Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma IX  (Read 198202 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma IX
« Reply #405 on: June 04, 2009, 05:25:48 PM »
Sem pogledala razlago pod tvojimi simboli... Vidimo jasneje, zaznamo nevarnost. Zdi se mi pa tudi, da gre za pogled na svet, na soočanje z vzorci. Da jih morda ni treba več gledati skozi očala, da se (obraz) zjasni, ko jih snamemo...vidimo direkt brez prizme... Boš pokomentirala prosim, morda boš ti videla drugačno sliko.

Sanjsko lep dan  ;D

Seveda lahko sanjamo tudi popoldan oz. kdajkoli, ko zadremamo in seveda so vse sanje čudne in hkrati nobene.  ;D
Prepustila sem se tvojemu razmišljanju, da so sanje povezane s službo, zaključek pa je tako "lep", da se lahko po tvojem občutku zate konča samo dobro, pa naj bo dogajanje še tako pestro v - ali +. Delno je to razvidno že iz rož, še najbolj iz češnjevih cvetov, očala in ogledala pa imajo neki skupni imenovalec, saj ti oba simbola omogočata določen vpogled. Ne samo v zunanji svet, ampak tudi vase, kot si zaključila sama. V tvojem primeru se mi zdi zanimiva analogija s steklom, ki je krhko in lomljivo, prav tako kot so očala in ogledalo, če z njim ne ravnamo previdno, še bolj zanimiva pa se mi zdi igra besed. Naj te še tako spreminjajo, pritiskajo, krivijo in upogibajo, nikoli ne boš več ista, pač pa vedno  "lepša", pa karkoli ti že ta pojem v povezavi z službo pomeni.  ;)
Še več takih sanj in sanjskih dni tudi tebi. ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #406 on: June 04, 2009, 10:20:15 PM »
V tvojem primeru se mi zdi zanimiva analogija s steklom, ki je krhko in lomljivo, prav tako kot so očala in ogledalo, če z njim ne ravnamo previdno, še bolj zanimiva pa se mi zdi igra besed. Naj te še tako spreminjajo, pritiskajo, krivijo in upogibajo, nikoli ne boš več ista, pač pa vedno  "lepša", pa karkoli ti že ta pojem v povezavi z službo pomeni.  ;)
Še več takih sanj in sanjskih dni tudi tebi. ;D

Juheeejjjjjj, vesela sem te razlage... Sanje nam torej na nek način pokažejo tudi izid. Ki ga globoko v sebi čutimo, zaznavamo... Hvala Regina, mojstrica si...  :-*

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #407 on: June 05, 2009, 07:36:28 AM »
Uživaj  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #408 on: June 05, 2009, 04:18:44 PM »
Ja, bi lahko bilo. Se mi zdi, da se to sporočilo kar dobro ujema z vsebino.

Hudiča, pa še res je, mislim, da me je tokrat res "povozil" vlak  >:(
Upajmo,da bodo naslednje sanje bolj vzpodbudne:=)

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #409 on: June 06, 2009, 01:30:51 AM »
No, taksnih sanj pa se ne ...

Bila sem v stanovanju, ki mi je deloval precej domace, oz vsaj tako sem se pocutila.

Pred mano, na postelji je lezal gol dojencek. Puncka. Kot takoj po rojstvu. Majcena, majcena ...
Previjala sem jo.
In prav tak odnosen sem imela, kot da bi slo za mojega otroka.

Prijetno sem se pocutila.
 ang:
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #410 on: June 06, 2009, 07:19:23 AM »
Ja, bi lahko bilo. Se mi zdi, da se to sporočilo kar dobro ujema z vsebino.

Hudiča, pa še res je, mislim, da me je tokrat res "povozil" vlak  >:(
Upajmo,da bodo naslednje sanje bolj vzpodbudne:=)

Držim pesti in srečno, tia.
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #411 on: June 06, 2009, 07:29:12 AM »
No, taksnih sanj pa se ne ...

Bila sem v stanovanju, ki mi je deloval precej domace, oz vsaj tako sem se pocutila.

Pred mano, na postelji je lezal gol dojencek. Puncka. Kot takoj po rojstvu. Majcena, majcena ...
Previjala sem jo.
In prav tak odnosen sem imela, kot da bi slo za mojega otroka.

Prijetno sem se pocutila.
 ang:

Kot vedno, tudi tokrat velja, da je Clearblue najboljši jasnovidec   ;D  sicer pa bolj kot so sanje prijetne, bolj prijetno je splošno počutje, dogajanje ali pač vse tisto, kar smo o simboliki dojenčkov že rekli. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #412 on: June 06, 2009, 07:33:15 AM »
www.sepet-sanj.com