Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Jaz sem pa danes sanjal, da sem na lotu zadel, ne vem točno, morda celo dvakrat. Andres
Quote from: Andres on May 26, 2009, 04:10:36 PMJaz sem pa danes sanjal, da sem na lotu zadel, ne vem točno, morda celo dvakrat. AndresLoto si e večkrat sanjal. Bodi pozoren, kdaj se take sanje pojavijo - ko ti manjka denarja ali ga ima dovolj, pa se pojavijo kakni nepričakovani izdatki, na kaken način bi se rad dokopal do njega itd. Pa ne pozabi vplačat. Za vsak slučaj...
Quote from: Andres on May 26, 2009, 04:10:36 PMJaz sem pa danes sanjal, da sem na lotu zadel, ne vem točno, morda celo dvakrat. AndresIma tudi zgovorno tevilo postov: 6699
Zame noč brez sanj, je kot juha brez soli. Enostavno rabim sanje, da se zjutraj soočim z njimi in poskušam ugotoviti, kaj se z menoj dogaja. Res pa je, da mi ob strani stoji Regina, ki mi razvozljuje moje klopčiče.
Quote from: Regina on May 26, 2009, 06:15:06 PMQuote from: Andres on May 26, 2009, 04:10:36 PMJaz sem pa danes sanjal, da sem na lotu zadel, ne vem točno, morda celo dvakrat. AndresLoto si že večkrat sanjal. Bodi pozoren, kdaj se take sanje pojavijo - ko ti manjka denarja ali ga imaš dovolj, pa se pojavijo kakšni nepričakovani izdatki, na kakšen način bi se rad dokopal do njega itd. Pa ne pozabi vplačat. Za vsak slučaj... Izdatki se pri meni pojavljajo nenehno. V zadnjih letih celo takšni, z višjimi vsotami kot sem bil vajen prej. Loto pa je vplačan za vsako sredo Vikinški skandinavski sistem. Andres
Quote from: Andres on May 26, 2009, 04:10:36 PMJaz sem pa danes sanjal, da sem na lotu zadel, ne vem točno, morda celo dvakrat. AndresLoto si že večkrat sanjal. Bodi pozoren, kdaj se take sanje pojavijo - ko ti manjka denarja ali ga imaš dovolj, pa se pojavijo kakšni nepričakovani izdatki, na kakšen način bi se rad dokopal do njega itd. Pa ne pozabi vplačat. Za vsak slučaj...
Quote from: Gaja on May 26, 2009, 06:39:48 PMQuote from: Andres on May 26, 2009, 04:10:36 PMJaz sem pa danes sanjal, da sem na lotu zadel, ne vem točno, morda celo dvakrat. AndresImaš tudi zgovorno število postov: 6699Mogoče pa bodo izdatki za otroka, saj oba imata v kratkem rojstni dan. Rojena sta pa 96 in 99. Andres
Quote from: Andres on May 26, 2009, 04:10:36 PMJaz sem pa danes sanjal, da sem na lotu zadel, ne vem točno, morda celo dvakrat. AndresImaš tudi zgovorno število postov: 6699
Quote from: Princes on May 26, 2009, 10:43:54 AMZame noč brez sanj, je kot juha brez soli. Enostavno rabim sanje, da se zjutraj soočim z njimi in poskušam ugotoviti, kaj se z menoj dogaja. Res pa je, da mi ob strani stoji Regina, ki mi razvozljuje moje klopčiče. sanjala že nisem od 5 februarja je pa res, da sem imela vmes dva konkretna prehlada..tak, da nisem imela časa
Quote from: silence on May 25, 2009, 09:25:26 PMQuote from: Regina on May 25, 2009, 04:02:57 PMQuote from: silence on May 25, 2009, 01:36:21 PMŽivjo,spet moje sanje Tokrat sem bila tik pred tem, da poljubim nekega neznanca in v zadnjem momentu se zavem, da je vampir in ga potem nisem (to bo vpliv Twilighta )Potem sem pa s koščicami od češenj obmetovala ene ljudi in mi je bilo tolk smešno poleg, da sem se zbudila, ker sem se smejala v resnici Se prebujaš? Prebujam v kakšnem smislu? V čutnem. Imamo pet čutov, pa izbiraj
Quote from: Regina on May 25, 2009, 04:02:57 PMQuote from: silence on May 25, 2009, 01:36:21 PMŽivjo,spet moje sanje Tokrat sem bila tik pred tem, da poljubim nekega neznanca in v zadnjem momentu se zavem, da je vampir in ga potem nisem (to bo vpliv Twilighta )Potem sem pa s koščicami od češenj obmetovala ene ljudi in mi je bilo tolk smešno poleg, da sem se zbudila, ker sem se smejala v resnici Se prebujaš? Prebujam v kakšnem smislu?
Quote from: silence on May 25, 2009, 01:36:21 PMŽivjo,spet moje sanje Tokrat sem bila tik pred tem, da poljubim nekega neznanca in v zadnjem momentu se zavem, da je vampir in ga potem nisem (to bo vpliv Twilighta )Potem sem pa s koščicami od češenj obmetovala ene ljudi in mi je bilo tolk smešno poleg, da sem se zbudila, ker sem se smejala v resnici Se prebujaš?
Živjo,spet moje sanje Tokrat sem bila tik pred tem, da poljubim nekega neznanca in v zadnjem momentu se zavem, da je vampir in ga potem nisem (to bo vpliv Twilighta )Potem sem pa s koščicami od češenj obmetovala ene ljudi in mi je bilo tolk smešno poleg, da sem se zbudila, ker sem se smejala v resnici
moje današnje sanje so bile spooky ,sanjala sem kot da bi imela neko vrsto prhljaja na glavi oz. lasišču kot neke hraste in ko sem jih hotla dol sneti je malo bolelo čudn občutek pa kot kri da bi iz njih prihajala ,takih sanj pa še ne,zanimivo pa je da se spet začenjam spominjat sanj,ker jih zdaj že lep cajt nisem....
Quote from: Regina on May 26, 2009, 09:01:59 AMQuote from: silence on May 25, 2009, 09:25:26 PMQuote from: Regina on May 25, 2009, 04:02:57 PMQuote from: silence on May 25, 2009, 01:36:21 PMŽivjo,spet moje sanje Tokrat sem bila tik pred tem, da poljubim nekega neznanca in v zadnjem momentu se zavem, da je vampir in ga potem nisem (to bo vpliv Twilighta )Potem sem pa s koščicami od češenj obmetovala ene ljudi in mi je bilo tolk smešno poleg, da sem se zbudila, ker sem se smejala v resnici Se prebujaš? Prebujam v kakšnem smislu? V čutnem. Imamo pet čutov, pa izbiraj Uf, potem se pa že dolgo prebujam, saj že več let na vsake nekaj časa sanjam tematiko, da koga poljubljam, sexam...
tia, mislim, da se ti obeta ena boleča transformacija. Več bo povedala šefica. Gaja