Dobro jutro. Spet jutranja "služba" za Regino. Ne vem zakaj ne sanjamo, če kdaj zadremamo popoldne

Moje sanje so bile takooooo čudne (čak no, a so katere sanje sploh čudne

). Že par dni sem sanjala o dogajanjih v službi, kar sem enostavno pripisala temu, da se odvijajo in končno razčiščujejo določene stvari. Včeraj pa... Najprej je sodelavka, ki se je pred kratkim upokojila in bila kuharca, vtipkavala cene računov v računalnik. In me opozorila, zakaj sem z rožami, če že, kupila češnjeve cvetove, ko bi jih vendarle lahko kar utrgala kje. Bila sem začudena in rekla, da sem pač naročila v šopek dodatke, niti ne vem, kaj je cvetličarka dodala. Veje češnjevih cvetov in še nekaj rož je bilo nato v vazi, ki sva jo gledali. Najbolj pa to: ob tem sem se spomnila, da sem rože podarila eni deklici, mislim, da sem bila celo moški... In "glavne" sanje: trgovski potnik je ponujal, da bo fizično spremenil s posebnim novim patentom moja očala tako, da jih sploh ne bom čutila in nosila, kot da jih ni na obrazu. Pristala sem, imela očala gor, medtem ko mi je on pritiskal nanje, jih krivil tako, da me je kar upogibalo, celo do tal. Ko je bilo končano in sem se pogledala v ogledalo, sem imela na sebi grda očala, majhna, okrogla, kot da gledam Kosobrina v Kekcu

. Bila sem na moč jezna, da sem reskirala svoja nova, draga očala, namesto, da bi ta poskus naredila s starimi... Ko sem se potem še enkrat pogledala v ogledalo in na pol snela očala, sem osupnila, ko sem videla svoj obraz. Bil je lep, mlad, oči jasne, čiste. Običajno si barvam trepalnice, tokrat pa so bile izrazite, lepe, nobene maskare ni bilo potrebne....
Sem pogledala razlago pod tvojimi simboli... Vidimo jasneje, zaznamo nevarnost. Zdi se mi pa tudi, da gre za pogled na svet, na soočanje z vzorci. Da jih morda ni treba več gledati skozi očala, da se (obraz) zjasni, ko jih snamemo...vidimo direkt brez prizme... Boš pokomentirala prosim, morda boš ti videla drugačno sliko.
Sanjsko lep dan