No,upam,da bo razlaga kaj opimistična 
Bi rada slišala tvojo interpretacijo 
Hvala

Te sanje pa kar same kličejo po nadaljevanju. Razmisli, v kaj te tako neustavljivo vleče in presodi, ali je to zate dobro ali ne. 
Hvala regina 
Veš,si mi dala misliti 
No,nadaljevanje sledi tudi v sanjah 
Ehhh, komentiram lahko v nedogled, ampak zdaj je pomembnejše, da komentiaš ti. Torej, kaj sem ti dala misliti?
Morje-globina čustev.
Prve sanje sem si razložila,da me hladna čustva (ledeno morje) lahko odnesejo zelo hitro proč,me uničijo,pomenijo neko smrt zame.
Odnesejo pa me proč od partnerja.Vprašanje pa je ali je to dobro zame ali ne??
Druge sanje,nesreča na morju in to z otroškimi plovili (v sicer naravni velikosti ladje),vendar se kljub nesreči in brezizhodnemu položaju rešim. Tam sta dva moška,ki sta prevaranta.
Moja razlaga-zopet čustva,razburkana čustva,mogoče prepir (trk dveh pllovil),ki me potegnejo v globino in me potem naplavijo na obalo. Otroška plovila-zaradi nekih "otroških zadev" bo prišlo do katastrofe v čustvih,v odnosu??
Rešitev je,da se prepustim čustvom in me bodo že sama prinesla tja kamor morajo??Ne znam si razlagati ta dva starješa moška-prevaranta??
Nove sanje:):
Totalka razbila avto,ki je bil partnerjev in vem koliko mu pomeni.
Bilo me je strah,da bo znorel in me oštel,kaj sem vendar počela,da sem mu razbila avto.Vendar on je rekel,da ni ničhudega. Potem pa je rekel,da je še vesel,da sem ga razbila,saj bo tako dobil od zavarovalnice čisto nov avto,ker ima tako sklenjeno zavarovalno polico. Rekel je,da sem mu naredila še uslugo,saj je že dalj časa razmišljal,kako bi razbil ta avto,da bi dobil novega. Rekel je še,da če bi ga on razbil,bi bilo preveč očitno,da je to naredil namenoma,tako pa ne bodo nič posumili in da sem mu naredila še uslugo...
Prosim pomagaj in kaj komentiraj