V vrtcu si delala Regina? Kako lepo. Sama imam zelo rada otroke, pravi sončki so. Ko čutim njihovo energijo, mi je toplo pri srčku. Vedno sem si želela bit vzgojiteljica ali učiteljica, ampak kaj čemo. Življenje te včasih nese po drugi poti, zaenkrat sem še vedno v številkah.
Megica, očitno je tvoj otrok nemiren, težko se sprosti. Ni enostavno najti pravi način uspavanja. Še najbolj je, da mora čutit tvojo gotovost, čeprav sama vem, da je to lahko reči. Moj starejši je bil nemiren, nespečen otrok. Pogosto se je zbujal. Zaradi tega sem ga tudi raje imela kar v svoji postelji. Ko se je zbudil, pa je meni ali možu z roko gibal po obrveh. Levo, desno, levo, desno... Joj, kako bi človek na miru spal, pa je kar ena rokica skozi "šobala" po obrveh. Zvečer ni bilo moteče, med spanjem ponoči pa ne najbolj fajn. Mine pa vse, zrastejo in se po svoje postavijo...kot je treba.
Moje sanje pa se nadaljujejo... Vidim ljudi, ki so umrli... še vedno so prisotni otroci... Ponoči sem po dolgem času videla mamo, v naročju je nosila otroka. Menda mojega. Videla sem tudi očeta (oba sta umrla). Nekaj se je kregal, nato sem možu rekla, da ob očetu ne zdržim več. Da se bova morala odseliti... (ja itak...nerazčiščeno iz otroštva...). Zadnjič, ko si omenila Nenin projekt, sem celo šla brat temo... Dobra, fajn, da si me napotila...
Lep dan vsem.