Draga Regina,
Pod to nitko zase še nisem pisala, saj sem navadno pozabila sanje. Sinoči sem pa "sanjala" (no, nisem še spala, postopek pred tem za zdaj izpustim), malo deklico (občutek sem imela, kot da sem jaz, moj notranji otrok ... in sem ji rekla naj pride k meni, da jo objamem, da ve da jo imam rada ... Kar poskočila je, da sem se malce prestrašila ob njenem gibu. Pa me je objela okoli trebuha in ... jaz sem bila noseča (deklica je bila pa nekje velikosti vzporedno s trebuhom. Nato se je "filemček" prestavil, da sem videla uniformirane (nekje kot maržoretke, ampak ne čisto tako, prej kot uniformirane ... kaj pa vem ... spremljevalke otrok) mladenke in vsaka je imela v naročju male, kodrave, sijoče deklice (vsaj dve sem videla v profil, lahko so bili tudi dečki ... a skupnega števila nevem). Ostalega v tem stanju se ne spomnim. Le to, da mi je bilo prijetno toplo, bila sem nadvse pomirjena, nikjer nobenih bolečin ... V tem sem zaspala. Prebudila sem se pa tresoča, zeblo me je, da sem se tresla, še čeljust, kot bi bil zimski mraz in niti, ko sem se zavila, se nisem mogla ogreti . Spomnim se pa še sanj, da sem bila ob moškem, ki sem ga poznala (v resničnem življenju ne da bi vedela, da sem ga že srečala), vsaj bil mi je tako domač in preprosto prijeten fealing, domačnost, ...
Le kaj mi sanje želijo povedati ...

Regina hvala že vnaprej.