Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma IX  (Read 198201 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma IX
« Reply #105 on: March 23, 2009, 10:12:35 PM »
Oh Regina, sem prav ponosna nase, ker si spet zapomnim sanje ...  :)

Hodila sem s skupino ljudi. Nekatere sem poznala, nekatere ne ...
Zanimivo, da kraj kjer smo hodili - je bil rahlo "nenaraven" ceprav smo bili v naravi. Skoncentrirana sem bila v tla in sem jih opazovala. Lepe kamnite potke, trava pokosena. Vse v oblikah. Geometricno. Kot, da bi prste tukaj imel Gaudi.  ;)

Hodim s skupino in kar naenkrat zelim v drugo smer, pa mi nekdo iz skupine rece, da tam ni nicesar, nikamor ne bom prisla. Pa vseeno grem v drugo smer. Povzpnem se na hribcek in pridem do hise, poti naprej pa res ni. Zato se hitro obrnem in grem v smeri skupine. Nekaj ljudi me caka, nekateri gredo naprej. Naproti mi pritece velik, lep pes in me ovohava. Jaz se ga ne dotaknem, cutim pa, da ob meni - na desni tudi hodi velik pes, ki se ga pravtako ne dotaknem. Sega mi do pasu.

Soncno vreme je, vse se blesci, okolica je res zelo lepa in gledam samo okolico in srecno se pocutim.
Nocem se dotikati nikogar, niti v blizini nocem, da stojimo skupaj. Psa pa pustim, a brez dotikov.
Kar naenkrat sedim nekje, poleg mene je zenska oseba, odprem domac nabiralnik in vzamem ven 4 pisma in 4 bonbone.
Zanimivo, da me pisma ne zanimajo, temvec bonboni. Vsakega posebaj odprem. Prvi je cokoladni, ostali trije so sadni. In vse skupaj dam na svojo levo stran.

V sanjah mi je zanimiv moj odklonilen odnos do okolice oz ljudi, ceprav sem z njimi v stiku. In tako "sterilna" sem. Do predmetov, ljudi. Samo okolica me pritegne.

Si lahko razlagam psa v sanjah kot osebo?

Hvala
lp
 ang:
 :-*

Seveda, ampak v kontekstu tega, da si lahko ti ta oseba, če v sebi prepoznaš vse tiste nagone, instinkte in impulze, ki jih pač pes simbolično na intuitivni ravni predstavlja, če pa si ga razlagaš kot drugo osebo, pa največkrat lahko prepoznaš odnos oziroma občutke do tega človeka. Bi lahko rekla, da si nekoga pustiš blizu, vendar samo do neke meje, brez dotikov?   ;)
Sicer pa imaš spet nakazano smer v sanjah. V eno se nikamor ne pride, zato se obrneš in greš nazaj. Zanimiva besedna igra. Se mi zdi, da se kar ujema  ::) ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #106 on: March 23, 2009, 10:28:01 PM »
No, ni nujno, da moraš tja, sigurno boš pa spet nekam šla. Če ti Avstrija ne vzbuja nekih osebnih asociacij, je lahko le metafora za tujino.  ;)

Hvala Regina, sem pa razmisljala, da bi sla v Graz, ker mi Body Shopovih izdelkov primanjkuje.  ::)

Hmmmm, potem pa kar pot pod noge  ;D

;D
ok
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #107 on: March 23, 2009, 10:34:14 PM »
Punce, kje so spet vaši komentarji?  ::)
Skupni imenovalec tvojih sanj je v spreminjanju živali. Kaj misliš?  ;)

vse te živali predstavljajo mene? notranja preobrazba, morda tudi zunanja?

enega odseka sanj bi se morda še posebej dotaknila.... mrka pliskavka, ki sem jo reševala in vlekla nazaj v morje.... danes sem brala na spletu, da je v Avstraliji točno ta vrsta nasedla danes.... :'(
to se mi je že zgodilo enkrat.... da sem sanjala delfinko (ja, samička je bila v mojih sanjah) in naslednji dan se to isto delfinko brala v časopisu....

Bolj notranja. Za zunanjo se ponavadi pojavijo kakšni drugi simboli, ki imajo bolj malo z živimi bitji in so dejansko bolj identični taki preobrazbi. Sicer je pa  pri tebi težko karkoli trditi, ker so delfini in vse te morske živalce tvoji redni spremljevalci. Ne samo v sanjah, ampak tudi v resnici, tako da že kar nekako sodijo v tvoj "pogovorni jezik", pa nikoli ne verm točno, kdaj gre zares in kdaj ne.  ;)
To groljivko v Avstraliji sem tudi jaz videla in to kmalu za tistim, ko sem ti odgovorila. Seveda sem se takoj spomnila na tvoje sanje in tudi na to, da si se že znašla v podobni situaciji. Scenarij je bil sicer drugačen, časovno pa si se ujela, kot zdaj.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #108 on: March 23, 2009, 10:47:21 PM »
Bolj notranja. Za zunanjo se ponavadi pojavijo kakšni drugi simboli, ki imajo bolj malo z živimi bitji in so dejansko bolj identični taki preobrazbi. Sicer je pa  pri tebi težko karkoli trditi, ker so delfini in vse te morske živalce tvoji redni spremljevalci. Ne samo v sanjah, ampak tudi v resnici, tako da že kar nekako sodijo v tvoj "pogovorni jezik", pa nikoli ne verm točno, kdaj gre zares in kdaj ne.  ;)
To groljivko v Avstraliji sem tudi jaz videla in to kmalu za tistim, ko sem ti odgovorila. Seveda sem se takoj spomnila na tvoje sanje in tudi na to, da si se že znašla v podobni situaciji. Scenarij je bil sicer drugačen, časovno pa si se ujela, kot zdaj.
ja saj, sem si mislila, da bolj notranja. čeprav mi tudi malce zunanje ne bi škodilo  ;)

ja, glede moje povezave s kiti in delfini, se včasih tudi sama sprašujem, ali sanjam ali je res, pa če je to v sanjah ali pa sem v budnem stanju z njimi  :-*

pa še nekaj... si videla minute in sekunde mojega posta danes zjutraj? če ne, ti jih citiram

dobro jutro :D

in da so me trojke spremljale še tisto nedeljo, ko sem bila v družbi kita grbavca: v soboto, ko še ni bilo jasno, ali bom uspela prit na primorsko ali ne, sem šla na bencinsko črpalko. natankala sem gorivo in znesek na računu je bil 33,33 EUR  ;D

hvala za razlago in sladke sanje  ang:

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #109 on: March 23, 2009, 10:56:17 PM »
Ure nisem videla. Sicer pa se mi sploh ne zdi čudno. Prava delfinka si  ;D
Nočko in lepe sanje tudi tebi  :-*
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #110 on: March 23, 2009, 11:24:49 PM »
Hvala Regina za odg., ja skozi mi kazejo sanje pot-smer ... Verjetno bo kaj na tem, da sem konstantno z mislimi ze na poti in se pripravljam.
 ang:
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #111 on: March 24, 2009, 09:31:18 AM »
Regina! nisem pa ti opisala enih zelo nenavadnih sanj, ki so se pravzaprav zgodile nekaj dni nazaj... neka nenavadna in grozljiva sila me je začela dušit.... nisem videla ne kdo je, ne kaj je, čutila sem samo prisotnost nekoga, ki me je dušil.... potem sem še v sanjah poklicala nadangela Mihaela na pomoč in sem se malce pomirila. Potem je v polsnu prišla sila še enkrat nazaj in še enkrat pričela dušiti (čutila sem jo na prsih in na vratu) in sem še enkrat poklicala nadangela Mihaela in potem sem se zbudila. Nekaj časa sploh nisem upala zaspati nazaj. A sem potem v vedenju, da je z mano Mihael, vendarle sprostila strah in zaspala nazaj.....

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #112 on: March 24, 2009, 09:44:22 AM »
Simbolično bi lahko rekla, da te je nekaj izčrpavalo, ampak na podlagi enih samih takih sanj si ne bi upala trdit, da  so v ozadju tudi kakšni represiivni elementi. Če sanje niso ponavljajoče, se ni kaj bat.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #113 on: March 24, 2009, 11:32:12 PM »
Pozdrav Regina!
Mislim, da so se moje sanje danes nadaljevale, z mojim napredovanjem  ;D
Ponovno sem bila v skupini ljudi. Tam je bil moski, ki je izstopal z svojo trenirko in sprasevala sem se, zakaj za vraga ima na sebi tako pisano, smesno trenirko!  :D Imel je majckenega psicka na vrvici. Pes podoben civavi, morda se manjsi. Dal mi je vrvico, da lahko imam psa. Jaz sem vrvico vzela, vendar zanalasc izpustila (ne vem zakaj taksan hudobija)  :D pes je stekel stran, jaz sem se pa delala "kako mi je zal in kako je sploh do tega prislo"  ;D moski je bil precej nervozen in v skrbeh za tistega pritlikavcka  ;D stekla sem za psom in ga vzela. Potem smo sli dalje.
No, vceraj sem bila "sterilna", danes pa "zlobna".
Kaj je zdaj to  ::)

Hvala
 :-*

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #114 on: March 25, 2009, 07:38:59 AM »
Si že ugotovila, koga ta pes predstavlja? Tebe ali drugo osebo?
Ufff, te sanje so zelo zanimive, ampak razčistiva najprej to, da ugotoviva, kaj je s to vrvico.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #115 on: March 25, 2009, 08:00:35 PM »
Si že ugotovila, koga ta pes predstavlja? Tebe ali drugo osebo?
Ufff, te sanje so zelo zanimive, ampak razčistiva najprej to, da ugotoviva, kaj je s to vrvico.  ;D

;D
Regina, da ta vrvica spet ne predstavlja kaksnega spolnega organa, kot se ponavadi dogaja v mojih sanjah.  :D
Tega psa se ne morem znebiti. Danes je bil poleg mene. Velik pes, kot doga je izgledal. In bila sem z njim v galeriji, kar je ponovno cudno, saj v realnosti psi ne smejo v galerijo.
Slike sem si ogledovala. Nenavadno, Pollock in Dali skupaj. Saj to v realnosti nihce ne bi izvedel, taksno razstavo.

Sem jaz pes na vrvici?  :-\

Zakaj enkrat tako majhen pes, naslednjic visok. Zakaj se ga nocem dotikat, z mano pa je?

V sanjski knjigi tudi pise, da moram biti pozorna na pasmo psa (izvor-drzava). Morda si zelim lastnosti psa?

Hmmmmmmm  ::)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #116 on: March 26, 2009, 09:14:31 AM »
Ufff, ko bi vedela, kolikokrat sem se zamislila nad temi živalcami, ko sem imela še svojo psičko. Taki majhen, skuštrani in navihan mešanček je bila, ampak pametna, zelo prijazna in vdana. Mogoče malo pretiravam, pač kot vsak drugi lastnik, ki mu pes pomeni več kot zgolj "žival"  ::) ampak včasih se mi je zdelo, da ji manjka čisto, čisto malo, pa bo še zaleča govorit.  ;D
Res ji ni bilo hudega in večinoma je tako, da so psi zelo dobri prijatelji, če le nimajo kakšnega "nenormalnega" lastnika", ki bi z njim grdo ravnal.

No, da ne zaidem iz konteksta,  ampak samo za predstavo... Tako kot rečemo v resnici, daj je pes največkrat značajsko podoben svojemu lastniku, je metaforično tudi v sanjah kot njegova "senca". Po tej analogiji so lahko včasih sanje dobesedno moreče, kajti če sami s seboj in z drugimi grdo ravnamo, nase res ne moremo biti ponosni, nekaj drugega pa je, ko nas podzavest spomni na kakšne dobre lastnosti in vrline, zaradi katerih nam je lahko samo prijetno pri duši. V prvem primeru se človek verjetno marsikdaj počuti kot "pes na ketni", v drugem pa je vrvica le simbol neke vezi, navezanosti, včasih tudi odvisnosti med osebnostjo in njegovo senco, med podzavestjo in zavestjo, ker konec koncev je ego le ego in če naše "animalistične" narave cenzor nima pod kontrolo, rada kdaj pa kdaj zbezlja, vez pa popusti.

Torej si brez skrbi, ta tvoja vrvica ne predstavlja nobenega spolnega organa. Vsaj v tem primeru ne. Bo dovolj za razmislek?  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #117 on: March 26, 2009, 10:04:00 AM »
Živijo...

Jaz sem se pa ponoči v sanjah poljubljala :-* :-* :-*, da je bilo joj. Sicer bi težko določila konkretno s katero moško osebo. Vem samo, da sta bila dva. Oba v isti zgodbi sicer, ampak vmes se je spremenila podoba. Bilo je zeloooooooo prijetnooooo. Potem pa sem sanjala še, da sem bila v trgovini z nekom, nimam pojma kom. Isklala sem sojine sadne jogurte in najprej je izgeldalo, da jih ni. Ampak sem bila vztrajna in sem jih našla...in še več sadnih okusov so imeli in sicer borovnico, jagodo in gozdne sadeže..Jaz sem se odločila za gozdne sadeže...njamiiiiii....Se mi zdi, da po dolgem času sanje, ki so vzbujale samo prijetne občutke.

Morda sanje nakazujejo, da so se vendarle sprostile nekatere blokade in sem pripravljena na sladke čase??..To bi meni sicer zeloooooo odgovarjalo;) :-* Regina, kaj pa ti praviš?? 8)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #118 on: March 26, 2009, 08:23:59 PM »
Hvala Regina.
Velja, velja  ;D

Zdaj pa v sanjah ni bilo psa ampak avtobus. Sedela sem v avtobusu in gledala sedeze. Joooooooj bolj neumnih sanj ne bi moglo biti.  :P

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #119 on: March 26, 2009, 10:18:26 PM »
Živijo...

Jaz sem se pa ponoči v sanjah poljubljala :-* :-* :-*, da je bilo joj. Sicer bi težko določila konkretno s katero moško osebo. Vem samo, da sta bila dva. Oba v isti zgodbi sicer, ampak vmes se je spremenila podoba. Bilo je zeloooooooo prijetnooooo. Potem pa sem sanjala še, da sem bila v trgovini z nekom, nimam pojma kom. Isklala sem sojine sadne jogurte in najprej je izgeldalo, da jih ni. Ampak sem bila vztrajna in sem jih našla...in še več sadnih okusov so imeli in sicer borovnico, jagodo in gozdne sadeže..Jaz sem se odločila za gozdne sadeže...njamiiiiii....Se mi zdi, da po dolgem času sanje, ki so vzbujale samo prijetne občutke.

Morda sanje nakazujejo, da so se vendarle sprostile nekatere blokade in sem pripravljena na sladke čase??..To bi meni sicer zeloooooo odgovarjalo;) :-* Regina, kaj pa ti praviš?? 8)

Sicer se z jogurti ne srečujem pogosto  ;) vendar glede na to, da gre za mlečne izdelke, mislim, da se kažejo neke lepe možnosti.   ;D
www.sepet-sanj.com