Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: silence on May 25, 2009, 01:36:21 PMŽivjo,spet moje sanje Tokrat sem bila tik pred tem, da poljubim nekega neznanca in v zadnjem momentu se zavem, da je vampir in ga potem nisem (to bo vpliv Twilighta )Potem sem pa s koščicami od češenj obmetovala ene ljudi in mi je bilo tolk smešno poleg, da sem se zbudila, ker sem se smejala v resnici Se prebujaš?
Živjo,spet moje sanje Tokrat sem bila tik pred tem, da poljubim nekega neznanca in v zadnjem momentu se zavem, da je vampir in ga potem nisem (to bo vpliv Twilighta )Potem sem pa s koščicami od češenj obmetovala ene ljudi in mi je bilo tolk smešno poleg, da sem se zbudila, ker sem se smejala v resnici
Quote from: Regina on May 25, 2009, 04:00:26 PMQuote from: Gaja on May 25, 2009, 10:47:34 AMA sem res takšna čarovnica? Bo že nekaj na tem in očitno si se dobro "pripravila". Se mi je zdelo, da je to to. Si opazla, da se zadnje čase vedno bolj pogosto spomnim sanj. Tudi to se mi zdi zanimivo.
Quote from: Gaja on May 25, 2009, 10:47:34 AMA sem res takšna čarovnica? Bo že nekaj na tem in očitno si se dobro "pripravila".
A sem res takšna čarovnica?
Quote from: Regina on May 25, 2009, 04:02:57 PMQuote from: silence on May 25, 2009, 01:36:21 PMŽivjo,spet moje sanje Tokrat sem bila tik pred tem, da poljubim nekega neznanca in v zadnjem momentu se zavem, da je vampir in ga potem nisem (to bo vpliv Twilighta )Potem sem pa s koščicami od češenj obmetovala ene ljudi in mi je bilo tolk smešno poleg, da sem se zbudila, ker sem se smejala v resnici Se prebujaš? Prebujam v kakšnem smislu?
Quote from: Gaja on May 25, 2009, 04:32:43 PMSi opazla, da se zadnje čase vedno bolj pogosto spomnim sanj. Tudi to se mi zdi zanimivo. Ja, sem opazila. Prevladuje mnenje, da se sanj spomnimo takrat, ko jih "rabimo". Uživaj
Si opazla, da se zadnje čase vedno bolj pogosto spomnim sanj. Tudi to se mi zdi zanimivo.
Brez Regine bi bili res bosi. 3 x hura za Regino. Hura! Hura! Hura! Gaja
jaz sem pa sanjala mojo pokojno babi in mi je dala šopek rož ... ne vem kaj naj bi to pomenilo mampak jo je bilo fajn spet videti,čeprav so to le sanje
Quote from: Gaja on May 26, 2009, 11:12:56 AMBrez Regine bi bili res bosi. 3 x hura za Regino. Hura! Hura! Hura! GajaEvo, naj se sliši iz Gorice do Maribora - hura, hura, hura
Jaz sem pa danes sanjal, da sem na lotu zadel, ne vem točno, morda celo dvakrat. Andres
hvala gaja polepšala si mi dan