Sem pogledala razlago pod tvojimi simboli... Vidimo jasneje, zaznamo nevarnost. Zdi se mi pa tudi, da gre za pogled na svet, na soočanje z vzorci. Da jih morda ni treba več gledati skozi očala, da se (obraz) zjasni, ko jih snamemo...vidimo direkt brez prizme... Boš pokomentirala prosim, morda boš ti videla drugačno sliko.
Sanjsko lep dan
Seveda lahko sanjamo tudi popoldan oz. kdajkoli, ko zadremamo in seveda so vse sanje čudne in hkrati nobene.

Prepustila sem se tvojemu razmišljanju, da so sanje povezane s službo, zaključek pa je tako "lep", da se lahko po tvojem občutku zate konča samo dobro, pa naj bo dogajanje še tako pestro v - ali +. Delno je to razvidno že iz rož, še najbolj iz češnjevih cvetov, očala in ogledala pa imajo neki skupni imenovalec, saj ti oba simbola omogočata določen vpogled. Ne samo v zunanji svet, ampak tudi vase, kot si zaključila sama. V tvojem primeru se mi zdi zanimiva analogija s steklom, ki je krhko in lomljivo, prav tako kot so očala in ogledalo, če z njim ne ravnamo previdno, še bolj zanimiva pa se mi zdi igra besed. Naj te še tako spreminjajo, pritiskajo, krivijo in upogibajo, nikoli ne boš več ista, pač pa vedno "lepša", pa karkoli ti že ta pojem v povezavi z službo pomeni.

Še več takih sanj in sanjskih dni tudi tebi.