poskočila in me objela krog nosečega trebuha, ... Te dvojnosti pa nisem razumela.  ??? :-\

Jaz tega ne bi razumela kot dvojnost, ampak bolj kot enost, saj se zdi, da se tudi tvoj notranji otrok veseli tega, kar pričakuješ, delaš, ursničuješ, ustvarjaš, spreminjaš, pucaš itd.
Skratka, uživa, zato uživaj tudi ti  ;)

Jp, tudi čas je zanimiv in ker si ga opazila, ga z veseljem delim s teboj. ;D
www.sepet-sanj.com

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #400 on: June 02, 2009, 05:44:36 PM »

Zelo pomembno bo, kako boš z nekom spre/govorila ali kako se boš predstavila. Daj vse od sebe, vloži svojo dušo ;)
[/quote]

Hmmm, mogoče v povezavi z mojo prošnnjo za nadaljne delo, ki bi morala biti perfektna.
Upam, da me tuvi v resnici ne bo "povozil" vlak.
hvala

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #401 on: June 02, 2009, 10:49:55 PM »
Ja, bi lahko bilo. Se mi zdi, da se to sporočilo kar dobro ujema z vsebino.
www.sepet-sanj.com

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #402 on: June 03, 2009, 09:37:01 AM »
Ta punčka (nekje 3 leta), ki sem jo označila, kot notranjega otroka, to je bil občutek prvega hipa. Ko je pa poskočila in me objela krog nosečega trebuha, ... Te dvojnosti pa nisem razumela.  ??? :-\

Jaz tega ne bi razumela kot dvojnost, ampak bolj kot enost, saj se zdi, da se tudi tvoj notranji otrok veseli tega, kar pričakuješ, delaš, ursničuješ, ustvarjaš, spreminjaš, pucaš itd.
Skratka, uživa, zato uživaj tudi ti  ;)

Jp, tudi čas je zanimiv in ker si ga opazila, ga z veseljem delim s teboj. ;D

hmmm ... kar drži ... vse kar si napisala ... veselje, pričakovanje, delo na sebi, čiščenje, spremembe, ... HVALA. 
In hvala, da deliš svoje veselje z mano. :D  :-*  hja drži ... "Dvojno veselje je pomnoženo veselje in dvojna ..." neee ... tega ne rabimo ...  ;D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #403 on: June 03, 2009, 08:53:08 PM »

hmmm ... kar drži ... vse kar si napisala ... veselje, pričakovanje, delo na sebi, čiščenje, spremembe, ... HVALA. 
In hvala, da deliš svoje veselje z mano. :D  :-*  hja drži ... "Dvojno veselje je pomnoženo veselje in dvojna ..." neee ... tega ne rabimo ...  ;D

;D
www.sepet-sanj.com

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #404 on: June 04, 2009, 06:06:42 AM »
Dobro jutro. Spet jutranja "služba" za Regino. Ne vem zakaj ne sanjamo, če kdaj zadremamo popoldne  ;D

Moje sanje so bile takooooo čudne (čak no, a so katere sanje sploh čudne  :D). Že par dni sem sanjala o dogajanjih v službi, kar sem enostavno pripisala temu, da se odvijajo in končno razčiščujejo določene stvari. Včeraj pa... Najprej je sodelavka, ki se je pred kratkim upokojila in bila kuharca, vtipkavala cene računov v računalnik. In me opozorila, zakaj sem z rožami, če že, kupila češnjeve cvetove, ko bi jih vendarle lahko kar utrgala kje. Bila sem začudena in rekla, da sem pač naročila v šopek dodatke, niti ne vem, kaj je cvetličarka dodala. Veje češnjevih cvetov in še nekaj rož je bilo nato v vazi, ki sva jo gledali. Najbolj pa to: ob tem sem se spomnila, da sem rože podarila eni deklici, mislim, da sem bila celo moški... In "glavne" sanje: trgovski potnik je ponujal, da bo fizično spremenil s posebnim novim patentom moja očala tako, da jih sploh ne bom čutila in nosila, kot da jih ni na obrazu. Pristala sem, imela očala gor, medtem ko mi je on pritiskal nanje, jih krivil tako, da me je kar upogibalo, celo do tal. Ko je bilo končano in sem se pogledala v ogledalo, sem imela na sebi grda očala, majhna, okrogla, kot da gledam Kosobrina v Kekcu  :D. Bila sem na moč jezna, da sem reskirala svoja nova, draga očala, namesto, da bi ta poskus naredila s starimi... Ko sem se potem še enkrat pogledala v ogledalo in na pol snela očala, sem osupnila, ko sem videla svoj obraz. Bil je lep, mlad, oči jasne, čiste. Običajno si barvam trepalnice, tokrat pa so bile izrazite, lepe, nobene maskare ni bilo potrebne....

Sem pogledala razlago pod tvojimi simboli... Vidimo jasneje, zaznamo nevarnost. Zdi se mi pa tudi, da gre za pogled na svet, na soočanje z vzorci. Da jih morda ni treba več gledati skozi očala, da se (obraz) zjasni, ko jih snamemo...vidimo direkt brez prizme... Boš pokomentirala prosim, morda boš ti videla drugačno sliko.

Sanjsko lep dan  ;D